Ne aggódj én sem. Mindkét fél elmehet a picsába. Az ellenzék már megint ostoba volt, Orbán meg még éjszaka is azon ügyködött hogy a szankciók enyhébbek legyenek - Németország is teszem hozzá. Mert rezsicsökkentés.M1Ö írta:De hogy közelítsem meg máshogy, mikor egyszerűen nem igaz, hogy háborúzni akar MZP, mégis ezt propagálja a Fidesz, ezáltal ezért robban fel fél Magyarország MZP ellen. Ezzel kb meg is van az újabb 2/3-uk. Ami lehet sokaknak tetszik, de had szólaljak már fel ellene, ha szerintem ez így nagyon nincs rendbenSüti írta: Nem is akarjátok a másik álláspontját végiggondolni, látszik, mert szélsőséges csak ez igaz, csak az igaz szempontból közelítitek meg.
A szintet meg nehéz tartani, mert a gyűlölet poitizálás lassan elér mindenkit. Sajnos engem is, látom én is, hogy egyre kevésbé tudok hoggadtan vitázni a témában, mert annyira nem veszi be a gyomrom amit Orbánék csinálnak.
Akkor bocsi, félre értettem.kiserik írta:Nem veled volt probléma
Azzal nem tudok összetartani amit a Fidesz csinál. Kb lehetetlenné teszik, annyira szembe mennek minden nézetemmel.Tjacks írta:Összetartás? Elkurvult világ ez.
De tényleg hagyjuk ezt. Írjátok az infókat a háborúról, mert nagyrészben én is innen tájékozódok.
Magyarország 2022, mert előre megyünk meg felfelé megyünk, bár én inkább azt látom hogy leginkább egymásnak.
Putykó meg mosolyog bazdmeg.