Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 3., csütörtök 19:37

Csabi írta:
Swineherd írta: Az amcsik addig el sem indultak Bagdad irányába, amíg porig nem bombázták. Porig.

Az oroszok meg nyilvánvalóan kisebb ellenállásra számítottak.
és van valaki aki megdícsérte őket emiatt? :( mindig azok a fránya amcsik. arról is ők tehetnek, hogy az oroszok rakétával lőnek gyerekre, anyára, katonára ukrajnában. :(
Annyit írtam, hogy az elmúlt időszak demokráciaexportjai nem olyan forgatókönyv szerint zajlottak, ahogyan a kezdetekben az orosz agresszió Ukrajna ellen.

Amikor az "elmebeteg bűnöző" a civilek megkíméléséről beszélt, akkor az még úgy is volt.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 3., csütörtök 19:30

Swineherd írta: Az amcsik addig el sem indultak Bagdad irányába, amíg porig nem bombázták. Porig.

és van valaki aki megdícsérte őket emiatt? :( mindig azok a fránya amcsik. arról is ők tehetnek, hogy az oroszok rakétával lőnek gyerekre, anyára, katonára ukrajnában. :(

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 3., csütörtök 19:27

Bocsanat, nem vagyok tul jo tortenelembol, mikor is bombaztak porig Bagdadot? (nem mellesleg, a bombazas utan azt is biraltak szepen, hogy nem volt a legokosabb huzas)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2022. március 3., csütörtök 19:30-kor.

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2022. március 3., csütörtök 19:08

nmate írta: Egyelőre szerintem még egyik banknál sem kell parázni túlzottan. Úgy általában azon, hogy forintban van, inkább.
Ne is mondd... Pont egy-ket hete tervezgettem hogy jelentősebb összeget kellene fektetni euróba meg dollárba. Aztán beütött a szar... És most filozok, hogy mi legyen, várjak, hátha valahogy veget ér a háború és utána kissé visszaerősödik a forint, vagy most kellene még gyorsan venni, amíg nem megy még feljebb az euró/dollár...

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 3., csütörtök 19:00

cart írta: A katonai bázisok amiket először támadtak jellemzően nem a lakott terület közepén vannak...

Nem kell nagy hadi tudosnak lenni hozzá hogy rájöjjön az ember minél inkább inkább városi harcok lesznek annál több civil áldozattal jár
+ Ahogy fogytán a türelem, úgy lesznek egyre brutálisabbak. Kijevnél is körbe fognak zárni, és valószínűleg szétbombázzák, majd utána mehet a gyalogság. :( Valahogy nyomást akarnak helyezni az ukrán vezetésre, ráadásul a pénzügyi szankciók miatt szorítja őket az idő.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 3., csütörtök 18:51

Az amcsik addig el sem indultak Bagdad irányába, amíg porig nem bombázták. Porig.

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 3., csütörtök 18:44

A katonai bázisok amiket először támadtak jellemzően nem a lakott terület közepén vannak...

Nem kell nagy hadi tudosnak lenni hozzá hogy rájöjjön az ember minél inkább inkább városi harcok lesznek annál több civil áldozattal jár

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 3., csütörtök 18:16

cart írta: Persze teljesen váratlan fordulat az oroszoktól , soha nem történt meg ilyen a történelemben...
Ki írt olyat, hogy váratlan volt, hogy oda jutunk, ami most van?

Az lehetett inkább szokatlan, ahogyan indult, ha a közelmúlt demokráciaexportjait megvizsgáljuk.

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane

HozzászólásSzerző: node » 2022. március 3., csütörtök 18:11

Csabi írta: az ilyen lakótömböket lebombázott videók után azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen "objektív", "tájékozott", "sokforrásból" táplálkozó tomket félék, akik szerint az oroszok óvatosan bánnak a civilekkel, mit szólnak?

szörnyű baszki, konkrét lakónegyedeket, iskolákat lőnek porig :(
Hajlamosak elfelejteni, hogy egy dolog a terv és szándék, más dolog a valóság. Az elején látványosan nem akartak vérfürdőt és szőnyegbombázást az oroszok, szuperokos Tomcat pedig nem számolt azzal, hogy mi lesz, ha az ukránok mégsem gurítják ki a vörös szőnyeget az orosz hadosztályok elé. A sok buta a csekély történelmi ismeretei alapján emlékezni vélt arra, hogy a háborúban hajlamosak másként alakulni, leginkább elfajulni a dolgok, ezért elkezdtek ajvékolni. De ne izgulj, meg lesz ez magyarázva szépen, hogy a csúnya USA a csicskáival okozza a kalamajkát, Putyin tényleg csak jót akart.

Beszéltem olyannal (takarítónő a hölgy), aki kijelentette, hogy ő bizony Putyinnak szurkol. M1-híradóból és Facebook-ról tájékozódik, klasszikus falusi Fidesz-szavazó...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 3., csütörtök 18:06

Swineherd írta:
Csabi írta: az ilyen lakótömböket lebombázott videók után azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen "objektív", "tájékozott", "sokforrásból" táplálkozó tomket félék, akik szerint az oroszok óvatosan bánnak a civilekkel, mit szólnak?

Amikor azt a videót csinálta, akkor még úgy volt.
Most már nincs úgy, sajnos.
Persze teljesen váratlan fordulat az oroszoktól , soha nem történt meg ilyen a történelemben...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 3., csütörtök 18:00

Egyelőre szerintem még egyik banknál sem kell parázni túlzottan. Úgy általában azon, hogy forintban van, inkább.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 17:59

node írta: Magas pozícióban dolgozó nagyon közeli ismerősöm van a Rafinál, rákérdeztem mi igaz ebből. Kamu. Valószínűleg vmelyik versenytárs (vagy versenytársak) látták meg a kínálkozó lehetőséget az ügyfélszerzésre.
Így legyen!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane

HozzászólásSzerző: node » 2022. március 3., csütörtök 17:58

Magas pozícióban dolgozó nagyon közeli ismerősöm van a Rafinál, rákérdeztem mi igaz ebből. Kamu. Valószínűleg vmelyik versenytárs (vagy versenytársak) látták meg a kínálkozó lehetőséget az ügyfélszerzésre.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 3., csütörtök 17:55

Amikor azt a videót csinálta, akkor még úgy volt.
Most már nincs úgy, sajnos.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. március 3., csütörtök 17:52

Melyik lehet amúgy a legbiztonságosabb bank így lakossági ügyfél szinten?Otp?
Én erstes vagyok. Nem tudom az milyen ilyen szempontból. Kb mindent kártyával,telefonnal intézek. Van ,hogy hetekig nincs nálam 2-3 ezernél több kp. Csak pislogok most erre a Rafi dologra ami felmerült itt :-(

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 3., csütörtök 17:51

az ilyen lakótömböket lebombázott videók után azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen "objektív", "tájékozott", "sokforrásból" táplálkozó tomket félék, akik szerint az oroszok óvatosan bánnak a civilekkel, mit szólnak?

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. március 3., csütörtök 17:41

Asszony meg én is a Rafinál vagyunk. Egy keveset atraktunk Revolutra de hagyunk minden egyebet, sajnos a veszély nem fenyeget, hogy a 100.000 euros biztositasi osszeg felett legyunk a szamlainkon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 17:34

És sosem tudjuk meg hogy mi volt az igazság.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. március 3., csütörtök 17:04

És ilyenkor lesz az, hogy a pletykát annyian elhiszik, hogy beteljesitik ha hülyeség is volt eredetileg...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 3., csütörtök 17:02

Számos cégnél megy körbe a kommunikáció a dolgozóknak hogy vegyek ki onnan a pénzüket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: