Hat Casemirot es Mendyt nem tudjuk felpakolni. Szerintem a tegnapi meccs alapjan Cama Kroos Modric lesz.hehetheoriginal írta: Nem kell aggodni, psg ellen kimegyunk galakezdovel, ami fizikalisan gyengebb és lassabb
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem kell aggodni, psg ellen kimegyunk galakezdovel, ami fizikalisan gyengebb és lassabb
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak halkan jegyzem meg, hogy elvileg létezik ebben a sportban formaidőzítés a játékosoknál, ami lehet pont a most következő meccsekre érkezik meg. Meglátjuk. Hét közben kiderülhet, hogy az edzőnk még mindig egy legenda és nem véletlenül került ide.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Süti
Tudod mi rendkívül gyenge edzői és játékos teljesítmény? Ha folyamatosan megvernek minket.zoli0415 írta:
Milyen pofára esés? Elnézést, ha esetleg negatív kritikát is megmer valaki fogalmazni és nem szopkodja érdemtelenül az egekig a csapatot. Mindennek megvan a helye, az elmúlt ídőszak rendkívül gyenge edzői és játékos teljesítménye miatt a teljesen jogos negatív, a mostani meccsért pedig a pozitív kritikának is.
A rendkívül negatív idei évünkben a január 2.-ai meccset leszámítva veretlenek vagyunk, nyertünk egy kupát, és volt 2 szűk, 90. perc környéki 1 gólos vereség. RENDKÍVÜL GYENGE.
Önmagában világ vicce hogy 8 pont előnyben ez szóba kerül. Ha rendkívül gyenge teljesítményt keresel, nézz szét a mögöttünk lévő szakadék után. Azt meg remélem senki nem gondolta komolyan hogy mindent veretlenül nyerünk. Ez nem a Fifa 22 semi pron.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Realista24 írta: Már a 8 pont sem elég előny
Bezzeg Camaval több lenne...amikor az első meccsein full fegyelmezetlen volt taktikailag, pontatlan és minden mozdulataban ott volt a lap.
Nyilvan ha ti lennétek az edzők, akkor ezt a Modricot vagy éppen Kroost leultetitek mert van egy 18 éves tehetséges kölyök a sorban.
Hagyjátok már.
Tanulnia kell és az ilyen pillanatokat megragadni. Megtette, csillagos ötös.
Az év elején pontot se vesztett a csapat, nyilván erre a középső szakaszra értettem újév körül: kupával, szuperkupával, amikor 3 naponta voltak a meccsek, de csak ment-ment a CMK.. Ott ha Carlo nem csak 3 emberben gondolkozik, 100%, hogy kevesebb a pontvesztés.. (még ennél is, mert a "nagy hullámvölgy" év elején: 11 meccs, 3 zakó és 2 x, szóval olyan nagy baj azért nem volt), mert nincs kifacsarva teljesen a 2 öreg.
Nem azt mondtam, hogy kevés a 8 pont előny, azt mondom, hogy lehetne még "utcahosszabb".. (Sevilla erőn felül, 39 rúgott góllal második, ez amúgy is fenntarthatatlan..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó meccset hoztunk, abszolút nincs okunk a panaszra. Én a 11-est sem varrnám Carvajal nyakába. Egyből mindenki írta hogy agyatlan, de egy becsúszó blokkolás után 2mp-el miért Ő ér oda a másik labdás emberhez is elsőként? Nem baj, nem lett belőle baj, TBO egyébként ezt is majdnem kiszedte, hihetetlen az ember, imádom. Nem tudom mikor éreztem ilyen szintű nyugalmat a kapunk felől meccsek közben.
Sok esetben fura nekem hogy Benzema kihúzódik és a szélső védőink kerülnek középre, de ha működik hát istenem. Rodrygo is végre rájött hogy a sebességét kell kihasználni. Sajnos Vininek is csak akkor megy ha meglódul, mert 1v1-ben leeresztett, neki szerintem kellene egy kis pihenő, egy kis reset fejben.
Ez a kp így sokkal jobb volt mint a CKM, sajnos ezt be kell látni, de minden meccsen Cama sem jó.
Egy dolog ami zavar és ez nem csak a tegnapi meccsre jellemző, szögletekből és beívelt szabadrúgásokból totál veszélytelenek vagyunk. Pár éve még nagy erősségünk volt ez, az csak Ramos érdeme lenne?
Sok esetben fura nekem hogy Benzema kihúzódik és a szélső védőink kerülnek középre, de ha működik hát istenem. Rodrygo is végre rájött hogy a sebességét kell kihasználni. Sajnos Vininek is csak akkor megy ha meglódul, mert 1v1-ben leeresztett, neki szerintem kellene egy kis pihenő, egy kis reset fejben.
Ez a kp így sokkal jobb volt mint a CKM, sajnos ezt be kell látni, de minden meccsen Cama sem jó.
Egy dolog ami zavar és ez nem csak a tegnapi meccsre jellemző, szögletekből és beívelt szabadrúgásokból totál veszélytelenek vagyunk. Pár éve még nagy erősségünk volt ez, az csak Ramos érdeme lenne?
Milyen pofára esés? Elnézést, ha esetleg negatív kritikát is megmer valaki fogalmazni és nem szopkodja érdemtelenül az egekig a csapatot. Mindennek megvan a helye, az elmúlt ídőszak rendkívül gyenge edzői és játékos teljesítménye miatt a teljesen jogos negatív, a mostani meccsért pedig a pozitív kritikának is.p.csabi1 írta: Most pofára esés van,majd hétközben jönni fognak ha kiesés lesz a vége.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már a 8 pont sem elég előny
Bezzeg Camaval több lenne...amikor az első meccsein full fegyelmezetlen volt taktikailag, pontatlan és minden mozdulataban ott volt a lap.
Nyilvan ha ti lennétek az edzők, akkor ezt a Modricot vagy éppen Kroost leultetitek mert van egy 18 éves tehetséges kölyök a sorban.
Hagyjátok már.
Hagyjátok már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Károgóknak jó meccs volt ez. Hülye gól az elején, aztán annyit is tett kb hozzá a soci az egész meccshez.., majd fordítás 2 akkora dugóval, hogy a bl meccsre ki kell cserélni a hálót , aztán Carlo 5-öt cserélt!!!!4!!4!
Az egyértelmű, hogy a CMK felejtős, egy mérgezett egér kell M/K helyett. Ha Benzi valamelyik mm gólját megadják, sokkal hamarabb sima, kevesebb ment volna Carva, Modric, Benz-be..
Hétközben ugyanezt kérem, egy futós kell kkp-ban, Vini ne gondolja túl, csak fusson ő is, Benz valahogy villanjon egyet(/kettőt), s ejtsük ki a p$g-t!
(Vinyó ellen ezek szerint a ligában mindent lehet, 1?? sárgát adott róla?)
Az egyetlen kritika, hogy Carlo kb kímélni használ csak 1-2 embert, 20 perc alatt nem tudom mennyire lehet formába jönni, hogy valaki a padról eldönteni, új impulzust adni és ne kocogni szálljon be.. Bár biglol, hogy Haz/Bale most se..
Mindegy, van még tizenpár ligameccs, 1/3 bl, azokat lehozza 13-14 emberrel is, a sleppre nem lesz szükség amúgy se..
Vamos! Ugyanezekkel az energiákkal, mentalitással a bl-ben is! Egy kis mákkal, sok melóval lehet is akár valami..
Ja, meg Cama: hát ki ez te? Szvsz nem 8 pont lenne az előny, ha Carlo többet adott volna neki + Fede-nek, ligára egyértelmű megérett már egy szintig.. Hihetetlen mit bír melózni ő is..
Az egyértelmű, hogy a CMK felejtős, egy mérgezett egér kell M/K helyett. Ha Benzi valamelyik mm gólját megadják, sokkal hamarabb sima, kevesebb ment volna Carva, Modric, Benz-be..
Hétközben ugyanezt kérem, egy futós kell kkp-ban, Vini ne gondolja túl, csak fusson ő is, Benz valahogy villanjon egyet(/kettőt), s ejtsük ki a p$g-t!
(Vinyó ellen ezek szerint a ligában mindent lehet, 1?? sárgát adott róla?)
Az egyetlen kritika, hogy Carlo kb kímélni használ csak 1-2 embert, 20 perc alatt nem tudom mennyire lehet formába jönni, hogy valaki a padról eldönteni, új impulzust adni és ne kocogni szálljon be.. Bár biglol, hogy Haz/Bale most se..
Mindegy, van még tizenpár ligameccs, 1/3 bl, azokat lehozza 13-14 emberrel is, a sleppre nem lesz szükség amúgy se..
Vamos! Ugyanezekkel az energiákkal, mentalitással a bl-ben is! Egy kis mákkal, sok melóval lehet is akár valami..
Ja, meg Cama: hát ki ez te? Szvsz nem 8 pont lenne az előny, ha Carlo többet adott volna neki + Fede-nek, ligára egyértelmű megérett már egy szintig.. Hihetetlen mit bír melózni ő is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Most pofára esés van,majd hétközben jönni fognak ha kiesés lesz a vége.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem a nyilvánvalón kívül, Cama passzai voltak a csúcs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én a 35. Percig néztem, aztán úgy voltam vele, inkább lefekszem aludni, mert úgyis 5:45kor kelt a törpe. Legalább valamennyit pihenhetek.Realista24 írta: Egy hsz sem született ide?
Kemény
A szezon talán legjobb meccse, de mivel picsogni nem lehet, dicsérni minek?
Ameddig néztem, addig Dani lefele lógott ki. Camavinga tetszett, több percet érdemelne, Valverdevel karöltve, bennük van tempó, ami a klasszik CKMben sose volt "csúcs", most meg már annyi sincs, csak néha Lukában. Örülök az eredménynek, jó lenne a PSG ellen is virítani valamit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kérdés hogy ilyen korán keltem vagy ilyen későn fekszek?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van: miért kelsz ilyen korán vasárnap?
A meccs nagyon adta, végre élvezhető volt tényleg. Igazi lélekemelő a PSG előtt. Kb mindenki jól játszott, még Carvajal is javította a baromságát. Szerdán támadjunk valami hasonló dinamikával, és ha úgy alakul felőlem ki is eshetünk, csak tegyük oda.
A meccs nagyon adta, végre élvezhető volt tényleg. Igazi lélekemelő a PSG előtt. Kb mindenki jól játszott, még Carvajal is javította a baromságát. Szerdán támadjunk valami hasonló dinamikával, és ha úgy alakul felőlem ki is eshetünk, csak tegyük oda.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy hsz sem született ide?
Kemény
Kemény
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
1 jó és 1 rossz "hír" :
-4 meccse nem kaptunk gólt a bajnokságban
-ha a Soci elleni meccs első félidejében sem lövünk gólt, azzal beállítunk egy 74-es sorozatot, ahol 9 egymást követő első félidőben nem voltunk eredményesek
-4 meccse nem kaptunk gólt a bajnokságban
-ha a Soci elleni meccs első félidejében sem lövünk gólt, azzal beállítunk egy 74-es sorozatot, ahol 9 egymást követő első félidőben nem voltunk eredményesek
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Zidane lesz még edzőnk de ne most
Menjen edzősködjön máshol, más bajnokságban, próbálja ki magát a PSGnél, Juventus, fejlődjön. Lehet ő 7-10 év múlva is újra edzőnk.
Menjen edzősködjön máshol, más bajnokságban, próbálja ki magát a PSGnél, Juventus, fejlődjön. Lehet ő 7-10 év múlva is újra edzőnk.
elég volt zidaneból. megmutatta már hogy képtelen új csapatot csinálni, csak a barátok voltak és senki más. ide új vonal kell, nem elővenni a régieket.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én hoznám vissza Zidanet. Kipihenve mehetne bappe halaandal. De lehet klopp sokkal jobban illene ide,lehetne mondjuk klopp és guardiola a jobbkeze.gutihaz14 írta: kloppon kívül ki jöhetne szóba? nálam is klopp az abszolút favorit
lehetőleg fiatal aki nem begyöpösödött
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha az olaszok véletlenül nem jutnának ki (valószínűleg a portugálokkal fognak meccselni), akkor rámehetnénk Manciniregutihaz14 írta: kloppon kívül ki jöhetne szóba? nálam is klopp az abszolút favorit
lehetőleg fiatal aki nem begyöpösödött
Persze nem nagyon reális, hogy egyből repülne emiatt, de egymás után 2 kihagyott VB-t biztos nem néznének jó szemmel.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”