Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
100% hogy ezt írodhehetheoriginal írta:Es ki mondta, hogy azt mondtad, hogy fejbeloned?Realista24 írta:
Én nem azt írtam hogy fejbe kéne lőni, hanem csodálkozom hogy nem teszi meg senki.
Hogy is van az a híres szövegertelmezes?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Es ki mondta, hogy azt mondtad, hogy fejbeloned?Realista24 írta:Én nem azt írtam hogy fejbe kéne lőni, hanem csodálkozom hogy nem teszi meg senki.hehetheoriginal írta: Nato nem fog beavatkozni, sosem avatkozott be ilyesmibe.
Viszont kulon kulon az orszagok kuldenek fegyvert ellatast, stb
de ha en irom, akkor baj van.
Bologato, tevkepzetben elo felbolond ex kgb es multban ragadt venemberekkel van korbeveve
thereisonly1ronaldo
Ezért is baromi veszélyes ez a politika, amikor totál kontroll alatt van mindennemű média és sajtó, tudatlanban vannak az emberek nagy része, aminek ez a következménye, hogy fingjuk sincs hogy valójában mi történik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem azt írtam hogy fejbe kéne lőni, hanem csodálkozom hogy nem teszi meg senki.hehetheoriginal írta: Nato nem fog beavatkozni, sosem avatkozott be ilyesmibe.
de ha en irom, akkor baj van.Csodálom nem lövi fejbe valaki a sleppbol.
Bologato, tevkepzetben elo felbolond ex kgb es multban ragadt venemberekkel van korbeveve
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Hidd el nem az összes , sőt a nagyon nagy részük leváltaná... Sajnos ott is kőkemény a választási csalás, a propaganda.... Amíg ő trónon akar maradni, addig ott is lesz. Eszköze megvan hozzá. Az meg rohadtul mindegy neki, hogy saját népe mit gondol az egészről.___Samy___ írta: Hogy lehet, hogy ha ennnyire regota leszult mar erre putyko, akkor nem szamolt arra, hogy nem fogja tudni megtorni az ukranokat? O sem akar haboruzni, de azert eloveszi az atomot? Komolyan ilyen hulye az osszes orosz, hogy meg egy ilyen utan is vakon menne utana?
Elmehet a faszba mind.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Remélem, holnap reggel tényleg tárgyalni fognak a Pripjatynál, és jutnak is valamire ezek a barmok...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- hehetheoriginal
Most erre mit irhat az ember, hihetetlennek tunik, de nagyon buta a tarsadalmak legnagyobb resze.
Aztan nyilvan az egesz tortenet a cenzuraval, propagandaval odahaza tok mashogy van beallitva, siman lehet, hogy vaksagban van vezetve 80 millio orosz, mint ahogy a tabornok is elmondja nyiltan bele a kameraba, hogy semmilyen haboru nincs is.
Nincs itt semmi latnivalo gurulj tovabb....
Aztan nyilvan az egesz tortenet a cenzuraval, propagandaval odahaza tok mashogy van beallitva, siman lehet, hogy vaksagban van vezetve 80 millio orosz, mint ahogy a tabornok is elmondja nyiltan bele a kameraba, hogy semmilyen haboru nincs is.
Nincs itt semmi latnivalo gurulj tovabb....
aztan kapod a nyakadba az atomot a franciak probarobbantasai utanIdeje kikoltozni a Karib-szigetekre
thereisonly1ronaldo
Ideje kikoltozni a Karib-szigetekre.
- ___Samy___
Hogy lehet, hogy ha ennnyire regota leszult mar erre putyko, akkor nem szamolt arra, hogy nem fogja tudni megtorni az ukranokat? O sem akar haboruzni, de azert eloveszi az atomot? Komolyan ilyen hulye az osszes orosz, hogy meg egy ilyen utan is vakon menne utana?
Elmehet a faszba mind.
Elmehet a faszba mind.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
Nato nem fog beavatkozni, sosem avatkozott be ilyesmibe.
de ha en irom, akkor baj van.Csodálom nem lövi fejbe valaki a sleppbol.
thereisonly1ronaldo
Hát amúgy ebben lehetne már csak bízni. Az biztos, hogy az az ember lenne az igazi hős, aki fejbedurrantaná.Realista24 írta:Csodálom nem lövi fejbe valaki a sleppbol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, az ilyeneket nem tudom elhinni egyébként, max ha saját magán hallanám. Bár akkor abban kételkednek hogy nem megváltozott e.hehetheoriginal írta:nem tudok forrast linkelni, csak arra hagyatkozni, amit nekem mutattak ukran ismerosok. radioadasok, amik az ukranok kozt keringenek, lehallgatott frekvencia, stb.füst írta:
Esetleg alátámasztanád valamivel?
ahogy nekem elmondtak, ket orosz egyseg beszelgetett radion, egyik mondta a koordinatakat, masik meg kerdezte, hogy ez biztos, ezek a mieink, erre az elso, hogy igen biztos, ez a parancs, hajtsd vegre, majd az ukranokra fogjuk.
de persze lehet hazugsag az egesz es fake, ahogy mondtam, viszont nem eloszor fordul elo ilyen az is biztos. krimen is a beoltozott oroszok par eve.
az infrafestekrol is van rengeteg foto, ahogy bizonyos epuletek, utak meg vannak jelolve, de biztos csak ukran gyerekek jatszottak unalmukban, mert kipukkadt a labdajuk.
Vagy máshogy írom, hihetetlennek tűnik, ugyanakkor sokszor a legvaloszinutlenebb a realitás.
Fa.z kíván ezzel az egésszel. Atom, az kellett még.
Csodálom nem lövi fejbe valaki a sleppbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem Putyin nem érte el a célját, és fél hogy a NATO beavatkozil így kénytelen erőt mutatni.
Semmiféleképpen nem jó hír az biztos.
Semmiféleképpen nem jó hír az biztos.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Hihetetlen mi folyik tényleg. Elmbeteg állat, régóta tervezgette már ezt, az tuti, hogy nincs aki leállítsa, az hihetetlen. Kár hogy senki nem mer neki nemet mondani, hogy ember, te nem vagy normális, ne csináld.Halfkey írta:Oroszország nukleáris készültségben. Fasza.
- hehetheoriginal
Hat nyilvan ha nem megy mashogy....Halfkey írta: Oroszország nukleáris készültségben. Fasza.
thereisonly1ronaldo
Oroszország nukleáris készültségben. Fasza.
- hehetheoriginal
nem tudok forrast linkelni, csak arra hagyatkozni, amit nekem mutattak ukran ismerosok. radioadasok, amik az ukranok kozt keringenek, lehallgatott frekvencia, stb.füst írta:Esetleg alátámasztanád valamivel?rohotgetsz, de ettol meg ez igy van, megtortent.
ahogy nekem elmondtak, ket orosz egyseg beszelgetett radion, egyik mondta a koordinatakat, masik meg kerdezte, hogy ez biztos, ezek a mieink, erre az elso, hogy igen biztos, ez a parancs, hajtsd vegre, majd az ukranokra fogjuk.
de persze lehet hazugsag az egesz es fake, ahogy mondtam, viszont nem eloszor fordul elo ilyen az is biztos. krimen is a beoltozott oroszok par eve.
az infrafestekrol is van rengeteg foto, ahogy bizonyos epuletek, utak meg vannak jelolve, de biztos csak ukran gyerekek jatszottak unalmukban, mert kipukkadt a labdajuk.
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Esetleg alátámasztanád valamivel?rohotgetsz, de ettol meg ez igy van, megtortent.
hehetheoriginal írta: ahol ervek es ellenervek lennenek a kozeppontban, ha mar en hiaba irnam
hehetheoriginal írta: nem meglepo, itt a forumon is sokan max a felszint kapargatjak mondatertelmezesi es utana az olvasottak atgondolasa szinten, mint mondtam, huen tukrozi kis mintaval is, ami a vilagban mindenutt zajlik, a lebutult, ketbites gyökegyszerű gondolkodást, vagy annak hiányát.
hehetheoriginal írta: Azert nem valaszoltam gézám, mert 1 nem volt kedvem leallni vitazni
hehetheoriginal írta:szemelyeskedo ertelmetlen szart
hehetheoriginal írta: nem meglepo, itt a forumon is sokan max a felszint kapargatjak mondatertelmezesi es utana az olvasottak atgondolasa szinten, mint mondtam, huen tukrozi kis mintaval is, ami a vilagban mindenutt zajlik, a lebutult, ketbites gyökegyszerű gondolkodást, vagy annak hiányát.
Nem erdekel hogy valaszolsz-e, csak harom oldallal kesobb ne ird akkor be, hogy aki nem erti Puzser mondandojat, az nem tud szoveget ertelmezni, es ketbites. Kosz.hehetheoriginal írta: Erre irtam, hogy ketbit, gezuka mar ebbe is beleköt igazi fallosz modjara