Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 2., szombat 22:11

Sőt, a két büntető is az ő hibája.
Most ez mire jó?

Tudjuk, hogy nagy Karim fan vagy, de attól még elfogadhatnád a kritikákat... semmi olyat nem mondtak ami ne lett volna igaz...

De azért csak kergesd a másikat.. :lol: :lol:
Hala Madrid!

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 2., szombat 22:10

Na jó gyerekek lapozzunk!
Ha az elsőben az egyik legjobbjuk Lass B. volt, akkor Marci miért mindig méterekről fogta? :hmmm:
Ha Carvajalt lefutották, mit vártunk Arbeloától? Véleményem szerint kimehetett volna Ramos is...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. november 2., szombat 22:09

de ezek a gyökérségek a hátsó négyesnél nem egyedi esetek, mert minden(!!!) rohadt meccsen vannak ilyenek fas*ságok, csak az utolsó két meccsen be is fújták őket. 2 meccs 4 tizi.. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 22:09

Anno Higuain még egy mesterhármas után is fikázva volt.
óriási túlzás...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 22:09

Realista24 írta:
Senki nem vitatja, hogy nem járult hozzá a győzelemhez, de bocs, hogy megmerjük említeni, hogy a végén 2-3 fontos támadás ment el rajta.
Na jó oké, itt befejeztem, komolytalan az egész.

Remélem Pepét is elfelejtük, mert soha nem fogom tudni megszeretni őt, jöjjön Varane, ő legalább higgadt tud maradni minden helyzetben és nem az ellenfelet rúgdossa.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 2., szombat 22:08

Mit sírtok?Nyertünk , az ilyen meccsek megnyerése miatt lesz valaki bajnok nem a gálák miatt.Egyébként meg nem volt khedira felborult a pálya... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. november 2., szombat 22:07

én mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.

:lol: :lol: :lol:

Te kellene legyél padon, Higu vissza kapitánynak, Özil irányít, három BL zsinorban. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!aztán fmbű ki. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2013. november 2., szombat 22:09-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 2., szombat 22:07

Senki nem vitatja, hogy nem járult hozzá a győzelemhez, de bocs, hogy megmerjük említeni, hogy a végén 2-3 fontos támadás ment el rajta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 2., szombat 22:06

pheco remélem azért magadban érted mit akartam kihozni...ha nem, akkor sorry, legközelebb világosabban fogalmazok! :x
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. november 2., szombat 22:06

BBeno írta:én mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.
forumbo ki!

szep volt ancelotti... ketszer sikerult ugyanoda lepned...
pavel írta:Benzema szar hozzáállása ma is megmutatkozott az uccsó percekben, s ez veri ki sok embernél a biztosítékot. Rengetegszer választ rossz megoldást, s sokszor nem úgy megy a védőkre mint teszemazt di María...bár nem feltétlen az ő dolga, de akkor is idegesítő.
di maria vedekezese kimerul abban hogy kergeti a labdast... ezt egy kutya is megtudja csinalni... alapbol nem is ertem hogy most o milyen poszton is volt fennt... de az latszik hogy ancelotti kis kedvence... mourinho2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Legkisebbtobi 2013. november 2., szombat 22:07-kor.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 22:05

Realista24 írta:Az első félidőben a támadóhármas pazarul működött, a másodikban egyik sem, a gólt leszámítva. A gólnál ott volt Karim is, nem őt választotta Bale. De emeljük ki azt, aki hozzájárult a győzelemhez és szidjuk.
Hala madridisták!
Megint annyira elvakult vagy... Leírtad, hogy az első félidőben a támadósor pazarul működött.. kontrákból voltunk csak veszélyesek.. Persze az szép volt. Senki nem vitatja, hogy nem járult hozzá a győzelemhez, de bocs, hogy megmerjük említeni, hogy a végén 2-3 fontos támadás ment el rajta.

Anno Higuain még egy mesterhármas után is fikázva volt.

És most ezzel semmi rosszat nem akarok Benzemának, továbbra is őt szeretném látni a kezdőben, de amit elcseszett, azt megjegyeztem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2013. november 2., szombat 22:07-kor.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 2., szombat 22:05

pavel írta:Benzema szar hozzáállása ma is megmutatkozott az uccsó percekben, s ez veri ki sok embernél a biztosítékot. Rengetegszer választ rossz megoldást, s sokszor nem úgy megy a védőkre mint teszemazt di María...bár nem feltétlen az ő dolga, de akkor is idegesítő.
Mondjuk DM-et ne hozzuk fel pozitív példának. Olyan iszonyat szarul játszott, hogy az valami hihetetlen. Folyamatosan eladott labdák.. Nem tud érdekelni, hogy mennyire hajt, ha közben meg alig van értelmes megmozdulása előre játékban. Úgy tűnik ennyi van benne az argentinban, pár jó meccs, aztán nagyon sok kritikán aluli.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. november 2., szombat 22:03

Zsombor írta:
Anthony írta:pont le :cens: om, de akkora nyomorék volt annál a helyzetnél, hogy kár is
Most komolyan, min vagy kiakadva? Benzema fejelt egy gólt, aminek hathatós segítségével nyertünk 3-2-re, és egy olyan rossz passzért ekézed, aminek köze nem volt a pontok sorsát illetően. Nem baj, adjuk el, Hala Morata!!!
De ki mondta, hogy adjuk el :cens: meg???
Azt mondtam, hogy abban a szituban ritka nagy nyomorék volt, és tetszik nem tetszik az volt, sokan akarjátok védeni a védhetetlent, nemcsak a kopasszal kapcsolatban, hanem a meccsen is.

Nyomorék volt az egész csapat, CR (és Bale) nélkül semmit nem ér az egész bagázs.
Nem értem sajnos Ancelotti miért nem akar/képes stabil kp-t csinálni...egy Xabi mellé nem elég Modric ezt már tavaly is láttuk, ezt nem kell kipróbálni. DM meg szélső óvodás kora óta, ennyit tud, hiába teszi be középre, komolyan no comment kategória ez is.
A két 11-es jogos volt, kár bírózni. De emellett is lőttek vagy 2-3 kapufát, meg néhány óríási ziccert, szóval a két 11-es sem ment fel az alól, hogy szarok voltunk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 2., szombat 22:02

Most nem tudom miért írt hülyeséget... igaza van. De tény, hogy a gól kellett a győzelemhez és a formája biztató. Ennek ellenére elég sokat hibázott ő is ma.
Az első félidőben a támadóhármas pazarul működött, a másodikban egyik sem, a gólt leszámítva. A gólnál ott volt Karim is, nem őt választotta Bale. De emeljük ki azt, aki hozzájárult a győzelemhez és szidjuk.
Hala madridisták!
én mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.
azt-azt :)
Özil zseni, Higu meg világklasszis
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 2., szombat 22:01

Realista24 írta:
benzema a gólján kívül semmit nem csinált. de még egy jó labdaátvétele sem volt. de mindegy mert kellett a gólja a győzelemhez.
De azért írod a hülyeséged :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. november 2., szombat 22:01

Norbi majdnem kiszurkolta nekünk a döntetlent, szerencsére a kiabálása és ő maga is kevés volt ehhez. Viszont szar volt hallgatni, hogy Ronaldo első góljánál csak megemlíti, hogy elvitte az ember mellett, Neymart egy passz miatt istenezik, Bale dettó, akkora esernyővel küldte el az ember, hogy még mindig keresi önmagát, mellette emberünk 2 meccsen 2 gól 4 gólpasszal áll, de ezt nem hallottam, se azt, hogy ma is jól játszott. A csodás meg varázslatos jelzőket, már nem is remélem, csak valami normális makogást, hogy hát-hát nem volt csúnya... :angry:

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 2., szombat 22:01

Benzema szar hozzáállása ma is megmutatkozott az uccsó percekben, s ez veri ki sok embernél a biztosítékot. Rengetegszer választ rossz megoldást, s sokszor nem úgy megy a védőkre mint teszemazt di María...bár nem feltétlen az ő dolga, de akkor is idegesítő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pavel 2013. november 2., szombat 22:01-kor.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 21:59

Hát maradjunk annyiban, hogy élvezetes mérkőzés volt, de szánalmasak voltunk :)

Javulnunk kell hátul, ez nem is kérdés, mert össze vissza rugdossuk a labdát, meg ugrálunk, mint a birkák, mintha megye 2-ben lennénk. Xabi Alonso kell nekünk, azért azok a kulcsfontosságú passzok amikre képes.. Illara is ügyes, de egyelőre ég és föld a kettő, remélem a vezetőség is rájön és még egy évet minimum kap, kell egy ilyen játékos minden csapatba.

Ronaldo az Ronaldo, Bale meg Bale, ezért vannak, hogy eldöntsék a mérkőzéseket. Benzema is igen megvolt zavarodva, azért illett volna jobban átvenni a labdákat, meg emberhez passzolni a végén, mert ezeken meccsek mehetnek el, mindenesetre a gól szerencsére megvolt.
Realista24 írta: De azért írod a hülyeséged
Most nem tudom miért írt hülyeséget... igaza van. De tény, hogy a gól kellett a győzelemhez és a formája biztató. Ennek ellenére elég sokat hibázott ő is ma.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. november 2., szombat 21:59

Szánalmas.
Ancelottinak ideje lenne rendbe szedni a védelmet. Megnyert meccseket teszünk nehézé magunknak.
Ramoson kivül az egész védelem kuka volt ma...Arbeloa volt aki még ma egész jól szállt be...de a többiek, Carvajalnak nagy malaca volt h nem állította ki a spori, meg nekünk is. A második félidő úgy ahogy van értékelhetetlen.
Csak a 3 pontnak örülhetünk...szerencsére az a legfontosabb.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 2., szombat 21:58

MyStiQ írta:
Zsinórban 2x eljátszottuk ezt, a 3. alkalommal ezt már meg fogjuk szopni.
Főleg, hogy a kövi meccs az egyre jobb formában lévő Sociedad ellen lesz. Ott ha ilyen hibákat elkövetünk, akkor hazai pálya ide vagy oda kikapunk. Erősek és Griezmann se kegyelmez.

Viszont a 3 pont megvan, úgyhogy gáz nincs, csak akkor ha nem tanulunk ebből a meccsből, mert ez bizony jó lecke volt.

Bale assist, CR gólok :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: