ne aggodjatok, amig 480 a benya, osztrakoknal autpalya mellett 2 euro (azaz majnem 800 ) de normal kutakon is kb 650 forintnak megfelelo euroÉs áttörte a kilencvenet...
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
a multkori raifejzen topikhoz: tennap este 6-10-ig nem mukodott az egesz rendszer osztrakoknal, se penzfelvet, se atutalas, semmi fizetes. nem tudom van-e osszefugges, hogy hekkelgetik itt egymast a hatterben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. március 7., hétfő 8:06-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És áttörte a kilencvenet...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Marky írta:A lenyeg, hogy ok tudnak kormanyozni.Realista24 írta: Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
Mindenhol ez van szerintem is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez ellen mit tudnának tenni? Vagy az ellenzek?Marky írta:A lenyeg, hogy ok tudnak kormanyozni.Realista24 írta: Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A lenyeg, hogy ok tudnak kormanyozni.Realista24 írta: Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Újabb csúcsok...
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
eur 388,22
chf 387,74
usd 356,68
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lenyeg az hogy akkor se lett egyertelmu felelos, se az nem derult ki hogy mi toretent pontosan.
Amugy meg a cikk alapjan az is lehet hogy ellenállt a letrartoztatasnak (=fegyvere volt) és azért lőtték le.
Amugy meg a cikk alapjan az is lehet hogy ellenállt a letrartoztatasnak (=fegyvere volt) és azért lőtték le.
Ennek most picit kettős mérce szaga van.cart írta:Es Oroszországban tudod hany ujsagiro vagy ellenzeki politikus lett "rablogyilkossag" aldozata miota Putyin van hatalmon?tcskhun írta: Szép ország -és sokan ennek tapsolnak elvakult Orosz gyűlöletükben- ahol egy ismert politikust lelőnek mert gyanúsítják valamivel
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Es Oroszországban tudod hany ujsagiro vagy ellenzeki politikus lett "rablogyilkossag" aldozata miota Putyin van hatalmon?tcskhun írta: Szép ország -és sokan ennek tapsolnak elvakult Orosz gyűlöletükben- ahol egy ismert politikust lelőnek mert gyanúsítják valamivel
Volt egy ilyen orosz propaganda videó ahol fekete polos Z feliratos embertomeg magyarazott valamit - van valakinek linkje hozza? nem talalom.
Van nem orosz forras?...tcskhun írta: https://twitter.com/ChristopherJM/statu ... Fpage-4247
Szép ország -és sokan ennek tapsolnak elvakult Orosz gyűlöletükben- ahol egy ismert politikust lelőnek mert gyanúsítják valamivel . Minket meg baszogatnak a hülyeséggel a bíróság meg a jogállamiság kapcsán ! A nyomorult a bíróságig se jutott el !
a háboru NEM megoldás,tárgyalni kellett vona tovább mindkét fél részéről,de sajna most is mint sokszor háboru lett
Edit: tovabb olvastam, nincs errol semmi erdemi info, hogyan halt meg, egyik oldal ezt mondja masik azt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
https://twitter.com/ChristopherJM/statu ... Fpage-4247
Szép ország -és sokan ennek tapsolnak elvakult Orosz gyűlöletükben- ahol egy ismert politikust lelőnek mert gyanúsítják valamivel . Minket meg baszogatnak a hülyeséggel a bíróság meg a jogállamiság kapcsán ! A nyomorult a bíróságig se jutott el !
a háboru NEM megoldás,tárgyalni kellett vona tovább mindkét fél részéről,de sajna most is mint sokszor háboru lett
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Nyugodj meg, majd Vadai Agnes jobban fogja csinalnigutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=QA_s8ZD ... elexponthu
ez a honvédelmi miniszter. egy nyugodt ember vagy ha nem nyílik a bicska a zsebedben
Mit szolsz ahhoz amikor olyan mondatok hangzanak el hogy az Ukrajnaban elo magyarok oroszbaratok ? Egy olyan helyzetben amikor az ukran delegaciobol akik targyaltak az oroszokkal egy allitolagos hazaarulot( egyes informaciok szerint erossen tamogatta az orosz erdekeket) agyonlottek az ukranok ?
- sander
kodo írta: Nem ertem hogy jon ide Franciaorszag vagy az angolszasz orszagok, azon kivul hogy idekeverted oket.
Arra celoztam hogy melyik orszaggal szeretnel egy lapra kerulni….
Szemely szerint en egyikkel sem szeretnek, Magyarorszag probaljon meg a lehetosegekhez kepest onallo lenni. Amugyis szerintem két reszre szakad a vilag az lesz a nagy kerdes hogy ki hova fogja magat besorolni.
https://www.youtube.com/watch?v=QA_s8ZD ... elexponthu
ez a honvédelmi miniszter. egy nyugodt ember vagy ha nem nyílik a bicska a zsebedben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Pedig egyértelmū: egy jó kis whataboutism mindig jó érveléskorkodo írta: Nem ertem hogy jon ide Franciaorszag vagy az angolszasz orszagok, azon kivul hogy idekeverted oket.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Sajnos ez nem igaz. Az is egy általános vélemény, hogy megérdemlik a sorsuk, mert ők kicsesztek a külhoni magyarokkal. Ugye a nagy nacionalisták, hányni tudnék tőlük... Rengetegen vannak ezen a véleményen, sajnos már ismerősöket is kellett emiatt töröljek, mert az ilyen emberrel egyszerűen nem akarok foglalkozni, elmehetnek a fenébe.sander írta: Szerintem nincs olyan értelmes ember a földön aki ne itélné el azt ha ártatlanok meghalnak egy háborúba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem ertem hogy jon ide Franciaorszag vagy az angolszasz orszagok, azon kivul hogy idekeverted oket.
- sander
És ki beszélt arról hogy azt szeretném hogy Magyarország hasonlítson bármelyik országra is? Irtam le tényeket, attól még hogy neked vagy nekem nem tetszik de minden ország a saját érdekeit nézi.kodo írta: Ha neked megfelel hogy egy lapra kerüljünk ezekkel az országokkal, szíved joga.
Mondjuk arról miért nem irsz hogy mennyire sajnálod hogy Franciaország hogyan zsákmányolja ki Afrikát ?
Vagy hogy a angolszász országok hogyan müködnek ?
Most ezt megint ki mondta hogy legyen ott bárki állampolgár ? Ne adjatok olyan szavakat a számba amit nem mondtam.Tjacks írta: Senki nem nézi le őket, de köszi abban a rendszerben sem lennék "állampolgár". De lehet te vmi mazo-s ember vagy.
Valoban, hajmereszto megfogalmazni negativ velemenyt ezekkel az orszagokkal szemben, hiszen sokan vannak. Az emberi jogok a beke segget nyaljak alulrol, menekul onnan el minden ember aki eppen tud, hogy "nyugaton" telepedhessen le. De vegulis sokan vannak, szoval tok hajmereszto kritikaval illetni olyan orszagokat, ahol tulajdonkeppen ok nelkul megolhetnek, eleg ha rosszul nezel vagy egy rossz szot szolsz (esetleg atnevelnek, ha olyan a szarmazasod). Ahol az emberi elet nem er tobbet, mint egy allate (vagy meg az allate tobbet er...).sander írta:Körülbelül a föld népességének a fele. Az hogy számodra mennyire impozáns vagy hogy a világpolitikába ezek az országok mennyire számottevőek egy egészen más kérdés. Azért mondjuk egy Kinát és Indiát lenzézni elég hajmeresztő.kodo írta:
Impozáns névsor.
Vagy mondjuk Venezuela esete.... egyes információk szerint az USA szeretne megegyezni velük mert nem áll rendelkezésükre annyi kőolaj amennyi a saját lakosságának kell és orosz koolajat visznek be az USA-ba mert egyrészt olcsobb másrészt biztosabb a kitermelés. Hirtelen gondolom Venezuela sem lesz már annyira rossz ország..... a bökkenö sztem majd ottlesz hogy amikor mindenki elfordult tőlük, akkor az oroszok és irániak nagyon sokat segített nekik, főleg az olajkutatás és termelésbe.
Tehát ami számodra nem tul impozáns, az a világpolitikában és az érdekekben lehet hogy felértékelődik.