Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 20., vasárnap 12:21

Dupla D írta: MI van ezzel az Endrick gyerekkel amúgy? Múltkor arról volt szó, hogy hozzuk valami nagy összegért, közben meg a Barca hívja meccseket nézni, és állandó beszédtéma náluk.
Tegnap a helyszínen nézte meg a meccset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 20., vasárnap 11:15

Real Madrid are NOT thinking of a revolution for next season. The base of the team will remain the same, including Mbappé and perhaps Haaland. Real Madrid could sign a full-back or midfielder but it depends on the sales & departures.

Real Madrid could add Castilla players like Rafa Marín and buy back Fran García to the squad. The midfield will remain Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde and Camavinga. @marca

Bale, Marcelo and Isco will leave Real Madrid. Mariano, Vallejo and Ceballos COULD leave, but they still have a contract. Hazard's, Asensio's and Odriozola's future remains to be seen, but there will not be many more departures. Real Madrid are always looking at the economy before making decisions and this summer will not be an exception. The entity will NOT be endangered. @marca
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. február 19., szombat 20:12

tubatibi írta: Benzemát muszáj szarásig játszatni az utolsó előtti ellen?
Sajnos igen. Mert itt más nem rúg gólt. Az meg általában nekünk nem előny, ha alsó táblás csapattal játszunk. A Granada ellen is vért hugyoztunk, pedig mindenki lazán csapja őket.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 19., szombat 19:38

Most kivetelesen megertem Benzema kezdeteset. Egy honapja nem jatszott, formaba kell lendulnie, illetve eros valasz kell erre a psg meccsre, hogy bevegye a gyomor.

Sztem betalal ma.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. február 19., szombat 19:18

Benzemát muszáj szarásig játszatni az utolsó előtti ellen?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Leno16
Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
Kedvenc csapatod: Real Madrid.

HozzászólásSzerző: Leno16 » 2022. február 19., szombat 18:55

A 98 as döntőt néztem meg úgy ahogy , de mekkora öröm volt ott te jó ég meccs után, a hideg rázott ki..
A 2000 Bl döntőn meg bele is szerettem végleg a csapatba😛Raul, Redondo, Carlos káprázatos volt!
2002 es is parádés volt! Még 2003 ban meg egy eldöntő es a kövekező csak 2011 ben jött. Na az rossz időszak volt..😔

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. február 19., szombat 18:44

Remy írta: Az a 32, ha belegondoltok, rengeteg, WTF.

Még én is 10 szezont vártam arra, hogy nyerjünk. Aki középkorúként látta Gento utolsó BL címét, lehet, hogy nem élte már meg az újabb győzelmet Raúlékkal. Ez a kemény.

A 32 év alatt BEK győztes csapatok tűntek el a süllyesztőben. Nottingham, Hamburg, Aston Villa, stb. Brutál.

Nagyon el lettünk kényeztetve az utóbbi 20-25 évben, még, ha ott volt a Calderón-féle balfasz korszak is.
Jóég épp ezen gondolkoztam a napokban, hogy nem akarom, hogy 32 évet várjunk egy BL győzelemre :'(
A mi generációnk tényleg el volt kényesztetve. De újra akarom élni :kalapos: Szerintem az egyik legjobb érzés ha a csapatod nyeri a Blt:) 5x már átélhettem, jöhet a 6. :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 19., szombat 16:57

Halfkey írta:
Pad'em írta: Stevenél még Explorer fut. :D Ez az Aladdin nyilatkozat sztem nyáron volt.

A Bild meg nagyon huncut megint. Halfkey, Haaland kapcsán jobban hihetünk nekik? :mrgreen:
Haaland kapcsán 10es skálán 3-asra, Mbappé kapcsán 1-esre értékelem a szavahihetõségüket :D Más szóval egyiknek se hinnék, de itt legalább el tudom képzelni hogy nem csak légbõl szopkodják hanem beszétek egy Dortmundi gyrosossal :)
Na majd nem sokára megköveted őket :D

Amúgy Norvégok is megerősítették, hogy volt talalkozónk két hete Haaland faterral Monacóban, mikor Tschouameniékkel is egyeztettünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 19., szombat 13:23

Az a 32, ha belegondoltok, rengeteg, WTF.

Még én is 10 szezont vártam arra, hogy nyerjünk. Aki középkorúként látta Gento utolsó BL címét, lehet, hogy nem élte már meg az újabb győzelmet Raúlékkal. Ez a kemény.

A 32 év alatt BEK győztes csapatok tűntek el a süllyesztőben. Nottingham, Hamburg, Aston Villa, stb. Brutál.

Nagyon el lettünk kényeztetve az utóbbi 20-25 évben, még, ha ott volt a Calderón-féle balfasz korszak is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 19., szombat 13:18

ANDS írta:
Steve írta:

Utálom ezt, de sok dolgot a pénz irányít. Az meg ellepte a focit.

Azt gondolom qva szép dolog lenne, ha a tradíciókat és a történelmi csapatot választaná..de én nem tudok romantikus lenni, a mai világban. A pénz meg nem nálunk van. Oda meg addig pumpálják a pénzt és a játékosokat, amíg megnyerik a rohadt bl-jüket és megveszik maguknak a címeket is.

Ha csak a City - PSG duót nézem, akkor is közülük csak az egyik tudja az idén megnyerni.
De van ott még egy Liverpool is.
Tavaly sem gondoltam volna, hogy a Chelsea nyeri.
De vigasztal a tudat, hogy akárki nyeri, a Madrid már 13- szor megnyerte. És közben volt időszak, hogy 11 évig meg nem a Real nyerte.

Egyszer fent, egyszer lent, nem lehet mindig a csúcson lenni.
Ha csak a BL-t nézzük akkor 12, de a BEK-et is belevéve, volt egy 32 éves impotenciánk is. És még így is mekkora az előny :D .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 19., szombat 12:30

Pad'em írta: Stevenél még Explorer fut. :D Ez az Aladdin nyilatkozat sztem nyáron volt.

A Bild meg nagyon huncut megint. Halfkey, Haaland kapcsán jobban hihetünk nekik? :mrgreen:
Haaland kapcsán 10es skálán 3-asra, Mbappé kapcsán 1-esre értékelem a szavahihetõségüket :D Más szóval egyiknek se hinnék, de itt legalább el tudom képzelni hogy nem csak légbõl szopkodják hanem beszétek egy Dortmundi gyrosossal :)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 22:51

Most elbaxtál vagy egy fél órát az életemből. :lol: :D

Mondom belinkelem Neked a svéd madridos facebook csoporton feltüntetett aladdin nyilatkozatot erre fél órája nem találom. :fpalm:

Ezen kívül hiteles vagyok amúgy. :mrgreen: Mindenestre az ott leírtak szerint a párizsi meccs után mondta a faszi, hogy nincs kapcsolatuk a reallal és készítik elő a gigantikus szerződést bappénak, aki maradni fog, mert az az otthona, kb ezt írták.

Engem nem kell kétszer meggyőzni, hogy jöjjön. Rengeteg pénzt adnék érte ha lehetne, inkább mint, hogy még 20totál átlagos ember legyen itt uannyi pénzért és ne legyünk versenyképesek.

Haaland muszáj szintén egy vagon pénzért! Bappera meg menni kell minden erővel és döntse el mit akar.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 21:55

Stevenél még Explorer fut. :D Ez az Aladdin nyilatkozat sztem nyáron volt.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 21:44

Csak legyen igazatok srácok!

Nem tudom én rohadtul negatív vagyok ha a péezsgéről van szó.

Utálom ezt, de sok dolgot a pénz irányít. Az meg ellepte a focit.

Azt gondolom qva szép dolog lenne, ha a tradíciókat és a történelmi csapatot választaná..de én nem tudok romantikus lenni, a mai világban. A pénz meg nem nálunk van. Oda meg addig pumpálják a pénzt és a játékosokat, amíg megnyerik a rohadt bl-jüket és megveszik maguknak a címeket is.

Ezért imádnám, ha valami isteni csoda folytán mi mennénk tovább. :lilasalas: :sziv:

Legyen igazatok, nagyon szeretném. De az biztos, hogy minden pénzzel mennék a norvégra.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. február 18., péntek 21:32

Steve írta:Aladdin nyilatkozta le, hogy nem megy bappe sehova.
Ja hát az meg ki afaszt érdekel,hogy mit nyilatkozik a buzi arab? B-)
Csak Kylian tesónkon áll,hogy megvalósítja e álmát és Cé örökébe lép vagy marad a bánat neymi mellett.
Nem mondom, ki kell lépnie a komfortzónájából ha a Real Madridba jön, mert kurva kényelmes lehet most Messivel és Neymivel focizni.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 21:29

Bocs, félreérthetően írtam teljesen. :roll:

Aladdin nyilatkozta le, hogy nem megy bappe sehova.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 18., péntek 21:24

Mit nyilatkozzon, de komolyan? BL-ben tolja, nem nyögheti be, hogy figyu, Hala Madrid!

Amíg a BL-ben ott vannak, addig fixen nem lesz semmi.

Ha meg marad, innentől kezdve csak és kizárólag a francia döntése, semmi köze már az arabnak ehhez. Eddig is végtelen pénzt kapott volna, de nem hosszabbított. Ha most mégis megteszi, az a saját döntése.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. február 18., péntek 21:21

Steve írta: A faszi a meccs után is lenyilatkozta, hogy nem megy sehova. Imádnám, ha jönne, de attól félek, mindig van az a pénz.
Melyik meccs után?
Én semmi ilyet nem olvastam.
Jönni fog, semmi dolga nincs már a PSG-ben,pláne ha véletlen idén nyernék a bl-t is.
Új szintre kell emelnie a karrierjét.
Reméljük futunk egy szar tavaszt, és Perez elhozza Haaland-ot is a teknős mellé, akkor aztán rettegj európa.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 18., péntek 21:14

Remy írta:
Steve írta: bappét soha nem fogja elengedni aladdin
Mit nem értetek abból, hogy lejár a szerződése? :lol: Itt Aladdin már nem diktál, max Bappé lesz gyökér és a végtelen pénzt választja, de akkor el is engedheti a Hall of Fame karriert.
Ha nem jön, akkor legalább Rád lehet fogni Remy. :mrgreen:

Nyilván lejár a szerződése, de addig fogják neki a pénzt pumpálni és a különböző ígéreteket tenni, amíg marad.

A faszi a meccs után is lenyilatkozta, hogy nem megy sehova. Imádnám, ha jönne, de attól félek, mindig van az a pénz. :'(

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 18., péntek 21:00

kodo írta:
sander írta:

Lehet hogy csak bennem merül fel de én megprobálnám Bernardo Silva leigazolását. Azért egy V.J.-Mbappé-B.Silva hármas elől nem lenne rossz sztem. Haalandot meg akkor igazolnám le ha Viniciust eltudnánk jóáron adni. Akkor :
Mbappé-Haaland-B.Silva
Vinitol fuggetlenul kell Haaland. Az lenne szep azert nem jonne a norveg mert itt van Vini.
Nagy hülyeség lenne ha miatta nem jönne a norvég. Ha valaki, akkor már inkább KAK "akadályozná" azzal, hogy olyan mint a jó bor. :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Vissza: