Oké oké de ebben hol mondja h (és most tőled idézek szó szerint) “meg kell védeni a rezsicsokkentest?”tibi18 írta:itt a videoEl Sie7e írta:
Nem látom azt a részt amit te idézőjelek között (ami a szó szerinti idézés bevett módja) bemásoltál
https://www.facebook.com/orbanviktor/vi ... 8833184110
Politika
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
itt a videoEl Sie7e írta:Nem látom azt a részt amit te idézőjelek között (ami a szó szerinti idézés bevett módja) bemásoltáltibi18 írta:
„Nem tudjuk elfogadni a magyar baloldalnak azon javaslatait sem, amelyek veszélyeztetik Magyarország energia- és gázellátását, és veszélybe sodornák a családok rezsicsökkentését. Katonai és kijelölt rendőri egységeink megkezdték a munkát az ukrán–magyar határ térségében.”
A facebook videójában.
https://www.facebook.com/orbanviktor/vi ... 8833184110
- El Sie7e
Nem látom azt a részt amit te idézőjelek között (ami a szó szerinti idézés bevett módja) bemásoltáltibi18 írta:„Nem tudjuk elfogadni a magyar baloldalnak azon javaslatait sem, amelyek veszélyeztetik Magyarország energia- és gázellátását, és veszélybe sodornák a családok rezsicsökkentését. Katonai és kijelölt rendőri egységeink megkezdték a munkát az ukrán–magyar határ térségében.”El Sie7e írta:
Ezt hol mondta ?
A facebook videójában.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez az egesz amugy (tegyuk fel optimista esetben a tavasszal elcsitul) milyen rahatassal lehet az aprilis 3-ra es az ukran bebuszoztatott szavazokra pl ?
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Az amúgy érdekes, hogy Orbánék háborúellenes állásponton vannak, MZP meg odaküldené segíteni a magyarokat, tehát meghalni egy nem létező ország miatt...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
„Nem tudjuk elfogadni a magyar baloldalnak azon javaslatait sem, amelyek veszélyeztetik Magyarország energia- és gázellátását, és veszélybe sodornák a családok rezsicsökkentését. Katonai és kijelölt rendőri egységeink megkezdték a munkát az ukrán–magyar határ térségében.”El Sie7e írta:Ezt hol mondta ?tibi18 írta: "Meg kell védeni a rezsicsökkentést!" Ezt így kimondja.
A facebook videójában.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A katonai szakértők szerint Putin nem fog megállni a szakadár megyéknél..
Status quo:
-légvédelem gyakorlatilag legyúrva (nem is volt erős)
-támadás északról, keletről és délről (Kijevtől 20 km-re vannak perpill már, lőnek és repülőgépek vannak a levegőben már)
Tervek: az ország 2/3-ának elfoglalása. Itt viszont már azt mondják a taktikusok, hogy egy dolog a légi fölény, a földön emberek kellennek -> az viszont gerillataktikát vonna maga után --> az sok idő, elhúzódna ->amit nem tehet meg, nem védheti hónapokig Kijevben a donyecki kisebbséget..
Ha benyomulnak Kijevbe, akkor a jelenlegi regisztráció is nyilván bukik (és jöhet egy bábkormány)
Ha most az elején a földön az ukrán hadsereg fel tudja őket tartóztatni, lehet "be kell érnie" a szakadár megyékkel/régiókkal..
Status quo:
-légvédelem gyakorlatilag legyúrva (nem is volt erős)
-támadás északról, keletről és délről (Kijevtől 20 km-re vannak perpill már, lőnek és repülőgépek vannak a levegőben már)
Tervek: az ország 2/3-ának elfoglalása. Itt viszont már azt mondják a taktikusok, hogy egy dolog a légi fölény, a földön emberek kellennek -> az viszont gerillataktikát vonna maga után --> az sok idő, elhúzódna ->amit nem tehet meg, nem védheti hónapokig Kijevben a donyecki kisebbséget..
Ha benyomulnak Kijevbe, akkor a jelenlegi regisztráció is nyilván bukik (és jöhet egy bábkormány)
Ha most az elején a földön az ukrán hadsereg fel tudja őket tartóztatni, lehet "be kell érnie" a szakadár megyékkel/régiókkal..
Harmadik fél szvsz ebbe nem szállhat be. Maradnak a (sokat/semmit nem érő) szankciók.Yazid írta: ukrajna még csak nem is nato tag. mit kellene tennie az uniós országoknak? de most komolyan, nem egyszerű a helyzet. küldjön mindenki fél hadsereget ukrajnába vagy mi?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2022. február 24., csütörtök 15:05-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
ukrajna még csak nem is nato tag. mit kellene tennie az uniós országoknak? de most komolyan, nem egyszerű a helyzet. küldjön mindenki fél hadsereget ukrajnába vagy mi?
- El Sie7e
Ezt hol mondta ?tibi18 írta: "Meg kell védeni a rezsicsökkentést!" Ezt így kimondja.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Azért ez nem úgy néz ki, hogy holnaptól Iphonet gyártok Szatmárnémetiben. Erről egy tanulságos cikk, hogy az Apple milyen már-már nevetséges hibákkal küzdött amikor a kis mennyiségben gyártott macprokat odahaza akarták gyártani. https://www.nytimes.com/2019/01/28/tech ... -made.htmlSierra írta: Kinanak se nagyon kene pattognia, mert siman mondhatja par nagy ceg, hogy akkor a gyartast kivonjak az orszagbol aztan akkor nezhetnenek
Nem volt elég csavar, majd végül Kínából kellett rendelni... Arról nem is beszélve, hogy azért köszönik, de nem sok olyan szegmens maradt amiben ne tudnának saját know-how-val gyártani, vagy szerinted ha a nyugati márkák kivonulnak onnan, akkor nem az lesz a végeredmény hogy a nyugati országok óriási bevételtől esnek el, te pedig csak huawei telefont tudsz majd venni?
Ez a simán dolog nem annyira simán, és csak bízom benne hogy a jövőben minden nyugati cég azon fog dolgozni hogy ne kelljen ennyire Kínára támaszkodni, de ez most egyik napról a másik egyáltalán nem reális. Pontosan akkora függés van mint nekünk az orosz gázzal, nem is merik lekapcsolni őket a swiftről. Addig pedig szurkoljunk hogy a mikrochip gyártásban a Tajvan-Usa tengely továbbra felülkerekedik rajtuk, hogy azért őket is erős függésben lehessen tartani.
Számomra pont ebből a szempontból aggasztóak a kínai megnyilvánulások, kicsit olyan szaga van, hogy ezt most hagyjuk szépen az oroszoknak, hogy aztan ugyanezt eljatszhassuk Tajvannal.
Nem irigylem az europai vezetőket, sajnos az itteni kánaán - bárki bármit mondd, orbánostul, mindenestül, európában egy elég demokratikus, szabadelvű élet volt az elmúlt évtizedekben, viszonylag békésen lavírozva a globális kapcsolatokban, ezek a vezetők erre tökéletesek. Sajnos arra kevésbé, hogy keményen fellépjenek az ilyen esetekben. Már az önmagában meglep hogy erre a forgatókönyvre nem készültek, és nem lépett életbe azonnali hatállyal valami jelentős szankció. Mert az hogy én hasraütve mondtam a kocsmában hogy úgyse lesz itt háború, talán még megbocsátható, de hogy a vezetőink most ülnek neki tanácskozni hogy mi legyen, na az viszont ciki.
Az európai tőzsdei indexek is 4-5 szazalekot esek már reggel óta, most fog lassan nyitni az amerikai piac ott is hasonlóra lehet számítani
A gaz mar 50%-al dragabb. Az olajarak az egekben. A nemetek bevasaroltal a jenkiktol, kivancsi leszek.Yazid írta: talán amit Swine írt az a legreálisabb kimenetel(remeljük)
engem az érdekelne a legjobban üzemanyag, gáz árakkal mi lesz?? aki jártasabb ebben
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
És ténylegFaust írta:Itthon ellenzekben mindenki nyugatos, kormanyon oroszbarat.
Nem azért linkeltem, mert szerintem hadat kéne üzenjen az Oroszoknak. Csak előjött ez a videó youtube-on és szerintem durva, hogy mekkorát fordult vele a világ. Ennyi.Tjacks írta: Jelen pillanatban én hót leszarom a magyar belpolitikát, hányi tudnék az egymásra mutogatáskor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Én konkrétan olyan videofelvételt láttam hogy a tankot szállító kamion fennakadt az úton keresztbe elállta az utat,meg az orosz tanker be volt borul az árokba.Kemény.fox newson szakerto ilyesmiket beszél, hogy szep meg impozans a hataron felsorakozni a tankokkal, meg ahol van hely mozogni meg eloretorni, szoval az oroszok gyorsan eljutnak a nagyvarosokig, ahol viszont gerillaharc veheti kezdetet, mert eltunik a technikai föleny, rengeteg civil aldozattal, az ukranok mindent meg fognak tenni a hazajuk vedelmeert, az orosz katonak elvileg nem repesnek az örömtől, hogy beküldték őket. vannak riportok operativ fejetlensegrol is, konkretan a feherorosz feloli tamadasnal par egyseget szimplan ottfelejtettek egy palyaudvaron
putyingeci amiket mondott a nepnek ma, az nem tul bizalomgerjeszto, plusz az uzenet, hogy ha barki beavatkozik, az sosem latott valaszban fog reszesulni...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
talán amit Swine írt az a legreálisabb kimenetel(remeljük)
engem az érdekelne a legjobban üzemanyag, gáz árakkal mi lesz?? aki jártasabb ebben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yazid 2022. február 24., csütörtök 14:05-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jelen pillanatban én hót leszarom a magyar belpolitikát, hányi tudnék az egymásra mutogatáskor.M1Ö írta: Mikor mehetett el valami ennyire Orbán fejében, hogy ennyire szélsőségesen megváltozott és nyílegyenesen ellentmond korábbi önmagának? Nem ironikus, költői kérdés, komolyan érdekel. Mert szerintem az nem indok, hogy Európa mocskos libsi lett.
Mi egy kis porszemnyi ország vagyunk, teljesen felesleges keménykedni.
Bízunk benne hogy nem a teljes ország tényleges elfoglalása a cél. Mellesleg érdekes a jólléthez való ragaszkodás, azért a nap végén mégis csak az számít hogy biztonságban tud a családodat.
Még a végén visszasírjuk a covid hisztit.
Itthon ellenzekben mindenki nyugatos, kormanyon oroszbarat. Gondolom, hatalomra kerulve szembejon a valosag.M1Ö írta: Mikor mehetett el valami ennyire Orbán fejében, hogy ennyire szélsőségesen megváltozott és nyílegyenesen ellentmond korábbi önmagának? Nem ironikus, költői kérdés, komolyan érdekel. Mert szerintem az nem indok, hogy Európa mocskos libsi lett.
Csavo meghasadt teljesen, amikor levaltottak a rendszervaltas utani legsikeresebb kormanyzasat egy szaros tizenharmadik havi nyugdijert.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mikor mehetett el valami ennyire Orbán fejében, hogy ennyire szélsőségesen megváltozott és nyílegyenesen ellentmond korábbi önmagának? Nem ironikus, költői kérdés, komolyan érdekel. Mert szerintem az nem indok, hogy Európa mocskos libsi lett.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Laikusként én is azt a forgatókönyvet tartom a legvalószínűbbnek, amit Swine írt, és bízom benne, hogy ennél nem fognak továbbmenni.
Annektálják az orosz lakta részeket, Ukrajna megmaradt részéből meg csinálnak egy Belarusz 2-t. Csak problémával járna az oroszoknak Ukrajna teljes bekebelezése. Ráadásul ezt a jelenlegi helyzetben a nyugat még benyelné szerintem. Lennének látszat szankciók, de menne tovább a nyugatiak élete is, ami számukra a legfontosabb.
Annektálják az orosz lakta részeket, Ukrajna megmaradt részéből meg csinálnak egy Belarusz 2-t. Csak problémával járna az oroszoknak Ukrajna teljes bekebelezése. Ráadásul ezt a jelenlegi helyzetben a nyugat még benyelné szerintem. Lennének látszat szankciók, de menne tovább a nyugatiak élete is, ami számukra a legfontosabb.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy milliárdos a belföldi piacok, kb a világon a legolcsobb munkaerovel.Sierra írta: Kinanak se nagyon kene pattognia, mert siman mondhatja par nagy ceg, hogy akkor a gyartast kivonjak az orszagbol aztan akkor nezhetnenek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema