Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Megtudtam, hogy sehol sem voltunk a meccs első 60 percében, a PSG dominált, Messi jól játszott, labda nélküli mozgásban és pressingben is sokkal jobb volt mint Mbappe. De mivel Mbappera van kihegyezve az egész PSG szegény Messi el van nyomva, nem tud kibontakozni.
De azért szerintem a 7 gól és a 11 gólpassz a farmerek ligájában (+ a labda nélküli mozgás) Mbappe árnyékában remélhetőleg minimum egy Aranylabda top3-at ér, de ha nincsen szemeteskuka a szívük helyén akkor meg kell nyernie!
De azért szerintem a 7 gól és a 11 gólpassz a farmerek ligájában (+ a labda nélküli mozgás) Mbappe árnyékában remélhetőleg minimum egy Aranylabda top3-at ér, de ha nincsen szemeteskuka a szívük helyén akkor meg kell nyernie!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pochettino; “I can tell you what happened, clearly. The VAR allowed the first goal, I have no idea how. We were the better team.”
Gondolom telón nézte az első meccset.
Gondolom telón nézte az első meccset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Joggal merülne fel a kérdés, hogy ha megy így, akkor miért kell úgy is mennie ahogy szokott az utóbbi időben..... De ez párádé volt, pedig az első 5-10 percet leszámítva, az egyenlítő gólig nagyon nem úgy nézett ki, hogy ez meglesz.
Jár a taps a cseréknek, meg az időben cserélésnek is. Rodrygo meg Cama nagyon jól szálltak be. Rodrygo az addig kb hibátlanul játszó Nuno Mendest kb megette vacsorára. Nekem továbbra is nagyon szimpi a srác. Kaphatná a perceket, aztán kiderülne hogy mennyi van benne. Mondanám, hogy ebből tanulhatna az öreg végre, dehát ismerjük. Mallorca ellen jön a CKM meg Asensio
Ezért meg majd jönnek a downvote-ok, de a tegnapi meccs is bizonyította, hogy a CKM-ből leginkább Case-nak kezd leáldozni a csillaga. Egyáltalán nem hiányzott, ahogy a spanyol bajnokik kb 75-85%-nál szintén nem hiányzik.
(Én mondjuk az első félidő alapján Modricot kaptam volna le, mert ő volt a halványabb Krooshoz képest, de szerencsére még ez is jól sült el. )
Jár a taps a cseréknek, meg az időben cserélésnek is. Rodrygo meg Cama nagyon jól szálltak be. Rodrygo az addig kb hibátlanul játszó Nuno Mendest kb megette vacsorára. Nekem továbbra is nagyon szimpi a srác. Kaphatná a perceket, aztán kiderülne hogy mennyi van benne. Mondanám, hogy ebből tanulhatna az öreg végre, dehát ismerjük. Mallorca ellen jön a CKM meg Asensio
Ezért meg majd jönnek a downvote-ok, de a tegnapi meccs is bizonyította, hogy a CKM-ből leginkább Case-nak kezd leáldozni a csillaga. Egyáltalán nem hiányzott, ahogy a spanyol bajnokik kb 75-85%-nál szintén nem hiányzik.
(Én mondjuk az első félidő alapján Modricot kaptam volna le, mert ő volt a halványabb Krooshoz képest, de szerencsére még ez is jól sült el. )
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem sok hangom maradt mára
rég volt ilyen gyönyörű élményben részem.
(asszony halkan megjegyezte, remélem egyszer nekem is fogsz így örülni )
köszönjük meg Poch-nak, hogy nem játszatta a kecskék kecskéjét .... ohwait
rég volt ilyen gyönyörű élményben részem.
(asszony halkan megjegyezte, remélem egyszer nekem is fogsz így örülni )
köszönjük meg Poch-nak, hogy nem játszatta a kecskék kecskéjét .... ohwait
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nasser Al-Khelaïfi yelled "I will K*LL YOU" to a Real Madrid staff member who was recording.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
libabőr
militao is megirigyelte a széket
militao is megirigyelte a széket
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Nagyon nevetek:-)
Főleg a sok okoskodón, de ilyenkor tudom, hogy mi állunk a jó oldalon:-)
Főleg a sok okoskodón, de ilyenkor tudom, hogy mi állunk a jó oldalon:-)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig nagyban hozzájárult a Real továbbjutásához a kihagyott tizivel.b3tman írta:Ugyanigy verte el oket a barca a 6-1 nel. Csak az megjobban fajhatott nekik. Neymar es Messi egyetlenegy megmozdulasara sem emlekszem ( na jo Neymartol egyre igen ) . Semmi tuz nem volt bennuk, csak a felelem a szemukben. Imadtam minden percet.Ramioli írta: Emberek nem kövezetek meg , nem a szívem csücske a bayern münchen de ez az utolsó 30 perc így pörögni egy csapatot csak a 2013 as félelmetes bayernt láttam
Lionel Messi's last nine games against Real Madrid:
0 goals, 0 assists
0 goals, 0 assists
0 goals, 0 assists
0 goals, 0 assists
0 goals, 0 assists
0 goals, 0 assists
0 goals, 0 assists
0 goals, 0 assists
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ugyanigy verte el oket a barca a 6-1 nel. Csak az megjobban fajhatott nekik. Neymar es Messi egyetlenegy megmozdulasara sem emlekszem ( na jo Neymartol egyre igen ) . Semmi tuz nem volt bennuk, csak a felelem a szemukben. Imadtam minden percet.Ramioli írta: Emberek nem kövezetek meg , nem a szívem csücske a bayern münchen de ez az utolsó 30 perc így pörögni egy csapatot csak a 2013 as félelmetes bayernt láttam
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
https://www.goal.com/en/news/psg-presid ... 2c25c72a7d
Tüdüdüdü bubububu salalalaaaa
Szerk: ha jol latom halalosan megfenyegetett egy real dolgozot is
Nyomorult barlanglako balfasz
Tüdüdüdü bubububu salalalaaaa
Szerk: ha jol latom halalosan megfenyegetett egy real dolgozot is
Nyomorult barlanglako balfasz
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma Real himnuszra kelt a család.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem akarom, azt mondani, hogy megéreztem, de... az életben egyszer jó volt, pedig nem is vagyok nő hatalmas respect a fiúknak és az edzői stábnak, amit a szezonban vártam tőlük már bőven túlszárnyalják és mindezt nagybetűs csapatként.R. Carlos írta: Én csak halkan jegyzem meg, hogy elvileg létezik ebben a sportban formaidőzítés a játékosoknál, ami lehet pont a most következő meccsekre érkezik meg. Meglátjuk. Hét közben kiderülhet, hogy az edzőnk még mindig egy legenda és nem véletlenül került ide.
Mbappét pedig most hoztuk el ezzel a meccsel szerintem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Sajnálom, hogy a félidőnél leléptem. Sajnos 3 este óta nem aludtunk - az 1 éves miatt, és nem bírtam.
Röviden: Carlo knows, KAK
Röviden: Carlo knows, KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Tiszteletbeli Donnaruma, saját játékos topicot nem nyitunk Nagyon kellett ő ehhez a fordításhoz!
Utolsó negyed órában õ is csak nézett bambán, kész szerencse hogy a meccs után a sporihoz meg az interjúkra megtalálta a hangját.
Meg is mutatta szerintem, miért nincs itt helye.zsírosdeszka írta: Nem lennék Pochettino helyében.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Gyakorlatilag estere nem lesz munkaja.zsírosdeszka írta: Nem lennék Pochettino helyében.
Undorodom ezektol, remelem visszahuznak oda, ahonnan jottek, az ures csekkeket meg adjak oda beteg gyerekeknek, akiknek az elete mulik egy egy muteten. Sokkal tobbet tenne hozza… jellemtelen senkik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
De szééép! All in-t nyomott az olajos brigád; és buknak szépen mindent; a világ jelenlegi legjobbja, Mbappé most lett végérvényesen is borítékolható, ráadásul 200 milla helyett ingyen, kiesnek a 16 között egy újabb nagy bevásárlás után és lehet még böribe is vágják a korrupt idegbeteg elnököt! Ciki na Ment a farok méregetés, meg a nagy pofa, most meg rajtuk röhög majd mindenki, Perez papával az élen!Eriggy ki a stadion elé az ultras surhoz te kecskebaszó ott ordibáljál!!!
Nemnormális, soha nem tartoznék egy ilyen elnök klubjába, ciki nagyon.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Gyönyörű élmény
Nem egy foci meccset nyertünk meg ma, nem csak bejutottunk a következő körbe.
Eszmei értéke van, szimbolikus győzelem. Egy egészséges világban létező, igaz értékek mentén működő csapat győzött le egy hamis, visszataszító modern undormanyt.
Egy kis reménysugár... jelentőségteljes.
Nem is érdemes belemenni a valós taktikai-technikai összképbe. A következő körben lehet kiesünk...
De számomra ez a 4 BL megkoronázása volt ma este!
Köszönöm Karim, Luka, Tibó, Vini, Mili, Alaba, Fede, Rodry!
Nem egy foci meccset nyertünk meg ma, nem csak bejutottunk a következő körbe.
Eszmei értéke van, szimbolikus győzelem. Egy egészséges világban létező, igaz értékek mentén működő csapat győzött le egy hamis, visszataszító modern undormanyt.
Egy kis reménysugár... jelentőségteljes.
Nem is érdemes belemenni a valós taktikai-technikai összképbe. A következő körben lehet kiesünk...
De számomra ez a 4 BL megkoronázása volt ma este!
Köszönöm Karim, Luka, Tibó, Vini, Mili, Alaba, Fede, Rodry!
Eriggy ki a stadion elé az ultras surhoz te kecskebaszó ott ordibáljál!!!