Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Első és a 2003as a best.
Alapvetően az első a legjobb, ott szinte minden tökéletes, kivéve a tolószékes tag, mert azt én fűrészelném szét annyira idegesítő.
Alapvetően az első a legjobb, ott szinte minden tökéletes, kivéve a tolószékes tag, mert azt én fűrészelném szét annyira idegesítő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Még mindig szvsz a 2003 as legjobb a leatherface univerzumban. Ha van ilyen egyáltalán. Jessica Biel
Szomorú, pedig mint "fogeci" benne lenne azbegyik legtöbb potencial. Nem az almokban van, nem a sirbol kel ki az anyja fejehez beszelve, nem jatekbaba, se nem kobold. Egy kattant csalad szemefenye. Valos figurahoz köthető aprobb hobbival. Para.
Az ujhoz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sally, miutan kibeleztek a levegőben es a kukaba hajitottak, 20 perc mulva, verbefagyva azert sotival meg durrogtatja. Zsenialis
Szomorú, pedig mint "fogeci" benne lenne azbegyik legtöbb potencial. Nem az almokban van, nem a sirbol kel ki az anyja fejehez beszelve, nem jatekbaba, se nem kobold. Egy kattant csalad szemefenye. Valos figurahoz köthető aprobb hobbival. Para.
Az ujhoz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sally, miutan kibeleztek a levegőben es a kukaba hajitottak, 20 perc mulva, verbefagyva azert sotival meg durrogtatja. Zsenialis
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megnéztem a Toxikómát, magyar szinten kifejezetten feszes és izgalmas film lett, le a kalappal. Mondjuk sajnos noár semennyire nem lett szabógyőzős, viszont aki csernust alakította hát le a kalappal.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Örök slasher legenda szabály. A főgecit mindig legyőzik, de sosem hal meg végleg.
Sikolyban basznak rá egyedül, de hát azok meg nem tanulnak belőle, pedig minden filmben elmondják a játékszabályokat.
Sikolyban basznak rá egyedül, de hát azok meg nem tanulnak belőle, pedig minden filmben elmondják a játékszabályokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem igazan lattam az elozo filmeket, de ezt hatterzajnak benyomtam, szoval segitsetek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meglovik puskaval, megszurjak kessel, lancfuresszel pofan basszak, elmerul a vizben es siman szaladgal ezekutan is. Oregasszony is ott csung a lancfureszen, de meg tud loni Valami szuperkepessege van a fogecinek vagy szimplan ennyire szar az egesz? Mondjuk kar ezekbe belekotnom, meg minimalis logikat keresni benne, mert az egesz film agyfasz voltFaust írta:De hogy valami ENNYIRE a minimumra menjen, es meg ugy se usse meg a nem tul nagy mercet. Elkepeszto. Neha van egy erzesem, hogy ilyen szarok megirasara konkretan nagyobb energiat kell fektetni, mint egy legalabb kozepes forgatokonyvre.Remy írta: Pfú, de nem jó az új Texasi láncfűrészes. Sally visszatérése pedig. Minden idők legszánalmasabb comebackje.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ma jött ki a magyar előzetes. A szinkron (Horányi) ugyanazRemy írta: Elvileg X Professzor gurult be 1:18nál.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Így a ruszkik meghozták a kedvemet valami szovjet kémfilmhez: The Courier volt amit találtam és nem láttam még, teljesen átlagos, true story cucc. Mondjuk a történet egy sorozatot is megért volna, a rakétaválság komolysága rohadtul nem jön át. Cucumbernek jól áll ez a fajta szerep.
- Remy
- Kapcsolat:
SIKOLY 5: És igazak a hírek! Tényleg a legjobb epizód az első rész után! Jól nyúltak vissza a régihez, kellően frissült az egész. Jó a sztori és a lezárás se torkollik hülyeségbe. 3 gyengébb folytatás után végre visszatért az igazi Ghostface!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en kb 4 ev utan pont a batmenre fogok beulni, mert azon a hetvegen utazunk el oxfordba es egy moziban megegyeztunk a tobbiekkel.Az új Batmant megnézed? Remélem jó lesz.
trailer alapjan nem nez ki rosszul, bar en moziba soha sem a jo, hanem a latvanyos es jo hanghatasokkal biro filmekert mentem.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ha már Tom Holland: még szeptemberben néztem meg a Cherry-t, eléggé levesz az életről, anti-póki ilyen tekintetben. Nekem tetszett nagyon. Ha valaki szereti a drámákat, és/vagy megnézné TH-t egy egészen más szerepben, érdemes adni neki egy esélyt. Egyetlen hátránya, hogy kicsit talán túl hosszú lett.
Apple TV-n streamelhető:
https://m.imdb.com/title/tt9130508/
Apple TV-n streamelhető:
https://m.imdb.com/title/tt9130508/
Igen, csak ez nala full tudatos lepes es ut, amitol nem hajlando elterni hiaba fizetnenek neki tobbet, ezt a hollend gyereket meg legyartottak ezekre a bugyuta faszsagokra, ahogy az a nagy konyvben meg van irva.TheBull6 írta:Én sem éreztem a nagy extrát annál a szerepnél sem. Meglátjuk tényleg hogy tud-e valamiben fejlődni és előrébb lépni, vagy nem, mert ez eddig kevés. Pattinson valóban egy jó példa, hogy hova lehet eljutni egy CedridDiggory/EdwardCullen szerepből. Mondjuk neki már az Alkonyat filmek között is volt jó filmje (pl az Emlékezz rám).Faust írta:
Ott sem csinal semmit, csak morcosan nez ki a fejebol. Az akcentusa az egyetlen amit fel lehet hozni. Maga a film kozege annyira idegen a szokvanyos karakteretol, hogy teljesen masnak tunik, de nem ad tul sokat abba a filmbe. Egy nulla a gyerek, jelenleg, kerdes hogy bejarja-e a Pattinsoni utat, vagy megmarad marvelmajomnak.
Ja a Batman erdekel, bar egyebkent nem miatta. Kb az egyetlen komolyan veheto szuperhos a szememben, a hangvetel miatt plane felkeltette az erdeklodesemet. Igyekszem majd moziban megnezni, rohadt jol nez ki a cucc, csak megvarom mig a sok agyhalott megnezi parszor hogy nyugiban mehessek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Az új Batmant megnézed? Remélem jó lesz.Faust írta: Nekem tetszett, bar valami hianyzik belole, amit nem tudtam megfogalmazni. Pattinson oriasi benne, nem meglepo modon.
Én sem éreztem a nagy extrát annál a szerepnél sem. Meglátjuk tényleg hogy tud-e valamiben fejlődni és előrébb lépni, vagy nem, mert ez eddig kevés. Pattinson valóban egy jó példa, hogy hova lehet eljutni egy CedridDiggory/EdwardCullen szerepből. Mondjuk neki már az Alkonyat filmek között is volt jó filmje (pl az Emlékezz rám).Faust írta:Ott sem csinal semmit, csak morcosan nez ki a fejebol. Az akcentusa az egyetlen amit fel lehet hozni. Maga a film kozege annyira idegen a szokvanyos karakteretol, hogy teljesen masnak tunik, de nem ad tul sokat abba a filmbe. Egy nulla a gyerek, jelenleg, kerdes hogy bejarja-e a Pattinsoni utat, vagy megmarad marvelmajomnak.lestat írta: Nekem is ez volt a benyomàsom már csak a trailer alapján is.
Viszont mentsègère egy filmet tudok mondani amit lattam töle ès Teljesen mas karaktert hozott.
The Devil All the Time a cime.
Valahol a forgatókönyv es rendezöi hiba is ha ennyire elpoènkodták Drake karakteret. De benne lehet ez a pók effect is.
"Egyszer bejött a nèzöknek, menjem most is ugyanez" alapon.
Nekem tetszett, bar valami hianyzik belole, amit nem tudtam megfogalmazni. Pattinson oriasi benne, nem meglepo modon.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azt a filmet erdemes amugy megnezni vagy felejtheto kategoria?Faust írta:Ott sem csinal semmit, csak morcosan nez ki a fejebol. Az akcentusa az egyetlen amit fel lehet hozni. Maga a film kozege annyira idegen a szokvanyos karakteretol, hogy teljesen masnak tunik, de nem ad tul sokat abba a filmbe. Egy nulla a gyerek, jelenleg, kerdes hogy bejarja-e a Pattinsoni utat, vagy megmarad marvelmajomnak.lestat írta:
Nekem is ez volt a benyomàsom már csak a trailer alapján is.
Viszont mentsègère egy filmet tudok mondani amit lattam töle ès Teljesen mas karaktert hozott.
Valahol a forgatókönyv es rendezöi hiba is ha ennyire elpoènkodták Drake karakteret. De benne lehet ez a pók effect is.
Ott sem csinal semmit, csak morcosan nez ki a fejebol. Az akcentusa az egyetlen amit fel lehet hozni. Maga a film kozege annyira idegen a szokvanyos karakteretol, hogy teljesen masnak tunik, de nem ad tul sokat abba a filmbe. Egy nulla a gyerek, jelenleg, kerdes hogy bejarja-e a Pattinsoni utat, vagy megmarad marvelmajomnak.lestat írta:Nekem is ez volt a benyomàsom már csak a trailer alapján is.TheBull6 írta:
Olyan mintha nem tudna ebből a szerepből kiszakadni. Érzelmeket, főleg szomorúságot meg egyáltalán nem tud átadni, de ez a Póki szerepeinél is érezhető.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem is ez volt a benyomàsom már csak a trailer alapján is.TheBull6 írta:
Olyan mintha nem tudna ebből a szerepből kiszakadni. Érzelmeket, főleg szomorúságot meg egyáltalán nem tud átadni, de ez a Póki szerepeinél is érezhető.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
De hogy valami ENNYIRE a minimumra menjen, es meg ugy se usse meg a nem tul nagy mercet. Elkepeszto. Neha van egy erzesem, hogy ilyen szarok megirasara konkretan nagyobb energiat kell fektetni, mint egy legalabb kozepes forgatokonyvre.Remy írta: Pfú, de nem jó az új Texasi láncfűrészes. Sally visszatérése pedig. Minden idők legszánalmasabb comebackje.
Olvastam én is, de attól még nekem ez valahogy egy kicsit félrement. Pedig potenciálisan jó lehetett volna Holland a szerepre, akár egy több részes sorozat keretein belül is, meg hát gondolom nem lesz közben lecserélve, de így utólag azt mondom, hogy nem biztos.wZoLee7 írta: Elvileg a jatekokban lathatonal lenyegesen fiatalabb Drake-et akartak filmre vinni. Mondjuk meg nem lattam a filmet, de Holland lehet nem veletlenul akar szunetet tartani
Ha azt vesszük, hogy a srác 25 éves és ha nem fog tudni kitörni ebből a Pókiszerepből, akkor itt csak a játékok előtti Nathan Drake-t fogja tudni eljátszani. Mert egy 30 fölötti, sőt 35-40 közötti pasit már biztos nem fog tudni hozni.
Nekem amúgy amikor a játékokat játszottam és pörgettem a Supernaturalt ezerrel, mindig az volt a fejemben, hogy Dean (Jensen Ackles) mennyire f*szán el tudná játszani. De ha itt most tényleg egy fiatalabb Drake volt porondon, akkor már nehezen adták volna el bárkinek is, hogy huszonéves a 40 fölötti színész. De ha a játékokban megismert 30 fölötti Drake lenne, simán jó lett volna rá Jensen.
Nem azt mondom, hogy nagy csalódás a film, mert amúgy nem rossz, csak én azért ennél többet vártam.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elvileg a jatekokban lathatonal lenyegesen fiatalabb Drake-et akartak filmre vinni. Mondjuk meg nem lattam a filmet, de Holland lehet nem veletlenul akar szunetet tartaniTheBull6 írta: UNCHARTED
Ahogy sejtettem, tipikus popcorn film. Játékokat én is toltam, de valahogy ez kicsit mégis másként hatott. Szerintem túlságosan akciófilmre sikerült, a kaland/rejtvény nekem nagyon kevés volt és nagyon hiányzott is egy-két résznél.
A másik hogy Tom Holland-ről végig azt éreztem, mintha Pókembert nézném, csak a szerkó nélkül. Ugyanolyan stílusban próbálta tolni a "poénokat", meg az egész szereppel nagyon erre a gyerekes stílusra hajazott amit a Pókember szerepnél is csinál. És azért Nate Drake a játékokban nem ennyire gyerekes kis h*lyegyerek.
Persze még fiatal, még bőven fejlődhet, de jelenleg nagyon nem úgy néz ki, hogy többre viszi majd ilyen szerepeknél. Persze ezekkel a pénztárcát lehet növelni és ha ezzel megelégszik akkor meg úgyis mind1.