L.Miki írta: Persze nem azt akarom mondani, hogy 360-at fordult vele a világ mióta nálunk van, nem!
Gratulálok, védtél egy hatalmas öngólt...
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2013. november 2., szombat 23:03
L.Miki írta: Persze nem azt akarom mondani, hogy 360-at fordult vele a világ mióta nálunk van, nem!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 2., szombat 22:53
Fiatalság, igen. De nagyon bosszantó volt, az a viselkedés, a színészkedés. Persze nem azt akarom mondani, hogy 360-at fordult vele a világ mióta nálunk van, nem! Csak, szépen lassan levetette magáról az idétlen viselkedést. Most is szokott csapkodni, meg idegeskedni. Ahogy anno is, de akkoriban sokkal durvább volt. Nálunk nőtt fel tulajdonképpen úgy agyilag. A MU-ban még nagyon ott volt az a "huncutság" mára már sokkal érettebb lett. De ez az élet rendje és ez jó.Remy írta: Akkor miért lehetett? Ugyanez az ember volt, csak fiatal, és az egoja miatt szerette, ha ünneplik, ezért néha nagyképűen viselkedett. Sokszor tolja itt is ugyanazt, mint anno a MU-ban, de mára már elnézik neki az emberek, mert Realos lett.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 22:47
Igen,soha nem szerettem,mert én ellentétes beállitottságú voltam,soha nem reklamáltam,soha nem vitáztam.....csak tettem a dolgom,mert tudtam hogy értelmetlen.zalkrisz írta:Azthiszem Te írtad, hogy sosem volt a nagy kedvenced, de mióta Blatter beszólt, azóta "vele" vagy... Na hát kb belőlem is ezt az érzést váltotta ki az egész ügy. Még a háttérképemet is lecseréltem rá, pedig az nagy szó, eddig Ibra voltR.M.C.F írta:103 gól kell a csúcshoz? Aztaku***rva...azt megcsinálja...a rossz ember,aki nem az apák és anyák álma.
Hajrá CR...veled vagyok.....mutasd meg a sok tetűnek amit tudsz. Neked KELL meghozni a 10-et.NEM MÁSNAK.
Csak remélem, hogy ezek után minden összejön neki, érdekel is az aranylabda, döntsön meg minden csúcsot, nyerjen címeket, fikázza a világ, higgyék, hogy ő a rosszfiú, itt meg legyen az egyik legnagyobb.
Megint két meccs 5 gól és mostmár egyedül vezeti a góllövőlistát, hihetetlen nagy játékos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 2., szombat 22:46
Akkor miért lehetett? Ugyanez az ember volt, csak fiatal, és az egoja miatt szerette, ha ünneplik, ezért néha nagyképűen viselkedett. Sokszor tolja itt is ugyanazt, mint anno a MU-ban, de mára már elnézik neki az emberek, mert Realos lett.L.Miki írta:Emlékszem, hogy a MU-ban mennyire de ócsároltam... akkor még igen jogosan lehetett. De már most, egy igazi példaképpé vált, egy igazi futballistává, egy igazi sportolóvá. Hatalmas. Engem nem érdekel ha nem nyer aranylabdát és szerintem már őt sem, mert mi tudjuk, akik nem vakok tudják, hogy hatalmas játékos. Bravó!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 2., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 22:37
Azthiszem Te írtad, hogy sosem volt a nagy kedvenced, de mióta Blatter beszólt, azóta "vele" vagy... Na hát kb belőlem is ezt az érzést váltotta ki az egész ügy. Még a háttérképemet is lecseréltem rá, pedig az nagy szó, eddig Ibra voltR.M.C.F írta:103 gól kell a csúcshoz? Aztaku***rva...azt megcsinálja...a rossz ember,aki nem az apák és anyák álma.
Hajrá CR...veled vagyok.....mutasd meg a sok tetűnek amit tudsz. Neked KELL meghozni a 10-et.NEM MÁSNAK.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 2., szombat 22:31
nagyon megérdemelné, amennyit emberileg, sportemberileg itt fejlődött...és végre meglenne a kiteljesedés..kézfogás és szembenézés a sok köcsöggel. meglehet és meg is leszR.M.C.F írta:103 gól kell a csúcshoz? Aztaku***rva...azt megcsinálja...a rossz ember,aki nem az apák és anyák álma.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. november 2., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 2., szombat 22:20
Ezt érezhették anno az öregek is a Puskás, Di Stefanó érában. Egyikőjük tuti, hogy mindig betaláltDurva,de szinte mindig lehet számítani a góljaira.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 2., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 2., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 2., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 1., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 1., péntek 8:39
El Unico írta:Cristiano Ronaldo: "Inkább szeretném megnyerni az Aranycipőt, mint az Aranylabdát, mert azt legalább teljesítményre díjazzák, nem szimpátia alapján!"
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 1., péntek 2:12
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 21:42
A Parancsnok megelőzte az Őrnagyotdannen írta:és nem mellesleg megelőzte puskást is
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 31., csütörtök 19:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 31., csütörtök 19:14
perpill ezek vannakfringsquad írta:tegnapi meccsen vmit skandált a bernabeu népe? videót is, ha lehet
és valaki tudna nagy felbontású, jó minőségű képeket linkelni ahogy szalutál?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem