Politika
Re: Politika
Senki nem tud semmit. Nem lehet ezeket előre látni, racionálisan átvenni. Ha így lenne, akkor soha nem történnének ilyenek.
De amúgy is most beszélünk itt racionalitásról, de igazából olyan sincs, az is csak relatív.
Szerintem Oroszország tett egy határozott lépést észak-korea szerű mükődés felé. Krumplit meg vodkát tudnak termelni eleget, fázni nem fognak, a propaganda miatt lázongások úgyse lesznek, aztán ahogy keményedik a rendszer, más miatt sem. Jólét eddig se nagyon volt, most még rosszabb lesz. Viszont Putyin és követően fixen maradnak a hatalomba sokáig, ez az ő nyereségük, és szerintem a céljuk is. Aztán várják, hogy a többi, hasonló gondolkodású területtel valahogy eljöjjön a megfelelő időpont a továbblépésre.
De tényleg nem lehet tudni.
De amúgy is most beszélünk itt racionalitásról, de igazából olyan sincs, az is csak relatív.
Szerintem Oroszország tett egy határozott lépést észak-korea szerű mükődés felé. Krumplit meg vodkát tudnak termelni eleget, fázni nem fognak, a propaganda miatt lázongások úgyse lesznek, aztán ahogy keményedik a rendszer, más miatt sem. Jólét eddig se nagyon volt, most még rosszabb lesz. Viszont Putyin és követően fixen maradnak a hatalomba sokáig, ez az ő nyereségük, és szerintem a céljuk is. Aztán várják, hogy a többi, hasonló gondolkodású területtel valahogy eljöjjön a megfelelő időpont a továbblépésre.
De tényleg nem lehet tudni.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem közel van Kína, és ők minden felvásárolnak, ami nem kell majd az EU-nak. Az orosz elitnek nem tudom, hogy hogy tetszene, hogy nem mehetnek kocakacukrot szopogatnai nyugatra , de a gazadságuk menne tovább szerintem.hehetheoriginal írta: kerdes, aki jobban vagja, ha levalasztjak, elzarjak az orosz gazdasagot, bankrendszert a vilagtol, az hogy erinti a jővőt?
mert bideneknel ilyesmi van kilatasban
most nyilvan nem arra gondolok,hogy a valasz, hogy szopas, hanem vhogy jobban reszleteibe menve
De én nem értek hozzá.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://liveuamap.com/
Hadmozdulatok, politikai nyilatkozatok stb egy élő térképen.
ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszéke tette ki ezt az élő mappot a támadásokról, mindegyikhez tartozik egy kép ami bizonyítja. Ha nem frissül az azért lehet, mert túl sokan nézik.
Már ha valakit itt érdekel.
Hadmozdulatok, politikai nyilatkozatok stb egy élő térképen.
ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszéke tette ki ezt az élő mappot a támadásokról, mindegyikhez tartozik egy kép ami bizonyítja. Ha nem frissül az azért lehet, mert túl sokan nézik.
Már ha valakit itt érdekel.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kerdes, aki jobban vagja, ha levalasztjak, elzarjak az orosz gazdasagot, bankrendszert a vilagtol, az hogy erinti a jővőt?
most nyilvan nem arra gondolok,hogy a valasz, hogy szopas, hanem vhogy jobban reszleteibe menve
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Isten óvja a kárpátaljai magyarokat és ruszinokat!
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Hogy mennyire egy merő hányiger amit leírtál bammeg simán be is jöhet, a hideg is kiráz töle. Mennék is innen a francba, amúgysem tudnék egy életet leélni öklendezve, de ezzel gazdaságilag is örökre beleállnánk arccal a földbe, hát a franc akar megint ladával járniFaust írta:Par eve irtam, hogy szerintem Vityanak lehet egy hasonlo hosszutavu terve, miszerint ha Putyin ujjaepiti a Szovjetuniot (ami mindig is a vagyalma volt), az EU-ban bevallalt, bomlaszto szerepeert, es meg ki tudja mennyi hatteralkuert cserebe siman lehetnek majd teruleti igenyei. Ha visszacsatoljak a trianoni teruleteket, a csavonak minden magyar telepulesen szobra lesz. Nekem nem tunik tul elrugaszkodott konteonak.RealAsensio írta: Engem az erdekelne igazan, szivesen meg is kerdeznem tole, hogy mik a valos celjai? Ujjaepiteni a Szovjetuniot? Mert akkor realis lehet az, hogy minket is bekebelez, Orban kileptet minket az eubol, es maris meg van oldva. Ez egy nagyon elrugaszkodott gondolat, de haboruban sosem lehet tudni, meddig mennek el a dolgok.
Szokásos CNN. Origo szintjén vannak, messze ellenük folyik a legtöbb per hírhamisitás miatt.realistahuni írta:Lukashenko tagadja ezt elvileg, aztán ki tudja...CNN has reported that Belarusian troops have joined Russian troops in attacking Ukraine
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez már folyamatban, de nagyjából ennyiben ki is merül az egész. Klikkek jól jönnek az oldalakon, instán a lájkok fizetnek, yt-n is mehetnek a full capital címmel ellátott 10 perces videók, hogy mennyira sajnálják őket.Babinho írta:Mert a prayforukraine profilképekkel megoldódna valami?hehetheoriginal írta: nem követem az instát, twittert, facebookot, a sok kivalo megmondoembert szerte a vilagban, de nem kéne globalisan felszolalni, es egyként elitelni az egeszet? legalabb.
két csöcsmutogatás, nft profit screenshot meg bali foto között
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Akik messze vannak leszarják. Kb annyira mint mi Afganisztánt.hehetheoriginal írta: nem követem az instát, twittert, facebookot, a sok kivalo megmondoembert szerte a vilagban, de nem kéne globalisan felszolalni, es egyként elitelni az egeszet? legalabb.
Persze idővel majd megjelennek képmutató tweetek/db posztok százai, de segíteni nem fog.
Par eve irtam, hogy szerintem Vityanak lehet egy hasonlo hosszutavu terve, miszerint ha Putyin ujjaepiti a Szovjetuniot (ami mindig is a vagyalma volt), az EU-ban bevallalt, bomlaszto szerepeert, es meg ki tudja mennyi hatteralkuert cserebe siman lehetnek majd teruleti igenyei. Ha visszacsatoljak a trianoni teruleteket, a csavonak minden magyar telepulesen szobra lesz. Nekem nem tunik tul elrugaszkodott konteonak.RealAsensio írta: Engem az erdekelne igazan, szivesen meg is kerdeznem tole, hogy mik a valos celjai? Ujjaepiteni a Szovjetuniot? Mert akkor realis lehet az, hogy minket is bekebelez, Orban kileptet minket az eubol, es maris meg van oldva. Ez egy nagyon elrugaszkodott gondolat, de haboruban sosem lehet tudni, meddig mennek el a dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2022. február 24., csütörtök 11:56-kor.
Mert a prayforukraine profilképekkel megoldódna valami?hehetheoriginal írta: nem követem az instát, twittert, facebookot, a sok kivalo megmondoembert szerte a vilagban, de nem kéne globalisan felszolalni, es egyként elitelni az egeszet? legalabb.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Engem az erdekelne igazan, szivesen meg is kerdeznem tole, hogy mik a valos celjai? Ujjaepiteni a Szovjetuniot? Mert akkor realis lehet az, hogy minket is bekebelez, Orban kileptet minket az eubol, es maris meg van oldva. Ez egy nagyon elrugaszkodott gondolat, de haboruban sosem lehet tudni, meddig mennek el a dolgok.
- hehetheoriginal
nem követem az instát, twittert, facebookot, a sok kivalo megmondoembert szerte a vilagban, de nem kéne globalisan felszolalni, es egyként elitelni az egeszet? legalabb.
thereisonly1ronaldo
Most időzőjelesen, de ahogy szpokták mondani a "kisemberek" a nagyemberek könnyen pofáznak. Most itt a lentebbiekre is lehet ugyanezt mondani, hogy könnyen pofáznak a "kisemberek", hogy így meg úgy kellett volna ezt megakadályozni. Mégis hogyan? Ki a tököm látja előre biztosan, hogy ki hogy fog reagálni? Visszautazni az időben és megakadályozni, hogy Putyin hatalomra jusson? Elvenni Biden gyógyszereit? Racionális körülmények között ennek nem szabadott volna megtörténni, aztán mégis megtörtént.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lukashenko tagadja ezt elvileg, aztán ki tudja...CNN has reported that Belarusian troops have joined Russian troops in attacking Ukraine
- RealMadridFanatic
Igen.hehetheoriginal írta:de pont ezen rohogok kenyszerbol, hat kokorszakban elnek ezek a buzi nyomorultak?egyik nagyhatalom sem fogja a végtelenségig tűrni, ha egy másik egyre közelebb igykeszik tolni a saját hadi támaszpontjait.
Odajossz a kis tankoddal a szomszedba, es akkor mi van?
Ha nem boldogulsz magadtol, akkor elveszed a maset? Vagy csak osszerugdosod, kicsit megtaposod? Gagyi ez az egesz pisztolyokkal meg tankokkal jatszadozas, csak hogy fellenduljon a gazdasag itt-ott a fegyvergyartasbol meg eladasokbol. Sok kivenhedt multban elo vilagvezetoje, akik feltorlik a padlot a sok elkenyeztetett ficsur poltikustarsaikkal, akik eletukben semmi stressz alatt nem voltak meg, az ilyen macron, trüdó, kurz fele pelyhesallu arcok, a regi, igazi haborut atelt oreg motorosok, meg szorakoznak veluk. Plusz ugye a dilettans demens ven balfasz az amerikaiaknal, aki allitom fogalma sincs milyen napszak van most.
Mielőtt félreértés esik, eszem ágában sincs Putyin őrületét igazolni, sőt az ilyen lépésekkel pont azt támasztja alá, hogy komolyan kell venni és minden lehetséges eszközzel fékezni.
De vannak akik ezt tanulják, ennek szentelik az életüket, hogy az ilyen helyzeteket úgy oldják meg, hogy annak ne a hétköznapi emberek igyák meg a levét, most meg a seggükbe dugott hüvelykujjal találják ki a szankciókat, mint erőteljes válaszlépés. El sem szabadott volna jutnia ide a helyzetnek.
Tényleg teljesen hihetetlen, hogy ezeknek semmi sem szent, soha, egy kicsit sem tudunk fejlődni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Orosz propagandagepezet csucsra jaratva.sonic írta: Sok helyen latom hogy ugy veszik Putyin nato terjeszkedessel kapcsolatos picsogasat mintha az jogos koveteles lenne, es az (allitolagosan) erre adott katonai valasz logikus reakcio. Azt hittem Putinnak nem kellene hogy beleszolasa legyen hogy mas oroszorszagtol teljesen fuggetlen szuveren orszagok kivel kotnek katonai vagy barmilyen mas szovetseget. Ennek ellenere sokan azzal jonnek hogy az Usa hibaja hogy kiprovokalta az ukran invaziot.... Amit Putin evek ota keszit elo mindenfele eszkozokkel. Szamomra ez a legerdekesebb az egeszben.
En a magam reszerol inkabb azzal ertek egyet amit géza irt.
- hehetheoriginal
de pont ezen rohogok kenyszerbol, hat kokorszakban elnek ezek a buzi nyomorultak?egyik nagyhatalom sem fogja a végtelenségig tűrni, ha egy másik egyre közelebb igykeszik tolni a saját hadi támaszpontjait.
Odajossz a kis tankoddal a szomszedba, es akkor mi van?
Ha nem boldogulsz magadtol, akkor elveszed a maset? Vagy csak osszerugdosod, kicsit megtaposod? Gagyi ez az egesz pisztolyokkal meg tankokkal jatszadozas, csak hogy fellenduljon a gazdasag itt-ott a fegyvergyartasbol meg eladasokbol. Sok kivenhedt multban elo vilagvezetoje, akik feltorlik a padlot a sok elkenyeztetett ficsur poltikustarsaikkal, akik eletukben semmi stressz alatt nem voltak meg, az ilyen macron, trüdó, kurz fele pelyhesallu arcok, a regi, igazi haborut atelt oreg motorosok, meg szorakoznak veluk. Plusz ugye a dilettans demens ven balfasz az amerikaiaknal, aki allitom fogalma sincs milyen napszak van most.
thereisonly1ronaldo
Ezek is mondtak mar annyi mindent…soadroli írta: CNN has reported that Belarusian troops have joined Russian troops in attacking Ukraine.
Hungary's standpoint is clear, we stand by Ukraine, we stand by Ukraine's territorial integrity and sovereignty.
Today, and in the future, Hungary will be part of NATO decisions aimed at a joint response,
says Hungarian Foreign Minister Szijjártó.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Sok helyen latom hogy ugy veszik Putyin nato terjeszkedessel kapcsolatos picsogasat mintha az jogos koveteles lenne, es az (allitolagosan) erre adott katonai valasz logikus reakcio. Azt hittem Putinnak nem kellene hogy beleszolasa legyen hogy mas oroszorszagtol teljesen fuggetlen szuveren orszagok kivel kotnek katonai vagy barmilyen mas szovetseget. Ennek ellenere sokan azzal jonnek hogy az Usa hibaja hogy kiprovokalta az ukran invaziot.... Amit Putin evek ota keszit elo mindenfele eszkozokkel. Szamomra ez a legerdekesebb az egeszben.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."