Politika
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ha bankszamlan van a penz, tedd at Revolutra, ott valtsd at eurora, es utald tovabb kulfoldi szamlara. A revolut viszonylag jo arfolyamon szamol es nem csapol meg annyira, nyilvan fugg attol, mekkora osszegrol van szo.
Ha kp-rol van szo, fizesd be a bankodban a szamladra, es ugyanugy revoluton keresztul kuld tovabb. En ezt csinalnam, de nem ismerem a tobbi lehetoseget, igy csak errol tudok nyilatkozni.
Szerk: megneztem, en most 393,88 arfolyamon tudnam valtani a forintot revoluton.
Ha kp-rol van szo, fizesd be a bankodban a szamladra, es ugyanugy revoluton keresztul kuld tovabb. En ezt csinalnam, de nem ismerem a tobbi lehetoseget, igy csak errol tudok nyilatkozni.
Szerk: megneztem, en most 393,88 arfolyamon tudnam valtani a forintot revoluton.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igen, ez is gond, ha odaviszek egy lakás (vagy nyilvan audi rs6 ) árát monnyuk, akkor valszeg csak pislogni fog rám az ipse/némber, hogy mit bolondozok en itt.
atutalas 2 bank közt az közeparfolyamon megy, nem?
egyszer vettem kp-ra motort, pusztan hogy egy fiokba szallitsa nekem a g4verőember az osszeget kellett több tizezer huf-ot bekalkulalni, aztan hogy a penzedhez juss jo vastag szazalekot lekapnak, kozben meg eleve fizeti az ember a szamlavezetesi es mindenfele koltseget...
atutalas 2 bank közt az közeparfolyamon megy, nem?
egyszer vettem kp-ra motort, pusztan hogy egy fiokba szallitsa nekem a g4verőember az osszeget kellett több tizezer huf-ot bekalkulalni, aztan hogy a penzedhez juss jo vastag szazalekot lekapnak, kozben meg eleve fizeti az ember a szamlavezetesi es mindenfele koltseget...
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Számolj azzal is, hogy a váltósok most nem nagyon szeretnének megválni az Eurótól.hehetheoriginal írta:Nem.cart írta:
Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
Van x forint, azt kene atvaltani euroba es attenni kulfoldi szamlara.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
Olyan ember, akihez évek óta járok itt fent Pesten, alig tudott összekaparni nekem 5 ezer Eurót
Nem tudom mekkora összegről beszélünk, de érdemes ezzel is számolnod.
Egyébként én is a fent említett Wise-t használom utalásra, ha devizáról van szó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiveszed, atvaltod, kiviszed.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Jaaaaaa erste bankbul akarok osztrak erste bankbaRealista24 írta: Hát baszod, veled könnyebb ha azt sem tudjuk melyik banknal vagy?
(Meg mielott jossz a suletlenseggel, kulon cegek, nem megy bankon belulivel)
De egyebkent tokmindegy a bank, a legoptimalisabb modszer erdekel, melyik a legkisebb atvaltasi/atutalasi/egyeb koltseggel jaro buli sok gecisok kurvasok (nyilvan) penzt magyar forint számláról kulfoldi euro szamlara
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát baszod, veled könnyebb ha azt sem tudjuk melyik banknal vagy?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem ismerem a koltsegeket, ezert kerdezemRealista24 írta:Matekozd ki.hehetheoriginal írta:
Nem.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
Valtasi különbség.
Utalás és kp felvétel különbség.
Aztán megvagy.
Degeci nehez veletek neha bazmeg
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Matekozd ki.hehetheoriginal írta:Nem.cart írta:
Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
Valtasi különbség.
Utalás és kp felvétel különbség.
Aztán megvagy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem.cart írta:Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
thereisonly1ronaldo
Ha a Fidesz csak par mandatumos tobbseget szerez, akkor jo nagy szarban lesznek. Mondjuk az ellenzek is, ha ok nyernek.Faust írta:Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
Igazi 22-es csapdaja ez, ugy erzem, hogy az ellenzek sose fog tobbet igy osszeallni, ha most nem nyernek, de ha meg nyernek, akkor valami csoda kell ahhoz, hogy '26-ban ne valtsak le oket ujra a Fideszesek, annyira at van mar mentve minden, a gazdasagot meg taccsra vagtak.
Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Akkor a kormány volt az egyetlen hibás, most a nyugat az. A kormány mindent jól csinált, a féktelen választási pénzszórás is azt szolgálta hogy erős maradjon a forint persze.
Annyira beleszerettek a saját zsenialitásukba, hogy mára már nem látják a fától az erdőt.
Szeretném azt hinni, feltételezni, hogy OV elmondott az utóbbi napokban egy fideszes öszödi beszédet, és lecseszte a szijjárto, varga féle bohócokat.
Talán akkor lenne remény.
Csak közben olyan tévedhetetlenség mítoszt építettek maguknak, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy most a pártirodában nem arról megy a diskurzus, hogy mekkora királyok vagyunk.
Szomorú.
Nekem tök mindegy ki nyer áprilisban, az én helyzetem betonbiztosan szar, nem fog változni, de remélem bárhogy is lesz, Magyarország végre előbb utóbb egy ténylegesen pozitív pályára áll. Nem mesterséges kamu rezsicsökkentésekkel, meg hasonló marhaságokkal amit az adómból fedeznek, hanem rendesen.
Hátha a mostani kormánypárt tanul a hibáiból (lásd előző bekezdések, hogy egyáltalán hibáknak fogják fel az előző évek poltikáját), és vàltoztat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
valamelyik univerzumban:
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Mar hallani olyan hangokat hogy "drasztikus" kamatemeles mellett dontott az MNB. Pont ma olvastam egy nyilatkozatot egy nemet penzugyi szakemberrel hogy szerinte az EKB-nak is kellenne segitenie a regiot nehogy tovabb romoljanak az arfolyamok. Azert a nyugati orszagoknak sem erdekuk az eros euro. En a helyedben varnek egy kicsit.kodo írta: Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.
Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én most nem szállnek be nagyobb összeggel hirtelen.kodo írta: Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.
Ha havonta teszel félre, hónapról hónapra akkor az hosszútávon működokepes általában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nekem utalod.hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
thereisonly1ronaldo