Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Faust
El director de fotografía

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 24., csütörtök 13:49

M1Ö írta: Mikor mehetett el valami ennyire Orbán fejében, hogy ennyire szélsőségesen megváltozott és nyílegyenesen ellentmond korábbi önmagának? :hmmm: Nem ironikus, költői kérdés, komolyan érdekel. Mert szerintem az nem indok, hogy Európa mocskos libsi lett.
Itthon ellenzekben mindenki nyugatos, kormanyon oroszbarat. Gondolom, hatalomra kerulve szembejon a valosag. :lol:

Csavo meghasadt teljesen, amikor levaltottak a rendszervaltas utani legsikeresebb kormanyzasat egy szaros tizenharmadik havi nyugdijert.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 24., csütörtök 13:43

Mikor mehetett el valami ennyire Orbán fejében, hogy ennyire szélsőségesen megváltozott és nyílegyenesen ellentmond korábbi önmagának? :hmmm: Nem ironikus, költői kérdés, komolyan érdekel. Mert szerintem az nem indok, hogy Európa mocskos libsi lett.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 24., csütörtök 13:42

Laikusként én is azt a forgatókönyvet tartom a legvalószínűbbnek, amit Swine írt, és bízom benne, hogy ennél nem fognak továbbmenni.

Annektálják az orosz lakta részeket, Ukrajna megmaradt részéből meg csinálnak egy Belarusz 2-t. Csak problémával járna az oroszoknak Ukrajna teljes bekebelezése. Ráadásul ezt a jelenlegi helyzetben a nyugat még benyelné szerintem. Lennének látszat szankciók, de menne tovább a nyugatiak élete is, ami számukra a legfontosabb.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 13:29

Sierra írta: Kinanak se nagyon kene pattognia, mert siman mondhatja par nagy ceg, hogy akkor a gyartast kivonjak az orszagbol aztan akkor nezhetnenek
Egy milliárdos a belföldi piacok, kb a világon a legolcsobb munkaerovel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. február 24., csütörtök 13:24

Ennyi volt a jó élet mindenkinek a világon.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 24., csütörtök 13:21

Kinaval senki nem fog leallni baszakodni, van kb 600 millio besorozhato ferfi az orszagban
bocs a komolytalansagert, de ha mar a besorozhato szo elojott, ugye attol meg messze vagyunk, hogy minket besorozhassanak ? :mrgreen:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. február 24., csütörtök 13:08

"Meg kell védeni a rezsicsökkentést!" Ezt így kimondja. :roll: :lol:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 24., csütörtök 13:08

nmate írta:
Mi ez az oldal, már bocsánat :D Én ezektől a reklámoktól nem látom a hírt :lol:

Ha van 10.000 Ft-ja, hamarosan 3.225.000 Ft-ja lesz! Nézze meg!
HÍRLEVÉL
Am elméletben valid hír:

Az Ukrán Fegyveres Erők 53. Külön Gépesített Brigádjának (AFU) katonái önként letették a fegyvert. Erről a Donyecki Népköztársaság Népi Milícia (milícia) Osztályának közleményére hivatkozva számolt be a Donyecki Hírügynökség .

"Az ukrán fegyveres erők 53. külön gépesített dandárjának katonái önként letették a fegyvert, és átmentek a mi oldalunkra" - áll a közleményben.

Korábban arról számoltak be, hogy ezt az egységet Volnovakha közelében körülvették . A milícia parancsnoksága megjegyezte, hogy készek humanitárius folyosót biztosítani az önként fegyvert letevő ukrán hadseregnek. Ezt megelőzően a harcok során a dandárparancsnokság elmenekült.

Február 24-én, csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, hogy katonai hadműveletet indít a Donbászban, hogy megvédje lakosságát a kormányzó ukrán rezsim által elkövetett népirtástól. Biztosította, hogy az Orosz Föderáció nem tervezi Ukrajna megszállását, de törekszik annak demilitarizálására és denacifikálására.

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma bejelentette az ukrán fegyveres erők légvédelmi rendszereinek és katonai infrastruktúrájának leszerelését. A minisztérium biztosította, hogy a civil lakosságot semmi sem fenyegeti.

-----------------

rg.ru állami hiroldal, gugli transzléttel elég faszán forditja a cikkeket.:D

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 24., csütörtök 13:06

Aztan mi lesz. Kinaval senki nem fog leallni baszakodni, van kb 600 millio besorozhato ferfi az orszagban, es annyi penz amennyi a ruszkiknak es Europanak van osszesen. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 24., csütörtök 13:03

Kinanak se nagyon kene pattognia, mert siman mondhatja par nagy ceg, hogy akkor a gyartast kivonjak az orszagbol aztan akkor nezhetnenek

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 24., csütörtök 13:02

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter telefonbeszélgetést folytatott kínai kollégájával, Wang Yi-vel, amelynek során a felek megvitatták az ukrajnai helyzetet, beleértve Moszkva döntését a DPR és az LPR elismeréséről. Erről az orosz külügyminisztérium számolt be.

"Eszmecserére került sor a jelenlegi kelet-ukrajnai helyzetről a Donyecki és Luhanszki Népköztársaság Oroszország általi elismerésével összefüggésben" - áll a minisztérium honlapján megjelent közleményben . Emellett a felek Oroszország különleges katonai műveletéről is tárgyaltak.

Moszkva és Peking úgy véli, hogy a válság a Nyugat politikájának eredménye, amely arra ösztönözte Kijevet, hogy ismételten megszegje a minszki megállapodásokat.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 12:50

Nekem se kutyám, se macskám Trump (sőt, ki nem állhatom), de, ha ő lenne az amerikai adminisztráció vezető embere, akkor szerintem nem lenne ez az egész itt a szomszédban...

Amúgy, nyilván nem értek hozzá, meg jós sem vagyok, de szerintem az lesz, hogy Putyin annektálja az oroszajkú részeket, illetve beültet egy oroszbarát bábot a "hatalomba" az ún. Ukrajnában, aztán lecseng ez az egész, idővel.

Remélem, hogy paks2 nem megy a kukába...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 24., csütörtök 12:37

nmate írta:
___Samy___ írta: https://oroszhirek.hu/2022/02/24/az-ukr ... llasaikat/

Mindig is mondtam, a politika az emberiseg rakfeneje.

HÍRLEVÉL
Még elszabadulhat a forint. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 24., csütörtök 12:36

Nem tudom, nekem is most kuldtek :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 24., csütörtök 12:35

___Samy___ írta: https://oroszhirek.hu/2022/02/24/az-ukr ... llasaikat/

HÍRLEVÉL

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 24., csütörtök 12:30

https://oroszhirek.hu/2022/02/24/az-ukr ... llasaikat/

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 12:30

CS0ki írta:
realistahuni írta:

Lukashenko tagadja ezt elvileg, aztán ki tudja...
Ja, szerinte Lengyelország meg Litvánia éppen készült megtámadni Oroszországot...Biztos így volt.
:lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 24., csütörtök 12:27

fox newson szakerto ilyesmiket beszél, hogy szep meg impozans a hataron felsorakozni a tankokkal, meg ahol van hely mozogni meg eloretorni, szoval az oroszok gyorsan eljutnak a nagyvarosokig, ahol viszont gerillaharc veheti kezdetet, mert eltunik a technikai föleny, rengeteg civil aldozattal, az ukranok mindent meg fognak tenni a hazajuk vedelmeert, az orosz katonak elvileg nem repesnek az örömtől, hogy beküldték őket. vannak riportok operativ fejetlensegrol is, konkretan a feherorosz feloli tamadasnal par egyseget szimplan ottfelejtettek egy palyaudvaron :lol:
putyingeci amiket mondott a nepnek ma, az nem tul bizalomgerjeszto, plusz az uzenet, hogy ha barki beavatkozik, az sosem latott valaszban fog reszesulni...

nem tudom amerikaiaknal ez mennyire panikkeltes, vagy a tuz szitasa, hergelik a sajat nepet, vagy mennyire tenyszeru, gyakran vannak olyan gondolataim, hogy az egesz internetet, telekommunikaciot, mindent le kene loni a picsaba (politikusok included), mert borzasztoan felre tudnak menni a dolgok pár akarva akaratlanul is nyomorult ember miatt
Egyébként úgy rémlik 2014-ben volt róla szó, hogy kizárják őket, mégsem lépték meg.
big fkin surprise
thereisonly1ronaldo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 24., csütörtök 12:27

realistahuni írta:
CNN has reported that Belarusian troops have joined Russian troops in attacking Ukraine
Lukashenko tagadja ezt elvileg, aztán ki tudja...
Ja, szerinte Lengyelország meg Litvánia éppen készült megtámadni Oroszországot...Biztos így volt.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 24., csütörtök 12:23

hehetheoriginal írta: kerdes, aki jobban vagja, ha levalasztjak, elzarjak az orosz gazdasagot, bankrendszert a vilagtol, az hogy erinti a jővőt?
mert bideneknel ilyesmi van kilatasban

most nyilvan nem arra gondolok,hogy a valasz, hogy szopas, hanem vhogy jobban reszleteibe menve
Egyébként úgy rémlik 2014-ben volt róla szó, hogy kizárják őket, mégsem lépték meg.

Vissza: