Politika
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Éjszaka kétszer szólt a telefonra letöltött országos légvédelmi riadó alkalmazása, 6:27 körül pedig erre ébredt mindenki, perceken keresztül bőgött, de ez már élőben, kint az óvodák, iskolák, községházák fölött felszerelt szirénák.
Bővebb hír nincs, amikor vége lett, szólt egy rövidebb újra, az illetékes hatóságok annyit közölnek a közösségi oldalukon, hogy tiszta a légtér, biztonság van...
Bővebb hír nincs, amikor vége lett, szólt egy rövidebb újra, az illetékes hatóságok annyit közölnek a közösségi oldalukon, hogy tiszta a légtér, biztonság van...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Márki-Zay Péter: a gyerekek a MiniFerit keresik
Egy kis napi cukiság, ami szomorú is egyben
Orban Viktor - Tordai Bence társalgása miért nem lesz Miniszterelnök-jelölti vita
"Mert nem lesz"
Köszönjük Vitya
Adózás Magyarországon
Egy kis napi cukiság, ami szomorú is egyben
Orban Viktor - Tordai Bence társalgása miért nem lesz Miniszterelnök-jelölti vita
"Mert nem lesz"
Köszönjük Vitya
Adózás Magyarországon
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem a rasszizmusra reagáltam, hanem az idézett részre. Ha valaki addig nacionalista, hogy szürke marha, túró rudi, népzene/néptánc az tök jó. Én is imádom Magyarországot, a magyar kultúrát, szeretek magyarnak lenni. Csak a szélsőjobb az nem áll meg ennyiben az a baj.hehetheoriginal írta: Pont errol beszelek, mint ahogy a media miatt a kulvilagban sem, itt is van, aki nem tud kulonbseget tenni a rasszizmus es a nacionalizmus kozott. Neked se sikerult mesut.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Mármint azon az egyen kívül, a prostituálttal?Caraway írta:Szerintem szimplan egy kamus. A borkaison kivul semmi mast nem tudott felmutatni, pedig anno igergetett Tonis sztorikat is, utana meg mar csak probalta fenntartani a hypeot.'shutterisland írta: picit mas tema.
szerintetek mi tortent az ordog ugyvedjevel ? kiiktattak ?
vagy igazak lennenek a conteok, hogy homonnay volt az ?
nem a beigert vidi miatt, csak kivancsisagbol.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pont errol beszelek, mint ahogy a media miatt a kulvilagban sem, itt is van, aki nem tud kulonbseget tenni a rasszizmus es a nacionalizmus kozott. Neked se sikerult mesut.
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, fene jó dolog ez a nagy nacionalizmus. Nagyon szimpatikus most is a sok gyökér, aki azt mondja megérdemli Ukrajna amit kap, mert bántják a külhoni magyarokat. Csak közbe azt nem veszik észre, hogy ugyanaúgy állnak a szituhoz. Meg úgy alapból rohadjon meg a román, rohadjon meg az ukrán, a szlovák, a francia, az orosz, a német, az amerikai, mindenki. Még az a magyar is aki kicsivel liberálisabv beállítottságú. A Fidesznél is látszik milyen jó a gyűlölet keltés, mi lenne velük?hehetheoriginal írta: De tényleg olyan nagy baj, ha valaki a sajat népét/fajtáját, az o erdekeit helyezi előtérbe?
A víztorony még mindig nincs lefestve Jártál már amúgy Sarkadon? Ott Párizsnak becézik a cigány negyedet. Hát Duranda semmi ahhoz képest...'shutterisland írta: mzp durandan
ez az utcakep felidezi a klasszikus leonidaszos emlekeket.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en olyan kornyeken nottem fel, ahol sok a c kategorias (azota nyilvan meg tobb), aztan majd 3 evet dolgoztam egy menekult taborban, illetve 5 eve kinn vagyok angliaban, ahol aztan a felhozatal vegyes, mint a koldussz@r.
bar megvan a velemenyem, de a rengeteg rossz tapasztalat es elmeny ellenere sem valtam igazi rasszistava.
viszont en meg tudom erteni sajnos azokat, akik igen.
szerintem a rasszizmus es a "nagy szamok torvenye" kapcsolataban van a megoldas.
ez tudat alatt a tobbsegben benne van, peldaul ha jelentkezik 3 csalad a kiado kecodra, két roma meg egy feher, szerintem a tobbseg akkor is a feheret valasztja, ha mind a 3 csaladban dolgoznak a szulok.
bar megvan a velemenyem, de a rengeteg rossz tapasztalat es elmeny ellenere sem valtam igazi rasszistava.
viszont en meg tudom erteni sajnos azokat, akik igen.
szerintem a rasszizmus es a "nagy szamok torvenye" kapcsolataban van a megoldas.
ez tudat alatt a tobbsegben benne van, peldaul ha jelentkezik 3 csalad a kiado kecodra, két roma meg egy feher, szerintem a tobbseg akkor is a feheret valasztja, ha mind a 3 csaladban dolgoznak a szulok.
De miert olyan dolgok alapjan akarsz negativan / pozitivan megkulonboztetni valakit, amirol nem tehet, tehat szarmazasa, akar vallasa? Mond azt, hogy ez egy budos idiota mbarom allat az meg egy rohadt naci, ezek ertheto okok arra, hogy ot negativan megkulonbozteted, vagy masokat preferalsz helyette. De azert vkit elkuloniteni, hatranyosan megkulonboztetni, megvonni a jogait es igy tovabb, mert oda es "annak" szuletett ami, nem mas mint szimpla butasag.hehetheoriginal írta:Kerdes, ugy altalaban, nem csak tőled, es nem feltetlen torockaival kapcsolatban:géza írta: Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.
A rasszizmus az baj, oke. Mert az negativ konnotacio, pl nem ulhetsz a busz elejebe (vagy maszk nelkul/sarga csillag nelkul nem vasarolhatsz ebben a boltban (hupsz)) De tényleg olyan nagy baj, ha valaki a sajat népét/fajtáját, az o erdekeit helyezi előtérbe? Mert ez a ket dolog nem ugyanaz, es ez utobbival nekem abszolut semmi gondom nincs. Te is, en is, mindenki ugyanezt csinalja pl a szuk csaladjan belul a kulvilag fele.
Ha meg plane bizonyos embercsoportok jocskan nagy tomege olyan szinten káros a masikra es egyuttelni keptelen, akkor miert kellene lehajtott fejjel, becsukott szemmel, elharapva az igaz szot es a realitast nap mint nap szolga modra elni?
Most tegyuk felre a mindenki egyenlo es mindenki mindenkinek a baratja dolgokat, mert az total faszsag.
Ezzel egyutt mivel nyilvan az ugyanolyan rasszok egy "csoportban", tarsadalomban elnek, ezert van egyfajta viselkedesi kulturajuk, ami egy masik csoportnak nem feltetlen kedves. De attol azt mondani vkire hogy te budos sarga komcsi takarodj matekozni egy faszsag.
Egyetertek veled, azzal nincs semmi baj, ha valaki elonyben reszesit maguk kozott valakit, ez termeszetes szerintem, bizonyos mertekig persze. Azzal van a baj szerintem, ha kozben hatraloki a masikat, es ugy gondolja hogy ahhoz, hogy o elorejusson valakinek hatrebb kell kerulnie.hehetheoriginal írta:Kerdes, ugy altalaban, nem csak tőled, es nem feltetlen torockaival kapcsolatban:géza írta: Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.
A rasszizmus az baj, oke. Mert az negativ konnotacio, pl nem ulhetsz a busz elejebe (vagy maszk nelkul/sarga csillag nelkul nem vasarolhatsz ebben a boltban (hupsz)) De tényleg olyan nagy baj, ha valaki a sajat népét/fajtáját, az o erdekeit helyezi előtérbe? Mert ez a ket dolog nem ugyanaz, es ez utobbival nekem abszolut semmi gondom nincs. Te is, en is, mindenki ugyanezt csinalja pl a szuk csaladjan belul a kulvilag fele.
Ha meg plane bizonyos embercsoportok jocskan nagy tomege olyan szinten káros a masikra es egyuttelni keptelen, akkor miert kellene lehajtott fejjel, becsukott szemmel, elharapva az igaz szot es a realitast nap mint nap szolga modra elni?
Most tegyuk felre a mindenki egyenlo es mindenki mindenkinek a baratja dolgokat, mert az total faszsag.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kerdes, ugy altalaban, nem csak tőled, es nem feltetlen torockaival kapcsolatban:géza írta:Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.soadroli írta:én se istenítem, de mondj jobbat. ja hogy nincs
thereisonly1ronaldo
Barmelyik fa barmelyik erdoben, egy kavics az ut szelen, vagy egy hibas ora, mert az is eltalja egy nap ketszer az idot, de cserebe nem egy rasszista, felnaci alak. Johetnek a downvoteok.soadroli írta:én se istenítem, de mondj jobbat. ja hogy nincs
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mzp durandan
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én se istenítem, de mondj jobbat. ja hogy nincsFaust írta: Jo, hat a Roli-fele ertelmiseget celozzak meg, mit varunk a mihazanktol.
(nem én diszlájkoltalak )
Jo, hat a Roli-fele ertelmiseget celozzak meg, mit varunk a mihazanktol.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
és milyen jól tetted, így tovább!Sierra írta: Eddig egy idiotanak tartottam ezt a Toroczkait
Elég jól össze tudja fűzni a különböző összesküvés elméleteket egy csokorba
Ez is resze a kapanyanak hogy velemeny buborekot alakit ki az olyan emberekenek akik mindenkinel okosabbnnak gondoljak magukat, és még azokat az osszefuggeseket is felismerik amik nem is leteznek
Utana mar tenykent kezelik hogy , hat a Laci is megmondta az interneten akkor biztos ugy van.
Ez is resze a kapanyanak hogy velemeny buborekot alakit ki az olyan emberekenek akik mindenkinel okosabbnnak gondoljak magukat, és még azokat az osszefuggeseket is felismerik amik nem is leteznek
Utana mar tenykent kezelik hogy , hat a Laci is megmondta az interneten akkor biztos ugy van.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Jó nézem közben, sok dologban igaza van.Sierra írta:
Jo igen ezektol en is rosszul vagyok de ebben is mond erdekes dolgokat
De az "egyetlen igazság a mi igazságunk" típusú emberektől rosszul vagyok.
Érdekességnek jó ez a Toroczkai de sokszor komolyan vehetetlen a konteózásaival.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Jo igen ezektol en is rosszul vagyok de ebben is mond erdekes dolgokatcsababarca írta:Mondja azokat a paneleket, hogy:Sierra írta: hmm
Eddig egy idiotanak tartottam ezt a Toroczkait, de mostanaban vannak erdekes videoi, meglatasai, ezt is erdemes megnezni.
- új világrend
- great reset
- A Mi Hazánk az első olyan párt, akik... (ide bármi behelyettesíthető)
Ha nem, akkor megnézem
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mondja azokat a paneleket, hogy:Sierra írta: hmm
Eddig egy idiotanak tartottam ezt a Toroczkait, de mostanaban vannak erdekes videoi, meglatasai, ezt is erdemes megnezni.
- új világrend
- great reset
- A Mi Hazánk az első olyan párt, akik... (ide bármi behelyettesíthető)
Ha nem, akkor megnézem
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
hmm