csak mert sok helyrol hallani negativat is.
kiraly. nyilvan nincs ertelme most valtani, valszeg visszabbmegy 350-60 kore, de van a masik oldal is, hogy 600 lesz...Szerk: megneztem, en most 393,88 arfolyamon tudnam valtani a forintot revoluton.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 9:26
kiraly. nyilvan nincs ertelme most valtani, valszeg visszabbmegy 350-60 kore, de van a masik oldal is, hogy 600 lesz...Szerk: megneztem, en most 393,88 arfolyamon tudnam valtani a forintot revoluton.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 8., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 9:23
HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. március 8., kedd 9:10
Számolj azzal is, hogy a váltósok most nem nagyon szeretnének megválni az Eurótól.hehetheoriginal írta:Nem.cart írta:
Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
Van x forint, azt kene atvaltani euroba es attenni kulfoldi szamlara.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 7:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 6:43
Jaaaaaa erste bankbul akarok osztrak erste bankbaRealista24 írta: Hát baszod, veled könnyebb ha azt sem tudjuk melyik banknal vagy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 6:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 6:38
Nem ismerem a koltsegeket, ezert kerdezemRealista24 írta:Matekozd ki.hehetheoriginal írta:
Nem.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
Valtasi különbség.
Utalás és kp felvétel különbség.
Aztán megvagy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 6:10
Matekozd ki.hehetheoriginal írta:Nem.cart írta:
Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 5:56
Nem.cart írta:Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 7., hétfő 23:29
Ha a Fidesz csak par mandatumos tobbseget szerez, akkor jo nagy szarban lesznek. Mondjuk az ellenzek is, ha ok nyernek.Faust írta:Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 7., hétfő 23:03
Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 7., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 7., hétfő 22:30
Akkor a kormány volt az egyetlen hibás, most a nyugat az. A kormány mindent jól csinált, a féktelen választási pénzszórás is azt szolgálta hogy erős maradjon a forint persze.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 7., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: sander » 2022. március 7., hétfő 21:44
Mar hallani olyan hangokat hogy "drasztikus" kamatemeles mellett dontott az MNB. Pont ma olvastam egy nyilatkozatot egy nemet penzugyi szakemberrel hogy szerinte az EKB-nak is kellenne segitenie a regiot nehogy tovabb romoljanak az arfolyamok. Azert a nyugati orszagoknak sem erdekuk az eros euro. En a helyedben varnek egy kicsit.kodo írta: Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 7., hétfő 21:39
Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 7., hétfő 21:24
Én most nem szállnek be nagyobb összeggel hirtelen.kodo írta: Van ertelme amugy euroba nyomni a lovet forint helyett? Csak annyit ami likvid es a szamlamon van nem kulonbozo ertekpapirokban. Gondolkodtam rajta hogy csak annyi forintot tartanek magamnal amennyire szuksegem van elorelathatolag egy honapban.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 7., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 7., hétfő 21:14
Ha nekem utalod.hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem