Politika
- ___Samy___
Re: Politika
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
https://hvg.hu/vilag/20220302_Sajat_mag ... ai_szerint
megtévesztő a hasonlóság... már-már m1 szinteken
megtévesztő a hasonlóság... már-már m1 szinteken
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
ferni írta: Békemisszió | Oligarchia animáció-sorozat 12. rész
Ezen besírtam
Az animáció alatt Orbán egy 2008-as beszéde szól
Rohadt vicces, nézzétek
Ez hatalmas
Békemisszió | Oligarchia animáció-sorozat 12. rész
Ezen besírtam
Rohadt vicces, nézzétek
Ezen besírtam
Rohadt vicces, nézzétek
Kivalo szavazo lesz.hehetheoriginal írta:Szegeny gyerek....Realista24 írta: Nagyeszu szülők a sulinal.
Ez csak látszat háború, egymás mellé lőnek direkt, csak hogy fogyjon a lőszer és menjen a hadiipar.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szegeny gyerek....Realista24 írta: Nagyeszu szülők a sulinal.
Ez csak látszat háború, egymás mellé lőnek direkt, csak hogy fogyjon a lőszer és menjen a hadiipar.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nagyeszu szülők a sulinal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én először remélem hogy megkapom minél gyorsabban ha már "bennragadt" a Sberbanknál....Caraway írta:
Amugy valami gazdasagi szakerto mondja mar meg, hogy ilyenkor mit kene megis csinalni a penzunkkel?
A többi majd csak utána érdekel
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Azért van ott pár millió ember aki azért szeretne még Európába jönni / élni.cart írta: Mivel senkivel nem tudnak már kereskedni az oroszok fölösleges nekik dollár vagy eurót venni. Akár be is tilthatják a valuta kereskedést
Putyesz lassan szerintem felébred.
Gondolom Abra papa sem megy most haza mosolyogva.
Mivel senkivel nem tudnak már kereskedni az oroszok fölösleges nekik dollár vagy eurót venni. Akár be is tilthatják a valuta kereskedést
-
Én a tetejét nézem , mert akkor nincs nagy csalódás.
Középárfolyam természetesen jóval alacsonyabb, mert óriási réssel dolgoznak.
De nagyon nem szeretnék most se eurót, se dollárt venni náluk.
Ez pedig várhatóan még durvábban be fog esni...
Ami még kegyetlen, hogy a forinthoz képest is durván elmentek.... 4,25 volt egy hete...
Középárfolyam természetesen jóval alacsonyabb, mert óriási réssel dolgoznak.
De nagyon nem szeretnék most se eurót, se dollárt venni náluk.
Ez pedig várhatóan még durvábban be fog esni...
Ami még kegyetlen, hogy a forinthoz képest is durván elmentek.... 4,25 volt egy hete...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rikko 2022. március 2., szerda 15:28-kor.
Attól hogy én mint sarki pénzváltós - logikusan, hisz be vagyok szarva - kurva nagy prémiumot kérek valamiért az árfolyam még nem lesz annyi. Plusz eleve nem egyik oldalát nézzük az árfolyamnak hanem a középárfolyamot.rikko írta: https://kazan.bankiros.ru/bank/akbars/currency
Продажа - eladás... Juró 160+
Ott nincs sarki kebabos akinél 155 ... Van a bank és a valutaváltó aki rendesen lehúz
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
https://www.youtube.com/watch?v=nDLumk_rQQwferni írta: Nesztek bazdmeg
Társadalmi célú az.
Elmennek a picsába már tényleg.
Ezeknél nincsenek határok baszki.
Phej.
Lehet menni erre szavazni, hajrá.
https://www.theguardian.com/books/2020/ ... ino-george
-
https://kazan.bankiros.ru/bank/akbars/currency
Ott nincs sarki kebabos akinél 155 ... Van a bank és a valutaváltó aki rendesen lehúz
-
Menyasszonyom az egyik ottani bankban dolgozik és ő eléggé belsős kategóriába tartozik.Halfkey írta: Mi az hogy belsős info?
A valuták egymáshoz viszonyított értéke gyakorlatilag percre pontosan lekövethető az interneten. Ebben a pillanatban 109 rubel a dollár, de volt ma majdnem 120 is. Háború előtt 75 volt, szóval komoly esés ez is. És természetesen, lesz ez még rosszabb is, de perpillanat nem 150.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szerintem egyre messzebb vannak a felek a megállapodástól.rikko írta: Szerintem napokon belül lesz döntés, mert a rubel nagyon elindult a lejtőn és ha így megy lefelé, akkor holnap / holnapután 200 rubel lesz a juró... Azt pedig nem fogják jó szemmel nézni már a gazdagok sem.
Jelenleg ( belsős infó) 150 a dollár és 160 az euró.
Mi az hogy belsős info?
A valuták egymáshoz viszonyított értéke gyakorlatilag percre pontosan lekövethető az interneten. Ebben a pillanatban 109 rubel a dollár, de volt ma majdnem 120 is. Háború előtt 75 volt, szóval komoly esés ez is. És természetesen, lesz ez még rosszabb is, de perpillanat nem 150.
-
Szerintem napokon belül lesz döntés, mert a rubel nagyon elindult a lejtőn és ha így megy lefelé, akkor holnap / holnapután 200 rubel lesz a juró... Azt pedig nem fogják jó szemmel nézni már a gazdagok sem.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Caraway írta: Amugy valami gazdasagi szakerto mondja mar meg, hogy ilyenkor mit kene megis csinalni a penzunkkel?
Nagyon komoly aremelkedesek lesznek minden szektorban par honapon belul, az emberek megtakaritott kis penze pedig szart se fog erni.
Lehet meg most kene 1-2 dolgot beszereznem(bringa, elektronikai eszkoz stb) mert nemsoka 20%ot emelkedik az aruk.
Engem érintene a probléma, ha nem terveznék nyáron tetőcserét, múlt héten kaptam meg a tüzépektől az árajánlatokat, de aztán csütörtökön elkezdődött.. (egyébként takarékra vettem a projektet, mert mi van, ha azt a pénzt inkább egy külföldre cuccolásra kell majd költeni..)
Szóval én továbbra is kivárok/félek.. Remélem 1-2 napon belül megkötnek valami békét (mert egyébként az oroszok gyak. most már összekötötték a krímet a szakadár megyékkel szárazföldön és még mielőtt nekirontanak Kijevnek észhez tér mindenki), de attól függetlenül brutál megindulnak majd az árak felfele.. Az fix..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Miert nem lehet revoluton otp-t venni…