Nagy hármas lenne, még az öreg R24et hívjuk, hogy legyen pár villogó actival reklám a bernabeu kijelzőjén is, aztán megvagyunk egy életre.hehetheoriginal írta:szoritsatok nekem egy henyelo hugobossoltonyos cegesautos unlimitedrepjegy brazil marketre iranyulo scout pozit, kösz helloKerlon írta: Ziroval siman elvinnenk a csapatot a hatunkon egy evig, bar azt nem tudom, hogy mit adna hozza.
Edző és vezetőség
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
együtt gyrosozna a sarkon HazarddalANDS írta:Kapnánk itt a forumon pár tiszteletjegyet a VIP páholybaKerlon írta: Ziroval siman elvinnenk a csapatot a hatunkon egy evig, bar azt nem tudom, hogy mit adna hozza.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan edzonek lenni eleg sokretu melo, de konkretan a meccsek menedzselese az mas.
nem azt mondom, hogy itt barki jobb edzo lenne, mint carlo, de kifejezetten ezt a reszet sokszor a forum is jobban latja.
aztan nyilvan hosszu tavon derul ki minden, de (nem csak ancelottinal) sokszor az edzok ertetlenul meccselnek, cserelnek.
nem azt mondom, hogy itt barki jobb edzo lenne, mint carlo, de kifejezetten ezt a reszet sokszor a forum is jobban latja.
aztan nyilvan hosszu tavon derul ki minden, de (nem csak ancelottinal) sokszor az edzok ertetlenul meccselnek, cserelnek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szoritsatok nekem egy henyelo hugobossoltonyos cegesautos unlimitedrepjegy brazil marketre iranyulo scout pozit, kösz helloKerlon írta: Ziroval siman elvinnenk a csapatot a hatunkon egy evig, bar azt nem tudom, hogy mit adna hozza.
thereisonly1ronaldo
Ziroval siman elvinnenk a csapatot a hatunkon egy evig, bar azt nem tudom, hogy mit adna hozza.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Szerintem az "akkor csinald jobban" a vilagon a legszarabb erv.ANDS írta: De tegyük fel, valamelyikünket felkérnék, üljön le a Real kispadjára egy szezonra.
Lenne itt bárki, aki ezt el is vállalná? És jobb eredményeket érne el a csapattal, mint Ancelotti?
Ha egy etteremben szarra van fozve a teszta vagy ragos a hus, csak akkor tehetem szova, ha jobban tudok fozni, mint a szakacs?
Ha a taxis fel percenkent indokolatlanul(!) izombol ratapos a fekre, mert Remyvel ezt latta moziban a legutobbi halalos iramban filmben hogy ez milyen meno, akkor ha mondjuk nincs jogsim, kuss a nevem?
Ancelottinak is megvannak azok a dolgai, amiket jol csinal, nyilvan nem varjuk el tole, hogy minden meccsen galazzunk; de attol meg szova tesszuk, ha a nehany kulcs pozicioban levo jatekost nem rotalja, hanem agyon jatszatja oket, (ha e miatt megserulnek, siman bukhatjuk is a szezont, fordult mar elo ilyen Carloval), foleg ha adott poszton van is jo alternativa.
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Javítsatok ki, ha tévedek, de nekem annó Pintus idejéből úgy élnek az emlékek, hogy a szezon végére volt mindig időzítve a forma... A BL nyolcaddöntő még úgy-ahogy döcögős volt, de azt követően a szezonhajrák mindig jól sikerültek. Mindenesetre bizakodó vagyok
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem jól menedzseli a csapatot. Én azt gondoltam az első meccsek alapján, amikor visszatért, hogy a Bale, Isco, Hazard triót fogja nyomatni és a vesztünket okozza ezzel a sok kiégett játékossal, továbbá attól is féltem, hogy Marcelot jobban előveszi majd a kalapból mint kéne. Ebből a szempontból pozitív amit látok. Asensio és Vinícius kezd a legtöbbször, néha be-be száll Rodrygo is, a fentebb említett három támadó pedig alig kap lehetőséget. Új csapatot akar a jövő játékosaival. Oké Asensio nem a jövő játékosa, de ki tudna nála jobb megoldást jelenleg a jobb oldalra? Megpróbálja őt és Rodrygot felváltva játszatni, amivel talán a legtöbbet lehet kihozni belőlük. A spanyol egy alibi játékos, de legalább már vannak fontos góljai, amik sokszor 3 pontot értek.
A védelemben is van megújulás, bár ezt nem ő kezdte, hanem a tavalyi szezon sok sérülése miatt alakult ki ez elsődlegesen. Militao és Alaba is be van építve szépen és kiemelkedő teljesítményt hoznak. A jobb oldallal akad problémánk, de az nem az ő hibája, hogy Carvajal sokat sérült és nincs mozdítható, idevaló jobbhátvéd.
Talán a középpálya a gyenge pontja, ahol a CKM-hez túlságosan ragaszkodik. Persze ez is egyelőre őt igazolja, mivel elsők vagyunk a bajnokságban, még akkor is ha ez a trió a korábbiakban megszokotthoz képest kissé gyengén teljesített. Valverde sokat és jól játszik amúgy szerintem, viszont sérülékeny, talán ez is lehet az akadálya annak, hogy nem stabilan kezdő. Camavinga még fiatal, neki én se adnék folyamatosan teljes meccseket, viszont ennél mindenképpen több lehetőséget érdemelne. Főleg az utóbbi két meccsen látottak alapján. A fiatalsága okán talán viszont pont azt csinálja jól az öreg, hogy lassan próbálja beépíteni és szoktatni vele a légkört.
Kapus poszton nincs miről beszélni, jól megvagyunk a belgával.
A védelemben is van megújulás, bár ezt nem ő kezdte, hanem a tavalyi szezon sok sérülése miatt alakult ki ez elsődlegesen. Militao és Alaba is be van építve szépen és kiemelkedő teljesítményt hoznak. A jobb oldallal akad problémánk, de az nem az ő hibája, hogy Carvajal sokat sérült és nincs mozdítható, idevaló jobbhátvéd.
Talán a középpálya a gyenge pontja, ahol a CKM-hez túlságosan ragaszkodik. Persze ez is egyelőre őt igazolja, mivel elsők vagyunk a bajnokságban, még akkor is ha ez a trió a korábbiakban megszokotthoz képest kissé gyengén teljesített. Valverde sokat és jól játszik amúgy szerintem, viszont sérülékeny, talán ez is lehet az akadálya annak, hogy nem stabilan kezdő. Camavinga még fiatal, neki én se adnék folyamatosan teljes meccseket, viszont ennél mindenképpen több lehetőséget érdemelne. Főleg az utóbbi két meccsen látottak alapján. A fiatalsága okán talán viszont pont azt csinálja jól az öreg, hogy lassan próbálja beépíteni és szoktatni vele a légkört.
Kapus poszton nincs miről beszélni, jól megvagyunk a belgával.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
En elvallalnam, es nyomnek egy akkora Ted Lassot mint a szar, majd miutan kiestunk felhoznam a csapatot a masodosztalybol egy sima 3. hellyel (amugyis tuti van ott vmi csori szertaros aki egy taktikai zseni es kisegitene)ANDS írta:Oké, egyetértek. De ha Ancelotti az edző, ő ezt miért nem lépte meg?h3x0r írta:
Hogy csak egy peldat mondjak, Valencia elleni bajnoki, 60. perc, 3-0ra megy a csapat, 4 nap mulva el clasico. Nem varok Benzema lecserelesevel a 89. percig, hanem azonnal lekapom, hogy kivetelesen pihenjen egy kicsit.
Ezer oka lehet, innen fogalmunk sincs. Valami oka biztosan van, és nem az, hogy bosszantsa a szurkolókat.
Gondolom, vagyunk ezzel a véleménnyel itt még páran a forumon.
De tegyük fel, valamelyikünket felkérnék, üljön le a Real kispadjára egy szezonra.
Lenne itt bárki, aki ezt el is vállalná? És jobb eredményeket érne el a csapattal, mint Ancelotti?
- h3x0r
Hogy csak egy peldat mondjak, Valencia elleni bajnoki, 60. perc, 3-0ra megy a csapat, 4 nap mulva el clasico. Nem varok Benzema lecserelesevel a 89. percig, hanem azonnal lekapom, hogy kivetelesen pihenjen egy kicsit.ANDS írta: Lehetne jobb a keret menedzselése, biztosan lehetne, de ki tudná jobban menedzselni?
És mit értünk jobb menedzselésen?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát nem tudom nektek mi a sótlan foci, az átlag ZZ meg carlo-féle az nagyon sós?
Szerintem Tuchel egy jó választás lenne, a post CKM-Benzema korszakra pláne.
Szerintem Tuchel egy jó választás lenne, a post CKM-Benzema korszakra pláne.
Nem illik.
Hát Tuchel-t én se akarnám ide, amit az előttem lévő ír, az van. Színtelen szagtalan focit játszik. Lehet stabilak meg masszívak, de egy Realnal sosem ez volt a szempont... ott a Chelsea-nél biztos elnézegetik, ide nem való ez a felfogás.
Én egyedül Kloppot tudnám elképzelni a bizonyított edzők közül, de így olvasva a hozzászólásokat sok mindenben igazatok van. Most volt egy kis hullámvölgy január-februárban, jöttünk a szokásos vészmadárkodással (már megszokhattátok volna ), beismerem, én is elküldtem volna nyáron az öreget. Viszont úgy néz ki kezdünk kilábalni a gödörből, szóval még akár jól is elsülhet ez a tavasz, akkor azért érdemes lenne legalább még 1 szezont hagyni neki. Főleg ha esetleg jön MBappé/Haaland, most már én is kíváncsi lennék mit hozna ki a csapatból jövőre.
Én egyedül Kloppot tudnám elképzelni a bizonyított edzők közül, de így olvasva a hozzászólásokat sok mindenben igazatok van. Most volt egy kis hullámvölgy január-februárban, jöttünk a szokásos vészmadárkodással (már megszokhattátok volna ), beismerem, én is elküldtem volna nyáron az öreget. Viszont úgy néz ki kezdünk kilábalni a gödörből, szóval még akár jól is elsülhet ez a tavasz, akkor azért érdemes lenne legalább még 1 szezont hagyni neki. Főleg ha esetleg jön MBappé/Haaland, most már én is kíváncsi lennék mit hozna ki a csapatból jövőre.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Tuchel a Chelseavel pont egy sótlan szart játszik tavaly is, idén is. én nem szeretném ide.
Ancelottit se kell leváltani. jön Mbappé és a kp-t kell fiatalítani de ki az a jobb edző akire megéri leváltani? az én szememben 2 edző van akit szívesen látnék itt de egyikük sem égetően sürgős Ancelotti rovására. látjuk hogy tud pörögni a csapat ezt kell állandósitani a kp fiatalitásával.
Ancelottit se kell leváltani. jön Mbappé és a kp-t kell fiatalítani de ki az a jobb edző akire megéri leváltani? az én szememben 2 edző van akit szívesen látnék itt de egyikük sem égetően sürgős Ancelotti rovására. látjuk hogy tud pörögni a csapat ezt kell állandósitani a kp fiatalitásával.
De ez milyen kifogás már, hogy más edző sem hibátlan?
Nézz már meg egy tavalyi Chelseat, hogy Tuchel milyen játékelemeket rakott ott össze már pár hét alatt.
És sebességgel ne gyertek, egy serie a gyors Jorghino volt ott a középpálya alapja.
Nézz már meg egy tavalyi Chelseat, hogy Tuchel milyen játékelemeket rakott ott össze már pár hét alatt.
És sebességgel ne gyertek, egy serie a gyors Jorghino volt ott a középpálya alapja.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
A tobbi edzo sem hibatlan, egy ev mulva Tuchel vagy Klopp is kapna az eket valami mas indokkal. Nezzuk meg mit tud Carlo egy elit tamado sorral, meg az egy evvel erettebb Camavinga Valverde duoval. Foleg, ha sikerul szelso hatvedeket is szerezni.
Az a donyecki Vinicius nalam is atment az eye test-en 20 perc YouTube utan.
Az a donyecki Vinicius nalam is atment az eye test-en 20 perc YouTube utan.
- ateeemadrid
Ha hozza a bajnoksagot 1 évet minimum megérdemel, a nyári erősítés után meg bármi lehet. Amúgysincs opció helyette.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vezetjuk a bajnoksagot, kiejtettuk a psg t a bl bol, iden mar van egy kupank is. A piacon nincs olyan edzo, de olyan mozdithato edzo sem akire egyertelmuen azt mondanam, hogy na tuti elorelepes lenne. Akkor megis mirol beszeltek itt? Atesz agymenesein tul azert remelem a tobbseg latja h ezzel a kerettel nem lehet megbastni mindenkit egesz evben.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Aki azt gondolja, hogy olyan könnyű edzőt váltani, az még nem volt vezető emberek között. Tavaly rám bíztak egy elit egyetemi szakkollégiumot, hogy legyek én a lelkész. 6 év alatt már hármat elfogyasztottak. 30 darab, nagy ego, nagy tudás stb. Fél évembe került, mire elkezdtek bennem megbízni. Emberekkel dolgozni nem egzakt tudomány, nem csettintésre megy, és nem egyik napról a másikra. Egy új edző ha belép, akit esetleg még nem is ismernek annak időre van szüksége, és közel sem biztos, hogy a játékosok elfogadják majd. Ez nem a Fifa UT, hogy nyomogatom a gombot. Emberekről van szó, nem egy könnyű műfaj.
Egyértelmű hogy nem szabad elengedni.
Ebből a keretből ki van hozva a maximum.
Én imádom az öreget és elfogult vagyok vele.
Nincs is más akit lehetne hozni.
Ebből a keretből ki van hozva a maximum.
Én imádom az öreget és elfogult vagyok vele.
Nincs is más akit lehetne hozni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amilyen hírek mennek a Chelseavel kapcsolatban szerintem Bartos nyáron lépni fog tőlük. Az hogy kell-e ő nekünk...nehéz kérdés.Tuchel, Kloop megtartaná Pintust? Kötve hiszem...ha meg igen, és ugyanolyan körülményeket kapnának mint az olasz, mivel lennénk jobbak? Benzemaval, Modriccal, Casemiroval akartok geggenpressingelni?