Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Dzsi ráment az upvotera és be is húzza
Adom az egészet.
Egyébként nekem az idei játék sokkal szórakoztatóbb mint a tavalyi. Sztem az elég gáz volt, de azt is be tudtam nyelni
Adom az egészet.
Egyébként nekem az idei játék sokkal szórakoztatóbb mint a tavalyi. Sztem az elég gáz volt, de azt is be tudtam nyelni
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez nekem amúgy wtf ez az életérzés. Legalábbis számomra a szurkolói lét nem ezt jelenti. 22 év madridom alatt volt vagy 4-5 szezon amikor minden klappolt és álló fasszal ültem le a tv elé.(mondjuk itt sokan akkor is rinyáltak)KovaLlos írta: A foci sokkal több annál,hogy nyerünk-e,vagy nem,hogy vezetjük-e a bajnokságot a gyengélkedő riválisaink előtt.Azért ülünk le megnézni a legtöbb meccset,hogy szórakozzunk és amíg ez nincs meg,teljesen normális hogy panaszkodnak a szurkolók.Ősszel játszottunk úgy,hogy mindenki várta a következő meccset,most meg szerintem sokan azt se tudják,hogy ma meccs lesz
Sose értettem ha valaki szurkol egy csapatnak mondjuk x éve,hogy nem képes asszimilálódni a klub aktuális állapotához. Én kurvára élveztem a 2020as bajnoki címünket mert az akkori helyzetünkhöz viszonyítva néztem a meccseinket,minden meccs egy döntő volt és hoztuk fogcsikorgatva 1-0ra őket.
Ma se szórakozni ülök le a sociedad meccsre hanem a győzelemért. És ha az egy taktikus meccs amit hozunk a 90ik percben akkor ugyanugy tudom élvezni mint egy sima 3-0át.
Nem is értem mondjuk ti amiota nézitek a meccseinket hányszor voltatok 100%osan elégedettek a játékkal? Szerintem mindenkinél olyan 20/5(szezon) vagy annyise jönne ki de azért megy a nonstop sírás mintha magától értetődő lenne az egész.
Jelenleg azért vagyunk mélyebben szorakoztato foca szempontjából mert elől vannak gondjaink ugye általában hátul voltunk szarok ettől még ugyanúgy meglehet találni és pozitívan értékelni amit a csapat és az edző összemelóznak nekünk egy szezonon át ,hogy aztán szezon végén büszkén kivehessétek a szekrény alján porosodó mezeteket.
Ti dolgotok de ez a hozzáállás,hogy azért vagyok madridista,hogy szórakoztatva legyek egyenes út az agyvérzéshez. Én azért vagyok madridista,hogy kiszurkoljam, ha gálázva akkor úgy ha csúszva mászva akkor úgy. Szórakozni majd szórakozok egy bayern-barsza vagy city-psg meccsen amit leszarok érzelmileg és eredmény szempotnjából.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze, majdnem mindent jobban tud, de ahogy mindenki mindig leírja, talán újra elkövet egy súlyos hibát, amit az "1-es" pontban írtam és nem igaz, hogy ezt "jobban tudja", mert már másodszor látjuk, hogy nem.ANDS írta:Én is, hozzád hasonlóan úgy alakítom a programjaimat, hogy a Real meccse a hét eseménye.halamadrid írta:
- nem 13-14, hanem 18-19 játékos tűzben tartása
- kölcsönadni 1-2 fiatalt, akik máshol sokkal jobban jártak volna főleg, hogy nem rotál az öreg
- nem érőltetni a 433-at és ha kidől valaki a gála 11-ből a helyettesét hagyni a saját stílusában játszani (pl. Fede)
- egy szenvedős meccsen időben cserélni, főleg ha az bőven indokolt (lásd Case a múltkor)
Kapásból ennyi.
De ezeket a hibákat kiküszöbölni, ahogy leírtad, tartok tőle, hogy nem olyan egyszerű és könnyű, ahogy sok szurkoló gondolja. Ami nem baj, ha mindenki marad a saját feladatánál, a szurkoló szurkol, az edző meg irányítja a csapatot.
Csak sokszor mi, szurkolók, jobban tudjuk, mit kellene az edzőnek tennie, milyen taktikával kellene kiküldenie a csapatot, kiknek kellene játszania, stb. Néha elgondolkozom, vajon tenyleg mi tudjuk jobban? Kétgyerekes apaként ezzel a problémával otthon is sokszor szembesülök, a gyerekeim mindent jobban tudnak....
Én sem értem, miért nem játszanak a fiatalok, miért kellett elengedni Hakimit, miért nem élt a klub a visszavásárlási opcióval amikor nincs jh, csak Carvajal.
Igen, szerintem is jobban kellett volna használni a keretet. De vajon miért nem teszi ezt meg Ancelotti?
Miért nem fiatalítja meg a középpályát, miért a CKM és Benzema a csapat váza, amikor van Ceba, Cama, Fede, Miguel, stb., stb.
Miért csak 4-3–3 a felállás, miért nem cserél korábban....Sokmindent nem értek.
De Ancelotti nem ma kezdte, ismeri a klubot, a játékosokat. Biztos megvan az oka, csak nem mondja el nyilvánosan.
És akármit is mondunk rá, az eddigi eredmények őt igazolják.
A 2-es nem teljes mértékben az ő sara, fentebbről is láthatták volna, hogy kell a fejlődési lehetőség a fiataloknak és lett is volna még 1-2 ember aki egy Zizu féle A-B csapatos rendszer esetén sem játszott volna sokat, nemhogy Carlonál...
A 3-as kevésbé lényeges a legfontosabbhoz képest és kevés játékosnál jön elő (vajon miért), de láthatjuk, hogy ez hátráltatja Fede fejlődését + Jovic is egy rohadt jó opció lehetne Benzema pihentetésére, ha kicsit a javára alakítanánk a taktikát.
A 4-es néhány edzőnél még be is szokott válni és hozza a győzelmet az alapcsapat, nálunk viszont mostanában nem. Csak a 2 utolsó kupameccset véve (egyszer jöttek a cserék-tövábbmentünk, másodjára nem-kiestünk) vagy bármely alkalommal amikor beküldi Fedét láthatná, hogy mennyit dobnak a játékon a cserék.
Minden elismerésem, ha a sok szívatással elüldözi Hazardot, de azért az sem lenne rossz ha Vini rosszabb napjain beküldené/rotálná vele, ráadásul Hehe is élvezhetné azt a +1 focistát a pályán.
Ezek szerintem nem fotel-megállapítások. Egyre több minden támasztja alá, hogy ezek a tények.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- nem 13-14, hanem 18-19 játékos tűzben tartásaANDS írta:Rendben, igazad van.halamadrid írta: ....
Engem csupán NÉHÁNY értelmetlen hiba/hülyeség bosszant, amelyeket akár könnyen is ki lehetett volna küszöbölni.
......
Milyen hibákra gondolsz?
Hogyan lehetett volna azokat kiküszöbölni?
- kölcsönadni 1-2 fiatalt, akik máshol sokkal jobban jártak volna főleg, hogy nem rotál az öreg
- nem érőltetni a 433-at és ha kidől valaki a gála 11-ből a helyettesét hagyni a saját stílusában játszani (pl. Fede)
- egy szenvedős meccsen időben cserélni, főleg ha az bőven indokolt (lásd Case a múltkor)
Kapásból ennyi.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
Igazad van, de ne keverjük már össze a dühöngést az elégedetlenséggel. Hülye aki nem örül az eddig elért (körülményekhez képest) jó eredményeknek.ANDS írta:Néha az az érzésem, hogy sok ember azért forumozik, hogy kidühöngje magát.Realista24 írta: Ez a nekem kellemetlen kategória, ami itt megy állandóan.
Bár mit is vártam, amikor a három BL cím idején is folyamat ment a sírás
Kiadja magából a forumon a máshol (munkahelyen, iskolában, egyetemen, családjában, baráti körében) összeszedett feszültséget, sérelmeket levezesse valahogy.
Erre a célra más forumon nyitottunk egy “dühöngő” topicot, hiszen valahol ki kell engedni a gőzt...
Én minden Real meccset igyekszem örömmel végignézni, akkor is, ha nem gálázik a csapat. Nyilván, rosszul esik egy- egy vereség,
de számomra teljesen érthetetlen, hogy vannak, akiket a győzelem is zavar...
Persze, a Real Madrid szurkolótábora türelmetlen, és maximalista.
Én a Ferencvárosban születtem, már a nagyapám is ott született. Akkor is fradi drukker maradtam, amikor kiesett a csapatom az NB1- ből.
Szerintem a szurkolók attól szurkolók, hogy a csapatnak szurkolnak, akkor is, ha nem megy olyan jól, mint az aranykorszakban.
Mert nem lehet mindig a csúcson lenni.
De most, amikor a csapat vezeti a bajnokságot, áll még a bl- ben is, ahonnan a barca már karácsony előtt elbúcsúzott,
besöpörte a spanyol szuperkupát, mint trófeát (az nem számít semmit???),
akkor miért kell szidni a vezetőséget és az edzőt?
Én vagyok az legboldogabb amikor, KAK vagy Asensio beveri a nyolcvanadik percben. Minden héten eköré rendezem a programjaimat és 100-ból 99-szer mindig a meccs nálam a hét eseménye. Imádom ezt a csapatot és még a legnehezebb időszakokban is úgy érzek iránta mint a "just because i am mad at you, doesnt mean that i stop caring you" "mémben".
Engem csupán NÉHÁNY értelmetlen hiba/hülyeség bosszant, amelyeket akár könnyen is ki lehetett volna küszöbölni.
Valamilyen szinten, szerintem sokan tényleg itt vezetik le a feszültséget (persze nem azt a fajtát amire te gondolsz), ugyanis egy ilyen társaság/közösség tökéletes erre.
Ezt meg hagyjuk már, hogy egyeseket bosszant a győzelem . Hogy lehet ilyet mondani?
Mindenki úgy irkál, mintha saját maga nem kritizálna valakit/valamit vagy "sírna" legalább hetente egyszer. Tisztelet a kivételnek.
Ancelotti utálat sincs, de öregem...
Mekkora lenne ha meg tudna újulni és vele építkezne a csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
A foci sokkal több annál,hogy nyerünk-e,vagy nem,hogy vezetjük-e a bajnokságot a gyengélkedő riválisaink előtt.Azért ülünk le megnézni a legtöbb meccset,hogy szórakozzunk és amíg ez nincs meg,teljesen normális hogy panaszkodnak a szurkolók.Ősszel játszottunk úgy,hogy mindenki várta a következő meccset,most meg szerintem sokan azt se tudják,hogy ma meccs lesz
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Visszatettük az öreget a térképre. meg is érdemli egyébként. Megnyeri nekünk a ligát beteljesíti a küldetését.kodo írta: | Manchester United and Carlo Ancelotti were in direct contact over two weeks ago. United regard him as experienced, a mature leader and a proven winner. Ancelotti believes he could make a difference at United. [@DuncanCastles,]
Vot ma?
Mondjuk,hogy nálunk ki lesz az edző jó kérdés. Pocsettino lesz szabad egyedül. Meglehet próbálni de akkor már inkább visszahoznám Zidane-t és pintusnak vétójoga lenne mindenben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
Nem tudom honnan jött most ez a nagy szaráradat.
Pont Carlo magabiztossága miatt esünk néha pofára és szerintem 2 ilyen meccs után nincs oka rá, hogy olyan legyen. Sokan el is mondják mekkora hülyeséget nyilatkozik, ez sem sokkal különb, de mondjuk egy "fontos győzelmeken vagyunk túl, úgy néz ki, hogy ismét a jó úton haladunk" szerintem sokkal helytállóbb lett volna. Ne mondjuk már, hogy az idézet, amit pár kommenttel ezelőtt írtam teljes mértékben korrekt, még ha a motivációs/mentális szempontok miatt jót is tesz a csapatnak.
Én "fikázni" csak akkor szoktam, ha nagyon tele van a pohár, de az is sokkal inkább kritika. Sok jogos kritikával van tele a fúrum és ez szerintem a mennyiségük és a megfogalmazásuk miatt idegesíthet már sokakat (néha engem is), pedig ezek általában indokoltak.
Aztán ott van a legalja réteg, amire tényleg nem lehet mit mondani.
Pont Carlo magabiztossága miatt esünk néha pofára és szerintem 2 ilyen meccs után nincs oka rá, hogy olyan legyen. Sokan el is mondják mekkora hülyeséget nyilatkozik, ez sem sokkal különb, de mondjuk egy "fontos győzelmeken vagyunk túl, úgy néz ki, hogy ismét a jó úton haladunk" szerintem sokkal helytállóbb lett volna. Ne mondjuk már, hogy az idézet, amit pár kommenttel ezelőtt írtam teljes mértékben korrekt, még ha a motivációs/mentális szempontok miatt jót is tesz a csapatnak.
Én "fikázni" csak akkor szoktam, ha nagyon tele van a pohár, de az is sokkal inkább kritika. Sok jogos kritikával van tele a fúrum és ez szerintem a mennyiségük és a megfogalmazásuk miatt idegesíthet már sokakat (néha engem is), pedig ezek általában indokoltak.
Aztán ott van a legalja réteg, amire tényleg nem lehet mit mondani.
| Manchester United and Carlo Ancelotti were in direct contact over two weeks ago. United regard him as experienced, a mature leader and a proven winner. Ancelotti believes he could make a difference at United. [@DuncanCastles,]
Vot ma?
Vot ma?
Babikám, egész nap iszom a szavaid
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mert mit kéne nyilatkozni 2 win meccs után????
Fikáztok állandóan, barmit nyilatkozik, barhogy jatszik a csapat.
Megint meccs nap van es már jonnek a trollok. Amint megvan a kezdő már indul a fika áradat a megy a meccs topicba, nézitek a meccset, egy rossz passznál, rossz lovésnél kapjátok fel a telefont és beleálltok aki rontott. Aztan persze jön a jonx, persze hogy jön.
Eljinxelnek a trollok 10 trófeát, de ha meccs nap van, basztassuk a kezdőt, aki játszik pusztuljon, mér nem cserél, bezzeghazarddejólenne stb stb
Fikáztok állandóan, barmit nyilatkozik, barhogy jatszik a csapat.
Megint meccs nap van es már jonnek a trollok. Amint megvan a kezdő már indul a fika áradat a megy a meccs topicba, nézitek a meccset, egy rossz passznál, rossz lovésnél kapjátok fel a telefont és beleálltok aki rontott. Aztan persze jön a jonx, persze hogy jön.
Eljinxelnek a trollok 10 trófeát, de ha meccs nap van, basztassuk a kezdőt, aki játszik pusztuljon, mér nem cserél, bezzeghazarddejólenne stb stb
- halamadrid
szerk: mármint a játékunk/a játék képe nagyon gyenge és ha a kövi meccseken nem lesz meg 1-1 játékostól a villanás, akkor még baj is lehet.halamadrid írta: Miért, szerintetek jó formában van a csapat? Oké, hogy most volt 2 fontos győzelmünk, de ez még messze nem olyan jó.
Csak erre akartam reagálni.
És milyen sírás?
- halamadrid
Miért, szerintetek jó formában van a csapat? Oké, hogy most volt 2 fontos győzelmünk, de ez még messze nem olyan jó.
És milyen sírás?
És milyen sírás?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egy Barca féle leépülés jelentősen csökkentené a fórumozók számát szerintem
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a nekem kellemetlen kategória, ami itt megy állandóan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
Nem faszságot. De ha ez jót tesz a játékosoknak, akkor legyen.Babinho írta: A psg vereségre két győzelemmel reagáltunk, növeltük az előnyünket. A real madrid edzőjeként mit kellene nyilatkoznia?
A psg vereségre két győzelemmel reagáltunk, növeltük az előnyünket. A real madrid edzőjeként mit kellene nyilatkoznia? Minden meccs után kérjen bocsánatot a fotelszurkolóktól hogy nem gálázunk egész évben? Nevetséges...
Egy koeman féle edző mennyivel jobb lenne, aki állandóan a sajtoban ekézi a gyengén teljesítő játékosokat, bűnbakot keres, rombol es hagyja hogy a sajtó irányítsa a szavait....
Egy koeman féle edző mennyivel jobb lenne, aki állandóan a sajtoban ekézi a gyengén teljesítő játékosokat, bűnbakot keres, rombol es hagyja hogy a sajtó irányítsa a szavait....
melyik csapatról kérdezték?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- halamadrid
Ancelotti: "Úgy tűnik, hogy a csapat jó formában van, ezért magabiztos vagyok"
- h3x0r
Ha az elmult 3 honapot nezzuk, tehat december 1 ota 19 meccsunk volt;Kerlon írta:Légy szíves azt az időszakot vedd alapul, amióta a CKM felépült és nem volt kényszerben Carlo.h3x0r írta:
Ha mar ez igy szoba kerult, osszeirtam ki hany percet jatszott.
Ha posztonkent osszehasonlitjuk, valamennyivel jobban latszik, hogy melyik poszton mennyire vannak hasznalva a cserek.
Osszes lehetseges jatekperc: 3390 (100%) - (osszesen 37 meccs)
Courtois: 3180 perc (94%), serules/eltiltas: 0 meccs
Lunin: 210 (6%) - 3 meccs
Carvajal:1505 (44%) - 14 meccs
LV: 1667 (49%) - 1 meccs
Militao: 3174 (94%) - 1 meccs
Alaba: 3053 (90%) - 3 meccs
Nacho: 1470 (43%) - 1 meccs
Vallejo: 14 (1%) - 3 meccs
Mendy: 1816 (54%) - 14 meccs
Marcelo: 551 (16%) - 12 meccs
MG: 327 (10%) - 0 meccs
Modric: 2220 (65%) - 7 meccs
Kroos: 2278 (67%) - 8 meccs
Casemiro: 2871 (85%) - 1 meccs
Valverde: 1590 (47%) - 6 meccs
Camavinga: 1028 (30%) - 1 meccs
Isco: 342 (10%) - 6 meccs
Ceballos: 65 (2%) - 23 meccs
Vinicius: 2849 (84%) - 3 meccs
Hazard: 877 (26%) - 4 meccs
Asensio: 1456 (43%) - 6 meccs
Rodrygo: 1377 (41%) - 5 meccs
Bale: 270 (8%) - 26 meccs
Benzema: 2536 (75%) - 5 meccs
Jovic: 473 (14%) - 6 meccs
Mariano: 178 (5%) - 16 meccs
Modric 3, Casemiro 2, Camavinga 1 meccsen nem volt bevetheto.
Modric 1249 perc a lehetseges 1500-bol. 83%
Kroos 1495 perc a lehetsege 1770-bol. 84%
Casemiro 1426 perc a lehetseges 1590-bol. 90%
Valverde 695 perc a lehetseges 1770-bol. 39%
Camavinga 384 perc a lehetseges 1680-bol. 23%