Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

flori

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 22., kedd 10:42

Mbappé would wear the number 7 at Real Madrid if Hazard to Chelsea is completed.
Már hónapokkal ezelőtt mondtam, hogy erre megy ki a játék. :D

Bár az nem teljesen világos, hogy mit akar a Chelsea ettől a transzfertől. A nosztalgián kívül semmi értelme, teljesen más játékosokkal dolgozik Tuchel.

Gatto fater is megírta, ahogy ezt is:

#RealMadrid's market is in continuous evolution. Much will depend on the disposals. The arrivals of #Mbappe and #Haaland will weigh heavily on the club's finances. The priority is #Tchouameni and if there will be space also #Gravenberch otherwise it will be brought in 2023.
Obviously if the negotiations for #Tchouameni do not go well #Gravenberch will arrive this summer. For the defense the situation is different, no major purchases are expected. The choice is between #Gutierrez or buy Fran #Garcia and the promotion of Rafa #Marin.

Odriozola pedig meggyőzte a vezetőséget, így jön vissza a nyáron. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 22., kedd 9:58

zsírosdeszka írta:
Remélem a fizetését felét nem mi fogjuk fizetni. Továbbadjuk, hátha fejlődni fog még. :D
Bale-nél is így kezdődött... :coffee:

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. február 22., kedd 9:54

Pad'em írta: Real Madrid are negotiating a loan transfer of Eden Hazard with Chelsea and there's also another un-named Premier League club that Real are in talks with for the Belgian. Hazard's salary expectations at his next club are also realistic. Mbappé would wear the number 7 at Real Madrid if Hazard to Chelsea is completed.

If this deal materializes, the Haaland signing would be much closer to being completed. @Ramon_AlvarezMM
Remélem a fizetését felét nem mi fogjuk fizetni. Továbbadjuk, hátha fejlődni fog még. :D

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 22., kedd 9:49

Real Madrid are negotiating a loan transfer of Eden Hazard with Chelsea and there's also another un-named Premier League club that Real are in talks with for the Belgian. Hazard's salary expectations at his next club are also realistic. Mbappé would wear the number 7 at Real Madrid if Hazard to Chelsea is completed.

If this deal materializes, the Haaland signing would be much closer to being completed. @Ramon_AlvarezMM
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 21., hétfő 17:06

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Times szerint Mbappé úgy kapta az ajánlatot, hogy vagy idén alair, vagy többet nem keressük.
Lejar az ajánlat, mint Ramos esetében is.
Helyes.
Már cáfolják :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 21., hétfő 17:05

Realista24 írta: Times szerint Mbappé úgy kapta az ajánlatot, hogy vagy idén alair, vagy többet nem keressük.
Helyes.
thereisonly1ronaldo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 21., hétfő 16:42

Bocs a dupláért.

A LaLiga TV szerint már március 4-től 100%-on üzemelhetnek a spanyol stadionok.

Brozovic új szerződését ma jelentheti be az Inter.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 21., hétfő 16:06

Áthozom
___Samy___ írta: Nyaron en meg azert beproblnam Bernardo Silvat, ugy hallottam valtani akar. Tobb posztos, jobb oldalon es kozepen is elboldogul. Sovanynak erzem az idei kp-t jovore.
Italian Media is reporting that Bernardo Silva dream is to play for Real Madrid and could leave Man city in this summer if Real comes calling
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 20., vasárnap 22:01

Én nagyon csalódni fogok a futballban ha marad. Bár ez már megtörtént de kb végérvényesen. Viszont a Real Madrid mindig is a legnagyobb klub lesz, ha nem jön, jön más.
Nem illik.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. február 20., vasárnap 21:48

Én is így lennék Perezék helyében ezzel. Ez tényleg most vagy soha. Ha viszont marad és hosszabbít, akkor maradjon is ott örökre. Ebben az esetben all-in Haalandért.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 20., vasárnap 21:32

Times szerint Mbappé úgy kapta az ajánlatot, hogy vagy idén alair, vagy többet nem keressük.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. február 20., vasárnap 13:12

Az amazon primeon február 11 óta van egy sorozat: Real Madrid: the white legend. Nem tudjátok mikor lesz hozzá magyar felirat? Esetleg van már olyan oldal ahol elérhető magyar felirattal?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 20., vasárnap 12:21

Dupla D írta: MI van ezzel az Endrick gyerekkel amúgy? Múltkor arról volt szó, hogy hozzuk valami nagy összegért, közben meg a Barca hívja meccseket nézni, és állandó beszédtéma náluk.
Tegnap a helyszínen nézte meg a meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 20., vasárnap 11:15

Real Madrid are NOT thinking of a revolution for next season. The base of the team will remain the same, including Mbappé and perhaps Haaland. Real Madrid could sign a full-back or midfielder but it depends on the sales & departures.

Real Madrid could add Castilla players like Rafa Marín and buy back Fran García to the squad. The midfield will remain Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde and Camavinga. @marca

Bale, Marcelo and Isco will leave Real Madrid. Mariano, Vallejo and Ceballos COULD leave, but they still have a contract. Hazard's, Asensio's and Odriozola's future remains to be seen, but there will not be many more departures. Real Madrid are always looking at the economy before making decisions and this summer will not be an exception. The entity will NOT be endangered. @marca
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. február 19., szombat 20:12

tubatibi írta: Benzemát muszáj szarásig játszatni az utolsó előtti ellen?
Sajnos igen. Mert itt más nem rúg gólt. Az meg általában nekünk nem előny, ha alsó táblás csapattal játszunk. A Granada ellen is vért hugyoztunk, pedig mindenki lazán csapja őket.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 19., szombat 19:38

Most kivetelesen megertem Benzema kezdeteset. Egy honapja nem jatszott, formaba kell lendulnie, illetve eros valasz kell erre a psg meccsre, hogy bevegye a gyomor.

Sztem betalal ma.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. február 19., szombat 19:18

Benzemát muszáj szarásig játszatni az utolsó előtti ellen?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Leno16
Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
Kedvenc csapatod: Real Madrid.

HozzászólásSzerző: Leno16 » 2022. február 19., szombat 18:55

A 98 as döntőt néztem meg úgy ahogy , de mekkora öröm volt ott te jó ég meccs után, a hideg rázott ki..
A 2000 Bl döntőn meg bele is szerettem végleg a csapatba😛Raul, Redondo, Carlos káprázatos volt!
2002 es is parádés volt! Még 2003 ban meg egy eldöntő es a kövekező csak 2011 ben jött. Na az rossz időszak volt..😔

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. február 19., szombat 18:44

Remy írta: Az a 32, ha belegondoltok, rengeteg, WTF.

Még én is 10 szezont vártam arra, hogy nyerjünk. Aki középkorúként látta Gento utolsó BL címét, lehet, hogy nem élte már meg az újabb győzelmet Raúlékkal. Ez a kemény.

A 32 év alatt BEK győztes csapatok tűntek el a süllyesztőben. Nottingham, Hamburg, Aston Villa, stb. Brutál.

Nagyon el lettünk kényeztetve az utóbbi 20-25 évben, még, ha ott volt a Calderón-féle balfasz korszak is.
Jóég épp ezen gondolkoztam a napokban, hogy nem akarom, hogy 32 évet várjunk egy BL győzelemre :'(
A mi generációnk tényleg el volt kényesztetve. De újra akarom élni :kalapos: Szerintem az egyik legjobb érzés ha a csapatod nyeri a Blt:) 5x már átélhettem, jöhet a 6. :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 19., szombat 16:57

Halfkey írta:
Pad'em írta: Stevenél még Explorer fut. :D Ez az Aladdin nyilatkozat sztem nyáron volt.

A Bild meg nagyon huncut megint. Halfkey, Haaland kapcsán jobban hihetünk nekik? :mrgreen:
Haaland kapcsán 10es skálán 3-asra, Mbappé kapcsán 1-esre értékelem a szavahihetõségüket :D Más szóval egyiknek se hinnék, de itt legalább el tudom képzelni hogy nem csak légbõl szopkodják hanem beszétek egy Dortmundi gyrosossal :)
Na majd nem sokára megköveted őket :D

Amúgy Norvégok is megerősítették, hogy volt talalkozónk két hete Haaland faterral Monacóban, mikor Tschouameniékkel is egyeztettünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: