Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
CS0ki

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 22., kedd 18:13

Én is pont erre gondoltam, ahogy Vini meg benzema vagy haaland nézi a padon, ahogy asensio helyett bekuldik lucast. :roll:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. február 22., kedd 18:00

tubatibi írta: -------------Courtois/Lunin-------------------
----Militao/Nacho----------Alaba/Vallejo----
Odriozola/Carvajal-------------Mendy/Fran Garcia
-----------Tchouaméni/Casemiro-------
----Camavinga/Valverde-----Kroos/Modric----
Asensio/Lucas V./Rodrygo--------------------MBappé/Vini Jr.
-------------------Haaland/Benzema----------------

Gondolom valami hasonló keret van vizionálva jövőre, plusz egy Castillas kapus, illetve egy 3. számú csatár.

Tetszik, de a támadóharmadunk jobboldala siralmas lesz így is. :lol:
bazdmeg, hozunk egy bappe haaland pakkot es jobbb oldalon tovabbra is a harom balfek egyike lesz? na nemar :lol: :lol: az meg alap, hogy akarki jon jovore, benya kezdo lesz. o az esz elol. a teknossel meg megy a zsuga majd.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 22., kedd 14:09

Jöjjön Haaland és Mbappé, a többit megoldjuk valahogy :D

A monacói fekára szerintem nem lesz elég pénz most. 23-ban hozhatnánk de már most nyáron klubot vált majd, ezért sztem róla lemaradunk. Én Kroost már fixen hátrébb tenném Case helyére - nem csak most a PSG ellen. Adná magát amolyan Xabis, Pirlós szerepkörben. Előtte két gyors, erős, mozgékony ember, elől meg a Benzema, Haaland, Mbappé, Vini (leírni is kemény :lol: ) sort variálni.

----------Kroos
---Fede---------Cama
----------Benz
---Haaland--Mbappé

TBO, Odri, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho, Mendy, Miguel, Kroos, Casemiro, Modric, Fede, Camavinga, Benzema, Mbappé, Haaland, Vini, Asensio. Ez 18 ember, ideálisan lehetne kevergetni a taktikát meg a felállásokat. Persze ehhez első sorban kéne egy modern, flexibilis edző. A CKM-el már nem fogunk tudni dominálni top szinten.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 22., kedd 13:54

Tetszik, de a támadóharmadunk jobboldala siralmas lesz így is.
Vininek egy kiváló megszoksz, vagy megszöksz szituáció. :lol: Hacsak nem az lesz, hogy Mbappé már játszott a jobboson, így mivel jobb játékos, elviszi ő azt a posztot.

Biztos vagyok benne, hogy elől az Mbappé-Vini-Benz/Haaland trió a cél.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 22., kedd 13:50

tubatibi írta: -------------Courtois/Lunin-------------------

Gondolom valami hasonló keret van vizionálva jövőre, plusz egy Castillas kapus, illetve egy 3. számú csatár.

Ha ez így összejön, akkor csak foltozni kell a következő években.

Gravenberch, egy jobb bunkó, meg egy jobb szélső 2023-ban, aztán már csak akkor kell igazolni a kövi pár évben, ha valaki kiöregszik, vagy adódik egy vissza nem térő lehetőség.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. február 22., kedd 13:31

-------------Courtois/Lunin-------------------

"If you don't like your destiny, don't accept it."

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 22., kedd 12:54

Yazid írta: Csoki, kroos lehet mozgékony volt most mar közel sem az, a másik nem hinném hogy a 2 kh közt fog mozgolódni, verratti parades meg a masik danilo vagy ki meg bejatszottak a két 16os vonal közti teret, lesz ott dara
Pont ezt írtam én is, hogy Kroos már nem olyan mozgékony, ezért kell hátrébb mennie.minél közelebb van a saját 16-oshoz, annál fontosabb a megfelelő helyezkedés, és annál kevésbé fontos a dinamika. Labdabirtoklásnál már most is sokat mozog vissza a két kh közé, védekezésnél is ott lesz előttük. A PSG verőemberi hátrébb mozognak jellemzően, sokkal többet fog ő Messivel vagy Neymarral találkozni.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 22., kedd 12:48

Csoki, kroos lehet mozgékony volt most mar közel sem az, a másik nem hinném hogy a 2 kh közt fog mozgolódni, verratti parades meg a masik danilo vagy ki meg bejatszottak a két 16os vonal közti teret, lesz ott dara

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 22., kedd 12:02

Ja én csak a három emberre gondoltam, felállást nem is néztem. Nyilván Kroos megy ebből hátra. :)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 22., kedd 12:01

CS0ki írta:
*Mondjuk ha
Fede
Modric-Kroost küld fel esetleg Carlo, azért meg fog nyúlni az arcom..
Hát pedig így fogja. De nem is tudnék én se jobbat.

Ja, persze, nyilván ez a 3 most a legjobb lehetőség, de ne Fede legyen a védelem előtt, hanem amit beszélünk: Kroos..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 22., kedd 11:36

Yazid írta: sejtettem hogy kroos lesz ott, meg is eszik reggelire ezek a psg verőemberek. persze cama se megoldás, fiatal játékban sincs abszolut
Kroos utolsó középpályásként hol találkozik a psg verőemberekkel? Pont, hogy azon a poszton már a támadókkal kell elsősorban párharcokat nyernie.Régebben ő is azért mozgékonyabb volt, nem lenne meglepő, hogy ő megy hátrébb.
Igen.. Cama és Fede egymás alternatívái nekem inkább.. Mondjuk ha
Fede
Hát pedig így fogja. De nem is tudnék én se jobbat.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 22., kedd 10:55

CS0ki írta: Mondjuk nem értem, hogy ez miért meglepő. Védők elé, utolsó kozeppalyas poszton nem a dinamikus, gyorsan mozgó játékos kerül, hanem a lassabb, taktikailag érett. Ahogy a chelseanel sem kante játszik hátul, hanem jorginho. Cama sokkal mozgekonyabb játékos, neki nem casemiro posztján van a helye.
Igen.. Cama és Fede egymás alternatívái nekem inkább.. Mondjuk ha
Fede

De amúgy Cama szerintem vkp-ban is fain, nekem tetszik az az iszonyat energia és pörgés ami jellemzi, de egy psg ellen jobb lesz Kroos.

Meg azért emlékezzetek a Kroos-Modric-James hármasra, ott se fizikailag/sebességben volt zsebre téve az ellen, de vagy 20 meccset nyertek zsinórban..

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 22., kedd 10:41

CS0ki írta: Mondjuk nem értem, hogy ez miért meglepő. Védők elé, utolsó kozeppalyas poszton nem a dinamikus, gyorsan mozgó játékos kerül, hanem a lassabb, taktikailag érett. Ahogy a chelseanel sem kante játszik hátul, hanem jorginho. Cama sokkal mozgekonyabb játékos, neki nem casemiro posztján van a helye.
Ezt írom már mióta, ha szerencsétlen francia lehetőséget is kap szinte mindig olyan poszton ami nem is fekszik neki igazán. Ugyan ez Valverde. Kell a vkp a pályára oké, de jeleneleg ez egy formán kívüli Casemiro vagy egy kitudja jelenleg milyen állapotban levő Blanco a keretben. Mindenki más csak vészmegoldás.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 22., kedd 10:40

sejtettem hogy kroos lesz ott, meg is eszik reggelire ezek a psg verőemberek. persze cama se megoldás, fiatal játékban sincs abszolut

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 22., kedd 10:38

Mondjuk nem értem, hogy ez miért meglepő. Védők elé, utolsó kozeppalyas poszton nem a dinamikus, gyorsan mozgó játékos kerül, hanem a lassabb, taktikailag érett. Ahogy a chelseanel sem kante játszik hátul, hanem jorginho. Cama sokkal mozgekonyabb játékos, neki nem casemiro posztján van a helye.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. február 22., kedd 10:04

raul 4 ever írta: Lehet, de kicsi még. Meg (ez mondjuk Carlo hibája) alig van játékban, meg valszeg 10 perc alatt kiállítaná a spori (valószínű ezért nincs játékban a kis szertelen (de imádom, félreértés ne essék!))..
Én simán adnám a
Kroos
Fede-Modric triót.. Írtam a bl meccs után, decimásan kéne felállni: Kroos = Xabi, Fede = DM..
Az biztos, hogy egy Cama-Fede-Modric hármas is bitang lehetne, de egy hetek óta jegelt, eddig perceket játszogató kölyökre nem lehet építeni egy bl visszavágó előtt, ahol gól kell, 1 legalább...
Erről beszéltem, hogy ha Cadiz ellen nem bízik benne, akkor sosem. Igazából teljesen zsákutca az egész. Nem értem, miért nem bírja el a Real Madrid kezdője 1-1 ember rotálását a kiscsapatok ellen. Casemiro idei formája finoman szólva is hagy kivetnivalót. Nem hiszem, hogy rögtön kiállítanák. A félidőig kihúzná, ha gond lenne csere. Egyébként megvettek sok pénzért, aki a posztodon van játékos kiesik előled. Erre betesznek oda egy posztidegen játékost. Nem hiszem, hogy ez bármiben segítené a fejlődését. Mondjátok, hogy a BL-t el kell engedni, mert nem vagyunk szint. Így nem is leszünk. Akkor építhetnénk a jövő csapatát. Hátha 1-2 év múlva odaérnénk. De így semmi bizonyítási lehetőség.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 22., kedd 9:58

Lehet, de kicsi még. Meg (ez mondjuk Carlo hibája) alig van játékban, meg valszeg 10 perc alatt kiállítaná a spori (valószínű ezért nincs játékban a kis szertelen (de imádom, félreértés ne essék!))..
Én simán adnám a
Kroos
Fede-Modric triót.. Írtam a bl meccs után, decimásan kéne felállni: Kroos = Xabi, Fede = DM..
Az biztos, hogy egy Cama-Fede-Modric hármas is bitang lehetne, de egy hetek óta jegelt, eddig perceket játszogató kölyökre nem lehet építeni egy bl visszavágó előtt, ahol gól kell, 1 legalább...

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. február 22., kedd 9:53

A hírek szerint a PSG elleni visszavágón Toni Kroos fog játszani Casemiro helyén.
Mert minek játszana ott Camavinga? :hmmm: Biztosan nagyon motivált lenne pedig.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. február 22., kedd 7:47

igazis, minek is tartanánl itt olyan játékosokat akik valamit hozzá tudnának tenni. #mariano2025 :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 22., kedd 6:59

R. Carlos írta:
ferni írta: Ott van Miguel, nem is játszatjuk, Blanco is tobbet érdemelne KPn.
Szerintem egyik se fog lehetőséget kapni a Vallecanoból fogjuk Fran Garciát visszahozni és megy kölcsönbe Miguel.

Blanco szintén kölcsönbe kerül és pont Ceballos miatt.
Ceba elvileg nyáron megy Betisbe vagy Sevillába.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: