Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
db97

Re: Politika

HozzászólásSzerző: db97 » 2022. február 27., vasárnap 15:15

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Nincs itt vita, de olyan hehesen sikerült lezarnod :lol:
En nem velemenyt, hanem infokat irtam le.
Aztan jeleztem, hogy a "mennyien milyen sötétek itt" es a "félelmetes" jellegu kurvafontos, rendkivul nagy hozadékkal biro hsz-ek mennyire produktiv jelleguek.

Aztan azota mar ilyeneket irsz, hogy nekem mindig bezzeg igazam van, meg mindenkinel okosabb vagyok minden temaban is, kozben meg csak infokat irtam be, velemeny nelkul, tobbszor felteteles modban.
De nem meglepetes, hogy ha olvasni meg csak csak, de ertelmezni az mar nem megy se itt, se ugy altalaban a vilagban sehol. Erre irtam, hogy ketbit, gezuka mar ebbe is beleköt igazi fallosz modjara, mindegy mi csak utni lehessen :lol:
Azert nem valaszoltam gézám, mert 1 nem volt kedvem leallni vitazni - ismet csak egy velemenyt, nem a sajatomat hoztam - hogy hatha kozelebb kerulunk vhogy, hogy ez a budos orosz geci miert lovoldoz osszevissza embereket.
2 mert amit leirtal, az annyira felszinkapargatas a reszedrol, a mely temak, hogy vajon hogy juthatthnk idaig 2022re, pl a kutya ilyen, ha evtizedekig, evszazadokig szarul tartod, szarul neveled, aztan a vegen hagyod a fejedre noni, akkor ez lesz a vege. Az oroszok nem ertenek masbol, csak az erobol, intezkedesek sora, es elbaszott geopolitika vezetett ide.
Én mondjuk speciel marhára nem rád gondoltam, de ettől függetlenül az is elég jelzésértékű, hogy ennyire magadra vetted. :lol:

De amúgy igazad van, mások folyamatos két(!)bitesezése, alpári stílusban, meg önmagukat bombázó oroszokról szóló híradások azok kurva produktívak. :lol:

De én el is engedtem, nem muszáj válaszolni. Eleve nem is rád reflektáltam, csak bekérted oldalakon keresztül a pofont.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 27., vasárnap 15:00

hehetheoriginal írta: De nem meglepetes, hogy ha olvasni meg csak csak, de ertelmezni az mar nem megy se itt, se ugy altalaban a vilagban sehol. Erre irtam, hogy ketbit, gezuka mar ebbe is beleköt igazi fallosz modjara, mindegy mi csak utni lehessen
Azert nem valaszoltam gézám, mert 1 nem volt kedvem leallni vitazni - ismet csak egy velemenyt, nem a sajatomat hoztam - hogy hatha kozelebb kerulunk vhogy, hogy ez a budos orosz geci miert lovoldoz osszevissza embereket.
2 mert amit leirtal, az annyira felszinkapargatas a reszedrol, a mely temak, hogy vajon hogy juthatthnk idaig 2022re, pl a kutya ilyen, ha evtizedekig, evszazadokig szarul tartod, szarul neveled, aztan a vegen hagyod a fejedre noni, akkor ez lesz a vege. Az oroszok nem ertenek masbol, csak az erobol, intezkedesek sora, es elbaszott geopolitika vezetett ide.
Koszi a falloszozast, ha a te logikad vesszuk, akkor csak ertelmeztem amit irtal, ha mar oltani akarsz masokat a kifejezessel, akkor szerintem hasznald jol.

En meg hoztam egy ellenvelemenyt a velemenyre, amit osztasz, ami szinten felszinkapargatas volt Puzser reszerol, valszolhattal volna bovebben a te ellenvelemenyeddel, es akkor talan par hsz valtas utan nem a felszint kapargattuk volna, de neked nem volt kedved leallni vitazni, de azert kozelebb akartal kerulni a megerteshez - no nem a full picture alapjan, hanem az altalad osztott velemeny alapjan, hiszen vitazni meg nem akartal.

Reagalni nem reagaltal semmit, de cserebe utana leirtad, hogy micsoda ketbites emberek azok, akik nem ertik, hogy Puzser valojaban mirol beszel, mikozben beleallsz Realistaba mert nem ad semmi inputot a beszelgetesbe.

Csak en erzekelem itt a tobbszinten elofordulo ellentmondast?

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. február 27., vasárnap 14:31

Elvileg már kihirdették hogy szeretettel várják a külföldi önkénteseket Ukrajnaba. Gondolom már az USA-bol is megindult néhány "önkéntes"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 14:26

Meanwhile a franciak hazaengedik az idegenlégióbol az ukran katonakat, nem tudni, hogy full felszerelessel vagy anelkul, de gondolom zelenskij fel szazalekkal nyugodtabban fog tudni aludni
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 14:19

Realista24 írta: Nincs itt vita, de olyan hehesen sikerült lezarnod :lol:
En nem velemenyt, hanem infokat irtam le.
Aztan jeleztem, hogy a "mennyien milyen sötétek itt" es a "félelmetes" jellegu kurvafontos, rendkivul nagy hozadékkal biro hsz-ek mennyire produktiv jelleguek.

Aztan azota mar ilyeneket irsz, hogy nekem mindig bezzeg igazam van, meg mindenkinel okosabb vagyok minden temaban is, kozben meg csak infokat irtam be, velemeny nelkul, tobbszor felteteles modban.
De nem meglepetes, hogy ha olvasni meg csak csak, de ertelmezni az mar nem megy se itt, se ugy altalaban a vilagban sehol. Erre irtam, hogy ketbit, gezuka mar ebbe is beleköt igazi fallosz modjara, mindegy mi csak utni lehessen :lol:
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 27., vasárnap 13:37

hehetheoriginal írta: Puzsér jókat mind amúgy, csak át kéne látni a szavai között is, nem csak a felszínes mondatokat értelmezni önmagukban.
nem meglepo, itt a forumon is sokan max a felszint kapargatjak mondatertelmezesi es utana az olvasottak atgondolasa szinten, mint mondtam, huen tukrozi kis mintaval is, ami a vilagban mindenutt zajlik, a lebutult, ketbites gyökegyszerű gondolkodást, vagy annak hiányát.
Tegnap reagaltam ra roviden, szerintem en nem a felszint kapartam, semmi reakcio nem erkezett ra. Szerintem az a narrativa, hogy aki nem ert vele egyet, nem erti valojaban hogy mirol beszel, nem tul konstruktiv.

Es szerintem egybitest akartal irni, az jelenti a 0 vagy 1 erteket.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 27., vasárnap 13:23

visszaterve a topik temajahoz, en arra leszek kivancsi, hogy valaha putyko megjelenik e barmilyen nemzetkozi konferencian ezek utan, vagy hogy egyaltalan meghivjak e barhova.
Soha. Pária lesz szerintem.

Szerk: Nyugaton.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 13:21

Nincs itt vita, de olyan hehesen sikerült lezarnod :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 13:14

jolvan en elengedem vitatkozzatok faszsagokrol egymassal, meg bofogjetek a semmitmondo kommenteket tovabb, dont care.

visszaterve a topik temajahoz, en arra leszek kivancsi, hogy valaha putyko megjelenik e barmilyen nemzetkozi konferencian ezek utan, vagy hogy egyaltalan meghivjak e barhova.
lehet hogy nem szazszazalekban az oroszok a hibasak, de jol elbasztak a kommunikaciot, konkretan az egesz vilag azon az allasponton van, hogy miert kell kozepkori modszerekhez visszanyulni es miert nem lehet diplomaciaval, szerzodesekkel egyuttmukodni, hogy jobb legyen

meanwhile, az a roma tank mar vajon a méhben van darabokra kapva? :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 27., vasárnap 13:11

___Samy___ írta: Az a híresztelés futott körbe vasárnap a közösségi médiában az ukrán felhasználóknál, hogy a Herszon megyei Ljubimivka faluban a helyi romák elloptak egy orosz tankot.

Oriasi :mrgreen:
Megerősítve. :lol:
Helyi romák loptak el egy orosz tankot a Herszon megyei Ljubimivka faluból – tudatták a helyi lakosok február 27-én. Elmondásuk szerint „Herszon megye lángokban áll”.

Korábban az UNIAN arról adott hírt, hogy civilek vonultak ki az utcára a Csernyihiv megyei Korjukivka faluban, hogy megállítsák az orosz tankokat. A falusiak merész vállalkozását Anton Herascsenko belügyminiszteri tanácsadó is megosztotta. Herascsenko elismerését fejezte ki a bátorságukért.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 13:08

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Hát hehe, te meg lelonel mindenkit a fas.ba, szóval...
csak aki megerett ra.
ne aggodj, nem vagyok vele egyedul, aki ilyen modon tenne garantaltan jobba a vilagot. de uugy ezt sarlatánság leirni, hisz fontosabb az elfogadas es a megértés. tartsd oda a masik orcadat is.
Puzsér jókat mind amúgy, csak át kéne látni a szavai között is, nem csak a felszínes mondatokat értelmezni önmagukban.
nem meglepo, itt a forumon is sokan max a felszint kapargatjak mondatertelmezesi es utana az olvasottak atgondolasa szinten, mint mondtam, huen tukrozi kis mintaval is, ami a vilagban mindenutt zajlik, a lebutult, ketbites gyökegyszerű gondolkodást, vagy annak hiányát.
És azt is jól mutatja amikor valaki kulonbnek es plane jobbnak, okosabbnak hiszi magát mindenki mástól, akinek nem egyezik a véleménye az övevel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 12:42

Realista24 írta: Hát hehe, te meg lelonel mindenkit a fas.ba, szóval...
csak aki megerett ra.
ne aggodj, nem vagyok vele egyedul, aki ilyen modon tenne garantaltan jobba a vilagot. de uugy ezt sarlatánság leirni, hisz fontosabb az elfogadas es a megértés. tartsd oda a masik orcadat is.
Puzsér jókat mind amúgy, csak át kéne látni a szavai között is, nem csak a felszínes mondatokat értelmezni önmagukban.
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 27., vasárnap 12:14

Tjacks írta: https://444.hu/2022/02/27/a-szankcios-l ... sz-villait

Azért az kemény hogy az orosz állami csatorna főszerkesztője szerint nincs háború, sőt senkit és semmit nem bombáztak még le. :roll:
Ez a nő mondott pár napja valami olyasmit, hogy ez csak a szokásos éves katonai parádéjuk, csak most Moszkva helyett Kijevben tartják.
Szellemes.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 27., vasárnap 12:10

Az a híresztelés futott körbe vasárnap a közösségi médiában az ukrán felhasználóknál, hogy a Herszon megyei Ljubimivka faluban a helyi romák elloptak egy orosz tankot.

Oriasi :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 27., vasárnap 12:09

https://twitter.com/TruthsUnchained/sta ... eSrAOYSe3Q
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 12:05

Hát hehe, te meg lelonel mindenkit a fas.ba, szóval...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 27., vasárnap 12:03

https://444.hu/2022/02/27/a-szankcios-l ... sz-villait

Azért az kemény hogy az orosz állami csatorna főszerkesztője szerint nincs háború, sőt senkit és semmit nem bombáztak még le. :roll:

Hont írásával fb-n most egyetértek, kommunikációban eddig Ukrajna magasan veri az Oroszokat, nyilván mindkét fél rengeteget ferdít.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 27., vasárnap 11:54

Akinek túl sok volt a tegnapi Puzsér cikk, az ezt olvassa el inkább.. Kb. ugyanazok a pontok, de normálisan megfogalmazva (tán kevesebb féligazsággal/összemosással) és sokkal több távlati összefüggéssel/magyarázattal..

Én alapvetően sárosnak érzem mindkét oldalt ebben a konfliktusban. A nyugat ész nélküli (korábbi) nyomulásától/hangulatszításától kezdve, hogy most ugyanúgy szarban hagyták az ukránokat (mert hisz kimondták, hogy katona nem fog menni (ami mondjuk helyes, mert az azonnal egyenlő 3. vh)), de Putin viszont egyértelműen túltolta a biciklit..

A Puzsér cikkből viszont azzal egyetértek, hogy azzal, hogy az oroszok háborút tudtak indítani, kb. beigazolódott, hogy a nyugati intézmények (ensz) gyak. semmit nem érnek, hisz a BT egy állandó tagja kezdte a katonai akciót. De erre azért volt lehetőségük, mert csúnyán meggyengült a nyugat: a pc baromságokkal, a genderhülyeségekkel csúnyán levette a fókuszt a fontos dolgokról és gyenge p**sának tűnik.. -> ha a hatalom meggyengül, az extremisták mindig előretörnek..

Az biztos, hogy a nyugatnak meg kéne valahogy újítania magát, nem tovább áltatni magát és ugyanazt a taktikát folytatni, mint a ruszkik: hogy megtehetem, mert én azt gondolom magamról, hogy megtehetem...

Én Kínától még sokat várok, mert bár "az usa ellenesség" szlogen miatt nyilván szövetségesként tekintenek Moszkvára, de meggyőződésem, hogy minden sz@rt ők sem fognak hagyni és egy bizonyos ponton leállítják ezt az őrületet.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 11:47

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Irom amiket hallok ott elo ismerosoktol. Talan hitelesebb mint belinkelni a nyugati sajtot meg a twittert :lol:

Es igaz, ami igaz, se a focihoz, se a kosarlabdahoz nem ertetek :kalapos:
Én is hallok sok mindent ottaniaktol, katonaktol, de ettől függetlenül nem hiszek el mindent.
De ahogy neked jobb :kalapos:
Ki mondta hogy en elhiszek mindent (rajtad/rajtatok kivul :lol: ) csak leirom amiket hallok olyanoktol, akik személyesen erintettek.

@füst: akiktol hallom, azok a sajat hazai, altaluk megbizhatonak mondott adatokbol es infokbol taplalkoznak, ezeket az infokat akkor talalod meg, ha tudsz oroszul/ukranul. Lehet ez is hazugsag, de inkabb tartom hihetonek, mint nem hihetonek.
Aztan siman beirom ide, ti meg lelonetek tipik idiota fasz modra a hirhozot, mintha en tehetnek rola :lol:
Leirom egyfelekepp, mas beirja mashogy, rakd ossze a teljes kepet valahogy, ha lehetseges, minden ertelmes ember ezt csinalja
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 27., vasárnap 11:00

Érdekes egyébként hogy gyakorlatilag az összes létezõ közösség közül aminek tagja vagyok, itt a leg orosz barátabb a hangulat. Nem látnék bele semmit, csak megosztottam mint érdekesség.

A személyes véleményem az, hogy persze, az ukránok is bõven sárosak az évek alatt, pl az említett oktatási törvényt így utolólag remélem már bánják hogy nem engedtek benne, de nálam nem említhetõ egy lapon az akció (ukránok faszságai) és a reakció (akkor rohanjuk le õket). Szerencsére ebben pl a magyar politikai élet is egységes, csak megfogalmazásokon lovagolnak õk is (meg itt a fórum is emiatt).

Vissza: