Sorozatok, TV műsorok
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Hbo max, Station eleven
4 rész után sem igazán tudom hova tenni a sztorit, de ha már eddig néztem, akkor folytatom.
Valaki megnézte már?
Érdemes?
4 rész után sem igazán tudom hova tenni a sztorit, de ha már eddig néztem, akkor folytatom.
Valaki megnézte már?
Érdemes?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
felneztem sorozatjunkiera, tudom, hogy mar mindenki varta a nagy bejelentest, szovalSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Nagy Ervin lesz Zámbó Jimmy A Király című RTL Klub-os sorozatban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
f is family-t nezte valaki ?
az elso 1-2 evad meg ligtosabb de aztan vannak erosebb poenok is, teljesen jot lehet rajta szorakozni.
mondjuk ha valahol, itt biztosan lerontana a magyar szinkron, mert minden masodik karakter kb mentalisan stikkes (drogos, perverz, zsido, neger, meleg, minden akad) es ezt rohadt jol visszaadja az eredeti hang.
az elso 1-2 evad meg ligtosabb de aztan vannak erosebb poenok is, teljesen jot lehet rajta szorakozni.
mondjuk ha valahol, itt biztosan lerontana a magyar szinkron, mert minden masodik karakter kb mentalisan stikkes (drogos, perverz, zsido, neger, meleg, minden akad) es ezt rohadt jol visszaadja az eredeti hang.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kicsit hosszúak nekem a részek, 20 perc elég lenne részenként ebből a marhaságból. De amúgy helyén kezeli saját magát a sorozat, van némi önirónia is benne, pont annyit ad, amennyi nekem elég a jelmezes témából.Anthony írta: Belőttem az HBO Maxot.
Elsőre gondoltam megnézem milyen a Peacemaker.
Hát gyerekek, ez óriási meglepetés, kumma jól szórakozok, teljesen meglepődtem. Rég jött be ennyire egy sorozat: vicces, mocskos, fasza zenékkel, még az érzelmeket is eladja nekem. Már az elején az intro is hatalmas
Aki szereti az elszállt marhaságokat azoknak nagyon ajánlom.
Guilty pleasurebe befér bőven.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Bár a Vikings sorozatot anno félretettem, mert nem bírtam kivárni a heteken át való várakozást, de a Last Kingdomot végig követtem, s meglepődve láttam pár napja, hogy fent van az "online könyvtárakban", gyors le is kaptam. A 4.évadot is csak nemrég néztem meg. úgyhogy relatíve friss az élmény.Halfkey írta: Ha már viking téma, Last Kingdom 5. évada kinn, imádom a könyveket meg a sorozatot is, de itt kezd kicsit elmenni abba a tipikus Cornwell hibába a dolog amikor túl sokat ír már egy világról, és már 16x keresztez mindenki mindenkit.
Viszont itt szerintem nagyon sok minőségi karakter és színész volt az évadok során - mindkét oldalon. A főszereplő is telitalálat volt szerintem.
(1-2 évadok nézésekor valamikor beszereztem ebből a könyveket, amiket tudtam, gondoltam, ha majd nem jöv köv évad nekiállok, de állandóan jön XD úgyhogy egyelőre pihennek a könyvek - az első 6 kötet megvan. Plusz még pár másik könyve dettó).
Ha már viking téma, Last Kingdom 5. évada kinn, imádom a könyveket meg a sorozatot is, de itt kezd kicsit elmenni abba a tipikus Cornwell hibába a dolog amikor túl sokat ír már egy világról, és már 16x keresztez mindenki mindenkit.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vikings Valhalla
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
A story még okés lenne, de a megvalósítás, a színészek mind-mind kuka.
Első évad 8 részes volt, nekem ebből ennyi bőven elég is volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg az, hogy egy viking hadvezért néger női színész játszik el, a legalja az egésznek!
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
A story még okés lenne, de a megvalósítás, a színészek mind-mind kuka.
Első évad 8 részes volt, nekem ebből ennyi bőven elég is volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg az, hogy egy viking hadvezért néger női színész játszik el, a legalja az egésznek!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Belőttem az HBO Maxot.
Hát gyerekek, ez óriási meglepetés, kumma jól szórakozok, teljesen meglepődtem. Rég jött be ennyire egy sorozat: vicces, mocskos, fasza zenékkel, még az érzelmeket is eladja nekem. Már az elején az intro is hatalmas
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Upvote megnezem akkor, ha meg szűk csonkolt kisfiuk is lennenek benne akkor lenne igazan fajinnmate írta:Igen, így neked is ajánlotthehetheoriginal írta: Megint a buzikrol, ahogy kosarasokkal hemperegnek?
thereisonly1ronaldo
Csak szóvá tettem, hogy soha nem értettem miért kellene abból filmet csinálni. Nem háborodtam fel.
De ismerve a Disney-t, úgyis lesz abból is sorozat, idő kérdése csak.
De ismerve a Disney-t, úgyis lesz abból is sorozat, idő kérdése csak.
Nem jobb, de azért ne háborodj fel rajta ha valakit érdekel az a világ A sithek vs jedik mint egyenrangú felek jelentős befolyásokkal világok fölött szerintem érdekes premise.atesz írta: De minek? Mivel jobb az, ha az old republic és mondjuk nem az új filmek után játszódik 100 évvel?
Ebben is csak a fanservice-t látom, mert jajj de jó, old republic.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Erdemes a Showtime konyhet elolvasni, azon alapul a sorozat. Jeff Pearlman irta.nmate írta:
Egyébként NBA (de igazából bárkinek) rajongóknak ajánlott Winning Time, most jött HBO Maxra. Középpontban a Showtime Lakers.
- nmate
Igen, így neked is ajánlotthehetheoriginal írta: Megint a buzikrol, ahogy kosarasokkal hemperegnek?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Megint a buzikrol, ahogy kosarasokkal hemperegnek?nmate írta: Akkor ne hívjuk Star Warsnak, az is csak fanservice.
Egyébként NBA (de igazából bárkinek) rajongóknak ajánlott Winning Time, most jött HBO Maxra. Középpontban a Showtime Lakers.
thereisonly1ronaldo
Hát ez így is van mióta megvette a Disney a nevet
- nmate
Akkor ne hívjuk Star Warsnak, az is csak fanservice.
De minek? Mivel jobb az, ha az old republic és mondjuk nem az új filmek után játszódik 100 évvel?
- nmate
Fanservice nem attól lesz fanservice, hogy mi a a rész neve, vagy a témája.
Fanservice egy elem a filmekben, sorozatokban, játékokban. Alapvetően nincs vele semmi baj, csak ha arra épül egy történetmesélés, hogy 5 percenként villogtatnak egyet, akkor az másra nem jó, mint youtuberek nézettségnövelésére, ahol egy 20 perces Mandalorian részből csinálnak 35 perces reaction videót.
Old Republic era több ezer évet ölel fel, ki mondta, hogy KOTOR játékokat szeretném filmbe? Bőven lehet abban az időszakban univerzumot bővíteni. De a Disney inkább ne csináljon ilyet.
Fanservice egy elem a filmekben, sorozatokban, játékokban. Alapvetően nincs vele semmi baj, csak ha arra épül egy történetmesélés, hogy 5 percenként villogtatnak egyet, akkor az másra nem jó, mint youtuberek nézettségnövelésére, ahol egy 20 perces Mandalorian részből csinálnak 35 perces reaction videót.
Old Republic era több ezer évet ölel fel, ki mondta, hogy KOTOR játékokat szeretném filmbe? Bőven lehet abban az időszakban univerzumot bővíteni. De a Disney inkább ne csináljon ilyet.
Soha nem értettem, hogy minek kellene a KOTOR játékból filmet csinálni. Ugyanolyan felesleges, és fanservice lenne, mint a Kenobi és a Boba spinoff.
Neki kellene már állni újat csinálni. Karaktereket írni, univerzumot bővíteni, stb.
Neki kellene már állni újat csinálni. Karaktereket írni, univerzumot bővíteni, stb.