Most ez mire jó?Sőt, a két büntető is az ő hibája.
Tudjuk, hogy nagy Karim fan vagy, de attól még elfogadhatnád a kritikákat... semmi olyat nem mondtak ami ne lett volna igaz...
De azért csak kergesd a másikat..
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 2., szombat 22:11
Most ez mire jó?Sőt, a két büntető is az ő hibája.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 2., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. november 2., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 22:09
óriási túlzás...Anno Higuain még egy mesterhármas után is fikázva volt.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 22:09
Na jó oké, itt befejeztem, komolytalan az egész.Realista24 írta:Sőt, a két büntető is az ő hibája.Senki nem vitatja, hogy nem járult hozzá a győzelemhez, de bocs, hogy megmerjük említeni, hogy a végén 2-3 fontos támadás ment el rajta.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 2., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. november 2., szombat 22:07
én mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 2., szombat 22:07
Sőt, a két büntető is az ő hibája.Senki nem vitatja, hogy nem járult hozzá a győzelemhez, de bocs, hogy megmerjük említeni, hogy a végén 2-3 fontos támadás ment el rajta.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 2., szombat 22:06
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. november 2., szombat 22:06
forumbo ki!BBeno írta:én mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.
di maria vedekezese kimerul abban hogy kergeti a labdast... ezt egy kutya is megtudja csinalni... alapbol nem is ertem hogy most o milyen poszton is volt fennt... de az latszik hogy ancelotti kis kedvence... mourinho2pavel írta:Benzema szar hozzáállása ma is megmutatkozott az uccsó percekben, s ez veri ki sok embernél a biztosítékot. Rengetegszer választ rossz megoldást, s sokszor nem úgy megy a védőkre mint teszemazt di María...bár nem feltétlen az ő dolga, de akkor is idegesítő.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 22:05
Megint annyira elvakult vagy... Leírtad, hogy az első félidőben a támadósor pazarul működött.. kontrákból voltunk csak veszélyesek.. Persze az szép volt. Senki nem vitatja, hogy nem járult hozzá a győzelemhez, de bocs, hogy megmerjük említeni, hogy a végén 2-3 fontos támadás ment el rajta.Realista24 írta:Az első félidőben a támadóhármas pazarul működött, a másodikban egyik sem, a gólt leszámítva. A gólnál ott volt Karim is, nem őt választotta Bale. De emeljük ki azt, aki hozzájárult a győzelemhez és szidjuk.
Hala madridisták!
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 2., szombat 22:05
Mondjuk DM-et ne hozzuk fel pozitív példának. Olyan iszonyat szarul játszott, hogy az valami hihetetlen. Folyamatosan eladott labdák.. Nem tud érdekelni, hogy mennyire hajt, ha közben meg alig van értelmes megmozdulása előre játékban. Úgy tűnik ennyi van benne az argentinban, pár jó meccs, aztán nagyon sok kritikán aluli.pavel írta:Benzema szar hozzáállása ma is megmutatkozott az uccsó percekben, s ez veri ki sok embernél a biztosítékot. Rengetegszer választ rossz megoldást, s sokszor nem úgy megy a védőkre mint teszemazt di María...bár nem feltétlen az ő dolga, de akkor is idegesítő.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. november 2., szombat 22:03
De ki mondta, hogy adjuk el meg???Zsombor írta:Most komolyan, min vagy kiakadva? Benzema fejelt egy gólt, aminek hathatós segítségével nyertünk 3-2-re, és egy olyan rossz passzért ekézed, aminek köze nem volt a pontok sorsát illetően. Nem baj, adjuk el, Hala Morata!!!Anthony írta:pont le om, de akkora nyomorék volt annál a helyzetnél, hogy kár is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 2., szombat 22:02
Az első félidőben a támadóhármas pazarul működött, a másodikban egyik sem, a gólt leszámítva. A gólnál ott volt Karim is, nem őt választotta Bale. De emeljük ki azt, aki hozzájárult a győzelemhez és szidjuk.Most nem tudom miért írt hülyeséget... igaza van. De tény, hogy a gól kellett a győzelemhez és a formája biztató. Ennek ellenére elég sokat hibázott ő is ma.
azt-aztén mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 2., szombat 22:01
én mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.Realista24 írta:De azért írod a hülyeségedbenzema a gólján kívül semmit nem csinált. de még egy jó labdaátvétele sem volt. de mindegy mert kellett a gólja a győzelemhez.
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. november 2., szombat 22:01
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 2., szombat 22:01
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 21:59
Most nem tudom miért írt hülyeséget... igaza van. De tény, hogy a gól kellett a győzelemhez és a formája biztató. Ennek ellenére elég sokat hibázott ő is ma.Realista24 írta: De azért írod a hülyeséged
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. november 2., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 2., szombat 21:58
Főleg, hogy a kövi meccs az egyre jobb formában lévő Sociedad ellen lesz. Ott ha ilyen hibákat elkövetünk, akkor hazai pálya ide vagy oda kikapunk. Erősek és Griezmann se kegyelmez.MyStiQ írta:
Zsinórban 2x eljátszottuk ezt, a 3. alkalommal ezt már meg fogjuk szopni.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem