Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
KHÖD, csak ennyit írok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát szerintem igencsak az volt, irtóerős keretünk volt, nüanszokon múlt hogy nem jutottunk döntőbe, egyszer a tizenegyeseken múlt, máskor pedig pont Lewa volta a nüansz.
2011-17 között szerintem csúcsreal volt. Azon csodálkozok hogy szerinted nem.
2011-17 között szerintem csúcsreal volt. Azon csodálkozok hogy szerinted nem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudtam hogy 2013ban a csúcs Realt láthattuk már.füst írta: Mondjuk az nem esett jól amikor Lewa 4-et vert a csúcsrealnak.
Csak úgy margón.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mondjuk az nem esett jól amikor Lewa 4-et vert a csúcsrealnak.
Csak úgy margón.
Csak úgy margón.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre mondom, hogy maradt a komfortzonaban.géza írta:Amikor mi voltunk jobbak, akkor meg nem jatszott volna nalunk egy percet sem, mert Benzema jobb nala. Ezert is maradt.Realista24 írta: Az a baj, hogy még mindig nem értem, hogy hogyan jutottunk ide, vagyis de. Ez az egyetlen érv, amit Lewa MÚLTBELI döntésének védelmében fel lehet hozni, hogy a MOSTANI Bayern jobb, mint a MOSTANI Real.
Fuck logic.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amikor mi voltunk jobbak, akkor meg nem jatszott volna nalunk egy percet sem, mert Benzema jobb nala. Ezert is maradt.Realista24 írta: Az a baj, hogy még mindig nem értem, hogy hogyan jutottunk ide, vagyis de. Ez az egyetlen érv, amit Lewa MÚLTBELI döntésének védelmében fel lehet hozni, hogy a MOSTANI Bayern jobb, mint a MOSTANI Real.
Fuck logic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Klasszikus párosítás, parázs meccsek, nagy feszkó. Mindig extra ez a párosítás, és ahogy írod, sosem tudni mi lesz a kimenetel.Reteti írta:Ez igaz de ahogy már az is hogy a Bayern is megverte a Realt mikor az verhetetlennek tünt (igaz tizikkel)de az tény hogy mindig nagyon jo izgalmas meccsek voltak bármelyik bármelyik csapat is nyertGalacticos írta: Pont ezert mar kiderult az elmult jo par evbol hogy amikor mindket csapat a csucson volt ki a jobb.
Elozo evben triplazott bayerneket is vertunk romma munchenben.
Viszont tény, amit Gala írt hogy aki beárazta Európát az elmúlt időszakban, az a Real Madrid volt, Bayernestül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Ez igaz de ahogy már az is hogy a Bayern is megverte a Realt mikor az verhetetlennek tünt (igaz tizikkel)de az tény hogy mindig nagyon jo izgalmas meccsek voltak bármelyik bármelyik csapat is nyertGalacticos írta:Pont ezert mar kiderult az elmult jo par evbol hogy amikor mindket csapat a csucson volt ki a jobb.Reteti írta: pont ezert már jo lenne a következő bl körben egy Bayern Real már ugy is rég volt es akkor eldölne ki a jobb (ja es kivernétek a psg mi meg a salzburgot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy még mindig nem értem, hogy hogyan jutottunk ide, vagyis de. Ez az egyetlen érv, amit Lewa MÚLTBELI döntésének védelmében fel lehet hozni, hogy a MOSTANI Bayern jobb, mint a MOSTANI Real.el magico írta:Nem a múltról beszéltem, hanem a jelenről. Az elmúlt pár évet figyelembe véve pedig bőven sokkal jobb csapat a Bayern, mint a Real/Barca/ATMA. Nem tudom mi ezen a hülyeség.Realista24 írta: Persze, a Bayern mindenkit bucira verne, minket is. Jóságos ég, ahogy bucira vertek minket az elmúlt 10 évben minden alkalommal, amikor találkoztunk.
Tavaly a francia farmerligás PSG is megállította őket tavaly, előtte nyerték.
18-19-ben lelépte őket a Pool. Előtte két évig minket annyira bucira vertek, hogy ki is estek.
Előtte az Atma, azelőtt a Barca ejtette őket ki, előtte megint mi voltunk a végállomás. Ha jól tudom, a Barca és Atma is spanyol, akiket bucira vernének minden alkalommal.
Kiégek tőletek.
Fuck logic.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Pont ezert mar kiderult az elmult jo par evbol hogy amikor mindket csapat a csucson volt ki a jobb.Reteti írta: pont ezert már jo lenne a következő bl körben egy Bayern Real már ugy is rég volt es akkor eldölne ki a jobb (ja es kivernétek a psg mi meg a salzburgot
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
pont ezert már jo lenne a következő bl körben egy Bayern Real már ugy is rég volt es akkor eldölne ki a jobb (ja es kivernétek a psg mi meg a salzburgotel magico írta:Nem a múltról beszéltem, hanem a jelenről. Az elmúlt pár évet figyelembe véve pedig bőven sokkal jobb csapat a Bayern, mint a Real/Barca/ATMA. Nem tudom mi ezen a hülyeség.Realista24 írta: Persze, a Bayern mindenkit bucira verne, minket is. Jóságos ég, ahogy bucira vertek minket az elmúlt 10 évben minden alkalommal, amikor találkoztunk.
18-19-ben lelépte őket a Pool. Előtte két évig minket annyira bucira vertek, hogy ki is estek.
Előtte az Atma, azelőtt a Barca ejtette őket ki, előtte megint mi voltunk a végállomás. Ha jól tudom, a Barca és Atma is spanyol, akiket bucira vernének minden alkalommal.
Kiégek tőletek.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nem a múltról beszéltem, hanem a jelenről. Az elmúlt pár évet figyelembe véve pedig bőven sokkal jobb csapat a Bayern, mint a Real/Barca/ATMA. Nem tudom mi ezen a hülyeség.Realista24 írta: Persze, a Bayern mindenkit bucira verne, minket is. Jóságos ég, ahogy bucira vertek minket az elmúlt 10 évben minden alkalommal, amikor találkoztunk.
Kiégek tőletek.
- ikarus93
Nem mondtam hogy egy szinten vannak, csak azt hogy hasonlóan egy rájuk épitett csapatba tudnak sikeresek lenni.
Elég megnézni Messi csúcs korában milyen szinten tolta a Barcába aztán az Argentin válogatottba meg semmi.
Elég megnézni Messi csúcs korában milyen szinten tolta a Barcába aztán az Argentin válogatottba meg semmi.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Jó azért Lewát ne tegyük már egy szintre Messivel.
Messi alól szépen kiment a csapat, 4-5 évig egyedül próbált ott csodát tenni és tett is, amennyire bírt, egyedül a BLben fogyott el folyamat.
Ha akkor elmegy a Citybe már lehet 2 BL címmel beljebb lenne. Rengeteg időt elbaszott a karrierjéből pár bajnoki címért.
Messi alól szépen kiment a csapat, 4-5 évig egyedül próbált ott csodát tenni és tett is, amennyire bírt, egyedül a BLben fogyott el folyamat.
Ha akkor elmegy a Citybe már lehet 2 BL címmel beljebb lenne. Rengeteg időt elbaszott a karrierjéből pár bajnoki címért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Perez ne akarta volna?lestat írta:Realista24 írta:
Szerződéshosszabbítást nem muszáj aláírni.
De muszaj ha ahova eredetileg feljebb akartal lepni ott nem akarnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Lewa egy nagyon jó csatár, de kicsit csalóka a dolog, mert olyan kiszolgáló személyzete van mint Cének volt itt Madridba. Sose volt egy brazil Ronaldo szint aki bárhova elment ott klasszis volt.
Ugyan ez Messi, ott a Barca ráépitett mindent, elment a PSGbe ott messze nem hozza magát olyan szinten mint a Barcába.
Vannak az ilyen játékosok mint Lewa,Messi akik egy rendszerbe ami rájuk van épitve bele illenek.
Meg voltak/vannak olyan játékosok mint Maradona,R9,CR7 akik bárhol megállták a helyüket és majdnem egy maguk húzták a csapatot.
Ugyan ez Messi, ott a Barca ráépitett mindent, elment a PSGbe ott messze nem hozza magát olyan szinten mint a Barcába.
Vannak az ilyen játékosok mint Lewa,Messi akik egy rendszerbe ami rájuk van épitve bele illenek.
Meg voltak/vannak olyan játékosok mint Maradona,R9,CR7 akik bárhol megállták a helyüket és majdnem egy maguk húzták a csapatot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Szerződéshosszabbítást nem muszáj aláírni.ateeemadrid írta:
Nekem úgy rémlik, hogy ő jönni akart ide, csak nem engedték.
De muszaj ha ahova eredetileg feljebb akartal lepni ott nem akarnak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az egész abból indult, hogy azt mertem írni, hogy Lewa sosem mert váltani, maradt a legkényelmesebb megoldásban.Halfkey írta: A bucira verne nyilván erõs, de hogy 2022-ben a La Liga nem képvisel a Bundesligánál sokkal magasabb színvonalat, az szerintem tény. Abszolút el lehet vitatkozni rajta sajnos melyik a jobb. Ezért (is) kéne Bapihali és ezért kellene hogy a Barca is visszataláljon magára.
Ezáltal jutottunk el megint oda, hogy most az ezer sebből vérző nagyokat, meg mindenkit bucira verné a mostani Bayern. Ezért írtam, hogy az elmúlt tíz évben mindent csináltak, csak nem vertek mindig mindenkit bucira az egyenes kieséses szakaszban, főleg nem minket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A bucira verne nyilván erõs, de hogy 2022-ben a La Liga nem képvisel a Bundesligánál sokkal magasabb színvonalat, az szerintem tény. Abszolút el lehet vitatkozni rajta sajnos melyik a jobb. Ezért (is) kéne Bapihali és ezért kellene hogy a Barca is visszataláljon magára.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól van. Illgnertől már megszoktam ezt, a Real bőrbe bújt bajor drukker, de hogy már elvileg madridisták is ezt a hülyeséget fújják, azt nem is értem.el magico írta:+1.illgner írta: Bayernből hova lépjen? Nincs feljebb, legfeljebb azonos szint. Meg gondolom, megbecsülik, az sem mellékes. Ha már presztizs, a Real lett volna egyedül magasabb szint, de nincs olyan PL-csapat, amelyik hosszabb távon egy Bayern-szintet tudna hozni a nemzetközi porondon, legalábbis az elmúlt 20 év ezt mutatja. És ha megdönti Gerd Müller összgólrekodját (365, jelenleg már 305 gólnál jár), akkor a Bundes legnagyobb ikonjává válik, másutt erre esélye sem lett volna, ha mondjuk 28 évesen eligazol, már csak az életkora miatt sem.
Nem csak az elmúlt 10 évben, de összességében is nemzetközi porondon a Bayern a legnagyobb csapat utánunk. Érthető, hogy ide nem tudott/nem akart(?) jönni a BBC idején.
Mellesleg a Bundesliga jelenleg szerintem simán színvonalasabb, mint a La Liga (de a top 5-ban is csak a PL-t mondanám egyértelműen erősebb versenynek). A Bayern bucira verne minden spanyol csapatot (minket is), plusz a közép és kiscsapatok is komolyabb erőt képviselnek, mint a spanyol kis és középcsapatok. Azért a bundás messze nem egy francia farmerliga.
Plusz igen, a BL-ben is top 3 góllövő, ezt nem nagyon kell magyarázni.
Persze, a Bayern mindenkit bucira verne, minket is. Jóságos ég, ahogy bucira vertek minket az elmúlt 10 évben minden alkalommal, amikor találkoztunk.
Kiégek tőletek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema