Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Az öreg már somosozik a másik topikban bant neki.
Soha ne becsüld le a bajnok szívét ugye, ez most is bejött. Találtunk egy gólt erre az olajos zero chemistry club beszart.
Mbappe meg Benzema volt a két legjobb játékos a pályán. Utánuk verratti meg modric.
Ettől még Carlo hibái ugyanúgy láthatóak de le a kalappal a csapat előtt.
Soha ne becsüld le a bajnok szívét ugye, ez most is bejött. Találtunk egy gólt erre az olajos zero chemistry club beszart.
Mbappe meg Benzema volt a két legjobb játékos a pályán. Utánuk verratti meg modric.
Ettől még Carlo hibái ugyanúgy láthatóak de le a kalappal a csapat előtt.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Babinho te vagy az aki miatt felüvöltöttem a fél családot!!
Na meg a sör miatt is!!
Na meg a sör miatt is!!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Alaba a székkel…
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
EZ FUTBALL.
EZ IGEN.
ENNYI.
EZ IGEN.
ENNYI.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én tudom hogy Benzema hozta nekünk a továbbjutást, de Modricnál nincs nagyobb isten.
Es messi eszi a csipszet.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
KAK
Luka
Carlo
Jó éjt a félidőben távozóknak.
Luka
Carlo
Jó éjt a félidőben távozóknak.
Kiev ota nem ugrottam fel meccsen. Most olyat uvoltottem nem ertem hogy nem ebredt fel a gyerek.realistahuni írta: Kiev óta a legnagyobb meccsünk volt ez.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kiev óta a legnagyobb meccsünk volt ez.
SZÓ SZERINT EZT AKARTAM BEÍRNI!sebydani írta: EZ A REAL MADRID Köszönjük!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
EZ A REAL MADRID Köszönjük!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tudtam, hogy rad lehet szamitani koszi!lordgabi írta:https://youtu.be/X9ium95difIRealAsensio írta: Valaki tud linkelni egy meccs utani videot, amikor a szurkolok enekelnek a jatekosok elott? Ezt talaltam, ez is nagyon jo, csak nincs esetleg hosszabb? Pont akkor van vege, amikor meg jobban rakezdenek, libabor
https://youtube.com/shorts/KhcMrH5YebA?feature=share
Somos los Reyes de Europa!
Nekem elsőre ez ugrott be, persze átírással.
https://youtu.be/gdYIpvnzoW8
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
https://youtu.be/X9ium95difIRealAsensio írta: Valaki tud linkelni egy meccs utani videot, amikor a szurkolok enekelnek a jatekosok elott? Ezt talaltam, ez is nagyon jo, csak nincs esetleg hosszabb? Pont akkor van vege, amikor meg jobban rakezdenek, libabor
Somos los Reyes de Europa!
Nekem elsőre ez ugrott be, persze átírással.
https://youtu.be/gdYIpvnzoW8
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Valaki tud linkelni egy meccs utani videot, amikor a szurkolok enekelnek a jatekosok elott? Ezt talaltam, ez is nagyon jo, csak nincs esetleg hosszabb? Pont akkor van vege, amikor meg jobban rakezdenek, libabor
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Marcika miatt azért ne aggódjunk, megoldja majd Alaba/Nacho. Lehet én vagyok rosszul értesült, de úgy tudom mindketten+Militao is bevethető lesz.
Szerintetek melyik lenne a jobb: Marcot kezdetni és később Rodrygot rájuk küldeni vagy fordítva? Utóbbinak a megszokottakhoz képest jó kis meccse volt tegnap.
Szerintetek melyik lenne a jobb: Marcot kezdetni és később Rodrygot rájuk küldeni vagy fordítva? Utóbbinak a megszokottakhoz képest jó kis meccse volt tegnap.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
A masodik felido a mi játékunk
Első félidő V vége H
Első félidő V vége H
- ___Samy___
Szerintem ha az elso 10 percben talalunk egy golt, akkor rendesen megno az eselyunk, meg igy is. Nem irnam meg le azt a meccset.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nagyon fontos volt a tegnapi győzelem, az pedig hogy végül így nyertünk, még ráadásnak adott is egy boostot a csapatnak és a szurkolóknak szerdára. Valószínűleg tényleg most igazi nagy hangulatba kerül Madrid, nehezebb lesz így a psgnek.
Ezzel együtt a bajnokság nekünk a fontos, azt van reális esély nyerni, nagyon jól vizsgázott a csapat hogy sikerült mindhárom meccset behúzni a párizsi bukta óta. Ez egy fontos mérföldkő a szezonban, kulcsmomentum.
A psg ellen ezek ellenére sem gondolom hogy továbbjutunk. Carvajal-Marceloval ez esélytelen, szét fogjak futni őket. Szerintem Casemiro sem helyettesíthető, de szegény Marcelo annyira nincs már formában, tegnap egész komikus volt már a mozgása a többiekhez képest. A psg 3 hete nem is focizik, csak ez jár a fejükben, és dinamikaban sokkal erősebbek.
Azt is látni kell, hogy az elmúlt három hetet figyelembe véve, az sem változott, hogy sem vini nincs jó formában, sem benzema nem 100as. A gólokat ő hozta ugyan az elmúlt hetekben, de a sérülése óta látszik hogy lassabb, önmagához képest a mezőnyben súlytalan.
A középpályát elvesztettük, erre mit fog Carlo kitalálni…Tippelni sem akarok kit küld ki az olasz, hogy fede, kroos hogy épül fel, még lehet ő sem tudja.
Nem vagyok optimista, de egy meccsre bármikor tudunk csodát művelni. Kellene fog valakitől egy extra klasszis teljesítmény, aki húzza a többieket. Ez csak modricban és benzemaban van benne, kerdes meg tudjuk e tartani a labdát, hogy kijöjjön a klasszisuk. Szerintem ez kevés nafta a tarsolyban, hogy a BL-ben meneteljunk…de legalább a következő körbe jó lenne elmenni, csak hogy az arabot megint felbassuk.
Ezzel együtt a bajnokság nekünk a fontos, azt van reális esély nyerni, nagyon jól vizsgázott a csapat hogy sikerült mindhárom meccset behúzni a párizsi bukta óta. Ez egy fontos mérföldkő a szezonban, kulcsmomentum.
A psg ellen ezek ellenére sem gondolom hogy továbbjutunk. Carvajal-Marceloval ez esélytelen, szét fogjak futni őket. Szerintem Casemiro sem helyettesíthető, de szegény Marcelo annyira nincs már formában, tegnap egész komikus volt már a mozgása a többiekhez képest. A psg 3 hete nem is focizik, csak ez jár a fejükben, és dinamikaban sokkal erősebbek.
Azt is látni kell, hogy az elmúlt három hetet figyelembe véve, az sem változott, hogy sem vini nincs jó formában, sem benzema nem 100as. A gólokat ő hozta ugyan az elmúlt hetekben, de a sérülése óta látszik hogy lassabb, önmagához képest a mezőnyben súlytalan.
A középpályát elvesztettük, erre mit fog Carlo kitalálni…Tippelni sem akarok kit küld ki az olasz, hogy fede, kroos hogy épül fel, még lehet ő sem tudja.
Nem vagyok optimista, de egy meccsre bármikor tudunk csodát művelni. Kellene fog valakitől egy extra klasszis teljesítmény, aki húzza a többieket. Ez csak modricban és benzemaban van benne, kerdes meg tudjuk e tartani a labdát, hogy kijöjjön a klasszisuk. Szerintem ez kevés nafta a tarsolyban, hogy a BL-ben meneteljunk…de legalább a következő körbe jó lenne elmenni, csak hogy az arabot megint felbassuk.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kellett már egy ilyen meccs. Gyönyörű gólok, gyönyörű játék. Senki sem lógott ki úgy igazán (Dani is javította a hibákat). Nagyon jó volt nézni a csapatot
Pont most, amikor az elmúlt 2 hónap talán legjobb formájában vagyunk és végre Casemironak is volt egy jó meccse, nem lesz sem ő, sem Mendy, de szerintem még így is meglehet a továbbjutás, ha nem követünk el valami irdatlan baromságot.
Egy Mallorca elleni sárga esetén Militao, Case és Mendy kipontozódnak az El Clasicora. Előbbit biztos lerakhatnánk a padra, kijárna neki a pihenő, utóbbi 2 viszont a PSG ellen sem játszik majd, így velük nem tudom mi lesz. Egy BL továbbjutás esetén ülhetnének ők is és majd Marcelo&Cama/Ceba megoldja.
Pont most, amikor az elmúlt 2 hónap talán legjobb formájában vagyunk és végre Casemironak is volt egy jó meccse, nem lesz sem ő, sem Mendy, de szerintem még így is meglehet a továbbjutás, ha nem követünk el valami irdatlan baromságot.
Egy Mallorca elleni sárga esetén Militao, Case és Mendy kipontozódnak az El Clasicora. Előbbit biztos lerakhatnánk a padra, kijárna neki a pihenő, utóbbi 2 viszont a PSG ellen sem játszik majd, így velük nem tudom mi lesz. Egy BL továbbjutás esetén ülhetnének ők is és majd Marcelo&Cama/Ceba megoldja.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”