Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azta r...t még mindig nem hiszem el! Hihetetlen! Le a kalappal a csapat előtt! Úgy örülök mintha BL-t nyertünk volna
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Utolsó BL cím óta nem éreztem ezt a csapatnál. Bajnoki címnél sem.
Gyönyörű emlékeket idézett fel a lefújás utáni pillanat.
Modric bazdmeg. Olyan energia szabadult fel belőle ennyi idősen, mint aki még az első BL címére készül csak. Benzema, Alaba, mindenki. Hihetetlen.
Megmondom őszintén nem láttam ezt jönni. Pláne 0-2 után.
Bappé meg posztolhatna egy Hala Madridot instára.
Gyönyörű emlékeket idézett fel a lefújás utáni pillanat.
Modric bazdmeg. Olyan energia szabadult fel belőle ennyi idősen, mint aki még az első BL címére készül csak. Benzema, Alaba, mindenki. Hihetetlen.
Megmondom őszintén nem láttam ezt jönni. Pláne 0-2 után.
Bappé meg posztolhatna egy Hala Madridot instára.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Az a ket csere beinditott szinte mindent. Nem tudom, ha veluk kezdunk, hova jutunk, de mar nem is erdekel. A lenyeg, hogy kiejtettuk oket!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Holnap oficial.Sierra írta: Amúgy ha MBappénak ez sem elég, hogy eldöntse hol akar játszani, akkor tényleg felesleges róla beszélni.
Bazzeg hat ma az is belefert hogy Vini elhagyta a labdat a psg kapuja elott 5 meterrel vagy 6 alkalommal. Jo eg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2022. március 9., szerda 23:12-kor.
Amúgy ha MBappénak ez sem elég, hogy eldöntse hol akar játszani, akkor tényleg nincs miről beszélni. És bazdmeg a szünetben még én írtam hogy röhej hogy ő ejt ki minket. Istenem tényleg, mindig elfelejtem hogy ez a csapat BÁRMIRE képes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2022. március 9., szerda 23:11-kor.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Sírok gyerekek, sírok!
Azelső meccs után más miatt sírtam... De nincs még egy ilyen csapat, aki a mínusz tízről plusz végtelenségre hozza... Ezek után lehet bármi, mi ma BL-t nyertünk!!!
Azelső meccs után más miatt sírtam... De nincs még egy ilyen csapat, aki a mínusz tízről plusz végtelenségre hozza... Ezek után lehet bármi, mi ma BL-t nyertünk!!!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mbappe kivetelevel minden es mindenki a helyere kerult.
Bye bye p$g!
Mindenkinek jar a taps, de a legnagyobb kiraly Ancelotti volt, az a ket csere TOP volt. Benzema, Modric, a vedelem, Körte ma is nagyokat fogott, kapu elott hidegver van. 10/10, fantasztikus este, Madridba vagyodom most, micsoda unneples lesz ejszaka…
Bye bye p$g!
Mindenkinek jar a taps, de a legnagyobb kiraly Ancelotti volt, az a ket csere TOP volt. Benzema, Modric, a vedelem, Körte ma is nagyokat fogott, kapu elott hidegver van. 10/10, fantasztikus este, Madridba vagyodom most, micsoda unneples lesz ejszaka…
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És a sok gyökér ellene van a szuperligának
Mint a kriptonit olyanok vagyunk mindenkinek ha megszólal a bl himnusz
Mint a kriptonit olyanok vagyunk mindenkinek ha megszólal a bl himnusz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Én a 10. óta nem örültem így győzelemnek.
Hihetetlen volt a srácok hozzáállása. Ez különbözteti meg a Bajnokokat a jó játékosoktól.
Alaba gólöröme epic volt.
Hihetetlen volt a srácok hozzáállása. Ez különbözteti meg a Bajnokokat a jó játékosoktól.
Alaba gólöröme epic volt.
Hát erre nincsenek szavak! Ez a második félidő a legszebb ZZ korszakot idézte, csak egy CéRonaldo hiányzott a pályáról és full az az élmény.
Viszont a napnál is világosabb, hogy a CKM-nek leáldozott ebben a formában. Imádom Kroost, Casemirot is kedvelem, de egyszerre már nem szabadna őket nyomatni. A jóval idősebb Modric viszi a hátán a csapatot... és ahogy lett mellette két fiatal, gyors, agilis technikás játékos, hát lefociztuk az ellent kérem. Ez a Valverde-Camavinga-Modric középpálya broooot
Viszont a napnál is világosabb, hogy a CKM-nek leáldozott ebben a formában. Imádom Kroost, Casemirot is kedvelem, de egyszerre már nem szabadna őket nyomatni. A jóval idősebb Modric viszi a hátán a csapatot... és ahogy lett mellette két fiatal, gyors, agilis technikás játékos, hát lefociztuk az ellent kérem. Ez a Valverde-Camavinga-Modric középpálya broooot
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
MODRIC!
Épp nézem, a 2. gólnál ő indítja Vinit, majd ő adja a gólpasszt Benz-nek is!
De hiányozni fog ez a kreativitás ha egyszer visszavonul..
Épp nézem, a 2. gólnál ő indítja Vinit, majd ő adja a gólpasszt Benz-nek is!
De hiányozni fog ez a kreativitás ha egyszer visszavonul..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Srácok végig 10/10.
De most nagyon kellett Carlótól az a csere akkor és ott. Talán ez rádöbbenti, hogy lehet cserélni is.
De most nagyon kellett Carlótól az a csere akkor és ott. Talán ez rádöbbenti, hogy lehet cserélni is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealMadridFanatic
Zsenialis volt.
Az meg parades forgatokonyv az elettol, hogy Mbappe oda-vissza villantja a klasszisat es vegul mi megyunk tovabb.
Az meg parades forgatokonyv az elettol, hogy Mbappe oda-vissza villantja a klasszisat es vegul mi megyunk tovabb.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Köszönöm, hogy vagytok srácok
Madridom népe nélkül ez soha nem sikerült volna
Madridom népe nélkül ez soha nem sikerült volna
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
A meccs előtti hangulat a stadionnál, a múlt, ez a klub...ezt soha nem veszik meg a korruptak rohadjanak meg.
Ilyet csak egy ilyen klub tud. Nem.
ERRE CSAK A REAL MADRID KÉPES!
Benzema végre labdát kapott, Modric nem ember...kaptunk ma egy Seedorf utódot, Valverde újra hozta amiért imádjuk...
Vini meg amiért utáljuk és amiért imádjuk de ő ilyen, mindig ilyen lesz, de ma Benzema nélkül ő is a szőnyeg szélén állna.
Óriási meccs, tényleg basszus ezért nem kell károgni, MIKOR HISZITEK MÁR EL? MIKOR KAPJA MEG A TISZTELET ANCELOTTI, A JÁTÉKOSOK, A CSAPAT???
Le a kalappal Carlo előtt, végig jó játék, jó kezdő, tökéletes cserék!!! Ezt, ezzel a csapattal ki hozta volna még? Poch, Klopp, Tuchel? Szerintem senki...
Ilyet csak egy ilyen klub tud. Nem.
ERRE CSAK A REAL MADRID KÉPES!
Benzema végre labdát kapott, Modric nem ember...kaptunk ma egy Seedorf utódot, Valverde újra hozta amiért imádjuk...
Vini meg amiért utáljuk és amiért imádjuk de ő ilyen, mindig ilyen lesz, de ma Benzema nélkül ő is a szőnyeg szélén állna.
Óriási meccs, tényleg basszus ezért nem kell károgni, MIKOR HISZITEK MÁR EL? MIKOR KAPJA MEG A TISZTELET ANCELOTTI, A JÁTÉKOSOK, A CSAPAT???
Le a kalappal Carlo előtt, végig jó játék, jó kezdő, tökéletes cserék!!! Ezt, ezzel a csapattal ki hozta volna még? Poch, Klopp, Tuchel? Szerintem senki...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ket szelvenyen is megtettem h tovabb megyunk.
Ereztem bazdmeg.
Csak egy kis Benzema villanas kellett ahogy irtam is.
Cserek nagyon jot tettek. Viszonylag idoben reagalt Carlo.
Imadom a BL-t
Ezek a legjobb estek. Ezek a feltamadasok
Ereztem bazdmeg.
Csak egy kis Benzema villanas kellett ahogy irtam is.
Cserek nagyon jot tettek. Viszonylag idoben reagalt Carlo.
Imadom a BL-t
Ezek a legjobb estek. Ezek a feltamadasok
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- flori
Gyerekek, le a kalappal.
Honnan jöttek vissza? Uramisten, az utóbbi évek legjobb második félideje.
Hihetetlen.
Honnan jöttek vissza? Uramisten, az utóbbi évek legjobb második félideje.
Hihetetlen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem volt akkora elmeny mint a gyoztes bl dontok. De azert na. Ez nagyon odabaszott.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ___Samy___
Sok meccsunket megeltem mar, de ez valami egeszen kiveteles. 2 golos hatranybol sikerult felallnunk. El sem hiszem. Oriasi orom kiutni a cheatelo arab kocsogoket, aztan elhozni a legjobbjukat ingyen.
Luka meg amit lerakott, embefeletti. 37 evesen
Luka meg amit lerakott, embefeletti. 37 evesen
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"