Igen, én is olvastam, hogy nyitott lenne. De ez jelenleg szerintem inkább annak szól, hogy az angolok nem fognak beleugrani a Szuperligába és valakikkel fel kellene tölteni a ligát.flori írta:Nagyjából így. Pontosan ezért kapálozik ceferin is. A BL himnuszt mentsék át, aztán tőlem mehet.hehetheoriginal írta:
ha nem csak üres szöveg, hanem tételesen le lesz vezetve pontrol pontra, bizonyitekkal alatamsztva, hogy miert kutyageci az uefa, akkor elobb utobb atfordul a dolog.
Amúgy az új hírek szerint már teljesen nyitott lenne, nem lennének fix csapatok. Szóval új bl.
Mivel az UEFA-nak ez sem fog tetszeni, ezért szerintem előfordulhat, hogy két nagy Európai bajnokság lesz párhuzamosan (egyik a három jelenlegi taggal plusz akinek ki van a fasza a korrupt Uefával (németek, esetleg olaszok) és a másik, akik lojálisak maradnak (PSG és szerintem az angolok se jönnének egyből át). BL és Szuperliga. A csapatok pedig eldönthetnék, hogy melyikben indulnának, de nem lenne átjárás. Remélem nem lesz egy ilyen szétszakadás, mint annak idején pl. Dartsban volt a PDC és a BBO között.