Politika
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Raiffaisen: Állítólag az ellenzék pont abból a bankból pénzeli a kampányát!!! Durva, ha ez igaz!!
Amúgy fogalmam sincs, de sok álhír mellett ez is elfér az interneten!
Amúgy fogalmam sincs, de sok álhír mellett ez is elfér az interneten!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Majd a takarékbanknak, vagy aki megveszi, visszatörlesztik.'shutterisland írta: bocs a duplaert, nem tudtam az elozobe beleszerkeszteni.
ha mar ketsegek :
anyameknak volt meg fel milla hatra a szemelyi kolcsonbol a sberbanknal, egyelore semmi infot nem adtak.
szerintetek mi varhato ilyen esetben ?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd átveszi valaki.'shutterisland írta: bocs a duplaert, nem tudtam az elozobe beleszerkeszteni.
ha mar ketsegek :
anyameknak volt meg fel milla hatra a szemelyi kolcsonbol a sberbanknal, egyelore semmi infot nem adtak.
Vagy marad a Sberbank F.A. és addig él, amíg az összes követelése be nem folyik.
Nekem a lakáshitelemnél dőlt be a Takarék, sajnos tovább kellett fizetnem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bocs a duplaert, nem tudtam az elozobe beleszerkeszteni.
ha mar ketsegek :
ha mar ketsegek :
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez is jo pelda, hogy egyszeruen tul sok az info es baromi nehez szelektalni, mi a fake, mi nem.
pl ez a rafis ha igaz, ha nem igaz (siman el tudom kepzelni, hogy az egyebkent), a ketely mar benne van az emberekben.
penzuket ott tartokban, dolgozokban, stb.
hasonloan jo peldak a szekely kollegaim, akik voltak katonak romaniaban es most attol felnek, hogy ha rosszkor mennek haza a tavasszal latogatoba, otthon ragadnak, mert besorozzak oket.
lehet igaz, lehet nem igy lesz, de sok az ismeretlen az egyenletben es itt jon be az overthinking a tarsadalom jelentos reszenel a kepbe.
pl ez a rafis ha igaz, ha nem igaz (siman el tudom kepzelni, hogy az egyebkent), a ketely mar benne van az emberekben.
penzuket ott tartokban, dolgozokban, stb.
hasonloan jo peldak a szekely kollegaim, akik voltak katonak romaniaban es most attol felnek, hogy ha rosszkor mennek haza a tavasszal latogatoba, otthon ragadnak, mert besorozzak oket.
lehet igaz, lehet nem igy lesz, de sok az ismeretlen az egyenletben es itt jon be az overthinking a tarsadalom jelentos reszenel a kepbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsit a Rafi után olvasgatva.
Profitjuk 40%-a Oroszországból érkezett, a hitelállományuk nagyjából 15%át teszi ki az orosz rész. Először azt írták, hogy kivonulnak onnan, majd cáfolták.
1,5mrd euró nyereségből, majdnem 500mrd onnan jött...megértem, ha nem akarnak kiszállni, de ha ki kell, akkor nagy a baj.
----------------------------------------------------
A Raiffeisen 2,4 milliárd eurót fektetett be orosz leányvállalatába, amelynek eszközei tavaly év végén 11,96 milliárd eurót tettek ki. Mindkét piac leírása a Reuters számításai szerint valamivel több, mint 100 bázisponttal csökkentené a csoport Tier 1-es tőkemegfelelési mutatóját, amely jelenleg, 13,14%-on áll.
Ez a számítás azonban nem veszi figyelembe a bank esetleges nyereségét, amit a rubellel szembeni, 1,4 milliárd eurónyi fedezeti ügyleten nyerhetett. Mindezek mellett a Raiffeisen teljes éves eredménybeszámolója azt mutatja, hogy Oroszországgal szemben 1,6 milliárd eurós, Ukrajnával szemben pedig 170 millió eurós kitettséggel rendelkezett, amelyet főként a vállalati és piaci üzletágain keresztül könyveltek el csoportszinten.
Profitjuk 40%-a Oroszországból érkezett, a hitelállományuk nagyjából 15%át teszi ki az orosz rész. Először azt írták, hogy kivonulnak onnan, majd cáfolták.
1,5mrd euró nyereségből, majdnem 500mrd onnan jött...megértem, ha nem akarnak kiszállni, de ha ki kell, akkor nagy a baj.
----------------------------------------------------
A Raiffeisen 2,4 milliárd eurót fektetett be orosz leányvállalatába, amelynek eszközei tavaly év végén 11,96 milliárd eurót tettek ki. Mindkét piac leírása a Reuters számításai szerint valamivel több, mint 100 bázisponttal csökkentené a csoport Tier 1-es tőkemegfelelési mutatóját, amely jelenleg, 13,14%-on áll.
Ez a számítás azonban nem veszi figyelembe a bank esetleges nyereségét, amit a rubellel szembeni, 1,4 milliárd eurónyi fedezeti ügyleten nyerhetett. Mindezek mellett a Raiffeisen teljes éves eredménybeszámolója azt mutatja, hogy Oroszországgal szemben 1,6 milliárd eurós, Ukrajnával szemben pedig 170 millió eurós kitettséggel rendelkezett, amelyet főként a vállalati és piaci üzletágain keresztül könyveltek el csoportszinten.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, most gondold el, ha minden dolgozó tudná, hogy két nap múlva nem lenne munkahelyeDupla D írta: Most kérdeztem a Rafiban dolgozó barátomat. Azt mondta ez kamu, de az ügyfelek folyamatosan hívogatják őket emiatt. A részvényesek járnak rosszul, mert nem lesz osztalék.
Én azon a véleményen vagyok, hogy szerintem sem igaz, de a jelenlegi helyzetben el tudom képzelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Most kérdeztem a Rafiban dolgozó barátomat. Azt mondta ez kamu, de az ügyfelek folyamatosan hívogatják őket emiatt. A részvényesek járnak rosszul, mert nem lesz osztalék.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondhatnám, hogy belsős infó De inkább úgy írom, hogy egy olyan embertől hallottam, akinek vannak magas körökben ismerősei, befektetések, és egyéb üzelmeik....ezért is írom, hogy állítólag.Halfkey írta: Ezt hol látod?
Pánikkeltés nem célom, 100k euróig OBA kártalanít.
Erstére nem adnék amúgy, ha jól tudom, ők annyira nem érdekeltek az oroszoknál, hacsak nem hiteleznek arrafelé nagyléptékben vagy nem oda fektetik be a pénzeket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt hol látod?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha valaki Rafi banknál van, állítólag jobb ha igyekszik kiszedni onnan a lóvéját. Egy réteg azt terjeszti, hogy 24/48órán belül bedől.
Erste is bajban, de a Rafi leginkább első körben.
Erste is bajban, de a Rafi leginkább első körben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkabb ott van a gond, hogy a kerdes szarul van megfogalmagazva, es teljesen ertelmetlen az egesz. Hangulatkeltes Fidesz modra.füst írta: Na ott van a gond, hogy szerintem meg nem meríti ki a kérdésben megfogalmazottakat.
Szerintem van különbség aközött, hogy felmerül egy adott tananyagban a leszbikusság, vagy pedig magáról a leszbikusságról tartanak bemutató előadást. Előbbi volt irodalom órán, utóbbi nem.
Mivel te nem teszel különbséget, és ebből fakadóan más az értelmezésünk, engedd meg hogy rád hagyjam a dolgot, ennyit azért nem ér számomra ez a téma.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Na ott van a gond, hogy szerintem meg nem meríti ki a kérdésben megfogalmazottakat.géza írta:Leszbosz szigeten alkotott, illk megemliteni, ahogy azt is, hogy azert irt nokhoz verseket, mert vonzodott hozzajuk. Ez mar kimeriti az elso kerdesben megfogalmazottakat.füst írta:
Visszakotorászva az emlékeimben, nálunk nem voltak bemutatva szexuális irányultságok. Voltak nőkhöz írt szenvedélyes versek, csókolom. Nem beszéltük meg irodalom órán mit és hogy lehet még szeretni.
Szerintem van különbség aközött, hogy felmerül egy adott tananyagban a leszbikusság, vagy pedig magáról a leszbikusságról tartanak bemutató előadást. Előbbi volt irodalom órán, utóbbi nem.
Mivel te nem teszel különbséget, és ebből fakadóan más az értelmezésünk, engedd meg hogy rád hagyjam a dolgot, ennyit azért nem ér számomra ez a téma.
Leszbosz szigeten alkotott, illk megemliteni, ahogy azt is, hogy azert irt nokhoz verseket, mert vonzodott hozzajuk. Ez mar kimeriti az elso kerdesben megfogalmazottakat.füst írta:Visszakotorászva az emlékeimben, nálunk nem voltak bemutatva szexuális irányultságok. Voltak nőkhöz írt szenvedélyes versek, csókolom. Nem beszéltük meg irodalom órán mit és hogy lehet még szeretni.géza írta: Hat megneznem melyik irodalomtanar tudja Szapphot ugy tanitani, hogy nem mutat be "szexualis iranyultsagokat".
Plusz a kerdes szexualis iranyultsagra vonatkozik, a heteroszexualitas bemutatasahoz is kell majd engedely, vagy az nem iranyultsag?
multkor is mivel szavaztattak a birkakat? nem is emlekszem mar de nagyban ment hogy 95-6-7 % igent mondott kozben ervenyes sem volt a nepszavazas a reszveteli arany miatt mindegy ezeknek minden csak hergeljenek valami nem letezo problema ellencsababarca írta: Ez a népszavazás csak a szokásos társadalmi heccelés.
Mintha azt kérdeznék, akarod-e hogy minden reggel Felete Laci egy pofonnal ébresszen, miközben Győzike énekli a Bohemian Rapsodyt?
Nyilván nem.
Realitása is nullához közeli, hogy megvalósuljon.
Ami abban a reklámban van, az nonszensz kategória, életszerűtlen.
Egyébként törvény már született, minek erről népszavazást tartani? Mintha bármit is számítana.
De árokmélyítésre kivàló a kormányunktól megint.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Visszakotorászva az emlékeimben, nálunk nem voltak bemutatva szexuális irányultságok. Voltak nőkhöz írt szenvedélyes versek, csókolom. Nem beszéltük meg irodalom órán mit és hogy lehet még szeretni.géza írta:Hat megneznem melyik irodalomtanar tudja Szapphot ugy tanitani, hogy nem mutat be "szexualis iranyultsagokat".füst írta:Neked meg hogy tanították Sapphót az irodalom órán?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ez a népszavazás csak a szokásos társadalmi heccelés.
Mintha azt kérdeznék, akarod-e hogy minden reggel Felete Laci egy pofonnal ébresszen, miközben Győzike énekli a Bohemian Rapsodyt?
Nyilván nem.
Egyébként törvény már született, minek erről népszavazást tartani? Mintha bármit is számítana.
Nyilván nem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Hat megneznem melyik irodalomtanar tudja Szapphot ugy tanitani, hogy nem mutat be "szexualis iranyultsagokat".füst írta:Neked meg hogy tanították Sapphót az irodalom órán?
elvileg csokkennek de hat azt mondanak amit akarnak. nyilvanvalo kampany ez is a torpe diktatortol.
valamelyik univerzumban:
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Szerencsétlen Mi Hazánknak így nem maradt mivel kampányolni. Ja de bocs, a bérrabtartássoadroli írta: na hétfőtől nem kell maszk, és felfüggesztik az oltási igazolványra vonatkozó szabályokat.
csóri haverok (meg még gondolom elég sokan), akik csak azért adatták be a harmadikat
Mondjuk azért a számok ha jól tudom nem csökkennek, úgyhogy én egyáltalán nem lepődnék meg, ha a választások után megint lenne vírus.