Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
MVPP

Re: Politika

HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. február 27., vasárnap 23:04

MZP szerint egy személyben Orbán a felelős a háborúért és, hogy ártatlanok halnak meg, mert az elmúlt években folyamatosan vétózta Ukrajna NATO tagságát. Nem tudom melyik a szomorúbb dolog, hogy ezt komolyan gondolja vagy, hogy úgy gondolta a kampányban ez jól fog jönni.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 27., vasárnap 22:57

Azért az mókás, hogy hirtelen senki nem foglalkozik a tömeggel, a távolságtartással, a járvány lehetséges berobbanásával, lehetséges halottakkal, új mutáció kialakulásával a tömeges fertőzés miatt.
Dicsekedve írja a média, hogy melyik országban mennyien tüntettek az orosz támadás ellen, aminek amúgy az érdemi haszna egy nagy nulla.

Hiába na, azért mindig is hajlékony volt a gerinc a médiában és a politikában, ha egy eszme helyett bejön egy új és divatosabb.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 27., vasárnap 20:37

Babinho írta:
p.csabi1 írta: Megkezdődött az éjszakai ellenőrzés a levegőben itt nem messze az Ukrán határtól.Az imént ment el felettünk a vadászrepülő. :salute:
Nyíregyházán egész nap hallani a katonai légi forgalmat. Igazából péntek óta
Én nyírbátori vagyok már itt is jártak péntek este is,csak én konkrétan most láttam először.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 27., vasárnap 20:36

p.csabi1 írta: Megkezdődött az éjszakai ellenőrzés a levegőben itt nem messze az Ukrán határtól.Az imént ment el felettünk a vadászrepülő. :salute:
Nyíregyházán egész nap hallani a katonai légi forgalmat. Igazából péntek óta

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 27., vasárnap 20:21

hehetheoriginal írta:
Csak nehogy egy szovjet szu-35 legyen :lol:

:|

Áhhh nem ez nyugat felől jött.Komoly nagyon.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 20:19

Csak nehogy egy szovjet szu-35 legyen :lol:

:|
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. február 27., vasárnap 20:16

Megkezdődött az éjszakai ellenőrzés a levegőben itt nem messze az Ukrán határtól.Az imént ment el felettünk a vadászrepülő. :salute:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 27., vasárnap 18:41

Pontos információi nagyon keveseknek lehet a világon, de én nem lennék meglepve, ha ténylegesen a legnagyobb szerepe a ""jó"" USÁ-nak lenne. Az én tudásommal a ""mindenkire"" nyomtam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 27., vasárnap 18:38

Minden háború valami mondvacsinált ürüggyel kezdődött mióta világ a világ. Putyin meg sosem ismerte el ukrajnát önálló államként. Az ukrán terület a lengyelektől kezdve az oroszokig már volt mindenkié is, Putyin úgy tekint az egészre, mintha oroszországba mentek volna be a katonái az orosz embereket védeni. Ezzel kapcsolatban valaki aki képben van világosítson fel, tényleg ennyire rossz volt orosznak lenni ukrajnában?
Ugye az ukránok inkább nyugat felé nyitottak, ez sem tetszett a nagy orosz medvének, na de ilyen messzire menni 2022-ben. Tényleg megéri ez az egész? Nem látom át, hogy ez gazdaságilag milyen módon segít az oroszoknak, mitől lesz nekik ezekután jobb. Szerintem nekik innentől nagyon rossz lesz, de ez is csak az én véleményem.
Most meg atomfegyverekkel kell fenyegetőzni?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 27., vasárnap 18:33

Faust írta: Egy mindenkire nyomtam, az aranyokon lehet vitatkozni, de az osszes fel saros, de nem a nato es nem ukrajna es meg csak nem is orban fenyegetozik atommal.
Én is mindenkire akartam nyomni, de a fenyegetőzés miatt Oroszország lett.

Meg nekem érdekes, hogy Putin elvileg soha nem ismerte el Ukrajnát különálló országként. Az sem lehet, hogy az ukrán nép nyugat fele húzna? Putyin mindenre csak reagál? Vagy ez mind hivatalos álláspont, hogy Amerika/NATO terjeszkedett illegálisan, milliárd dollárokból megbuktatta az aktuális kormányt?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 27., vasárnap 18:22

Realista24 írta:
___Samy___ írta: Attol fuggetlenul, hogy ki kezdte meg az egeszet, mindenki hibas a jelenlegi helyzetert. Egy nemzet onmagaban nem tud haboruzni.
Sztem Putyin ezt is megoldaná :mrgreen:
Vegulis ja, hiszen mar sajat magukat is lovik :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 27., vasárnap 18:21

Egyebkent milyen erdekes, par napja hirtelen nincs covid. :lol:

Egy mindenkire nyomtam, az aranyokon lehet vitatkozni, de az osszes fel saros, de nem a nato es nem ukrajna es meg csak nem is orban fenyegetozik atommal.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 27., vasárnap 18:20

___Samy___ írta: Attol fuggetlenul, hogy ki kezdte meg az egeszet, mindenki hibas a jelenlegi helyzetert. Egy nemzet onmagaban nem tud haboruzni.
Sztem Putyin ezt is megoldaná :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 27., vasárnap 18:11

Attol fuggetlenul, hogy ki kezdte meg az egeszet, mindenki hibas a jelenlegi helyzetert. Egy nemzet onmagaban nem tud haboruzni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. február 27., vasárnap 18:04

Én a Mindenki gombra nyomtam, mert - bár a Telex, a HVG és a többi liberális, “független” internetes portál igyekszik elhallgatni - mindegyik érintett közös “terméke” e háború (bár agresszorként természetesen nem lehet Oroszország felelősségét elkenni).
Mindenki szerződéseket sértett, időrendben haladva: 1., az USA és a NATO a szervezet keleti bővítésével; 2., majd a CIA háttérmunkájával következett a Janukovics elleni puccs 2014 februárjában, amely az addigi nyugodt orosz-ukrán viszonyt megbillentette; Ukrajna kérte EU és NATO felvételét, ezt bár nem akarja teljesíteni az USA de lebegteti ; 3., Putyin válaszul megszállta a Krímet és hozzálátott a szakadárok támogatásával az - akkor még döntően - orosz orientált Kelet-Ukrajna leválasztásához - ő is szerződéseket szegett meg, mert korábban Gorbacsov, Jelcin és ő is elismerte Ukrajna szuverenitását és területi integritását. 2014 óta zajlik Kelet-Ukrajnában a testvérháború: az szakadárok lövik a nyugatiak által felheccelt és fejlesztett ukrán haderőt, miközben az ukrán csapatok igyekeznek megsemmisíteni a szakadár alakulatokat és lövik az orosz kisebbséget (csak erről nem számol be a nyugati sajtó és nem tiltakozik egy civil szervezet, meg persze Brüsszel sem…), Putyin pedig fegyverrel látja el és támogatja a szakadárokat. Úgy tűnik, most lett elege és hibás útra lépet de az amerikai, NATO és ukrán fél sem ártatlan e konfliktusban :/
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 27., vasárnap 17:51

hehetheoriginal írta: Mindenki sáros, fel is veszem a gyulolok mindenkit polomat.
Azt hittük csak olyanod van :-*

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 27., vasárnap 17:44

Tiszta sor, hogy a nato nem fogadja be a rendezetlen teruletu orszagot. Viszont ha mar nato tag, nem hiszem el, hogy nem kezdenek el ismet igenyt tartani bizonyos teruletekre, mert ugy erzik, mogottuk van europa. Most is a haboru elejen meg az ukran elnok kb sirva beszelt a nephez, most meg mar egybol megjott a hangja, hogy kulonbozo nemzetek fegyvereket meg miegymast kuldenek nekik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 27., vasárnap 17:44

hehetheoriginal írta: Mindenki sáros, fel is veszem a gyulolok mindenkit polomat.
Hehe, sztem te alapvetően egy fékevesutett troll vagy, mint a Heath Ledger féle Joker, de most az egyszer egyetértünk.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 27., vasárnap 17:41

___Samy___ írta: Ezt a temat Putyin is elmondja, konkretan paragrafus szerint, hogy az ukranok meg a nyugat miket sertettek meg. Halomra oltek az oroszokat, meg az egyeb kisebsegeket is lehetetlen helyzetekbe hoztak. Plusz a nato az amcsikkal karoltve olyan helyekre kezdtek raketaallomasokat pakolni, amit egyezseg tiltott. Ha az ukranok nato tagkent kezdtek volna ismet igenyt tartani a krimre, akkor putykonak mar nem csak az ukranokkal, hanem az egesz natoval kellett volna harcolnia.
Ebbõl az az egy mondat igaz (az viszont nagyon) hogy a kisebbségeket lehetetlen helyzetbe hozták.

Ölni mindkét oldal ölt, nem etnikai alapon, nem sértettek meg semmilyen konkrét egyezséget, és a Nato nem fogad tagjai közé rendezetlen területū országot, tehát Krím visszahódításba nem szálltak volna be.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 27., vasárnap 17:39

Mindenki sáros, fel is veszem a gyulolok mindenkit polomat.
thereisonly1ronaldo

Vissza: