Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 6:43

Realista24 írta: Hát baszod, veled könnyebb ha azt sem tudjuk melyik banknal vagy? :kalapos:
Jaaaaaa erste bankbul akarok osztrak erste bankba
(Meg mielott jossz a suletlenseggel, kulon cegek, nem megy bankon belulivel)

De egyebkent tokmindegy a bank, a legoptimalisabb modszer erdekel, melyik a legkisebb atvaltasi/atutalasi/egyeb koltseggel jaro buli sok gecisok kurvasok (nyilvan) penzt magyar forint számláról kulfoldi euro szamlara
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 6:40

Hát baszod, veled könnyebb ha azt sem tudjuk melyik banknal vagy? :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 6:38

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
Nem.
Van x forint, azt kene atvaltani euroba es attenni kulfoldi szamlara.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
Matekozd ki. :kalapos:
Valtasi különbség.
Utalás és kp felvétel különbség.
Aztán megvagy.
Nem ismerem a koltsegeket, ezert kerdezem

Degeci nehez veletek neha bazmeg :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 6:10

hehetheoriginal írta:
cart írta:

Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
Nem.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
Matekozd ki. :kalapos:
Valtasi különbség.
Utalás és kp felvétel különbség.
Aztán megvagy.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 5:56

cart írta:
hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
Nem.
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 7., hétfő 23:29

Faust írta:
gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.
Ha a Fidesz csak par mandatumos tobbseget szerez, akkor jo nagy szarban lesznek. Mondjuk az ellenzek is, ha ok nyernek. :lol:

Igazi 22-es csapdaja ez, ugy erzem, hogy az ellenzek sose fog tobbet igy osszeallni, ha most nem nyernek, de ha meg nyernek, akkor valami csoda kell ahhoz, hogy '26-ban ne valtsak le oket ujra a Fideszesek, annyira at van mar mentve minden, a gazdasagot meg taccsra vagtak.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 7., hétfő 23:03

gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 7., hétfő 22:48

ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 7., hétfő 22:30

gutihaz14 írta: https://fb.watch/bCaEfmRM43/

végre egyszer jól látja a dolgokat

/2008/
Akkor a kormány volt az egyetlen hibás, most a nyugat az. A kormány mindent jól csinált, a féktelen választási pénzszórás is azt szolgálta hogy erős maradjon a forint persze.
Annyira beleszerettek a saját zsenialitásukba, hogy mára már nem látják a fától az erdőt.
Szeretném azt hinni, feltételezni, hogy OV elmondott az utóbbi napokban egy fideszes öszödi beszédet, és lecseszte a szijjárto, varga féle bohócokat.
Talán akkor lenne remény.
Csak közben olyan tévedhetetlenség mítoszt építettek maguknak, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy most a pártirodában nem arról megy a diskurzus, hogy mekkora királyok vagyunk.
Szomorú.

Nekem tök mindegy ki nyer áprilisban, az én helyzetem betonbiztosan szar, nem fog változni, de remélem bárhogy is lesz, Magyarország végre előbb utóbb egy ténylegesen pozitív pályára áll. Nem mesterséges kamu rezsicsökkentésekkel, meg hasonló marhaságokkal amit az adómból fedeznek, hanem rendesen.
Hátha a mostani kormánypárt tanul a hibáiból (lásd előző bekezdések, hogy egyáltalán hibáknak fogják fel az előző évek poltikáját), és vàltoztat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 7., hétfő 21:56

https://fb.watch/bCaEfmRM43/

végre egyszer jól látja a dolgokat

/2008/
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2022. március 7., hétfő 21:44

kodo írta: Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.
Mar hallani olyan hangokat hogy "drasztikus" kamatemeles mellett dontott az MNB. Pont ma olvastam egy nyilatkozatot egy nemet penzugyi szakemberrel hogy szerinte az EKB-nak is kellenne segitenie a regiot nehogy tovabb romoljanak az arfolyamok. Azert a nyugati orszagoknak sem erdekuk az eros euro. En a helyedben varnek egy kicsit.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 7., hétfő 21:39

hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 7., hétfő 21:24

kodo írta: Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.
Én most nem szállnek be nagyobb összeggel hirtelen.
Ha havonta teszel félre, hónapról hónapra akkor az hosszútávon működokepes általában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 7., hétfő 21:16

Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 7., hétfő 21:14

Ha nekem utalod.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 7., hétfő 20:44

Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
thereisonly1ronaldo

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 7., hétfő 20:35

https://www.lakmusz.hu/europaban-egy-ne ... -a-forint/

A forint 8 százalékot romlott, a környéken egy másik valuta sem romlott ekkorát.

Köcsög brüsszel jól megtámadott minket, szerintem meg kéne állítani.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 7., hétfő 19:16

Nyilván egyébként

1) ez lehetõség nem kötelesség, ha egy két nagy piacvezetõ banki szereplõ nem élne vele, akkor valszeg a többiek mennek utána - sok múlik a következõ hónap háborús alakulásain.

2) annyira jók a hiteleink a realitáshoz képest hogy az emelés mértéke ezt nem fogja elrontani, az állampapír pl még mindig köröket fog ráverni.

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. március 7., hétfő 19:11

Én autós szakmában vagyok. Amit az ügyfél megrendelt teszem azt hónapok óta autót, ma már akar másfél millióért kellett újra eladni neki. Ár garanciát nem vállal egyik importőr se már. Kell vagy nem. Ez van sajnos…
halálomig madridista leszek

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 7., hétfő 19:08

kierkegaard írta:
wZoLee7 írta:

Itt szlovakiaban ez mar iden el is kezdodott, szovan az azt hogy reszre a valasz az hogy siman
Bocsi de errol tudnal linkelni egy forrast h utana olvassak? En eddig tokre azt hittem, hogy a fix azert fix mert fix.;D
Ketto szemelytol hallottam ezt akik nem olyan reg hazat vettek/epitjeztek stb.. Ennyit tudok, valqmi cikket lattam anno de hogy hol azt megnem mondom

Vissza: