HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 5., vasárnap 22:09
Igazolások:
Jöttök itt nevekkel,gündogan,isco,verratti,kondogbia stb.......kik ezek? Jó játékosok? Biztos.......de.....a mi csapatunk nem a lyon,vagy a tottenham....és most minden tiszteletem az övék,nem nézem le őket szó se róla.
A real madrid átigazolásáért felelős team,soha sem volt a helyzet magaslatán,itt nem arról van szó hogy perez elment benzema otthonába és megfőzte,nyilván nem tud ellenállni egy 23 éves gyerekember egy ilyen klub ilyen személyének....hanem az általános igazgató,átigazolásokért felelős igazgató J Á Sánchez, és az alá rendelt team a mondanivalóm elemei......
A madrid nagyon régóta gyermeteg hibákat vét az átigazolások alatt, már akkor feltűnhetett nekünk,amikor (makelele korszak) a francia elmenetele miatt hanyatlásnak indult a sikerkorszak.....holott nem makelele elmenetele volt a kulcs,hanem az ekkor 3 db vkp egyidejű távozása,és pótlásainak hiánya( D beckham volt a vkp istenem......mekkora szakmai blama)....ezek személyi felelősségek,és kérdem én,ezek akik ott dontöttek,ma még a csapat vezetői? Mert én biztos nem engedném....
Ha én vagyok az a személy,aki a kiküldött játékos megfigyelőkkel kapcsolatban van,akkor az asztalomon van a noteszomban 11 név,ha valaki kiesik.....itt nem csak sima nevekről beszélünk,mert nevet bárki tud mondani,vagy bejön vagy nem.hanem konkrét elemzés,ide való-e? Egy átigazolás mindig kockázatos...akkor ezt a rizikót KELL csökkentenem alapos szakmai mérlegeléssel.....mik azok a szempontok ami alapján valaki itt játszhat?
Ezt FEL KELL ÉPITENI.......itt ezt nem teszik meg,nem....mert egy faubert esetén is világos,hogy az aki javasolta,az aki engedélyezte,az mitől lehet még a klub tagja? Teljesen kézenfekvő,hogy hanyag munka volt....mint sok más is.
Én nem vagyok nagymenő.....de ha ezért kapnám a fizetésemet,akkor nálam MINDEN szezonban még közben is ott lenne az a 11 név minden posztra,elemezve,kimutatva hogy miért alkalmas ide........ha hirtelen kell.
Szempontok?
stilus azonos -e? A jelenlegi karakterünkbe igazodik-e?
hogy viseli a kudarcot,a sikert,milyen a posztjától távoli szereplése,milyen a lap aránya,mik az erősségei,gyengéi,milyen mentálisan,mennyire lehet behatárolni az egyéni és csapat képességeit,milyen a válogatottjában? milyen a korábbi másik klubjában? fejlődő képes-e? Van -e még benne több?
Ezek sima modellek...amik nyilván nem megoldások 100%on,de közelítik a megfelelő modellt.....ha ki tudok zárni több rizikó faktort,akkor sikerem van.
A mai név fellaini.....nem nagyon ismerem(ha ez lenne a munkám akkor 3 oldalt elemeznék róla), szóval.........
a fejjátéka, a szűk elithez tartozik,abban nem nagyon van ember,aki megveri.....kérdés, hogy a spanyol ligában ennek mennyi a jelentősége,háááát kevés.......hiszen a kpás játék ott a földre koncentrálódik.....a képessége jó,képzett,jók a támadás felépítései,a kisjátéka,a passzai,vezér egyéniség,tudja mozgatni a csapatot..........de lassú fizikálisan ami nálunk KULCS kérdés.....sokszor körülményesnek tűnik,ami ha ott kijön,akkor itt hatványozottan kijön.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.