Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 18:34

Norbi90 írta: Csernobilba is benyomultak, ha megserul a koporso had ne mondjam….
Te most hol vagy? Biztonságban vagy?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 24., csütörtök 18:32

Csernobilba is benyomultak, ha megserul a koporso had ne mondjam….

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 18:28

Minden jel arra mutat, hogy a balos idióták annak drukkolnak, hogy totális háború legyen...
Nekik nem számít a kárpátaljai magyarok és ruszinok élete, csak az, hogy lebegtethessék azt, hogy milyen rossz az Orbán!

Minden egyes lájk/diszlájk ezt igazolja.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 24., csütörtök 18:21

Boris most mondta, hogy UK minden tekintetben segiteni fogja az ukranokat, hadsereggel is ha ugy van.

Plusz kitiltjak keddtol az orosz cegeket a piacukrol.

Ha jol ertem G7-el kozosen fognak minden gazdasagi szankciot vegrehajtani, cel Oroszorszag elszigetelese.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 24., csütörtök 18:14

Am az oroszoknak van olyan atomeromuvuk is ami az ehhez kapcsolodo hadipari fegyverek gyartasat szolgalja ki.
Elegge beteg

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 24., csütörtök 18:04

Sztem ki kene kapcsolni ezt a like dislike ostobasagot amugy.
Ha nincs mit mondanod, akkor ne lajkolgassal vagy dislikolgass, semmi ertelme es eredmenye nincs, ha akarsz valamit irjad le szepen osszeszedett osszetett mondatokban magyarul, nyissad meg a vitat, ervelest.

Aztan csoadlkozunk, hogy marvellel van tele a vilag, meg egybites szar minden, aztan most ossze van szorulva mindenkinek a picsaja, amikor nem a szamitogep monitorjan folynak a harcaszati esemenyek, meg nem a pubg vagy cod taktika a nyero. (Engem is beleertve, nem vok kivetel, mielott kapom a dislikokat a bolondoktol)
thereisonly1ronaldo

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 24., csütörtök 17:10

Halfkey írta:

Igen, kurvára nem értem a németeket ebben a tekintetben, miért volt eredetileg is jobb nekik lelőni az atomot és északi áramlatokban gondolkozni.
Elég nagy volt (és továbbra is az) a nyomás a lakosság részéről. Akiknek a 99%-a csak fotelfizikus, de kritikus tömeg megvolt.

Más - lehet én nem vagyok képben, de az atom nem oldaná meg a problémát rövidtávon, mert ha jól tudom, az atom nagy részét villamosenergia előállítására használjuk és nem fűtésre. A gázt meg nem áram előállítására. Tehát rövidtávon nem lehet a gázt atomra cserélni. Ha valaki kiismeri magát akkor felhomályosíthatna.

(számomra egyébként ez egy nagy indok a napelem+hószivattyús rendszer kialakítására - tulajdonképpen önellátó házak épülhetnek)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 16:58

Sokat elmond egyesek pszichés állapotáról, hogy csak negatív értékelések jöttek arra, amikor ezt írtam: "Sajnálom őket, imádkozom értük/értetek! "

Gyerekek, hát próbáljunk már meg emberek maradni!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 24., csütörtök 16:55

hehetheoriginal írta:
ikelemen5 írta:

Gázt sem.
talan vegre leesik, hogy vissza kene kapcsolni az atomeromuveket szerte europaban, aztan basszak meg magukat a gazzal ahogy vannak.
Igen, kurvára nem értem a németeket ebben a tekintetben, miért volt eredetileg is jobb nekik lelőni az atomot és északi áramlatokban gondolkozni.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 24., csütörtök 16:55

Sracok ne veszekedjunk, szarni ra politika ki mit mondd, egy biztos az orosz hadsereg megszallta ukrajnat, eleteket ontanak ki mert egy elmehaborodott ember azt akarja, 2022 ben…… osszekell tartanunk remeljuk magyarorszagnak semi baja nemlesz nekunk nektek, sajnos ide jutottunk, eltorolnem a fold szinerol a politikat. Vigyazzon mindenki magara!!!

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane

HozzászólásSzerző: node » 2022. február 24., csütörtök 16:35

Swineherd írta:
node írta:

? Tényleg nem értem, mit akarsz ezzel mondani.
Nem szoktam kertelni, de mégsem írom le azt, amit gondolok.

Hát mi a bánatért jöttél ide pont most? Szerinted ez nem átlátszó? Most van itt az ideje, hogy nyomassad a süketelést?
Innentől nem érdekelsz.
Ha veszed a fáradságot és megnézed, mikor regisztráltam, rájössz, hogy nagyon nem most volt. Már a "madridista" időben is követtem a fórumot, noha valóban nem szokásom kommentelni. Igen, most van itt az ideje, hogy nyomassam a "süketelést". Egy olyan háború van kibontakozóban a szomszédunkban, amelyikben a felek egyike egy nukleáris nagyhatalom (a balkáni háború más tészta volt, ott kisebb volt az esélye a súlyos eszkalációnak). Közben a politikai vezetőnk - tudom, te ezzel nem értesz egyet, de engedd meg, hogy más legyen a véleményem - évek óta "háborúba indul Brüsszelbe" "megvédeni a magyar embereket" majd "megnyeri a csatát", elkerget egy amerikai egyetemet (az egyik természettudományi kutatócsoportot egykori kutatóként személyesen ismertem, konkréten a szakterületük világszinten legjobbjai), és hoz helyére egy kínait. Közben minden lépése arra irányul, hogy bebetonozza a hatalmát. Nagyon, nagyon nem vagyok nyugodt, hogy nem újra a f@sz rossz végére kerülünk, mint már annyiszor a történelmünk során.

Egyébként ha visszaolvasod, csak személyeskedő üzenetekkel válaszolsz. Valóban nem kell folytatnod.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 24., csütörtök 16:28

kíváncsi vagyok hogy áprilisig lesz-e aki rájön hogy a törpe diktátornak ez a keleti diktatúra a példa és nemet mond erre a sötétségre. vagy 0-24-ben megy majd az agymosás hogy az amcsik miatt van minden. tulajdonképpen ők lőttek először és vissza is.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 24., csütörtök 16:25

ikelemen5 írta:
géza írta:

Long story short, oroszoknak nem tudnak valutaval fizetni, oroszok emiatt nem tudnanak exportalni.
Gázt sem.
talan vegre leesik, hogy vissza kene kapcsolni az atomeromuveket szerte europaban, aztan basszak meg magukat a gazzal ahogy vannak.
thereisonly1ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 24., csütörtök 16:23

géza írta:
Ladislao Suarez írta: Ez a Swift-es téma pontosan mit takarna? Elvileg Biden este 6 körül jelent be újabb szankciókat.
Long story short, oroszoknak nem tudnak valutaval fizetni, oroszok emiatt nem tudnanak exportalni.
Gázt sem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 16:22

node írta:
Swineherd írta:
Tényleg engem akarsz hülyének nézni?
Nem szoktam kertelni, de mégsem írom le azt, amit gondolok.

Hát mi a bánatért jöttél ide pont most? Szerinted ez nem átlátszó? Most van itt az ideje, hogy nyomassad a süketelést?
Innentől nem érdekelsz.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 24., csütörtök 16:19

hehetheoriginal írta:
gutihaz14 írta:

most hogy van amugy a hataron? feltartjak oket vagy ok menekultek es beengedik?
Az osszes nagyvarosbol 7-8 oras dugo van kifele nyugati iranyba, mindenki jon el a faszba onnan.
Nem hiszem, hogy turelmesen varnak majd a hataron, higy beengedik e oket vagy nem. En is leszarnam mit hadobal a kagyar vagy lengyel kiskatona nekem, amikor lőnek ram hatulrol
a délelőtti órákban óriási forgalom volt tapasztalható a magyar határnál, nagyon sokan indultak el Ukrajnából. A Reuters képein bőröndökkel vagy csomag nélkül a határ felé gyalogoló emberek láthatók.

Az átkelés viszonylag gyorsan halad, mindenkit átengednek, és információk szerint azt sem ellenőrzik, sorköteles-e valaki. A Reuters által megszólaltatottak közül többen attól tartanak, hogy besorozzák őket vagy csak egyszerűen az életüket féltik a háborús helyzetben.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

node

HozzászólásSzerző: node » 2022. február 24., csütörtök 16:18

Swineherd írta:
node írta: Nincs szükségem copy-paste-re, köszi. Évtizedek óta olvasok híreket több nyelven és jellemzően ellenőrzöm a "túloldalt" is. Nem úszom rózsaszín ellenzéki ködben sem, konkréten Gyurcsányt még Orbánnál is kártékonyabb alaknak tartom.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 24., csütörtök 16:11

node írta: Nincs szükségem copy-paste-re, köszi. Évtizedek óta olvasok híreket több nyelven és jellemzően ellenőrzöm a "túloldalt" is. Nem úszom rózsaszín ellenzéki ködben sem, konkréten Gyurcsányt még Orbánnál is kártékonyabb alaknak tartom.

node

HozzászólásSzerző: node » 2022. február 24., csütörtök 16:10

Kegyeletsértőnek érzem, hogy itt nyomatod a bemásolt propagandát!
Nincs szükségem copy-paste-re, köszi. Évtizedek óta olvasok híreket több nyelven és jellemzően ellenőrzöm a "túloldalt" is. Nem úszom rózsaszín ellenzéki ködben sem, konkréten Gyurcsányt még Orbánnál is kártékonyabb alaknak tartom.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 16:09

370...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: