Kerdes, ugy altalaban, nem csak tőled, es nem feltetlen torockaival kapcsolatban:géza írta:Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.soadroli írta:én se istenítem, de mondj jobbat. ja hogy nincs
A rasszizmus az baj, oke. Mert az negativ konnotacio, pl nem ulhetsz a busz elejebe (vagy maszk nelkul/sarga csillag nelkul nem vasarolhatsz ebben a boltban (hupsz)) De tényleg olyan nagy baj, ha valaki a sajat népét/fajtáját, az o erdekeit helyezi előtérbe? Mert ez a ket dolog nem ugyanaz, es ez utobbival nekem abszolut semmi gondom nincs. Te is, en is, mindenki ugyanezt csinalja pl a szuk csaladjan belul a kulvilag fele.
Ha meg plane bizonyos embercsoportok jocskan nagy tomege olyan szinten káros a masikra es egyuttelni keptelen, akkor miert kellene lehajtott fejjel, becsukott szemmel, elharapva az igaz szot es a realitast nap mint nap szolga modra elni?
Most tegyuk felre a mindenki egyenlo es mindenki mindenkinek a baratja dolgokat, mert az total faszsag.