vagy a fejlődés vagy valami közepes esetleg rosszabb csapat padja, választhat, Perez nem a türelméről híresKAG írta:A keret menedzselése vitte el az első etapban is.wZoLee7 írta: Érdekes, hogy taktikáról írtok. Én nem látok az esetek többségében semmilyen taktikát. Van egy alap kezdőnk, amire van egy alap felállásunk. Onnantól minden az egyéni skillen múlik. Benzemanak megy-e a támadások irányítása? Vininek dob a gép és megtudja verni a védőket? Asensio lába elsül?
Ősszel látszódott legalább valami olyan, hog próbáljuk a labdát okosan visszatenni Modricnak vagy Kroosnak lövésre, ebben Valverde is jó, mostanra ebből sincs semmi a pályán.
Én mondjuk nem látom értelmét az edző cserének, mert nincs is megfelő opció. Ancelottinak kellene fejlődni a keret menedzselése szempontjából és minden sokkal jobb lenne
Ennyi idősen már nem változik az ember.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ugyanezt vártuk Zizutól is
fejlődjön a keretmenedzselésben
Az eredmény ismert
fejlődjön a keretmenedzselésben
Az eredmény ismert
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A keret menedzselése vitte el az első etapban is.wZoLee7 írta: Érdekes, hogy taktikáról írtok. Én nem látok az esetek többségében semmilyen taktikát. Van egy alap kezdőnk, amire van egy alap felállásunk. Onnantól minden az egyéni skillen múlik. Benzemanak megy-e a támadások irányítása? Vininek dob a gép és megtudja verni a védőket? Asensio lába elsül?
Ősszel látszódott legalább valami olyan, hog próbáljuk a labdát okosan visszatenni Modricnak vagy Kroosnak lövésre, ebben Valverde is jó, mostanra ebből sincs semmi a pályán.
Én mondjuk nem látom értelmét az edző cserének, mert nincs is megfelő opció. Ancelottinak kellene fejlődni a keret menedzselése szempontjából és minden sokkal jobb lenne
Ennyi idősen már nem változik az ember.
ZIDANE
- wZoLee7
Érdekes, hogy taktikáról írtok. Én nem látok az esetek többségében semmilyen taktikát. Van egy alap kezdőnk, amire van egy alap felállásunk. Onnantól minden az egyéni skillen múlik. Benzemanak megy-e a támadások irányítása? Vininek dob a gép és megtudja verni a védőket? Asensio lába elsül?
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A 82-ik percig egy csere sincs, aztán meg várjuk a csodát a pályára küldött játékosoktól. Jovic is 27 gólt rúgott a Franfurtban, majd utána itt 2 majd 0 majd 1 golt. Évek óta ugyanaz a taktika. Haaland ha nincs a Dortmundban, akkor is tudtak 6-ot verni egy Gladbachnak. Ami nem rosszabb, mint egy Cadiz. Mi, ha kivesszük Benzemát 4 meccsen nem rúgtunk gólt. Szóval ott azért van taktika, mi meg ugyanazt játszuk. Ha le is vesz valakit Carlo a CKM-ből, egy az egyben kell(ene) pótolnia pl. Valverdének vagy Camavingának is. Idejött az is, olyan lendület, dinamika volt benne, most meg nézzük meg. Ha csak Haaland jönne, ugyanígy állnánk, effelől ne legyen senkinek kétsége. Csak Benzi helyett Haaland. Nem állnánk át valami másra. Legalábbis Carloval biztosan nem, pedig szeretem az öreget.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aztán ZZ is sokat rotált negyvenakárhányévesen.
- ikarus93
Sajnos az öregebbek nem annyira vannak oda a változásokért mint a fiatalabbak. Ancelloti meg 62 éves.Realista24 írta: Ancelotti doesn't like rotations and using more players - despite the club asking him to change this approach. Carlo thinks with more rotations he wouldn't succeed as much.
@abc_es
Nesztek
Ez nem csak fociba látszódik meg, hanem mindenhol.
Ezért kéne nekünk egy fiatal edző mint Nagelsmann aki berakná a fiatalokat és képes a 21 századi körülményekhez alkalmazkodni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti doesn't like rotations and using more players - despite the club asking him to change this approach. Carlo thinks with more rotations he wouldn't succeed as much.
@abc_es
Nesztek
@abc_es
Nesztek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Az a baj hogy ebbol a meccsbol kiindulva valszeg Kroos lesz a vkp es elotte Modric es Valverde lesznek.
Casemirot remélem egy kis időre azért elfelejtjük...botrány, amit mostanában hoz..
Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Alaba - Camavinga, Valverde, Kroos - Vini Jr, Karim, Hazard/Bale
Mondjuk Ceballost is sokkal többet játszatnám...bennevan a kraft.
Valahogy ezt a kezdőt kéne formába hozni a PSG elleni meccsig és akkor talán...talán lenne esélyünk.
Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Alaba - Camavinga, Valverde, Kroos - Vini Jr, Karim, Hazard/Bale
Mondjuk Ceballost is sokkal többet játszatnám...bennevan a kraft.
Valahogy ezt a kezdőt kéne formába hozni a PSG elleni meccsig és akkor talán...talán lenne esélyünk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
+Asensio is százon pörögnewZoLee7 írta:Attol fugg, ha Jessica az akkor legalabb latvanynak jo lennehalamadrid írta:
Alba
Az egyik szememet kinyomnám... ...a másikat is.
mint a Xaviball
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
Attol fugg, ha Jessica az akkor legalabb latvanynak jo lennehalamadrid írta:AlbaKarim the king írta: Tíbi
Dani-Militao-Nacho-Alba
TONI
Modric-fede
BALE-KAK-pufi
Aztán lehet cserélni Vinit ha elfáradt pufi.
Ezt kell nyomatni ma is , meg Psg ellen is. Más sansz nincs sztm.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
AlbaKarim the king írta: Tíbi
Dani-Militao-Nacho-Alba
TONI
Modric-fede
BALE-KAK-pufi
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Tíbi
Dani-Militao-Nacho-Alba
TONI
Modric-fede
BALE-KAK-pufi
Dani-Militao-Nacho-Alba
TONI
Modric-fede
BALE-KAK-pufi
Igazából elgondolkodnék, hogy a psg visszavágóra is elkezdjek felkészülni. Azaz mendy és casemiro pótlása kapcsán is lehetne kicsit kísérletezni. Bár gondolom edzésen már próbálgatjak, de élesben sem ártana.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem azért nem, mert a sérülése óta azon a 2 kupameccsen kívül nem nagyon lett volna létjogosultsága, hogy pályára lépjen. Amúgy azokon egész ügyes volt, egy alaves ellen hazai pályán, ha valamelyik zsenit pihentetni akarjuk, azt meg kell tudnia ugrani..tubatibi írta: Egyébként nem értem Ceballos miért nem játszik, szerintem van benne kraft, legalábbis bőven van benne annyi, hogy használható legyen.
Courtois - Carvajal, Nacho, Militao, Mendy - Camavinga, Valverde, Ceballos - Hazard, Bale, Rodrygo kezdőt küldeném fel.
Carlot ismerve amúgy meglepne, ha dobná a komplett CMK-t, meg VAK-KAK-Ase hármast.. 2-3 tuti játszani fog ebből a 6-ból.
Nálam:
Cama (vagy Case (bár tök felesleges, hogy ő kezdjen))
Fede-Ceba
Haz-Bale-Vini
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Egyébként nem értem Ceballos miért nem játszik, szerintem van benne kraft, legalábbis bőven van benne annyi, hogy használható legyen.
Courtois - Carvajal, Nacho, Militao, Mendy - Camavinga, Valverde, Ceballos - Hazard, Bale, Rodrygo kezdőt küldeném fel.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A Case-Cama-Fede túl túlbiztosított.. Valamelyik C helyett akár Ceba, legleglegrosszabn esetben Isco is játszhatna. Főleg a 18. ellen, tömörülni fognak, kell egy passer is, szerintem..Realista24 írta: Marca szerint CKM, AS szerint Case és Valverde a fix, Kroos vagy Modric pihen.
Én csapatnám a Case, Valverde, Camavinga hármast egyébként.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
egyszerűen nem meri bontani a ckmet, nekem már herótom van, egyenként is qrvara megvannak fáradva, formán kívül, nem hogy 3an egyszerre
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca szerint CKM, AS szerint Case és Valverde a fix, Kroos vagy Modric pihen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema