Akkor a kormány volt az egyetlen hibás, most a nyugat az. A kormány mindent jól csinált, a féktelen választási pénzszórás is azt szolgálta hogy erős maradjon a forint persze.
Annyira beleszerettek a saját zsenialitásukba, hogy mára már nem látják a fától az erdőt.
Szeretném azt hinni, feltételezni, hogy OV elmondott az utóbbi napokban egy fideszes öszödi beszédet, és lecseszte a szijjárto, varga féle bohócokat.
Talán akkor lenne remény.
Csak közben olyan tévedhetetlenség mítoszt építettek maguknak, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy most a pártirodában nem arról megy a diskurzus, hogy mekkora királyok vagyunk.
Szomorú.
Nekem tök mindegy ki nyer áprilisban, az én helyzetem betonbiztosan szar, nem fog változni, de remélem bárhogy is lesz, Magyarország végre előbb utóbb egy ténylegesen pozitív pályára áll. Nem mesterséges kamu rezsicsökkentésekkel, meg hasonló marhaságokkal amit az adómból fedeznek, hanem rendesen.
Hátha a mostani kormánypárt tanul a hibáiból (lásd előző bekezdések, hogy egyáltalán hibáknak fogják fel az előző évek poltikáját), és vàltoztat.