Miért kéne? Az oké, hogy nekünk talán az a legjobb ha nem állunk túl keményen bele, de ők?Annyit várok tőlük, hogy kussoljanak.
Őszintén, ez olyan nagy dolog lenne?
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Lehet hogy én gondolom rossszul de nem érzi ugy senki hogy az ukránokat most jól megszivatta az egesz világ ?
2014-be megdöntötték a régi kormányt az USA támogatásával. Az hogy ez mennyire volt jogos vagy nem abba nem mennék bele. De azért addig volt egy biztos kormányzás, állambiztonság, stabil gazdaság stb....
Eltelik jópár év, most szerencsétlenekkel elhitetik hogy majd mi megvedünk titeket, nem hagyjuk hogy az oroszok megtámadjanak titeket stb... stb... stb...
Erre hoznak ilyen látszat szankciókat
Az oroszok most biztos összeszarták magukat
És számomra a legborzasztobb az hogy ezek a politikusok kiállnak és elkezdik ezt a semmit mondani hogy mi aztán most majd jól megmutatjuk..... bemennek a szobába aztán sztem kiröhögik a saját szavazoikat hogy ezek meg ezt most jól elhitték....
2014-be megdöntötték a régi kormányt az USA támogatásával. Az hogy ez mennyire volt jogos vagy nem abba nem mennék bele. De azért addig volt egy biztos kormányzás, állambiztonság, stabil gazdaság stb....
Eltelik jópár év, most szerencsétlenekkel elhitetik hogy majd mi megvedünk titeket, nem hagyjuk hogy az oroszok megtámadjanak titeket stb... stb... stb...
Erre hoznak ilyen látszat szankciókat
Az oroszok most biztos összeszarták magukat
És számomra a legborzasztobb az hogy ezek a politikusok kiállnak és elkezdik ezt a semmit mondani hogy mi aztán most majd jól megmutatjuk..... bemennek a szobába aztán sztem kiröhögik a saját szavazoikat hogy ezek meg ezt most jól elhitték....
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Annyit várok tőlük, hogy kussoljanak.Tjacks írta: Swine egyébként te most mit várnál a nyugattól? Őszintén érdekel, mert tisztán látszik hogy legalább annyira rühelled őket mint Putyint.
Őszintén, ez olyan nagy dolog lenne?
Mindenki pofázik, mindenki felhatalmazva érzi magát, hogy pofázzon, de nem kellene...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyomasd kérlek.sebydani írta:Épp szabin vagyok de hétfőn tudok bentről infókat csepegtetni Exxonon belül mi a kommunikáció és a terv. Ránk nézve abszolút kettős hatása van eddig hiába a magas olaj és gáz árak. Ha érdekel esetleg majd valakit szívesen bepötyögök pár sort.géza írta: Biden: megtiltjak oroszok valutaval torteno kereskedeset, befagyasztjak az orosz cegeket, orosz oligarchakat vizsgaljak, nato holnap osszeul, Usa erok nem fognak ukrajnaban harcolni, de a nato tagokat meg fogjak vedeni, nemetorszagba, esztorszagba, lengyelorszagba es romaniaba mar kuldtek is seregeket, nato ma kidolgozott egy response tervet, kuldd meg tobb embert nemetorszagba, amerikai olaj es gazcegek nem fogjak megemelni arakat, szivetsegeseknek is exportalnak.
Lehet nem 100 szazalekos, de eddig errol beszelt, par dolgot kihagytam.
Szankciokat euval, g7el, globalis gazdasag tobb mint 50 szazalekaval dolgoztak ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mert az EU önmagát megvédeni képtelen ez mostmár világos.Swineherd írta: Egyébként az hogy van, hogy a demens Biden az európai unó nevében nyomat szankciókat?
Hozzáteszem a Merkel vezette Németország volt az első anno aki megvétózta az Ukrán felvetést - NATO csatlakozás -.
Szörnyű hogy ennyire gyengék vagyunk.
Swine egyébként te most mit várnál a nyugattól? Őszintén érdekel, mert tisztán látszik hogy legalább annyira rühelled őket mint Putyint.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Épp szabin vagyok de hétfőn tudok bentről infókat csepegtetni Exxonon belül mi a kommunikáció és a terv. Ránk nézve abszolút kettős hatása van eddig hiába a magas olaj és gáz árak. Ha érdekel esetleg majd valakit szívesen bepötyögök pár sort.géza írta: Biden: megtiltjak oroszok valutaval torteno kereskedeset, befagyasztjak az orosz cegeket, orosz oligarchakat vizsgaljak, nato holnap osszeul, Usa erok nem fognak ukrajnaban harcolni, de a nato tagokat meg fogjak vedeni, nemetorszagba, esztorszagba, lengyelorszagba es romaniaba mar kuldtek is seregeket, nato ma kidolgozott egy response tervet, kuldd meg tobb embert nemetorszagba, amerikai olaj es gazcegek nem fogjak megemelni arakat, szivetsegeseknek is exportalnak.
Szankciokat euval, g7el, globalis gazdasag tobb mint 50 szazalekaval dolgoztak ki.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
eddig ezek elég visszafogott szankciók
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Swineherd
Egyébként az hogy van, hogy a demens Biden az európai unó nevében nyomat szankciókat?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kösz géza.géza írta: Biden: megtiltjak oroszok valutaval torteno kereskedeset, befagyasztjak az orosz cegeket, orosz oligarchakat vizsgaljak, nato holnap osszeul, Usa erok nem fognak ukrajnaban harcolni, de a nato tagokat meg fogjak vedeni, nemetorszagba, esztorszagba, lengyelorszagba es romaniaba mar kuldtek is seregeket, nato ma kidolgozott egy response tervet, kuldd meg tobb embert nemetorszagba, amerikai olaj es gazcegek nem fogjak megemelni arakat, szivetsegeseknek is exportalnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biden: megtiltjak oroszok valutaval torteno kereskedeset, befagyasztjak az orosz cegeket, orosz oligarchakat vizsgaljak, nato holnap osszeul, Usa erok nem fognak ukrajnaban harcolni, de a nato tagokat meg fogjak vedeni, nemetorszagba, esztorszagba, lengyelorszagba es romaniaba mar kuldtek is seregeket, nato ma kidolgozott egy response tervet, kuldd meg tobb embert nemetorszagba, amerikai olaj es gazcegek nem fogjak megemelni arakat, szivetsegeseknek is exportalnak.
- ___Samy___
Na ezt nem tudtam, bocseszPad'em írta:Mondott valami újat? Ezt amit Samy írt még reggel közölte.géza írta:
Fontosabb, hogy Biden is, perceken belul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
Mondott valami újat? Ezt amit Samy írt még reggel közölte.géza írta:Fontosabb, hogy Biden is, perceken belul.KovaLlos írta: https://www.youtube.com/watch?v=1SpUwHi ... tiz%C3%A1n
MZP beszédet mond hamarosan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Köszi! Ez nagyobb eséllyel jelent gazdasági szankciókat szerintem. Legalábbis remélem. Azt hiszem. Akkor kisebb eséllyel nőne tovább ez az egész.___Samy___ írta:JogosDonát írta:
Ne nyögjünk már be ilyeneket, légyszi, rohadt frusztráló. Inkább konkrétan mondd, hogy mi történt!
Russia alone is responsible for the death and destruction this attack will bring, and the United States and its Allies and partners will respond in a united and decisive way.
The world will hold Russia accountable.
- ___Samy___
Mindig a kp a legtutibb. Ott nincs olyan, hogy nem mukodik a rendszer.raul 4 ever írta:Full hülye kérdés sztem, de mastercarddal nagy baj nem lehet? Max annyi, hogy ha külföldön használnám (baszki, hogy ebben kell gondolkodni, hihetetlen), működni fog, amíg van egyenlegünk?Marky írta:
Erosen gondolkozok, hogy kiveszek nemi eurot, mert anelkul nem lehet sehova menni.
2 éve nincs itthon 60E-nél több kp, mindent online intézünk.
*szerk: van devizaszámlám is, akkor meg "csak" átrakok rá..
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
JogosDonát írta:Ne nyögjünk már be ilyeneket, légyszi, rohadt frusztráló. Inkább konkrétan mondd, hogy mi történt!___Samy___ írta: Na, Biden felebredt. Itt a WW3 gyerekek.
Russia alone is responsible for the death and destruction this attack will bring, and the United States and its Allies and partners will respond in a united and decisive way.
The world will hold Russia accountable.
- Swineherd
Nem lesz világháború.___Samy___ írta: Na, Biden felebredt. Itt a WW3 gyerekek.
Putyin elvtárs annektálja az oroszajkú részeket, oroszbarát kormányt ültet a határvidékre, aztán kb. ennyi.
Láthatóan nem érdeklik a gazdasági következmények, csakis a birodalmi Russziára hajt.
Ellenben a nyugatot meg láthatóan nem érdekli semmi más, csakis az, hogy gazdaságilag bepucsítsa a ruszkikat...
Rohadt férgek ezek mind...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ne nyögjünk már be ilyeneket, légyszi, rohadt frusztráló. Inkább konkrétan mondd, hogy mi történt!___Samy___ írta: Na, Biden felebredt. Itt a WW3 gyerekek.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Full hülye kérdés sztem, de mastercarddal nagy baj nem lehet? Max annyi, hogy ha külföldön használnám (baszki, hogy ebben kell gondolkodni, hihetetlen), működni fog, amíg van egyenlegünk?Marky írta:Erosen gondolkozok, hogy kiveszek nemi eurot, mert anelkul nem lehet sehova menni.___Samy___ írta: Van mar olyan koztunk, aki a menekulest tervezi?
2 éve nincs itthon 60E-nél több kp, mindent online intézünk.
*szerk: van devizaszámlám is, akkor meg "csak" átrakok rá..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2022. február 24., csütörtök 19:39-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ___Samy___
En Ausztraliat adnam, igaz azt mar regota, haboru nelkul isnmate írta: Én kurvaélet, hogy nem fogok narancsra szavazni árpilisban, de ennyi faszságot amit az ellenzék összehordott az elmúlt 12 órában, rég láttam.
Amúgy Új-Zéland vagy Argentína'shutterisland írta:
lemaradtam valamirol ?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én kurvaélet, hogy nem fogok narancsra szavazni árpilisban, de ennyi faszságot amit az ellenzék összehordott az elmúlt 12 órában, rég láttam.
Amúgy Új-Zéland vagy Argentína'shutterisland írta:lemaradtam valamirol ?___Samy___ írta: Van mar olyan koztunk, aki a menekulest tervezi?