írd át fideszesekre és akkor igaz ishogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett.
Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem az lett volna a lényeg, hogy mkst bezárni kéne vagy kiiktatni. Hanem, hogy szerintem borzasztó szomorú, hogy pont a magyarok állnak ki az oroszok mellett. Nem is tudom mi jó szó erre... De pont ez volt a magyar jeti e heti egyik témája, hogy a Fidesz milyen sikeresen irányt váltott és már nem az oroszok az ellenség, hanem nyugat. Ezért gondoltam, hogy Fideszes oldal. Lényeg a lényeg engem elszomorít. Alapból a pártállás, de főleg, hogy ezek szerint semmi emberség nincs bennük az ártatlan halottakért...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez is kötelező tananyag kéne hogy legyen, meg az új magyar jeti rész is:
https://www.youtube.com/watch?v=fNuG2AASnuk
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem bezárni kell. Kiiktatni.M1Ö írta: Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...
persze hogy az.M1Ö írta: Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...
valamelyik univerzumban:
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez valami Fideszes oldal? Mert hihetetlen számomra, hogy a ~170 hozzaszóló szinte 100%a nem zárná életfogytig börtönbe Putyint...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Erről tudsz küldeni linket?kiserik írta: Most hallottam fél füllel a TV-ben, hogy a tank, ami direkt rahajtott egy civil személyautóra majd visszatolatott és tovább állt (kb mindenki látta a videót a háborús bűnösről) nagy valószínűséggel inkább ukrán volt. Az a típus az ukrán seregben rendszeresített az oroszok szinte nem használják, illetve akkor még nem is volt orosz tank Kijevben. Kíváncsi vagyok mi fog még kiderülni, de úgy látszik a nyugati propaganda gépezet nem volt túl alapos...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Valoszinuleg, te sosem fogod megerteni mirol beszelnek azok, akik nem osztjak a nezeteidet. Sajnalom. A gyulolettel kapcsolatban eleg tanulsagos az Amerikai Historia X. Az tokeletesen leirja, az egesznek miert nincs ertelme, es miert kene elfeledni a serelmeket.Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
https://www.youtube.com/watch?v=9KYvrTbSiVM
Amikor egy nép ide eredeztetheti vissza a létrejöttét, akkor mindenki elgondolkodhat arról, hogy van-e létjogosultságuk.
És továbbra is, a budapesti ukrán nagykövet egy megátalkodott féreg, aki elmehet oda, ahol a patkányok tanyáznak...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Idézet innen: https://24.hu/kultura/2022/03/05/oroszo ... -irodalom/:
Szergej Loznyica, a Donyecki történetek Cannes-ban is díjazott ukrán rendezője is azok közé tartozik, akik egyenesen károsnak tartják az orosz nemzet művészeinek ilyen jellegű mellőzését. ... Loznyicánál nem is saját honfitársai, hanem az Európai-filmdíj (EFA) húzta ki igazán a gyufát egy, a rendező szerint túlságosan finomkodó közleménnyel, melyben elítélték ugyan a konfliktust, de nem merték háborúnak nevezni. Ezt követően már csak hab volt a tortán, mikor az EFA bejelentette, hogy Cannes-hoz hasonlóan ők is bezárnak az oroszok számára. Loznyica válaszul lemondott az EFA-tagságáról, a Varietynek eljuttatott nyílt levelében pedig azt írta:
Szergej Loznyica, a Donyecki történetek Cannes-ban is díjazott ukrán rendezője is azok közé tartozik, akik egyenesen károsnak tartják az orosz nemzet művészeinek ilyen jellegű mellőzését. ... Loznyicánál nem is saját honfitársai, hanem az Európai-filmdíj (EFA) húzta ki igazán a gyufát egy, a rendező szerint túlságosan finomkodó közleménnyel, melyben elítélték ugyan a konfliktust, de nem merték háborúnak nevezni. Ezt követően már csak hab volt a tortán, mikor az EFA bejelentette, hogy Cannes-hoz hasonlóan ők is bezárnak az oroszok számára. Loznyica válaszul lemondott az EFA-tagságáról, a Varietynek eljuttatott nyílt levelében pedig azt írta:
Amikor ma hallottam a híreket az orosz filmek kizárásáról, azokra a filmrendezőkre gondoltam, akik jó emberek. Ők is ugyanúgy az agresszió áldozatai, ahogy mi. (…) Ami a szemünk előtt történik, borzasztó, de arra kérek mindenkit, hogy ne zuhanjunk bele az őrületbe. Nem szabad az útlevelük alapján megítélnünk az embereket, csak a tetteik alapján ítélkezhetünk felettük. Az útlevél csak azt mutatja meg, hol születtünk, a tettek határozzák meg, milyen emberek vagyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Túl sok benned a gyűlölet, ez nagyon ritkán vezet jóra. Ha a személyes tragédia váltotta ki, érdemes elmenni terápiára, sokat segíthet. Komolyan mondom; nem trollkodásból, hanem segítő szándékkal.Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
Amikor egy nép ide eredeztetheti vissza a létrejöttét, akkor mindenki elgondolkodhat arról, hogy van-e létjogosultságuk.
És továbbra is, a budapesti ukrán nagykövet egy megátalkodott féreg, aki elmehet oda, ahol a patkányok tanyáznak...
Meg kellene értenünk, hogy nincsen olyan, hogy jó vagy rossz nemzet. Vannak jó és rossz emberek, meg a legtöbben jók is és rosszak is vagyunk, helyzete válogatja. Ha esetleg nem hallottál volna még arról, hogy milyen rémtetteket követtek el a magyarok Kárpátalja "visszavételekor", akkor olvasd el ezt: https://hvg.hu/itthon/20130306_A_magyar ... tottak_veg
Ritkán értek egyet Hehével, de amit legutóbb írt, abban nagyon sok igazság van: ha mindig a (vélt vagy valós) sérelmeinket akarjuk megtorolni, az végeláthatatlan gyűlölködéshez vezet, ami mindenki életét tönkreteszi generációkon keresztül.
Egy-egy személyről pedig hogyan alkothatnánk olyan véleményt, hogy "megátalkodott féreg", ha egyszer-kétszer látjuk, akkor is speciális kontextusban?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Értjük egymást, nyugodtság van.hehetheoriginal írta:Nem nagypapadat venembereztem le, gondolom o csak elszenvedoje volt a tortenteknek.Tjacks írta:
Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.
Ellentetben a buzi putyinnal, aki age of empirest jatszik eloben.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem nagypapadat venembereztem le, gondolom o csak elszenvedoje volt a tortenteknek.Tjacks írta:Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.hehetheoriginal írta:
Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.
De a venember most visszahozta, traumat es gyuloletet okozva egy par ujabb generacionak.
Ellentetben a buzi putyinnal, aki age of empirest jatszik eloben.
thereisonly1ronaldo
-
Így igaz. De engem nem traumatizáltak az ő történetei, csupán felhoztam hogyha élne ő elfogult lenne a saját tapasztalatai alapján, abszolút érthető módon.hehetheoriginal írta:Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.Tjacks írta:
Biztos egyszerű elengedni kamaszként egy világháborút, 30 évesen 56ot, a megszállást mindent.
A mi generációnk lófaszt nem élt meg ilyet, a monitor előtt ülve írjuk a nagy okosságokat.
De a venember most visszahozta, traumat es gyuloletet okozva egy par ujabb generacionak.
Teljesen adom, ebbol adodik a kurva sok problemahehetheoriginal írta:Ezt kene mar elengedni, ezt kene mar megerteni, a sok venember a regmult fajdalmaival, ami ujra es ujra gyuloletet szul. Sosem lepunk igy elore, csak ha ezek kihalnak es nem terjed at az uj generaciora a faszsagTjacks írta:
Nagyapám ha élne és most meghallaná hogy a ruszkik mit csinálnak görcsbe rándulna a gyomra az emlékektől. 20-30as generációban nagyon mély nyomokat hagyott a szovjet nép.
Zsigerből gyűlölik őket.
A lényeg hogy nem vagy leereszkedő.
kék-sárga a bernabeu
őket ki fogja megtéríteni hogy bezzeg az ukránok
őket ki fogja megtéríteni hogy bezzeg az ukránok
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
Pont ezert jo. Ezert nincs normal esetben trianonozas meg felvidekezes, lehet latogatni a rokonokat, lehet szabadon dolgozni, elni menni, a hataroknak nincs akkora jelentosege mar.Tjacks írta:Biztos egyszerű elengedni kamaszként egy világháborút, 30 évesen 56ot, a megszállást mindent.hehetheoriginal írta:
Ezt kene mar elengedni, ezt kene mar megerteni, a sok venember a regmult fajdalmaival, ami ujra es ujra gyuloletet szul. Sosem lepunk igy elore, csak ha ezek kihalnak es nem terjed at az uj generaciora a faszsag
A mi generációnk lófaszt nem élt meg ilyet, a monitor előtt ülve írjuk a nagy okosságokat.
thereisonly1ronaldo
-
Biztos egyszerű elengedni kamaszként egy világháborút, 30 évesen 56ot, a megszállást mindent.hehetheoriginal írta:Ezt kene mar elengedni, ezt kene mar megerteni, a sok venember a regmult fajdalmaival, ami ujra es ujra gyuloletet szul. Sosem lepunk igy elore, csak ha ezek kihalnak es nem terjed at az uj generaciora a faszsagTjacks írta:
Nagyapám ha élne és most meghallaná hogy a ruszkik mit csinálnak görcsbe rándulna a gyomra az emlékektől. 20-30as generációban nagyon mély nyomokat hagyott a szovjet nép.
Zsigerből gyűlölik őket.
A lényeg hogy nem vagy leereszkedő.
- hehetheoriginal
Ezt kene mar elengedni, ezt kene mar megerteni, a sok venember a regmult fajdalmaival, ami ujra es ujra gyuloletet szul. Sosem lepunk igy elore, csak ha ezek kihalnak es nem terjed at az uj generaciora a faszsagTjacks írta:Swineherd írta: Ez egy kiváló videó arról, hogy mit tekinthetünk az úgynevezett ukránok etnogenezisének:
Zsigerből gyűlölik őket.A lényeg hogy nem vagy leereszkedő.Swineherd írta:
Nem erősséged a szövegértés és együttérzés.
Megszoktam.
thereisonly1ronaldo
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Személyes dolgokat meg szoktam osztani, mert hülye vagyok, de ezt is megosztom, mert csak.
Namost. drága elhunyt feleségem apai nagypapája ukrán volt, nagymamája félig, meséltek néhány dolgot...
Az a szintű üldöztetés és elnyomás, ami a "jó" ukránok alatt őket érte a sohanemvolt "ukrán" területen, az példátlan.
Ezek még az emberi minimumot sem tudták hozni, soha, nemhogy nemzetnek tekinthessük őket...
Namost. drága elhunyt feleségem apai nagypapája ukrán volt, nagymamája félig, meséltek néhány dolgot...
Az a szintű üldöztetés és elnyomás, ami a "jó" ukránok alatt őket érte a sohanemvolt "ukrán" területen, az példátlan.
Ezek még az emberi minimumot sem tudták hozni, soha, nemhogy nemzetnek tekinthessük őket...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema