Ha veszed a fáradságot és megnézed, mikor regisztráltam, rájössz, hogy nagyon nem most volt. Már a "madridista" időben is követtem a fórumot, noha valóban nem szokásom kommentelni. Igen, most van itt az ideje, hogy nyomassam a "süketelést". Egy olyan háború van kibontakozóban a szomszédunkban, amelyikben a felek egyike egy nukleáris nagyhatalom (a balkáni háború más tészta volt, ott kisebb volt az esélye a súlyos eszkalációnak). Közben a politikai vezetőnk - tudom, te ezzel nem értesz egyet, de engedd meg, hogy más legyen a véleményem - évek óta "háborúba indul Brüsszelbe" "megvédeni a magyar embereket" majd "megnyeri a csatát", elkerget egy amerikai egyetemet (az egyik természettudományi kutatócsoportot egykori kutatóként személyesen ismertem, konkréten a szakterületük világszinten legjobbjai), és hoz helyére egy kínait. Közben minden lépése arra irányul, hogy bebetonozza a hatalmát. Nagyon, nagyon nem vagyok nyugodt, hogy nem újra a f@sz rossz végére kerülünk, mint már annyiszor a történelmünk során.Swineherd írta:Nem szoktam kertelni, de mégsem írom le azt, amit gondolok.node írta:
? Tényleg nem értem, mit akarsz ezzel mondani.
Hát mi a bánatért jöttél ide pont most? Szerinted ez nem átlátszó? Most van itt az ideje, hogy nyomassad a süketelést?
Innentől nem érdekelsz.
Egyébként ha visszaolvasod, csak személyeskedő üzenetekkel válaszolsz. Valóban nem kell folytatnod.