wZoLee7 írta:
Elvileg a jatekokban lathatonal lenyegesen fiatalabb Drake-et akartak filmre vinni. Mondjuk meg nem lattam a filmet, de Holland lehet nem veletlenul akar szunetet tartani
Olvastam én is, de attól még nekem ez valahogy egy kicsit félrement. Pedig potenciálisan jó lehetett volna Holland a szerepre, akár egy több részes sorozat keretein belül is, meg hát gondolom nem lesz közben lecserélve, de így utólag azt mondom, hogy nem biztos.
Ha azt vesszük, hogy a srác 25 éves és ha nem fog tudni kitörni ebből a Pókiszerepből, akkor itt csak a játékok előtti Nathan Drake-t fogja tudni eljátszani. Mert egy 30 fölötti, sőt 35-40 közötti pasit már biztos nem fog tudni hozni.
Nekem amúgy amikor a játékokat játszottam és pörgettem a Supernaturalt ezerrel, mindig az volt a fejemben, hogy Dean (Jensen Ackles) mennyire f*szán el tudná játszani. De ha itt most tényleg egy fiatalabb Drake volt porondon, akkor már nehezen adták volna el bárkinek is, hogy huszonéves a 40 fölötti színész. De ha a játékokban megismert 30 fölötti Drake lenne, simán jó lett volna rá Jensen.
Nem azt mondom, hogy nagy csalódás a film, mert amúgy nem rossz, csak én azért ennél többet vártam.