Ha így lenne, nem személyeskedtél volnaateeemadrid írta:
Mert nem érdekel a véleményed különösebben, így is túl sok időt pazaroltam rád.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem igaza van abban, hogy legfelso polc, vagyis top 10 jelenleg es ha szukiteni kell akkor sem ot szornam ki eloszor.
a kora miatt pedig meg boven fejlodhet is.
az, hogy carlot megerne e bealdoznotok ra ?
rovid tavon talan nem feltetlen, de szerintem hosszu tavon igen, o jobban felepithetne a post ckm korszakot bappeval.
a kora miatt pedig meg boven fejlodhet is.
az, hogy carlot megerne e bealdoznotok ra ?
rovid tavon talan nem feltetlen, de szerintem hosszu tavon igen, o jobban felepithetne a post ckm korszakot bappeval.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megerte csinalnod egy uj nicket hogy megint szándékosan szellel szembe hugyozz. Megint mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Az hogy Tuchel legfelsőbb polc, mert te azt mondod hogy lenne több mint egy vélemény? Ezzel a lendülettel Ancelotti is legfelsőbb polc, nézd meg a sikereit, ez tény mert én azt írom....
Az hogy Tuchel legfelsőbb polc, mert te azt mondod hogy lenne több mint egy vélemény? Ezzel a lendülettel Ancelotti is legfelsőbb polc, nézd meg a sikereit, ez tény mert én azt írom....
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ateeemadrid
Igen, ez az.Ez már személyeskedés. Miért nem ahhoz írsz helyette amit én írtam az előbb, ha már foglalkozol a kérdésemmel?
Mert nem érdekel a véleményed különösebben, így is túl sok időt pazaroltam rád.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Ez már személyeskedés. Miért nem ahhoz írsz helyette amit én írtam az előbb, ha már foglalkozol a kérdésemmel?
Azért ez szép kis alibi szöveg, hogy finoman fogalmazzak.
Az edzősködés nem úgy működik, hogy te jó vagy mert nyert a csapatod, roszz mert nem nyert a csapatod.
Tuchel a legfelsőbb polc az edzők között. Ez nem vélemény, ezt már sok-sok éve bizonyítja a csapataival
Húúú, még Puskást is sikerült idekeverniANDS írta: Mindent meg lehet magyarázni.
Tuchel a Chelsea- vel tavaly Bl - t nyert. Kell ezt magyarázni? Ugye, ezt nem kell, mert ezzel senki nem tud vitatkozni. Ez tény.
Ahogy az is tény, hogy a PSG - vel nem nyert Bl - t. Aztán lehet magyarázni, miért nem. A PSG szurkolók évek óta a magyarázkodásokkal vigasztalódnak.
Aztán a PSG - nél megromlott a viszonya a vezetőséggel, vagy valakivel, mert útjaik elváltak. Ezt is meg lehet magyarázni.
De miért lenne jobb Tuchel a Real kispadjára? Vagy jobb lenne, vagy nem, ez csak akkor derülne ki, ha megkapná a lehetőséget.
Az, hogy kinek mi járt volna... 1954- ben a VB - n Puskáséknak az aranyérem. De nem ők nyertek. A foci nem igazságos sport.
Poch eljutott a Tottenham- el a Bl döntőig, ő nem kókler, de Zidane, aki 3- szor nyert Bl - t a Madriddal, ő kókler...meg mázlista. Ez nem biztos, hogy tény. Sőt, ez inkább vitatható vélemény.
Jogodban áll úgy gondolni, hogy Tuchel jobb edző, mint Ancelotti, vagy Poch is jobb, mint Ancelotti. Az, hogy van egy véleményed, még nem jelenti azt, hogy igazad is van.
Az pedig teljesen természetes, hogy embereknek eltérő tud lenni a véleménye. Mindenben nem lehet egyetérteni.
Lehet úgy nézni Ancelotti tevékenységét, hogy a csapata 8 pont előnnyel vezeti a bajnokságot, és lehet úgy is nézni, hogy kikapott a Sheriff Tiraspoltól. Ki lehet hangsúlyozni, hogy van 2 vereség és 6 döntetlen a 27 forduló alatt.
Megteheted, hogy kiemeled, hogy a király kupából kiesett a csapat, és nem kötelező örülni annak, hogy a Bl - ben továbbjutott a PSG ellen. Te dolgod, hogy Te minek örülsz. Én a PSG elleni továbbjutásnak.
Azért ez szép kis alibi szöveg, hogy finoman fogalmazzak.
Az edzősködés nem úgy működik, hogy te jó vagy mert nyert a csapatod, roszz mert nem nyert a csapatod.
Tuchel a legfelsőbb polc az edzők között. Ez nem vélemény, ezt már sok-sok éve bizonyítja a csapataival
- ateeemadrid
Köszönöm, atesz srácnak nehezen megy ez a fórumozás dolog, de majd csak belejön.ANDS írta:Szerintem arra gondol a fórumtárs, hogy Tuchel, az edző,atesz írta:
Te miről beszélsz?
a PSG csapatánál kudarcot vallott.
Ennek alapja, hogy 2019 tavaszán a Bl egyenes kieséses szakaszában a Manchester United ellen kiestek.
Tuchel akkor kiesett a 16 között, Ancelotti most továbbjutott.
Tehát Ancelotti>Tuchel
A PSG Tuchel alatt tudott bl szinten tényező és komoly végső esélyes lenni. Vele tudtak egyedül konstansabban modern játékot játszani.
Mindig jöttök itt a pszichológiával, hogy egy edzőnek exjátékosnak kell lenni, mert megeszik sztárjátékosok. Hát a PSG-nél pont Tuchel volt aki egységesíteni tudta ott azt a halom idióta, egómániás játékost. Még Löw nyilatkozta egyszer, hogy a Chelseanél mennyivel könnyebb dolguk van, mert nincsenek idióta családtagok, akik bele akarnak pofázni az öltözőbeli dolgokba, nem kell ilyeneket menedzselniük.
Már a Manchestert is lefocizták az első meccsen. Ott a párharc a másodikon ment el, a bakizó Buffonon és a minden helyzetét elszerencsétlenkedő Mbappén.
A második szezonjában edzők alapján neki járt volna a BL győzelem. A döntőben is ők voltak a jobbak, nem a Bayern. Csak elbaszták a ziccereket, élen megint Mbappéval.
A távozása után jött is a minőségi visszaesés, látványosan rosszabb lett a PSG. Pedig Pochettino se egy kókler, még ha a túl is volt előtte bizonyos mértékben értékelve.
Tehát Ancelotti>Tuchel
A PSG Tuchel alatt tudott bl szinten tényező és komoly végső esélyes lenni. Vele tudtak egyedül konstansabban modern játékot játszani.
Mindig jöttök itt a pszichológiával, hogy egy edzőnek exjátékosnak kell lenni, mert megeszik sztárjátékosok. Hát a PSG-nél pont Tuchel volt aki egységesíteni tudta ott azt a halom idióta, egómániás játékost. Még Löw nyilatkozta egyszer, hogy a Chelseanél mennyivel könnyebb dolguk van, mert nincsenek idióta családtagok, akik bele akarnak pofázni az öltözőbeli dolgokba, nem kell ilyeneket menedzselniük.
Már a Manchestert is lefocizták az első meccsen. Ott a párharc a másodikon ment el, a bakizó Buffonon és a minden helyzetét elszerencsétlenkedő Mbappén.
A második szezonjában edzők alapján neki járt volna a BL győzelem. A döntőben is ők voltak a jobbak, nem a Bayern. Csak elbaszták a ziccereket, élen megint Mbappéval.
A távozása után jött is a minőségi visszaesés, látványosan rosszabb lett a PSG. Pedig Pochettino se egy kókler, még ha a túl is volt előtte bizonyos mértékben értékelve.
Te miről beszélsz?ateeemadrid írta:psgnel ugyanúgy megbukott
- ateeemadrid
Szerintem ő túl van itt fújva a fórumon, a chelseavel nagyot alkotott előző szezonban, de azóta mennek is lefele, a psgnel ugyanúgy megbukott.wZoLee7 írta: Tuchelre? Miert?
Nem azt mondom, 1x jó opció lehet, de nem hasonlítanám klopphoz, meg Carlot se aldoznam be erte jelenleg.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tuchelre? Miert?
én azért megvárnám azt a bajnoki hajrát. ha innen elbukjuk akkor nem adnék még egy évet, de ha legalább a kötelező ligát hozzuk akkor akár kaphatna is, csak ha meg közben tuchel vagy klopp valami csoda folytán felszabadul akkor meg rájuk cserélném bármikor
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- flori
Ez mennyire erős.Carlo Ancelloti has won 74.5% of his games as a Real Madrid manager.
Szerintem Carletto ezzel megváltotta a jegyét a következő szezonra. Természetesen ha jön a bajnokság is.
Fafejű, de újabb leckét kapott, hogy lehet, és kell is bízni a fiatalokban. Egyáltalán nem vagyunk esélyesek a BL-ben, de ha forgatja a csapatot és meglesz a sebesség bármi lehet. Őszintén reménykedem benne, hogy most már ő is látja ezt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Több tény van benne mint a te hülyeségeidbenatesz írta: Micsoda elemzés és megállapítás
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Micsoda elemzés és megállapítás
- h3x0r
Mert Ancelottinak van egy kezdo csapata. Amig bevethetoek, addig ok fognak jatszani. Ot nem az erdekli, hogy rosszul jatszunk, hanem hogy mi az eredmeny. A PSG elleni odavagon se azt nezte, hogy helyzetek, kihagyott bunteto, mennyire nyom a Parizs. Hanem 0-0, jo az eredmeny, majd cserelt mikor mar Carvajal nem birta fizikalisan tovabb.ANDS írta:Ezt nem tudom, mennyire gondolod komolyan...'shutterisland írta: .....
nem azt mondom, hogy itt barki jobb edzo lenne, mint carlo, de kifejezetten ezt a reszet sokszor a forum is jobban latja.
....
De induljunk ki abból, hogy Neked van igazad.
Akkor Ancelottinak, azzal a 30 év körüli edzői tapasztalatával, a játékosokkal és az edzői stábbal való folyamatos, napi kapcsolattartása ellenére, Pintus véleményével a háttérben, a pályaedző véleményével is felvértezve, ez miért nem tűnik fel?
Csak ezt magyarázzátok el nekem, hogy Ancelotti ezt miért nem látja?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annak már most.Halfkey írta:A kebabos cég prezije mármintRealista24 írta:
Mondjuk, ha ti edzősködtök, hehe a scout, akkor egyértelmű, hogy én vagyok a prezi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A kebabos cég prezije mármintRealista24 írta:Mondjuk, ha ti edzősködtök, hehe a scout, akkor egyértelmű, hogy én vagyok a prezi.ziro4vr írta:
Nagy hármas lenne, még az öreg R24et hívjuk, hogy legyen pár villogó actival reklám a bernabeu kijelzőjén is, aztán megvagyunk egy életre.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt leszarom sracok, majd irjatok meg emailben, heti egyszer ranezek a tabletre a copacabananSüti írta: Meg az is hogy megyünk a segundába.
thereisonly1ronaldo
- Süti
Meg az is hogy megyünk a segundába.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha ti edzősködtök, hehe a scout, akkor egyértelmű, hogy én vagyok a prezi.ziro4vr írta:Nagy hármas lenne, még az öreg R24et hívjuk, hogy legyen pár villogó actival reklám a bernabeu kijelzőjén is, aztán megvagyunk egy életre.hehetheoriginal írta:
szoritsatok nekem egy henyelo hugobossoltonyos cegesautos unlimitedrepjegy brazil marketre iranyulo scout pozit, kösz hello
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema