Mindenhol kelleni fog a dinamika, meg hetvegen is jot ment a brazil. Nalam Asensio meg mindig hasznosabb cserekent.KAG írta: Kezdő nálam is ez lenne, de Ase>Rodry.
Rodryba jobb a mezőny, de ha felállunk egy Cama + Fede duóval, akkor szerintem kevésbé kell már Rodrygo extra dinamikája.
Sokkal többet adna, hogy Asensioba mostanság jobban benne van a gól.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Alaba - Camavinga, Modric, Valverde - Asensio, Benzema, Vinícius.
Ennél most jobb kezdőnk most nincs. Kroos szerintem még lábadozik.
Ennél most jobb kezdőnk most nincs. Kroos szerintem még lábadozik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kezdő nálam is ez lenne, de Ase>Rodry.
Rodryba jobb a mezőny, de ha felállunk egy Cama + Fede duóval, akkor szerintem kevésbé kell már Rodrygo extra dinamikája.
ZIDANE
- ___Samy___
Courtois
Carvajal-Militao-Nacho-Alaba
Fede-Modric-Cama
Rodrygo-Karim-Vini
En ezt raknam fel holnap.
Carvajal-Militao-Nacho-Alaba
Fede-Modric-Cama
Rodrygo-Karim-Vini
En ezt raknam fel holnap.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Hivatalos a keret névsora:
https://madridom.hu/?p=140548
https://madridom.hu/?p=140548
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Abszolút az első opció inkább. Ha Kroos nem totál100%, szvsz többre megyünk vele, ha padon kezd.ateeemadrid írta: Én most jobban örülnék egy Cama Fede Luka 3asnak,minthogy egy összedrótozott, utóbbi időben kicsit maga alatt teljesítő Kroos kezdjen.
Vagy esetleg 4kp,és Benz Vini elől, csak az úgy kicsit beszari.
Az odavágó után én nagyon
Kroos
Fede-Modric felállással kezdtem volna, de így, hogy Kroosnál volt egy kis bibi, sokkal inkább:
Cama
Fede -Modric legyen..
Ha a 60. körül még 0-0, akkor bedobnám a németet, akkor azért jobban oda kell lépni a gázra..
Az biztos, hogy szétszakadni, totál kinyílni nem kell, elég csak 1 gól is. Szerintem azzal többre megyünk, ha óvatos duhajkodás van, mint ész nélküli támadás. De persze ha olyan a meccs, és esetleg összejönne egy kicsit óvatosabb focival is valahogy a vezetés, nem kéne visszavenni, akkor meg ütni a vasat tovább...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ateeemadrid
Én most jobban örülnék egy Cama Fede Luka 3asnak,minthogy egy összedrótozott, utóbbi időben kicsit maga alatt teljesítő Kroos kezdjen.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Meg kell erősíteni a középpályát, mert az első meccsen kb. labdába sem rúgtunk, a középpályánk nem is létezett. Ez nem fordulhat elő még egyszer...bár nem tudom mi fog változni...hátha esznek spenótot a meccs előtt vagy valami..
- ___Samy___
A marcanal asszontak, hogy ha Kroos nem lesz kezdo, Modric jatszik majd ott, elotte meg Fede es Cama. Nekem tetszene.Tjacks írta: Modric 1 meccs erejéig nem mehetne a védelem elé irányítani? Xabi Alonso-s szerepkörben? rohadt nehéz ezt eldönteni.
- Pad'em
The signs are indicating that Toni Kroos will be able to be in the starting XI. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Modric 1 meccs erejéig nem mehetne a védelem elé irányítani? Xabi Alonso-s szerepkörben? rohadt nehéz ezt eldönteni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Véleményem szerint nem lesz választásunk és a következő kezdőt tudjuk felküldeni:Pad'em írta: @miguelitocope:
× It's very difficult for Kroos to reach the game vs PSG.
× Valverde trained with the group today. He's fully recovered.
× Marcelo suffered a blow to his thigh yesterday.
Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Alaba - Valverde, Camavinga, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius.
Camavinga fogja szerintem Casemirot pótolni. Alaba helye pedig egyértelmű a bal szélen, hozzá közelebb áll ez poszt, mint Nachohoz.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
@miguelitocope:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
En kivancsisagbol raneztem az utolso fordulokra, hát elég necces jónéhány. Szerintem bőven fogunk pontokat hullajtani.ANDS írta: Tegyük fel, ma este győz a Real Madrid a Sociedad ellen.... akkor lesz 8 pont előny a Sevilla előtt, 12/15 pont a Barcelona előtt.
Szerintem akkor szinte zsebében érezheti a bajnoki címet, 11 fordulóval a vége előtt.
A hátralevő 11 meccsből elég lenne 6- ot megnyerni, belefér simán akár 4 döntetlen is.
Pintus munkássága talán ad annyit a gálakezdő állapotához, hogy a bajnoki cím összejön.
De mi lesz az utolsó 3 fordulóban, ha addigra is megmarad ez a 8-12 pont előny? Kapnak vajon kezdőként lehetőséget a fiatalok?
Miguel, Arribas, Blanco, Cama, Peter, Ceballos, Jovic?
És mi lesz utána, a következő szezonban? Nekilát Ancelotti a középpálya megfiatalításának?
Kihasználná vajon, ha lenne 3-4 tét nélküli meccs a bajnokságban, és kísérletezhetne más felállással, más taktikával?
Vagy megköszönné a szezon végén a lehetőséget a csapatnak, a vezetőségnek, a szurkolóknak, és a bajnki címmel megkoronázva pályafutását visszavonulna?
(A bajnoki címet még nem nyerte meg a csapattal, a spanyol kupát, szuperkupát, bl- t már igen)...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez hitelesebbPad'em írta:Öregszem. Ez a Carlo interjú kimaradt, tegnap meg annyira írták, hogy off Antonio, hogy nem hittem, hogy mára változott a helyzet.Realista24 írta:
Csalódtam benned hogy tegnapi híreket hoztál.
@MrAncelotti: "Kroos and Valverde will be available for PSG, it's a small problem for Toni.
De azért, hogy bevédjem magam - ez friss:
Kroos' injury is NOT serious. But as of today, it is "impossible" to know if he will play vs PSG. @MarioCortegana
Na
Toni Kroos: "It's a small injury, but I can’t tell 100% if I'll be ready for Wednesday [against PSG]." [Einfach mal Luppen Podcast]
Toni Kroos: "I'm already working on my comeback. Wednesday I've felt something in my muscle at the end of the training session and now we have to see…"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Öregszem. Ez a Carlo interjú kimaradt, tegnap meg annyira írták, hogy off Antonio, hogy nem hittem, hogy mára változott a helyzet.Realista24 írta:Csalódtam benned hogy tegnapi híreket hoztál.Pad'em írta:
Tegnap még azt írták, hogy nincs esély, hogy ott legyen. Akkor meglátjuk.
Nem kérdés, hogy Carlo beteszi az összedrótozott 30% os Kroost is, úgyhogy remélem nem vállalja majd Toni ha nem 100%-os. Tavaly is jól beszoptuk, hogy ZZ betette lazán a roki Ramost a Chelsea elleni visszavágóra. Nem is volt benne köszönet.
@MrAncelotti: "Kroos and Valverde will be available for PSG, it's a small problem for Toni.
De azért, hogy bevédjem magam - ez friss:
Kroos' injury is NOT serious. But as of today, it is "impossible" to know if he will play vs PSG. @MarioCortegana
Na
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Az öreg akkor is ezt mondaná,ha Toni a jobb lábát a bal kezében hozná ki egy lábon ugrándozva.Realista24 írta: @MrAncelotti: "Kroos and Valverde will be available for PSG, it's a small problem for Toni.
Na de majd játszik helyette Isco.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csalódtam benned hogy tegnapi híreket hoztál.Pad'em írta:Tegnap még azt írták, hogy nincs esély, hogy ott legyen. Akkor meglátjuk.Realista24 írta:
Azt írják hogy Kroos mindenképpen ott akar lenni.
Nem kérdés, hogy Carlo beteszi az összedrótozott 30% os Kroost is, úgyhogy remélem nem vállalja majd Toni ha nem 100%-os. Tavaly is jól beszoptuk, hogy ZZ betette lazán a roki Ramost a Chelsea elleni visszavágóra. Nem is volt benne köszönet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Tegnap még azt írták, hogy nincs esély, hogy ott legyen. Akkor meglátjuk.Realista24 írta:Azt írják hogy Kroos mindenképpen ott akar lenni.Pad'em írta:
Kroos nem lesz.
Madridomos Ancelotti interju azt irja hogy lesz.