Pont írni akartam! Ehhez annyit, hogy a Bayern 25 millát ajánlott érte, de Watzke szívesebben adná a Real Madridnak, sőt nagyon örülne neki, ha a lengyel a blancókhoz szerződne; akár kevesebb pénzért is (20 millát rebesgetnek)! Emellett Lewandowski ügynöke is kifejezetten üdvözölte a dolgot és állítása szerint amennyiben a képviseltjét a Real Madrid hívná; nem valószínű, hogy ezt a lehetőséget a csatár kihagyná!Ahogy körbenéztem most az oldalakon úgy látom, hogy a legtöbb helyen vezető hír, hogy állítólag Lewandowskit "elkapta" Perez a Dortmund elleni meccs után, és próbálta rávenni, hogy Madridba jöjjön. Elvileg a Dortmund ügyvezető igazgatója, Watzke is hevesen beszélgetett Perezzel, de nem árulta el miről.
Hozzáteszik, hogy a lengyel hetekkel ezelőtt szóbeli megállapodást kötött a Bayernnel, amiből nem szeretne kihátrálni.
Amúgy Higuaínnál mindenképpen jobb lenne, de én nem ájultam el tőle a 4 gól ellenére sem. Frankó játékos, de nem Ő lenne az elsődleges választásom. Ami mellette szólhat az az, hogy talán nem lenne olyan fizu-igénye, mint egy Agüeronak pl., illetve a lejáró szerződése miatt, valamint azért mert elhoznánk a Bayern orra elől, talán emberi áron eladná a Dortmund.
Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- RealMadridFanatic
Ahogy körbenéztem most az oldalakon úgy látom, hogy a legtöbb helyen vezető hír, hogy állítólag Lewandowskit "elkapta" Perez a Dortmund elleni meccs után, és próbálta rávenni, hogy Madridba jöjjön. Elvileg a Dortmund ügyvezető igazgatója, Watzke is hevesen beszélgetett Perezzel, de nem árulta el miről.
Hozzáteszik, hogy a lengyel hetekkel ezelőtt szóbeli megállapodást kötött a Bayernnel, amiből nem szeretne kihátrálni.
Amúgy Higuaínnál mindenképpen jobb lenne, de én nem ájultam el tőle a 4 gól ellenére sem. Frankó játékos, de nem Ő lenne az elsődleges választásom. Ami mellette szólhat az az, hogy talán nem lenne olyan fizu-igénye, mint egy Agüeronak pl., illetve a lejáró szerződése miatt, valamint azért mert elhoznánk a Bayern orra elől, talán emberi áron eladná a Dortmund.
Közben volt elvileg egy Ancelotti nyilatkozat is, miszerint jól érzi magát Párizsban, bajnok akar lenni, viszont a Real Madrid hívását nagyon nehéz visszautasítani...
Eddig is 90%-ig biztos voltam benne, hogy érkezik, de Mourinho nyilatkozatai és ez után ez már 100. Kíváncsi leszek.
Közben volt elvileg egy Ancelotti nyilatkozat is, miszerint jól érzi magát Párizsban, bajnok akar lenni, viszont a Real Madrid hívását nagyon nehéz visszautasítani...
Eddig is 90%-ig biztos voltam benne, hogy érkezik, de Mourinho nyilatkozatai és ez után ez már 100. Kíváncsi leszek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Könnyen lehet, hogy a Messi a 20 őszi góljával is csak CR mögött lesz a góllövőlistán. De Messi így is Aranylabdás lenne. Szerintem még akkor is ő kapna ha egész 2013ban egy percet sem játszott volna sérülés miattErti írta:beckham96 írta:Ne rúgjon gólt, mert kell az a CR gólkirályi cím!
Könnyen lehet, hogy a Messi a 20 őszi góljával is csak CR mögött lesz a góllövőlistán. De Messi így is Aranylabdás lenne. Szerintem még akkor is ő kapna ha egy egész 2013ban egy percet sem játszott volna sérülés miattbeckham96 írta:Ne rúgjon gólt, mert kell az a CR gólkirályi cím!
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne rúgjon gólt, mert kell az a CR gólkirályi cím!Erti írta:Nem véletlenül padizta ő végig a Bayern elleni meccset. Ja és tudjad az első meccsen is azért volt gyenge, mert sérülten játszott. Idén megint megkapja az Aranycipőt. Az őszt újra megnyomják és rúg legalább 20 gólt a bajnokságban. Így szépen meg lehet indokolni az idei győzelmét isRaúl írta:Azon agyaltam, hogy most akkor ki a manó kapja az aranylabdát? (tudom korai még)
Messi kapja,
de vajon milyen nevek jöhetnek mellette szóba?
Müller, Robben, CR7 ,Bale, RvP? A Dortmundból szerintem senki, akkor sem, ha behúzzák a BL-t, viszont egy triplázó Bayernből ...
Amúgy ha a Dortmund megnyerné a BLt és Lewandowaki rúgná a győztes gólt akkor a legnagyobb esélyessé válhatna a régi Aranylabdára
Nem véletlenül padizta ő végig a Bayern elleni meccset. Ja és tudjad az első meccsen is azért volt gyenge, mert sérülten játszott. Idén megint megkapja az Aranycipőt. Az őszt újra megnyomják és rúg legalább 20 gólt a bajnokságban. Így szépen meg lehet indokolni az idei győzelmét isRaúl írta:Azon agyaltam, hogy most akkor ki a manó kapja az aranylabdát? (tudom korai még)
Messi kapja,
Müller, Robben, CR7 ,Bale, RvP? A Dortmundból szerintem senki, akkor sem, ha behúzzák a BL-t, viszont egy triplázó Bayernből ...
Amúgy ha a Dortmund megnyerné a BLt és Lewandowaki rúgná a győztes gólt akkor a legnagyobb esélyessé válhatna a régi Aranylabdára
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Messi. Kész, ezzel el is van döntve...Raúl írta:Azon agyaltam, hogy most akkor ki a manó kapja az aranylabdát? (tudom korai még)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Azon agyaltam, hogy most akkor ki a manó kapja az aranylabdát? (tudom korai még)
Messi kapja,
Messi kapja,
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csak tényeket közölt,hogy világosabban lássanak az emberek.....mivel nagyon túloznak vele kapcsolatban,messze.....messze.....messze nem volt ő olyan rossz mint ami megy ellene.......átestetek a ló túlsó oldalára.Legkisebbtobi írta:vilagos mint a nap hogy megy. mar elekzdte a mutogatast a klubra meg a sajat erdemeit fenyesre csiszolni. szanalomra melto ember. de attol ugyanugy megbukott itt akarmilyen statisztikat mutogat. azert lett idehozva hogy BL-t nyerjen... hat az nem jott ossze.tibi18 írta:Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy várjuk meg mit mond Mou év végén.. Simán benne van, hogy marad! Ha marad, de az emberek, akiket a sajtó nyom, hogy jönnek- mennek, tőlem maradhat! Ancelottit semmivel nem tartom többre.. Sőt. Az a baj, hogy ezt a Khedira ügyet kéne lenyomni a torkán, hogy felejtse el.. Csak az a baj, hogy ez az egész Khedira szindróma az egész szurkoló közösségben, vezetőségben benne van. (mármint Spanyolországban)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Legkisebbtobi
vilagos mint a nap hogy megy. mar elekzdte a mutogatast a klubra meg a sajat erdemeit fenyesre csiszolni. szanalomra melto ember. de attol ugyanugy megbukott itt akarmilyen statisztikat mutogat. azert lett idehozva hogy BL-t nyerjen... hat az nem jott ossze.tibi18 írta:Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy várjuk meg mit mond Mou év végén.. Simán benne van, hogy marad! Ha marad, de az emberek, akiket a sajtó nyom, hogy jönnek- mennek, tőlem maradhat! Ancelottit semmivel nem tartom többre.. Sőt. Az a baj, hogy ezt a Khedira ügyet kéne lenyomni a torkán, hogy felejtse el.. Csak az a baj, hogy ez az egész Khedira szindróma az egész szurkoló közösségben, vezetőségben benne van. (mármint Spanyolországban)
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy várjuk meg mit mond Mou év végén.. Simán benne van, hogy marad! Ha marad, de az emberek, akiket a sajtó nyom, hogy jönnek- mennek, tőlem maradhat! Ancelottit semmivel nem tartom többre.. Sőt. Az a baj, hogy ezt a Khedira ügyet kéne lenyomni a torkán, hogy felejtse el.. Csak az a baj, hogy ez az egész Khedira szindróma az egész szurkoló közösségben, vezetőségben benne van. (mármint Spanyolországban)
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Szerintem ne reménykedj. Ancelotti még nincs annyira tisztában a játékosokkal, és hogy mire számíthat tőlük. Ezért is van az, hogy csak Khedira mögé és helyette nem keresünk embert. Azért jön ennyi hír Kondogbiáról.Sierra írta:Tényleg vicc, hogy Khedira is ott van az érinthetetlenek között. Özilen sem lepődtem meg nagyon. De szerencsére csak Mourinhonál azok, egy új edzőnél közel sem biztos, hogy azok lesznek (legalábbis remélem).
Amúgy akkor most Casemiroval mi lesz? Volt ugye a hír, hogy megvennénk De azóta semmi új, hogy azt mondta az elnökük, hogy majd szezon végén meglátják.
Tényleg vicc, hogy Khedira is ott van az érinthetetlenek között. Özilen sem lepődtem meg nagyon. De szerencsére csak Mourinhonál azok, egy új edzőnél közel sem biztos, hogy azok lesznek (legalábbis remélem).
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
TheodoriK írta:Nem éppen én vagyok az aki gülü szeműzik sem nem én rakom ki szerencsétlen Özil nevének leírása helyett ezt a szmájlitTheodoriK írta: Varane vagy Verane letojom Nem a név játszik ;)
Mondjuk tiszteljük már meg a játékost, hogy helyesen írjuk le a nevét :-) szerintem...
Higanynak se én nevezem Higuaint stb..
Rosszul írtam. Pont. Nem pedig gúnyolódtam ahogy az itt jelen lévő 2-3 éves nagy-nagy Madridisták teszik...
Bocs a dupla post-ért
Milyen fura gondolkodású vagy
Egyébként meg:
- Mármint az első évében.Már akkor meg kellett volna vennem Diego Lópezt. Akartam, de nem tettem meg érte mindent. Ez sajnálatos.”
Ezzel szerintem most megint beszólt a Kapitánynak.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Peace :-)
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Nem éppen én vagyok az aki gülü szeműzik sem nem én rakom ki szerencsétlen Özil nevének leírása helyett ezt a szmájlitRemy írta:Mondjuk tiszteljük már meg a játékost, hogy helyesen írjuk le a nevét :-) szerintem...TheodoriK írta: Varane vagy Verane letojom Nem a név játszik ;)
Higanynak se én nevezem Higuaint stb..
Rosszul írtam. Pont. Nem pedig gúnyolódtam ahogy az itt jelen lévő 2-3 éves nagy-nagy Madridisták teszik...
Bocs a dupla post-ért
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TheodoriK 2013. május 3., péntek 17:40-kor.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk tiszteljük már meg a játékost, hogy helyesen írjuk le a nevét :-) szerintem...TheodoriK írta: Varane vagy Verane letojom Nem a név játszik ;)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem hülye a PSG, hogy Lucast eladja.
látják benne a tehetséget...és nem fogják elszórakozni egy könnyen.
látják benne a tehetséget...és nem fogják elszórakozni egy könnyen.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Lucas mennyiért ment oda? 40-ért? Nem tudom, hogy mennyi a fél éves fizetése. De mondjuk, hogy 45-be fájt cakompakk.Erti írta:Tegyük fel, hogy te felelsz a PSGnél az átigazolásokért. Elfogadnád? Nem hiszemToky írta:Amúgy Lucasért nyugodtan be lehetne próbálkozni egy di Maria + 15-20 milliós ajánlattal. Szerintem több, mint gondolkozóba esnének Párizsban. Továbbá Pérez is letudhatná a galaktikus igazolását. Ancelotti is egy általa egyszer már kért játékost kapna.
Di María piaci ára, olyan 30 millió körüli.
Ezen kívül a PSG legnagyobb bevétele %-ban (tudtommal) a Sejk kft., ami az UEFA FFP-vel nem jól vegyül. Ha játékosmozgás mellé komolyabb pénzmag is társul, akkor gazdaságilag és sportszakmailag is igen csak megéri nekik. Továbbá ha jól tudom Ancelotti pont azért lépne, mert nem Ő, de még csak nem is Leonardo igazol, hanem a sejk kéréseit teljesítik. Ha sejket meg tudja Pérez győzni (mert Isten tudja, hogy kivel nem ápol baráti viszonyt a mi elnökünk), hogy ez jó biznisz, akkor létrejöhet. Persze ehhez az is kell, hogy Pérez észrevegye, hogy hogyan játszik Lucas, és hogyan Özil/Kaká.
Ha én lennék a PSG sportigazgatója, akkor egy di María + 30-35-ös alkuba (jelen tudásom szerint, lásd RealMadridFanatic írását) már belemennék. De mivel én Real szurkoló vagyok, így nyilván lejjebbről indítok, hogy legyen még hely felfele alkudni.
Meg mert egyes családtagok szerint egy zsidó veszett el bennem.
Di Maria árában egyetértünk. De nincs az a hülye, aki beszerzési áron elad egy játékost (most Lucast), lévén, hogy ennél jóval többe fájt a megszerzése. A 40 millió az, amit a volt klubja kap. Erre jön még egy jó adag "kenőpénz", illetve a fél éves fizetése.Los Blancos írta:AMúgy meg a + 15-20 az nagyon sok. 40 vagy 45-ért vették nem emlékszem pontosan. Sztem DM 30ért simán eladható a mai árak mellett, ezért én max 10-15-t adnék mellé.
Továbbá csak fél éve van ott, nagy potenciával bír, fiatal, és most is iszonyat jól játszik, nem is szólnak hírek, hogy távozni szeretne, pár év múlva akár Kaká ideigazolási árát is kérhetik érte, vagyis nekik nem létszükséglet eladniuk. Tudtommal nem is akarják. Mi (nem Pérez, hanem a fórum egy része) szeretnénk leigazolni. Persze, ha valóban szeretnék di Maríát, akkor valamivel jobb az alkupozíciónk, de nem lényegesen. Szóval ez a DM+10-15 irreális. Én is azért írtam a 15-öt, mert... nem írom le megint. Fent már írtam.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Lucas a "galaktikus" igazolástól még elég messze van. AMúgy meg a + 15-20 az nagyon sok. 40 vagy 45-ért vették nem emlékszem pontosan. Sztem DM 30ért simán eladható a mai árak mellett, ezért én max 10-15-t adnék mellé. Meg 25-t Verratti-ért( ).Amúgy Lucasért nyugodtan be lehetne próbálkozni egy di Maria + 15-20 milliós ajánlattal. Szerintem több, mint gondolkozóba esnének Párizsban. Továbbá Pérez is letudhatná a galaktikus igazolását. Ancelotti is egy általa egyszer már kért játékost kapna.