Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gutihaz14

Re: Politika

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 24., csütörtök 21:42

hűen tükrözi az ellenzék világról alkotott elképzeléseit, elsősorban valaki ellen pozícionálják magukat, és nem valami mellett :)
mini feri,
soros
gyurcsány
migránsok
repeat it...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 24., csütörtök 21:39

Pipita írta:
El Sie7e írta: Azért az gyomorforgató, hogy az egyesült ellenzék ebből a helyzetből is csak politaikai tőkét akar kovácsolni, és tüntetgetnek az orosz nagykövetség előtt :x
Szerencsére a miniszterelnöknek nem az volt az első gondolata hogy rezsicsökkentés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ja,a háború ellen békésen kiállni, az itt a gyomorforgató.
bár jobban belegondolva, valószínűleg igazuk van, majd Lukács László György szúrós tekintete meghátrálásra készteti Putyint :lol:
már az esemény neve is (Putyin ellen, Ukrajna mellett) hűen tükrözi az ellenzék világról alkotott elképzeléseit, elsősorban valaki ellen pozícionálják magukat, és nem valami mellett :)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 24., csütörtök 21:39

Realista24 írta: És akkor jön a kérdés a másik oldalról, hogy akkor mindent meg kell nekik engedni?
Ez bennem is megfogalmazódott, hogy meddig lehet ezt engedni. Most még "csak" 1 országról van szó, addig nem is fognak lépni sztem, főleg hogy Ukrajna nem NATO tag, de ha elkezdenék vmelyik NATO tagállamot basztatni, akkor persze azt már nem hagynák. De reméljük ez nem fog bekövetkezni. Ezt meg egyelőre végignézik :-(
Realista24 írta: Ha mégis és Kína beáll mögéjük, akkor kalapkabát mindennek.
Ez a másik... brutál belegondolni. Két nagyhatalom, akik kb mindig is egy követ fújtak.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 24., csütörtök 21:37

El Sie7e írta: Azért az gyomorforgató, hogy az egyesült ellenzék ebből a helyzetből is csak politaikai tőkét akar kovácsolni, és tüntetgetnek az orosz nagykövetség előtt :x
Szerencsére a miniszterelnöknek nem az volt az első gondolata hogy rezsicsökkentés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ja,a háború ellen békésen kiállni, az itt a gyomorforgató.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 24., csütörtök 21:31

Azért az gyomorforgató, hogy az egyesült ellenzék ebből a helyzetből is csak politaikai tőkét akar kovácsolni, és tüntetgetnek az orosz nagykövetség előtt :x
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 24., csütörtök 21:23

Sierra írta:
Donát írta:

Hát de mit tudnának csinálni? Ha a Nyugat fegyverrel válaszolna, egyből kitörne a világháború, az senkinek nem érdeke.
pontosan, senkinek nem érdeke, hogy kitörjön egy háború. Nem szabad beleállni az oroszokba, mert azt mindenki más megszívja, az fix.
És akkor jön a kérdés a másik oldalról, hogy akkor mindent meg kell nekik engedni?
Én is arra szavazok, hogy gazdaságilag kell elvágni őket, amennyire csak lehet, és úgy gondolom, hogy Európával (Amerikával karöltve) már nem mennének háborúba. Ha mégis és Kína beáll mögéjük, akkor kalapkabát mindennek.

Amúgy én is több hírt olvastam arról, hogy ebbe belebukhat Putyin.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 24., csütörtök 21:20

Donát írta:

Hát de mit tudnának csinálni? Ha a Nyugat fegyverrel válaszolna, egyből kitörne a világháború, az senkinek nem érdeke.
pontosan, senkinek nem érdeke, hogy kitörjön egy háború. Nem szabad beleállni az oroszokba, mert azt mindenki más megszívja, az fix.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 24., csütörtök 21:02

Nem csak Moszkvaba tuntetnek, hanem rengeteg orosz varosban. Ez pl Szentpetervar: https://mobile.twitter.com/ragipsoylu/s ... _&ref_url=

Nem a legtobb ember, de rengetegeknek ott se tetszik az, ami jelenleg tortenik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 24., csütörtök 21:00

Halfkey írta:
Donát írta:

Elvileg tüntetnek Moszkvában, valami 100 embert letartóztattak. Meg nem mérvadó, tudom, de netes felületekekn is azt láttam, hogy elitélik az egyszerű orosz polgárok. De biztos megvan az a réteg is, aki támogatja, de nem tudom elképzelni, hogy az legyen a többség.
Trumpot vagy a Brexitet sem tudtuk elképzelni és azok extrémebbek.
Ez igaz. Full laikus vagyok a témában, igyekszem tájékozott lenni, de franc se tudja, hogy mennyire igazak a források, amit olvasok.
Akkor mondjuk úgy, hogy remélem. Ami semmit nem ér.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 24., csütörtök 20:56

Mondjuk ott egyik esetben sem voltak halálos áldozatok ez ellen általában minden ember irtózik politikai hovatartozástól függetlenül

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 24., csütörtök 20:51

Donát írta:
Halfkey írta:

Én sajnos úgy látom hogy belül ez egy sikeres politika. A nemzeti érzelmek mindenhol feltörekvőben, nálunk is, ott miért lenne más.
Elvileg tüntetnek Moszkvában, valami 100 embert letartóztattak. Meg nem mérvadó, tudom, de netes felületekekn is azt láttam, hogy elitélik az egyszerű orosz polgárok. De biztos megvan az a réteg is, aki támogatja, de nem tudom elképzelni, hogy az legyen a többség.
Trumpot vagy a Brexitet sem tudtuk elképzelni és azok extrémebbek.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 24., csütörtök 20:48

Halfkey írta:
cart írta: Valószínűleg a legnagyobb esélye annak van hogy belülről megbuktatják Putint, ezek a szankciok visszalokhetik az orszagot a kozepkorba, ezt meg ott se nagyon szeretnek gondolom.
Én sajnos úgy látom hogy belül ez egy sikeres politika. A nemzeti érzelmek mindenhol feltörekvőben, nálunk is, ott miért lenne más.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 24., csütörtök 20:47

cart írta: Valószínűleg a legnagyobb esélye annak van hogy belülről megbuktatják Putint, ezek a szankciok visszalokhetik az orszagot a kozepkorba, ezt meg ott se nagyon szeretnek gondolom.
És ezt mi alapján valószínűsíted? Mert én nem tudok arról, hogy komolyabb népi elégedetlenség lenne Putyinnal szemben, sőt, nagyon is népszerű.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 24., csütörtök 20:46

Mert ha az oligarchak a borukon erzik a szankciok hatasat onnantol miert allna erdekukben tobvabbra is tamogatni ezt a rendszert, ha nem profitalnak tobbet belole? Ezen az uton egy Eszak-Korea szeru allam fog hosszabb tavon letrejonni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. február 24., csütörtök 20:49-kor.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 24., csütörtök 20:44

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 24., csütörtök 20:40

Ismerőseimnek pont ezt írom egész nap. Nem létezik, hogy ez az egész ország vezetésének tetszik. Előbb utóbb jön a ruszki aki úgy dönt, hogy most meglehet ragadni a hatalmat és eltűntetni az őrület közelébe került vezetőt. Nem lepődne meg szerintem senki, ha hirtelen történne egy baleset...Putin nem hülye, ex kgb ügynük, az országot határait sem lépi át soha többet

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 24., csütörtök 20:28

Valószínűleg a legnagyobb esélye annak van hogy belülről megbuktatják Putint, ezek a szankciok visszalokhetik az orszagot a kozepkorba, ezt meg ott se nagyon szeretnek gondolom.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 24., csütörtök 20:26

sander írta: Lehet hogy én gondolom rossszul de nem érzi ugy senki hogy az ukránokat most jól megszivatta az egesz világ ?

2014-be megdöntötték a régi kormányt az USA támogatásával. Az hogy ez mennyire volt jogos vagy nem abba nem mennék bele. De azért addig volt egy biztos kormányzás, állambiztonság, stabil gazdaság stb....
Eltelik jópár év, most szerencsétlenekkel elhitetik hogy majd mi megvedünk titeket, nem hagyjuk hogy az oroszok megtámadjanak titeket stb... stb... stb...
Erre hoznak ilyen látszat szankciókat :lol:
Az oroszok most biztos összeszarták magukat :lol:

És számomra a legborzasztobb az hogy ezek a politikusok kiállnak és elkezdik ezt a semmit mondani hogy mi aztán most majd jól megmutatjuk..... bemennek a szobába aztán sztem kiröhögik a saját szavazoikat hogy ezek meg ezt most jól elhitték....

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 24., csütörtök 20:25

Ha az én országom rohannák le, azért imádkoznék hogy a világ ne kussoljon és ne hagyja. Ne kelljen átélnünk.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2022. február 24., csütörtök 20:18

Annyit várok tőlük, hogy kussoljanak.
Őszintén, ez olyan nagy dolog lenne?
Miért kéne? Az oké, hogy nekünk talán az a legjobb ha nem állunk túl keményen bele, de ők?

Vissza: