A padon?flori írta:Megfázott csak, calma.ikelemen5 írta: Állítólag Valverde nem edzett a csapattal.
Szép lesz ez gyerekek..
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- flori
Megfázott csak, calma.ikelemen5 írta: Állítólag Valverde nem edzett a csapattal.
Szép lesz ez gyerekek..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Állítólag Valverde nem edzett a csapattal.
Szép lesz ez gyerekek..
Szép lesz ez gyerekek..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hihetetlen bazmeg, hogy ugyanazt eljatsza mint elso regnalasa alatt.. faszert kell igy kizsigerelni a jatekosokat? merges vagyok az oregre, megse probalunk mindent kihozni magunkbol, bosszanto na
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Süti
Ő Karim helyett 9-esben.Realista24 írta:Vagy Isco.flori írta: CONFIRMED by @JLSanchez78: Toni Kroos will almost certainly MISS the PSG game.
Nesztek Camavinga.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy Isco.flori írta: CONFIRMED by @JLSanchez78: Toni Kroos will almost certainly MISS the PSG game.
Nesztek Camavinga.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Carlo knows.
Nem oszt nem szoroz amúgy, kiesünk úgyis,az öreg meg nyáron mehet nyugdíjba,elment mellette a foci.
Nem oszt nem szoroz amúgy, kiesünk úgyis,az öreg meg nyáron mehet nyugdíjba,elment mellette a foci.
- flori
CONFIRMED by @JLSanchez78: Toni Kroos will almost certainly MISS the PSG game.
Nesztek Camavinga.
Nesztek Camavinga.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Kroos: practically out vs PSG. Kroos got injured yesterday during the training.flori írta: Toni Kroos is a DOUBT for the game vs PSG. @miguelitocope
Na ezért kellett volna kicsit jobban forgatni a kpt. Most majd ugorhat be Camavinga a PSG ellen az 5 perces rutinjával. Vagy Ceballos.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Toni Kroos is a DOUBT for the game vs PSG. @miguelitocope
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
David Alaba trained with the team today and he is likely to be available against Real Sociedad
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Első körben az edzőnek fel kéne fognia, hogy nem azt a játékot kell játszatni vele, amit Modriccal és Kroossal, mert nem az az erőssége, aztán utána lehet beépíteni a kezdőbe.KAG írta: Fede-t én "csipom", de kapufa kb a Morata felvágás óta.
Ennek ellenére, mivel a CKM jelenleg szintén kuka, megadnám neki a sanszot, hogy beküzdje magát a kezdőbe.
De, ha most sem sikerül neki, akkor én gondolkoznék a pótlásán. CKM egyértelműen megy kifelé, ha már nem kiment nemzetközi szinteret nézve. Nagyon kéne valami baszó, fiatal KP.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fede-t én "csipom", de kapufa kb a Morata felvágás óta.
Ennek ellenére, mivel a CKM jelenleg szintén kuka, megadnám neki a sanszot, hogy beküzdje magát a kezdőbe.
De, ha most sem sikerül neki, akkor én gondolkoznék a pótlásán. CKM egyértelműen megy kifelé, ha már nem kiment nemzetközi szinteret nézve. Nagyon kéne valami baszó, fiatal KP.
ZIDANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Fede azért kapott bőven perceket, bár tény, hogy papíron kaphatott volna többet is. Ettől függetlenül utóbbi időben elég gyenge formában vannak. Case gyakran életveszély (legalábbis a saját top szintjéhez képest). Kroos is halvány, bár ö meg rengeteget melózik, hogy Caset vagy a védőket kisegítse. Idén többször is volt, hogy a saját 16osunkál kapta meg a labdát és onnan kellett indulnia.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Érdekesség, hogy a PSG ellen várható VKM, még egyszer sem állt össze idén a kezdőben.
Ha csak Valverde, Kroos és Modric között ugyanolyan mértékben lettek volna elosztva a játékpercek (beleszámítva, hogy Fede sokáig Kroos sérülése miatt volt kezdő), már előrébb járnánk.el magico írta:Az a baj, hogy nagyon kicsi a minta a CKM összetételen kívül, de az látszik, hogyha Valverde van a kezdőben, akkor azért nem rossz a dolog, sőt. Tavaly és tavaly előtt is jól funkcionált a Casemiro-Modric/Kroos párossal mellette.halamadrid írta: Statisztika az idei középpálya összetételeink eredményességéről: https://www.facebook.com/18452177821618 ... 387487182/
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Az a baj, hogy nagyon kicsi a minta a CKM összetételen kívül, de az látszik, hogyha Valverde van a kezdőben, akkor azért nem rossz a dolog, sőt. Tavaly és tavaly előtt is jól funkcionált a Casemiro-Modric/Kroos párossal mellette.halamadrid írta: Statisztika az idei középpálya összetételeink eredményességéről: https://www.facebook.com/18452177821618 ... 387487182/
- halamadrid
Statisztika az idei középpálya összetételeink eredményességéről: https://www.facebook.com/18452177821618 ... 387487182/
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én egy kicsivel adnék több lehetőséget pár cserének, mert ez a hajtós heti 2 meccses terhelés szerintem sok.
Amivel elégedett vagyok azaz, hogy Asensio és Rodrygo jól vannak használva a jobboson. Szerintem belőlük így lehet a legtöbbet kihozni még ha nem is extrák és nem igazán lenne helyük a csapatban. A bal oldalon szerintem Vinícius helyett többet lehetne Hazard-t használni - ha már egészséges végre- de a brazil kezdőhelye megkérdőjelezhetetlen, csak amikor a fáradtság jelei látszanak, akkor kellene a belgát jobban használni.
A középpályán egyértelműen Valverdét hiányolom és ha már itt van Camavingát is. Ha egyszerre nem is jó ötlet őket játszatni, néha a már kizsigerelt Kroos és Modric helyett, esetlegesen a hanyatló Casemiro alternatívájaként játszhatnának.
A védelemben a betömörülő kiscsapatok ellen elő kellene venni Marcelot, az Elche ellen a kupában láttuk, hogy megy ez neki. Megkopott, de szerintem bőven jól lehetne használni, sokkal jobban mint Mendyt abban az esetben. Nacho is többet játszana nálam, nem csak akkor, amikor valaki sérült/eltiltott.
Egyébként a csapat ki van maxolva a körülményekhez képest. Ezek a játékosok ezzel a gyenge jobb oldallal, a foghíjas támadósorral, az öregedő középpályával, és ilyen gazdaságos körülmények között bőven jól mennek. Nekem legalábbis túlteljesítik eddig azt, amit elvártam volna. (Persze a PSG-t jó lenne kiejteni, nem olyan nagy szám az a csapat )
Amivel elégedett vagyok azaz, hogy Asensio és Rodrygo jól vannak használva a jobboson. Szerintem belőlük így lehet a legtöbbet kihozni még ha nem is extrák és nem igazán lenne helyük a csapatban. A bal oldalon szerintem Vinícius helyett többet lehetne Hazard-t használni - ha már egészséges végre- de a brazil kezdőhelye megkérdőjelezhetetlen, csak amikor a fáradtság jelei látszanak, akkor kellene a belgát jobban használni.
A középpályán egyértelműen Valverdét hiányolom és ha már itt van Camavingát is. Ha egyszerre nem is jó ötlet őket játszatni, néha a már kizsigerelt Kroos és Modric helyett, esetlegesen a hanyatló Casemiro alternatívájaként játszhatnának.
A védelemben a betömörülő kiscsapatok ellen elő kellene venni Marcelot, az Elche ellen a kupában láttuk, hogy megy ez neki. Megkopott, de szerintem bőven jól lehetne használni, sokkal jobban mint Mendyt abban az esetben. Nacho is többet játszana nálam, nem csak akkor, amikor valaki sérült/eltiltott.
Egyébként a csapat ki van maxolva a körülményekhez képest. Ezek a játékosok ezzel a gyenge jobb oldallal, a foghíjas támadósorral, az öregedő középpályával, és ilyen gazdaságos körülmények között bőven jól mennek. Nekem legalábbis túlteljesítik eddig azt, amit elvártam volna. (Persze a PSG-t jó lenne kiejteni, nem olyan nagy szám az a csapat )
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
előbb Nachot építette be Ramos helyett
utána Militao is elkezdett játszani többet, mikor Varane is kiesett
ha nincsenek a sérülések, Ramos Varane játszik végig
utána Militao is elkezdett játszani többet, mikor Varane is kiesett
ha nincsenek a sérülések, Ramos Varane játszik végig
ez már nem igaz, ne is haragudj. ha zidaneon múlna ő már nem itt lenne. csak a sérülések miatt kapott akármennyi percet is.ZZ beépítette Militaot
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo