Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Szerintem többen is pihenhetnének, főleg a 32+ évesek és a dél-amerikaiak (na meg ugye akik kipontozódhatnak). Nacho simán beférne, a középpályára szinte bárki, a támadósorból meg legalább az egyik ászunk ülhetne. Nálam LV játszatása sem lenne kizárt (term. Carvajal helyén).
Egy Mallorca ellen, aki a legutóbbi 10 meccsén csak 6 pontot szerzett még akár a hideglábú Jovic is játszhatna. Nagy művészet kellene, hogy elcsesszük. Pont az ilyen meccseken kell pihentetni, de ha mégis szarul állnánk, majd beszállnak a nagyok.
Persze Carlo mesterünktől nem ez lenne a megszokott, de az őszi meccsen is pihent 2-3 nagyobb név és a hétközi dicső győzelem után is megérdemelnének egy kis pihenőt néhányan.
Egy Mallorca ellen, aki a legutóbbi 10 meccsén csak 6 pontot szerzett még akár a hideglábú Jovic is játszhatna. Nagy művészet kellene, hogy elcsesszük. Pont az ilyen meccseken kell pihentetni, de ha mégis szarul állnánk, majd beszállnak a nagyok.
Persze Carlo mesterünktől nem ez lenne a megszokott, de az őszi meccsen is pihent 2-3 nagyobb név és a hétközi dicső győzelem után is megérdemelnének egy kis pihenőt néhányan.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nacho elbírta a Neymar-MBappe-Messi hármast, akkor nemár hogy egy kitudja hányszof megbukott Traoret netudjon megfogni. Látva a psg elleni csapatot, engem az sem érdekelne ha pl Casemiro kipontozódna a meccsre, ugyanis idén a nélküle tudtunk focizni eddig.TheBull6 írta:+1ateeemadrid írta: Akkor a Case sarganak szurkolhatunk.
Én így Militaot pihentetnem, ő mindenképp kell.
De azért Mendy is jó lenne ha megmaradna a klasszikusra. Nacho nem biztos hogy elbír Adama-val.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
TheBull6 írta:+1ateeemadrid írta: Akkor a Case sarganak szurkolhatunk.
De azért Mendy is jó lenne ha megmaradna a klasszikusra. Nacho nem biztos hogy elbír Adama-val.
Real.com-on van keret, nálam:
Dani-Eder-Alaba-Mendy
Cama-Modric-Fede
Rodry-KAK-Vini a kezdő..
Így bárca ellen tuti lenne Case, de van elég firepower, hogy gyorsan rúgjon 2-3-at a csapat és tuti ami tuti Mendyt is le lehessen hozni még
Mallorca zsinórban 4 zakón van túl (de az utolsó meccsük valami brutál tűzijáték volt), remélem nem jön a szokásos kiscsapatok Real elleni feltámadása.. Erős kezdő kell, hisz volt 6 nap pihenő, x-elt a sevilla, ezeket ki kell használni..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
+1ateeemadrid írta: Akkor a Case sarganak szurkolhatunk.
- ateeemadrid
Akkor a Case sarganak szurkolhatunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
If Casemiro, Militão, or Mendy sees a yellow card on Monday in Mallorca they will not be able to play the Clásico on the 20th.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Szerintem jó volt a kezdő... Mert a friss cserék kulcsok voltak
Rodry nem kezdett volna jól így pedig nagyon jól szállt be, asensio pedig vagy elsül vagy nem
Cama nagyon gyors és így még jobban kijött mert Toni után nagy volt a váltás
Carvajal nagyot ment, hasznos is volt de elfáradt, a friss LV jól működött a fáradt támadók ellen
És több csere nem is kellett mert az felbontotta volna az egységet, bravo Carlo!!
Rodry nem kezdett volna jól így pedig nagyon jól szállt be, asensio pedig vagy elsül vagy nem
Cama nagyon gyors és így még jobban kijött mert Toni után nagy volt a váltás
Carvajal nagyot ment, hasznos is volt de elfáradt, a friss LV jól működött a fáradt támadók ellen
És több csere nem is kellett mert az felbontotta volna az egységet, bravo Carlo!!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezt áthoztam ide, mert csak a fele igazSierra írta:igen őt szándékosan nem is írtam. Casemiro nekem már max csereként lenne indokolt, de lassan Kroos is. Vicces azért hogy a 37 éves Modric az egyedüli aki még mindig hozza a szintet minden tekintetben.realistahuni írta: Casemiro sem hiányzott szvsz.
CKM egyszerre biztos nem elég már BL-ben az angolok ellen. Lehet Fede + Cama sem, de legalább dinamika több lesz.
Sajnos a CKM megfáradt. Ha megnézzük, hogy a duplázó csapat 5 éve nyert a Juve ellen BL-t. 5 évet öregedett azóta mindenki, az nagyon sok. All-time legjobb középpálya, szerintem ez kétségtelen, de hát az idő senkit nem kímél.
Case-n én nem egy általános leépülést látok, szerintem csak idén extra mód kijön, hogy előtte 2-3 éveken át tolt 4000+ perces szezonokat.. Szvsz csak "fáradt", de nem fogyott el még..
Az idő fogott rajtuk ez elvitathatatlan, de most már csak 11 bajnoki van, meg 2/4/5 bl meccs, okosan kell használni a CMK, Fede, Cama, Ceba hatost.. -> max 2 öreg a pályán, Cebát nem csak 5 percekre bedobni, mert annál azért több van benne.. stb..
Szerintem a legjobb hármas perpill a Case, Fede, Modric, kíváncsi vagyok Carlo visszatér-e a CMK-hoz, ha igen, akkor az idénre a harmadik feketepont, de ennél okosabbnak hiszem..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezt ugy majdnem telibe talaltad majdnem elment a meccs es a tovabbjutas is, de most Ancelotti raszanta magat, hogy bekuldje Camavingat es Rodrygot, raadasul pont azt a ket embert kapta le, akiket kellett. Remelem orokre megjegyzi ezt a pillanatot, megnyert meccsen vagy hatranyban sokkal tokosebbnek kell lenni. Nyilvan o tudja, o erzi, o latja oket edzesen, de azert na. Van egy hatar, amit azert mar latni kell es le kell reagalni.hehetheoriginal írta: olyan sablon alapkezdo lesz vázkezzel aszkenzioval meg krosz modriccsal, beszarsz
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Elég szomorú a sérült Kroos, meg statikus Asensio. Rohadt mérges vagyok. Nem tanultunk a legutóbbi meccsből.Pad'em írta: | Real Madrid's XI:
Courtois;
Carvajal, Militão, Alaba, Nacho;
Valverde, Kroos, Modrić;
Asensio, Benzema, Viní Jr.
- Pad'em
| Real Madrid's XI:
Courtois;
Valverde, Kroos, Modrić;
Courtois;
Valverde, Kroos, Modrić;
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Marcelot a jobbszélre?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
kroos nem véletlen pihent ahétvégén, szerintem tuti kezd, ismerjük carlot.
fede
modric-kroos de nekem ez nem tetszik
fede
modric-kroos de nekem ez nem tetszik
- Pad'em
Kroos Valverde Modric lesz szerintem.
Nekik ezt írja a L'equipe:
Donna, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes, Danilo, Gueye, Verratti, Messi, Mbappé, Neymar
Minusz egy melós Mária, plusz egy langyi Neymar, szerintem ez nekünk jó. Asensiót semmiképp nem tenném kezdőbe, Mendes meg Verratti mellett megint labdába se rúgna. Rodrygo bíztató volt hétvégén, 1 v 1-ben talán tudna valamit kezdeni ott. Camavinga fizikuma nagyon kéne a kp-ra Fede mellé, de nem hiszem, hogy kihagyná Kroost. Balhátvédnek ha kitesszük Alabát, akkor középen lesz bajunk több, ha Nacho lesz szélen akkor meg a támadások nem lesznek segítve onnan, nem tudom, hogy járunk jobban. Marcelo remélem eszébe se jut Carlónak, de látva, hogy ha be is küldi akkor is támadónak, nem hinném.
Menjünk nekik, méltó produkció legyen, ennyi az elvárás részemről, ha továbbjutunk az se baj
Nekik ezt írja a L'equipe:
Donna, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes, Danilo, Gueye, Verratti, Messi, Mbappé, Neymar
Minusz egy melós Mária, plusz egy langyi Neymar, szerintem ez nekünk jó. Asensiót semmiképp nem tenném kezdőbe, Mendes meg Verratti mellett megint labdába se rúgna. Rodrygo bíztató volt hétvégén, 1 v 1-ben talán tudna valamit kezdeni ott. Camavinga fizikuma nagyon kéne a kp-ra Fede mellé, de nem hiszem, hogy kihagyná Kroost. Balhátvédnek ha kitesszük Alabát, akkor középen lesz bajunk több, ha Nacho lesz szélen akkor meg a támadások nem lesznek segítve onnan, nem tudom, hogy járunk jobban. Marcelo remélem eszébe se jut Carlónak, de látva, hogy ha be is küldi akkor is támadónak, nem hinném.
Menjünk nekik, méltó produkció legyen, ennyi az elvárás részemről, ha továbbjutunk az se baj
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
Kérdés a vonal a melyik oldalán?kodo írta:Olyan M12 lesz a szélén agyatokat eldobjatok.Realista24 írta:
Tegnap a jósok Alabát írták a szélre.
Padon nem zavarna arany Marcim, de max 11-est rúgni álljon be..
Carva-Eder-Nacho-Alaba azt kész.. Úgyis annyira ledomináljuk majd őket, hogy a középső védők kávézni is mehetnek majd a büfébe
Olyan M12 lesz a szélén agyatokat eldobjatok.Realista24 írta:Tegnap a jósok Alabát írták a szélre.ateeemadrid írta: Suta Mendy viszont nagyon hiányozni fog, gondolom Nacho lesz a baloldslon.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De ma lesz Kroos is, nem? Kroos lesz a védelem előtt, aztán versenyt sétálnak Messivel.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Sorrentino
Mindig ez megy, hogy nah majd most változtatunk, most már tanultunk az előző meccsekből... aztán Carlo mutatja a fukkot.
Sztem változás csak ott lesz, ahol muszáj az eltiltások miatt. De hátha most az egyszer meglep minket a mester.
Sztem változás csak ott lesz, ahol muszáj az eltiltások miatt. De hátha most az egyszer meglep minket a mester.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
+1. Tök felesleges megkockáztatni meg egy sérülést, a hírek alapján 100%os úgy sem lesz.tubatibi írta: Nem hittem, hogy írok egyszer ilyet, de remélem Kroos nem fog kezdeni.
Bár ahogy ismerem Carlot, egy beszari és kezdetni fogja, aztán megint csodálkozunk, hogy hát ezek gyorsabbak Nálunk...
Én ma Modricot raknám be a védelem elé,aztán lesz ami lesz..
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sőt Casemirot is bedobja az öreg biztos ami tuti, nem számít h 0-3 lesz miattahehetheoriginal írta: olyan sablon alapkezdo lesz vázkezzel aszkenzioval meg krosz modriccsal, beszarsz
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker