Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 10., csütörtök 10:45

Csendben megemlíteném Pintus mester nevét is, nem lepne meg, ha tavaszra lenne időzítve az a forma.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 10., csütörtök 10:15

hehetheoriginal írta: hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok :lol: , de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
remelhetoleg kitart az elony a bajnoki cimig, beellben meg lesz ami lesz.
Most is megcopatta párszor a PSG-t, főleg amikor nem voltak sündisznó álláásban, csak aztán a kapu közelében jönnek a szokásos képtelenségei.

Nyilván ez a csapat nem BL esélyes, nagy átalakulás előtt állunk, de lehet még úgy is fog kelleni 1-2 év. Az oké, hogy mondjuk jön Mbappe, de össze kell érnie egy új baszó középpályának, + a szélső védő poszton is vannak hiányosságok.

De remélhetőleg a nyáron jó irányba mozdulunk el.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 10:00

ANDS írta: Érdekes dolgokat írsz.
Ronaldinho óta volt ott Ibrahimovics is.
Neymar.
Di Maria.

Ezek egyszerűen, ahogy egy barátom megjegyezte a “puding” francia bajnokságban játszanak, ami most látszódott. A második meccs második félidő közepére képesek összeomlani, ahogy a barca ellen 6:1- re, az MU ellen is kiestek, és tegnap is.

Messivel együtt.
Pochettinot meg sokan dicsérik, mekkora edző. Lehet, de szerintem Ancelotti nagyobb.

Amit a cserékről írsz, azzal nem értek egyet, szerintem sokkal jobb lett a csapat Rodrygoval elől, és sokkal veszélyesebb a kp a Cama- Fede duóval.

Ibra óta már mindegyik ez az "új" psg recept szerint készült "csapat" volt (végy egy halom pénzt, verd el koncepció nélkül játékosokra, cserélj évente edzőt, és csodálkozz miért nem jön a "hőn áhított" bl cím), nem feltétlen az a baj, hogy "csak" egy francia ligában játszanak, ha nincsenek meg az alapok, ugyanúgy anyukád szoknyája mögé bújsz, ha baj van, mint tegnap tették..
ez a psg all time undorító brigád. Az egész csapat és kultúra bűzlik, láthatóan rossz fizikai állapotban levő sztárok, rossz keretösszetétel, játékosvezérelt klikkesedő hangulat, zéró kémia..minden el van baszva ami el lehet
ERRŐL beszélek!!! :salute: :agree:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 10., csütörtök 9:49

Két dolog, egyrészt most azért egy kicsit még lehet örömködni meg kárörvendeni, ez a psg all time undorító brigád. Az egész csapat és kultúra bűzlik, láthatóan rossz fizikai állapotban levő sztárok, rossz keretösszetétel, játékosvezérelt klikkesedő hangulat, zéró kémia..minden el van baszva ami el lehet. MBappe nagyon kilóg mentalitásban, fizikai állapotban, mindenben, én nem tudom elképzelni hogy ő maradna, biztosan látja és érzi ezt. Nagyon durva sebességkülönbség volt nála, azon kéne dolgozni, hogy a kapussal szemben összerakja magát, ahogy a második lesgólnál megoldotta az már tetszetős volt.

A csapatról meg a szokásost lehet elmondani, az akarat megvolt, a hangulat megvolt, csapategység tizes, ezek nagyon fontos dolgok. Vannak látható problémák, de ezek nem újak. Nacho ilyen szinten alkalmatlan szélsővédőnek, Carvajal 90 percet nem bír, a CKM halott, sőt, Casemironak egyre kevésbé látni a helyét, Kroos meg Modric közül meg az egyik elégnek tűnik. Valverde jön fel mint a talajvíz ez fontos. Vini ok benzema nagyon ok, de Asensio kezdőként totális kuka és kula. Az a baj Rodrygo is 30 perces játékos mint a spanyol, szóval így még nincs meg a 90 perc a jobbosra. :lol:

Én még mindig szkeptikus vagyok Carloval szemben, ha meglépné főleg a kp-n a ckm feloszlatását és nem kényszerből, akkor majd elnézést kérek. Ha megtenné, szerintem egy csapásra esélyessé lépünk elő, bár így se vagyunk messze tőle. Egy dolog a képesség és egy dolog a bl és a bl rutin. Egy szerencsésebb sorsolással a 4 simán meglehet, onnantól meg 1-1 hiba dönt.
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 10., csütörtök 9:41

Egyedül a City ellen látok kevés esélyt egy oda visszavágón.

Őket a döntőbe kell egy meccsen elkapni. :kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 9:31

Szerintem hehe azzal mindenki egyet ért hogy egy komoly csapattól bayern, city etc kevés esélyünk van. Ha a psg is kicsit fel tudna fejben, kohézióban nőni a feladathoz, tegnap is továbbjutnak.

Nem vagyunk már top3, talán top5 még igen, azt hiszem...
Én ezzel a továbbjutással és egy bajnoki címmel messze elégedett lennék erre az idényre. Ha még továbbmegyünk és még a barcát is megcsapjuk az csak gratis

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 10., csütörtök 9:28

Annyira kurvára köszönöm a csapatnak, hogy ebben a szorongásra okot adó időszakban hosszú órákra kiszakítottak :sziv: , és újra 12 éves gyerek lehettem, és ugráltam mint egy bolond!!! :sziv:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 9:26

hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok :lol: , de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
Nem kell ezt leszavazni, mert ezek a tények.
A többi csapat esélyesebb a BL-re, de a szokásos baromságot elsütöm, hogy bármi megtörténhet.
Ezzel, hogy az újrasorsolás után őket kaptuk, egy dolog érdekelt, hogy kicsapjuk őket, mint a világ most Karimra.
Bajnokságban a Barcát még el kéne söpörni, akkor még inkább megnyugodnék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 9:18

meg oda kell vinni varane-t pogbat, beigerni a stadiont is bappenak, hogy maradjon.

ennyire egyertelmuen latni, hogy nem volt vezer a palyan, ilyen szintu meccsen, ez eleg kuriozum. markinnyosz a csk maga is hibat hibara, golpasszt golpasszra halmozva jatszott, ez olyan, mint hogy herri megajr akarja nekem megmondani, hogy hogy kell fotballozni.

edzo is, akar törcsi (tuchel), akar pokettinho teblabol az oldalvonalon, tokmindegy, amig messi nem hajlando visszazarni, kb 3 sprintre tellett tole 90 perc alatt. neymar full forman kivul, ha nem lesz jobb, akkor a vebe utan vissza is vonulnek a helyeben, nem kell ezt mar eroltetni.

dimaria nem jatszatasa nagy hiba volt, de sztem serult volt, huzta a labat a vegen.

teny, hogy labdatartasban, kreativitasban veszelyesek, de fejben sok sok eve valahogy gyengek, allandoan leegnek a tovabbjutas kuszoben.

ha ezek utan bappe nem jon el onnan, akkor maradhat is ott, messze kiemelkedik hozzaallasban es felfogasban is, nem kene elvesztegetnie a fiatalsagat. akar madrid, akar mashol, de en hulye lennek maradni, raadasul a klubvezetes is full kulturalatlan szegyent hoz mindenkire, csak mert nem jutott tovabb az osszevasarolt csapat, nem tudjak megemeszteni.
Ha meg az arab agresszivitását nem bünteti meg az uefa akkor húzza le a rolót. Hát a stadionban a szurkolókat már kamerával figyelik, aki ennek a tizedét csinálja egy stadion környékén távolítják el...és ezt megengedni hogy ez a gyász a bírókat meg klub alkalmazottakat fenyítsen...2022ben...ebben a polkorrekt világban...ettől nem határolódik el a futball világ? Őt nem basszák ki a tisztségeiből ezért? Csak ha egy macskába belerúgsz? Egy arab mondhatja egy europainak hogy megöllek? Ez nem rasszizmus? Forditva se lenne? Gusztustalan nyomorék
max kap egy körmöst, semmi extra ne aggodj. penz beszel, mint mindig. senki sem egyenlo, soha nem volt, soha nem lesz.

hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok :lol: , de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 9:15

Realista24 írta: Pochettino; “I can tell you what happened, clearly. The VAR allowed the first goal, I have no idea how. We were the better team.”

Gondolom telón nézte az első meccset.
Mindkét meccsen gyenge volt a psg. Első meccsen persze mi még inkább. De a psg, mint csapat mindkét meccsen leszerepelt. Mbappé egyedül vitte volna tovább a csapatot. Aki még büszke lehet magára, és engem meg is lepett hogy végre egy ilyen nagy párharcban hozza amit kell az Verratti volt. Voltak még jó egyéni teljesítmények itt ott néha, de csapatként rohadtul nem voltak jobbak. Úgyhogy a legnagyobb sztárjuk nélkül majd valamit ki kellene találni, hogy legalább a francia bajnokság meglegyen.

Ha meg az arab agresszivitását nem bünteti meg az uefa akkor húzza le a rolót. Hát a stadionban a szurkolókat már kamerával figyelik, aki ennek a tizedét csinálja egy stadion környékén távolítják el...és ezt megengedni hogy ez a gyász a bírókat meg klub alkalmazottakat fenyítsen...2022ben...ebben a polkorrekt világban...ettől nem határolódik el a futball világ? Őt nem basszák ki a tisztségeiből ezért? Csak ha egy macskába belerúgsz? Egy arab mondhatja egy europainak hogy megöllek? Ez nem rasszizmus? Forditva se lenne? Gusztustalan nyomorék

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 10., csütörtök 9:09

raul 4 ever írta: Én a 60valahanydik percnél mondtam magamban, amikor már húzták az időd 1-1nél, hogy "ki fogtok esni", ugyanazt eljátszották, mint emeryvel a barca ellen. Tipikus kispolgári hozzáállás: valahogy húzzuk ki. Hát nem.. Ez a Real Madrid fiúkák, itt nem..

De valahogy annyira kozmikus igazságtalanság lett volna, ha továbbmennek, hát 20 éve Dinho-n kívül Jerome Rothen volt az egyetlen valamirevaló játékos a psg-ben? Egy ilyen összevásárolt, koncepció nélküli újgazdag hányadék NEM GYŐZHET!!! És nem is..

A meccsről nem nagyon tudok mit mondani, 3 félidőn keresztül jobbak voltak, vagy max tegnap az elsőben volt egyenlő a párharc, de sok átütő erő a csapatban nem volt. Aztán kicsit minden mindegy alapon jött a Kroos-Cama csere, meg a bigfat0-t mutató Ase helyett Rodry, de igazából nem a cserék miatt vertük őket ki a bl-ből, hanem mert balfékek.. Összezuhant a kártyaváruk..

Ahol Alaba ilyen tűzben tartja a többieket :sziv: :sziv:
Ahol Eder úgy tart rendet maga körül, hogy kb. akkor vehetett levegőt mellette bárki, ha engedte :sziv: :sziv:
Ahol Modric lefutja leo-t, neymart, verratti-t :sziv: :sziv:
Ahol BigBenz 15 perc alatt rúg mesterhármast :sziv: :sziv:
Ott ilyen fejbengyenge emberek úgy el lesznek verve, mint a rongy..

Ahogy Faust írta: Poch megmutatta miért nem kell ide.. Nyeregben voltak végig, de 1-1-nél egyszerűen összef*sták magukat.. (Pedig eddig nagyon csíptem, de hát fel lett mosva a csapatával a Bernabeu)

Mégegyszer: az a csapat, amelyik sose adja fel, amelyik 15 perc alatt hármat ver az összeomló ellenfelének, megérdemel minden dicséretet!!
Imádom őket!!
Ezt kértem a Jézuskától is: verjük ki a psg-t csakazértis!!! Egyszerűen világi igazságtalanság lenne, ha egy ilyen minden fairplay szabályt kikerülő, csak arcokból álló, 0 kultúrával rendelkező csapat továbbjutna.

Persze, nem mindig győzhet a Real, de amit meg kellett mutatni, a legnagyobbak tegnap este ismét megmutatták!!
Vamoooooooooos!!!! :salute: :salute: :sziv: :sziv:

Nagyot mentek a fiúk, de azért centiken múlott az első mbappe gól is, a második benzema gól is, mindkétszer a mi javunkra. Láttunk már ennél nagyobb lest elengedni a VARnál, most hálisten nem.

Küzdésből jeles, nekem a harmadik találat volt az amikor felüvöltöttem, hát még a másodikat se fogtuk fel de már Benz szaladt újra a szögletzászlóhoz. :sziv:

Valaki írta hogy a Benz-Modric duo már lepipalta a Ramos-Cr párost. Azért itt megremegett a plafon...

Üdv,

Egy károgó :D

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 8:59

Én a 60valahanydik percnél mondtam magamban, amikor már húzták az időd 1-1nél, hogy "ki fogtok esni", ugyanazt eljátszották, mint emeryvel a barca ellen. Tipikus kispolgári hozzáállás: valahogy húzzuk ki. Hát nem.. Ez a Real Madrid fiúkák, itt nem..

De valahogy annyira kozmikus igazságtalanság lett volna, ha továbbmennek, hát 20 éve Dinho-n kívül Jerome Rothen volt az egyetlen valamirevaló játékos a psg-ben? Egy ilyen összevásárolt, koncepció nélküli újgazdag hányadék NEM GYŐZHET!!! És nem is..

A meccsről nem nagyon tudok mit mondani, 3 félidőn keresztül jobbak voltak, vagy max tegnap az elsőben volt egyenlő a párharc, de sok átütő erő a csapatban nem volt. Aztán kicsit minden mindegy alapon jött a Kroos-Cama csere, meg a bigfat0-t mutató Ase helyett Rodry, de igazából nem a cserék miatt vertük őket ki a bl-ből, hanem mert balfékek.. Összezuhant a kártyaváruk..

Ahol Alaba ilyen tűzben tartja a többieket :sziv: :sziv:
Ahol Eder úgy tart rendet maga körül, hogy kb. akkor vehetett levegőt mellette bárki, ha engedte :sziv: :sziv:
Ahol Modric lefutja leo-t, neymart, verratti-t :sziv: :sziv:
Ahol BigBenz 15 perc alatt rúg mesterhármast :sziv: :sziv:
Ott ilyen fejbengyenge emberek úgy el lesznek verve, mint a rongy..

Ahogy Faust írta: Poch megmutatta miért nem kell ide.. Nyeregben voltak végig, de 1-1-nél egyszerűen összef*sták magukat.. (Pedig eddig nagyon csíptem, de hát fel lett mosva a csapatával a Bernabeu)

Mégegyszer: az a csapat, amelyik sose adja fel, amelyik 15 perc alatt hármat ver az összeomló ellenfelének, megérdemel minden dicséretet!!
Imádom őket!!
Ezt kértem a Jézuskától is: verjük ki a psg-t csakazértis!!! Egyszerűen világi igazságtalanság lenne, ha egy ilyen minden fairplay szabályt kikerülő, csak arcokból álló, 0 kultúrával rendelkező csapat továbbjutna.

Persze, nem mindig győzhet a Real, de amit meg kellett mutatni, a legnagyobbak tegnap este ismét megmutatták!!
Vamoooooooooos!!!! :salute: :salute: :sziv: :sziv:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. március 10., csütörtök 8:45

Anthony írta: Megtudtam, hogy sehol sem voltunk a meccs első 60 percében, a PSG dominált, Messi jól játszott, labda nélküli mozgásban és pressingben is sokkal jobb volt mint Mbappe. De mivel Mbappera van kihegyezve az egész PSG szegény Messi el van nyomva, nem tud kibontakozni.

De azért szerintem a 7 gól és a 11 gólpassz a farmerek ligájában (+ a labda nélküli mozgás) Mbappe árnyékában remélhetőleg minimum egy Aranylabda top3-at ér, de ha nincsen szemeteskuka a szívük helyén akkor meg kell nyernie!
Jól mozgott a labda nélkül :lol: :lol: Már készül a narratíva a nyolcadik aranybogyóra.

Amiket én olvastam, abban talán meg sem említették, hogy a hétszeres aranylabdás Messi a kieső csapatban játszott. Közben emberemlékezet óta nem volt olyan MU vereség, amiben nem egy bőgő Ronaldót raktak a címlapra.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 10., csütörtök 8:35

Pont azt neztem, hogy mennyire el tudta engedni a letamadast. 2 meternel tavolabbi ember fele egy lepest nem tett. Amikor elkezdett egni a haz, akkor kezdett letamadgatni.

Mbappe mindenben jobb volt nala.

Szerencsere Neymar is halvany volt.

De kit erdekel? Amint megkaptak a golt, latszott, hogy begitteltek, minden tekinteten az erzodott, hogy ugye nem? Mi meg megereztuk a verszagot es nem is volt kegyelem. Meg 3-1-nel is mutatta Modric, hogy maradjunk fent rajtuk, nem visszaalltunk kibekkelni. Raadasul pont neki volt az a balos ivelese, konnyeden beakadhatott volna az is, es ezeken kivul is le tudtuk volna zarni egy negyedikkel.

A franciak meg hadd magyarazzak a bizonyitvanyt, testkozelbol lathattak igazi bajnokokat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 10., csütörtök 8:30

Megtudtam, hogy sehol sem voltunk a meccs első 60 percében, a PSG dominált, Messi jól játszott, labda nélküli mozgásban és pressingben is sokkal jobb volt mint Mbappe. De mivel Mbappera van kihegyezve az egész PSG szegény Messi el van nyomva, nem tud kibontakozni.

De azért szerintem a 7 gól és a 11 gólpassz a farmerek ligájában (+ a labda nélküli mozgás) Mbappe árnyékában remélhetőleg minimum egy Aranylabda top3-at ér, de ha nincsen szemeteskuka a szívük helyén akkor meg kell nyernie!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 8:21

Pochettino; “I can tell you what happened, clearly. The VAR allowed the first goal, I have no idea how. We were the better team.”

Gondolom telón nézte az első meccset.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 10., csütörtök 8:15

Joggal merülne fel a kérdés, hogy ha megy így, akkor miért kell úgy is mennie ahogy szokott az utóbbi időben..... :D De ez párádé volt, pedig az első 5-10 percet leszámítva, az egyenlítő gólig nagyon nem úgy nézett ki, hogy ez meglesz.

Jár a taps a cseréknek, meg az időben cserélésnek is. Rodrygo meg Cama nagyon jól szálltak be. Rodrygo az addig kb hibátlanul játszó Nuno Mendest kb megette vacsorára. Nekem továbbra is nagyon szimpi a srác. Kaphatná a perceket, aztán kiderülne hogy mennyi van benne. Mondanám, hogy ebből tanulhatna az öreg végre, dehát ismerjük. Mallorca ellen jön a CKM meg Asensio :lol:

Ezért meg majd jönnek a downvote-ok, de a tegnapi meccs is bizonyította, hogy a CKM-ből leginkább Case-nak kezd leáldozni a csillaga. Egyáltalán nem hiányzott, ahogy a spanyol bajnokik kb 75-85%-nál szintén nem hiányzik.

(Én mondjuk az első félidő alapján Modricot kaptam volna le, mert ő volt a halványabb Krooshoz képest, de szerencsére még ez is jól sült el. :salute: )

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. március 10., csütörtök 8:07

nem sok hangom maradt mára :sziv:
rég volt ilyen gyönyörű élményben részem.
(asszony halkan megjegyezte, remélem egyszer nekem is fogsz így örülni :lol: )

köszönjük meg Poch-nak, hogy nem játszatta a kecskék kecskéjét :agree: .... ohwait
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 8:02

Nasser Al-Khelaïfi yelled "I will K*LL YOU" to a Real Madrid staff member who was recording.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. március 10., csütörtök 7:49

libabőr
militao is megirigyelte a széket :lol: :lol: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: