Szerintem egyik se fog lehetőséget kapni a Vallecanoból fogjuk Fran Garciát visszahozni és megy kölcsönbe Miguel.ferni írta: Ott van Miguel, nem is játszatjuk, Blanco is tobbet érdemelne KPn.
Blanco szintén kölcsönbe kerül és pont Ceballos miatt.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. február 22., kedd 6:57
Szerintem egyik se fog lehetőséget kapni a Vallecanoból fogjuk Fran Garciát visszahozni és megy kölcsönbe Miguel.ferni írta: Ott van Miguel, nem is játszatjuk, Blanco is tobbet érdemelne KPn.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. február 21., hétfő 18:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 21., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 21., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 21., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 21., hétfő 14:15
Mert Carlobérenc és amúgy is, nem ért hozzá...Csabi írta: Aztán ZZ is sokat rotált negyvenakárhányévesen.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 21., hétfő 13:26
vagy a fejlődés vagy valami közepes esetleg rosszabb csapat padja, választhat, Perez nem a türelméről híresKAG írta:A keret menedzselése vitte el az első etapban is.wZoLee7 írta: Érdekes, hogy taktikáról írtok. Én nem látok az esetek többségében semmilyen taktikát. Van egy alap kezdőnk, amire van egy alap felállásunk. Onnantól minden az egyéni skillen múlik. Benzemanak megy-e a támadások irányítása? Vininek dob a gép és megtudja verni a védőket? Asensio lába elsül?
Ősszel látszódott legalább valami olyan, hog próbáljuk a labdát okosan visszatenni Modricnak vagy Kroosnak lövésre, ebben Valverde is jó, mostanra ebből sincs semmi a pályán.
Én mondjuk nem látom értelmét az edző cserének, mert nincs is megfelő opció. Ancelottinak kellene fejlődni a keret menedzselése szempontjából és minden sokkal jobb lenne
Ennyi idősen már nem változik az ember.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 21., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. február 21., hétfő 13:04
A keret menedzselése vitte el az első etapban is.wZoLee7 írta: Érdekes, hogy taktikáról írtok. Én nem látok az esetek többségében semmilyen taktikát. Van egy alap kezdőnk, amire van egy alap felállásunk. Onnantól minden az egyéni skillen múlik. Benzemanak megy-e a támadások irányítása? Vininek dob a gép és megtudja verni a védőket? Asensio lába elsül?
Ősszel látszódott legalább valami olyan, hog próbáljuk a labdát okosan visszatenni Modricnak vagy Kroosnak lövésre, ebben Valverde is jó, mostanra ebből sincs semmi a pályán.
Én mondjuk nem látom értelmét az edző cserének, mert nincs is megfelő opció. Ancelottinak kellene fejlődni a keret menedzselése szempontjából és minden sokkal jobb lenne
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 21., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. február 21., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. február 21., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. február 21., hétfő 10:55
Sajnos az öregebbek nem annyira vannak oda a változásokért mint a fiatalabbak. Ancelloti meg 62 éves.Realista24 írta: Ancelotti doesn't like rotations and using more players - despite the club asking him to change this approach. Carlo thinks with more rotations he wouldn't succeed as much.
@abc_es
Nesztek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 21., hétfő 10:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 20., vasárnap 9:26
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. február 20., vasárnap 8:24
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 19., szombat 17:44
+Asensio is százon pörögnewZoLee7 írta:Attol fugg, ha Jessica az akkor legalabb latvanynak jo lennehalamadrid írta:
Alba
Az egyik szememet kinyomnám... ...a másikat is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 19., szombat 17:42
Attol fugg, ha Jessica az akkor legalabb latvanynak jo lennehalamadrid írta:AlbaKarim the king írta: Tíbi
Dani-Militao-Nacho-Alba
TONI
Modric-fede
BALE-KAK-pufi
Aztán lehet cserélni Vinit ha elfáradt pufi.
Ezt kell nyomatni ma is , meg Psg ellen is. Más sansz nincs sztm.
Az egyik szememet kinyomnám... ...a másikat is.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 19., szombat 17:37
AlbaKarim the king írta: Tíbi
Dani-Militao-Nacho-Alba
TONI
Modric-fede
BALE-KAK-pufi
Aztán lehet cserélni Vinit ha elfáradt pufi.
Ezt kell nyomatni ma is , meg Psg ellen is. Más sansz nincs sztm.
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. február 19., szombat 17:31
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem