Tudtam, hogy félre lesz értve, kértem hogy ne így legyen, de mégis
Egy háború sosem jó. Mindig vannak okok, felelősök és áldozatok is sajnos. Az viszont, hogy ""itt a WW3"", meg ""mindmeghalunk"", meg ""vége a jóléti világnak"", meg ""nem fog megállni a határnál"" szerintem jelenleg túlreagálása a dolognak.
Sajnos olyan világban élünk, hogy bárki bármit feltehet az internetre. Nagyon nehéz messziről megítélni, hogy mi micsoda. Például egy találat ért bérháznál odaírhatjuk, hogy az oroszok lőtték az épületet, aztán kiderül, hogy a légvédelem leszedett egy rakétát, ami oda csapódott be (de ugye a célpont nem az volt). Vagy itt van ez a fegyverosztogatós videó. Elég fura, hogy narancs színű billencsekről dobálnak le ládákat, amiben turkálnak az emberek, mint kiskakasok a szemétdombon. Fegyvereket nem így szoktak kezelni, osztani.
Most vegyünk egy nagy levegőt és gondoljunk bele, hogy mi van, ha ennek van valóság alapja. Mondjuk visszakanyarodok a fegyverosztogatós videóra, ami nagyon nem katonai akciónak tűnik (osszanak ott bármit), vagy rengeteg olyan videó/kép van, ahol katonai tankok, légvédelmi ütegek vannak megsemmisítve lakott területek mellett.