Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 2., szombat 22:32

Legkisebbtobi írta: modric meg egyre tobb labdat add el.... ez is kezd mar bosszanto lenni.
kell mellé egy stabil és állandó társ aki mellett nem kell túlórázni
Nem illik.

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. november 2., szombat 22:31

zalkrisz írta: Na ez a szánalmas, hogy minden hozzászólásba beleköttök. Mert ez semmi másról nem szól, csak védjük Benzemát. Holott senki nem mondta, hogy adjuk el, küldjük el, jöjjön Morata vagy hasonlókat... csak értékeltük a teljesítményét.
De ha nektek így jó, akkor legyen:
ez nem benzema vedeserol szol hanem benzema allando basztatasarol... nem jatszott jol de cr7-en kivul meg talan balen kivul senki nem volt tul meggyozo...

modric meg egyre tobb labdat add el.... ez is kezd mar bosszanto lenni.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 22:28

R.M.C.F írta:Én nem csesztetném a támadókat,mert a kp-a bukott meg ma szerintem....értékelhetetlen megoldásokkal,labdatartás one.....kulcspasszok kevés(egy alonsotól balenek a benz gól előtt)......
Nekem Alonso tetszett, többször forgatta át túloldalra Balenek, akit elég szellősen hagytak, mondjuk sok veszély ma ezekből sem volt.
El Unico írta:Egyébként az első tizenegyesnél Pepének megint elborult az agya...
Tudom, hogy Pepe top 5 védő, tisztában vagyok a képességeivel, de egyszerűen pont ezt a fajta viselkedését nem tudom elfogadni, amikor teljesen feleslegesen szabálytalankodik. Varane-ban sokkal jobban bízok.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 2., szombat 22:27

Mielőtt belemerültök a személyeskedésbe. Benzemát a topcijában lehet tovább savazni, a csapat teljesítményét meg ebben a topicban továbbra is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 2., szombat 22:27

Okádék volt ez a meccs. :/ Magunk dolgát nehezítettük meg, és ez most nem valami jól jött a Juve elleni összecsapás előtt. A védelem pocsék. Biztosan lesz még jobb, de eddig pocsék. Lehet itt Carvajalozni, aki egyébként tényleg jobb, mint Arbeloa, csak sokan azt felejtik el, hogy Alvaro jelenlegi szintjét megugorni nem egy nagy kunszt. Egyelőre sem védekezésben, sem pedig támadásban nem hozza azt a pluszt, amit vártam volna tőle. Elég szeleburdi játékosnak tűnik, akit bizony könnyedén átjátszanak és otthagynak az ellenfelek. Remélem ez még változni fog, mert akkor idén is szépen megleszünk lőve azon a poszton. Ramos is mostanában csak a pénzt veszi fel ennél a klubnál. Lehet, hogy ma sem ő volt a fő ludas, de igazából olyan mintha ott sem lenne, alig védekezik le valamit, csak folyton po*ázik, meg reklamál. Unalmas már. Marcelo védekezése idén a no comment kategória. Most komolyan... mit gondolt a Rayo második 11-ese előtt? Szóval van egy szint, ami alá jó lenne ha nem mennénk védekezésbe, de ott a brazil nem tudom mit gondolt, hát köze nem volt a labdához, mert az ellenfelünk hátát akarta meglovagolni. :ike: Kicsit több komolyságot várna el az ember attól a játékostól, aki évek óta itt játszik. Ez amatőr hiba volt. És idén már nem az első hibája ez hátul. Lehet mondani, hogy de még így is behúztuk a meccset, de máskor ez nem biztos, hogy így lesz. Ilyen butaságokon mehet el az egész bajnoki cím. Nem újonc már, hogy ilyen hülyeségeket csináljon. Pepe... dettó, mint Ramos... ott van, de nem védekezik semmit, ha meg élesebb szitu van (mint ma is), akkor máris megy a fizikai kontaktus. Csak merem remélni, hogy Varane formába lendül, mert idén ő sem volt meggyőző eddig. :( CR volt az egyetlen akire igazán lehetett számítani. Ismét gólokat lőtt, de a mezőnyben is próbálta odatenni magát, de igazából nem voltak megfelelő partnerei. Az ő arcáról is ez volt leolvasható, nem véletlen az a sok mutogatás, meg elégedetlenkedés. Benzema ma gyenge volt a mezőnyben, ez tény. Ami bejött a Barca v. a Sevilla ellen, itt pont az ellentetje volt, mert alig volt jó passza. Nem tudom mi volt vele, de mintha le lett volna lassul, szinte minden labdára késve indult el, a passzokat rossz ütemben adta. Mentségére legyen szólva, hogy a gólja az megvolt, tehát olyan nagy gáz nincsen, mert neki elsődlegesen ez a feladata. Engem nem zavar, hogy ha a mezőnyben játszik szuperül, de a gól nem jön, és az sem fog zavarni, ha a mezőnyben gyengébb, de a gólja az megvan. Nyilván az lenne a legjobb, ha mind a két feltétel teljesülne, de a Barcelona meccs előtt meg egyik sem volt meg, szóval a francia elindult a jó útvonalon. Reméljük máskor a mezőnyben is hatékonyabb lesz. DM... :( Modric ma sokat küzdött, de túl sokat cipeli a labdát. Egy csomószor lepasszolhatta volna hamarabb, de csak vitte és vitte és vitte és már vagy kisodródva passzolt, vagy pedig már nem is tudott passzolni. Balekét gólpassza nagyon szép volt, hatékony a srác és Benzemával is jól megérti magát. Jó látni, hogy ha a szélen elfut, akkor nem csak úgy berúgja a lasztit futtában, hanem többnyire pontosan célt talál neki, szóval biztosan több esze van a játékhoz, mint DM-nek. A két gólpassza ellenére, a mezőnyben ma ő is tompa volt, nem tudta annyiszor megjátszani a labdát, mint amennyiszer kellett volna neki és volt jó pár elvesztett labdája, ez különösen akkor fordult elő, amikor tapadtak rá. Betömörülő védekezés ellen tényleg gondban lehet a srác. A Rayo ma nem volt egy Sevilla, hiába a bekapott 3 gól, csak úgy tapadtak a játékosainkra és Balet sem hagyták annyiszor meglógni. Persze kétszer még így is sikerült a walesinek, de komolyabb csapatok ellen valóban gondban lehetünk, ha nem tudjuk úgy rájátszani a labdát, hogy ne tudja lendületből átvenni. Szóval elégedett vagyok vele, de látom a gyengeségeit, amit minél hamarabb orvosolni kellene. Xabi alakulgat, imádtam a keresztlabdáit, de a védekezésben még nem vette fel a ritmust, mert párszor elkésett. Diego Lopez... oké... két tizi gól, nem védhette őket. Én a Casillas elleni vitában mellett voltam és vagyok, de igazából tényleg mindig megvan neki a heti adagja. Lehet, hogy ezek közül mindegyik védhetetlen, de Casillas tényleg sz*r formában lehet, ha mindezek ellenére nem rakják be és ha azt hiszik, hogy ő még többet kapna. Szidom a védekezést, de a kapusnak is irányítania kell a hátsó alakzatot és szerintem ilyen téren nagyon is lehetnek hiányosságai. Biztos Ancelotti sem jó felfogásban küldi ki a pályára a fiúkat, de nem hiszem el, hogy Mou óta ennyivel visszaesett volna Ramos, Pepe vagy épp Marcelo teljesítménye. Lopez kicsit jobban a sarkára állhatna, és lekiabálhatná 1-1 hiba után a srácok fejét, mert ezt hiányolom tőle és tudom, hogy ezt anno Casillas igen gyakran csinálta. Lehet kicsit jobban motiválná őket... :kivagyhe:
But he is a good boy...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 2., szombat 22:26

zalkrisz írta:1. Kit szánalmasozol te le???
nem én tehetek róla hogy az egészet magadra vetted mikor nem neked céloztam.
zalkrisz írta:Benzema nagyon jó volt, tökéletes meccset hozott le, 10/10.
na végre. látod csak megtaláljuk a közös nevezőt. :D
___Samy___ írta:széllel szemben pisálsz.....hagyd a fenébe
hát egy próbát megért. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 22:25

Én nem csesztetném a támadókat,mert a kp-a bukott meg ma szerintem....értékelhetetlen megoldásokkal,labdatartás one.....kulcspasszok kevés(egy alonsotól balenek a benz gól előtt)......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 2., szombat 22:24

Egyébként az első tizenegyesnél Pepének megint elborult az agya... először ellöki a játékost,utána meg izomból elkaszálja a lábát...

Én egyre kevésbé kedvelem őt. Főleg amióta van egy Varane a csapatnál. Nyáron megválnék tőle,jó áron lehetne eladni valamelyik angol csapatnak.

Ez nem Carvajal meccse volt,Arbeloa magabiztosabban hozta le a második félidőt. Marcelo borzasztóan állt be. A középpálya rengeteg labdát adott el,nem jutottak el a támadókig.

Amúgy annyira nem volt vészes a meccs,a Rayo otthonában nekünk mindig nehéz,tavaly is egy baromi szar meccsen sikerült egy gólt beizzadni,most azért rúgtunk hármat,csak hát a védelem visszahozta őket a meccsbe.

Ancelotti még mindig futtatja a kereső programot,hogy megtalálja a legmegfelelőbb felállást,és olyan mentalitással küldje fel őket,amivel magabiztosabban hozzuk a meccseket.

Aminek örülök,hogy még így is hozzuk a meccsek nagy részét,de az tény,hogy messze vagyunk még a csúcstól.
:goat:

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 2., szombat 22:24

De azért most már szeretném a közeljövőben látni, legalább egyszer azt a kezdő 11-et ami az aláírásunkban szerepel.. :D
a baj az, hogy itt legalább 4-5 gólt kéne lőni meccsenként, abból legalább kettőt Cének, többit Benzema és Bale elosztja, mert ha ez nincs meg állandó jellegű lesz a károgás
Ha meccsenként kettőt kapunk ami 4 is lehetett volna, akkor igen, elvárom, hogy rúgjunk 4-5 gólt! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára teszler 2013. november 2., szombat 22:27-kor.
Hala Madrid!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 22:24

de milyen kritika könyörgöm?
idegenben lőttünk hármat. pont hogy a legelöl lévő hármas mindhárom tagjáról le kéne szállni, mert amit az utóbbi két meccsen mutattak az több volt mint biztató. érzik egymást, szállítják a gólokat. arról nem ők tehetnek hogy 3 gól kevés ahhoz hogy nyugodtak lehessünk a meccs végén, azt meg ne várjátok el hogy meccsenként majd 4-5 gólt lövünk.
karimot azért basztattátok hogy lőjön gólokat, most lövi. most jöttök hogy az a passzt ott nem volt jó, az a labdaátvétel ott nem volt jó. kit érdekel akkor? döntések el hogy mi kell.
azért csesztettétek hogy a tizenhatoson belül nem gyilkos, az elmúlt két meccsen mi volt? ahogy odakerült gól.
basztattátok hogy nem fejel gólt, és nem veszélyes a fejjátéka, az elmúlt két meccsen mindkettőn fejelt 1-1 gólt.

szánalmasak vagytok. csupa nagy betűvel, csak lusta vagyok lenyomni a caps lockot.
széllel szemben pisálsz.....hagyd a fenébe
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. november 2., szombat 22:23

a baj az, hogy itt legalább 4-5 gólt kéne lőni meccsenként, abból legalább kettőt Cének, többit Benzema és Bale elosztja, mert ha ez nincs meg állandó jellegű lesz a károgás
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 22:23

Galacticos írta: szánalmasak vagytok. csupa nagy betűvel, csak lusta vagyok lenyomni a caps lockot.
1. Kit szánalmasozol te le???

2.
Nem értem, szövegértő szótár kell ide vagy mi? Egyszerűen nem lehet leírni egy játékosnak mi volt a hibája a meccsen? Azt is elmondtam, hogy örülök a gólnak, kellett nagyon, azt is, hogy ezek után is őt akarom látni, de a végén volt két hibája, amin máskor meccsek mehetnek el. És igen, ez szúrta a szememet.

Na ez a szánalmas, hogy minden hozzászólásba beleköttök. Mert ez semmi másról nem szól, csak védjük Benzemát. Holott senki nem mondta, hogy adjuk el, küldjük el, jöjjön Morata vagy hasonlókat... csak értékeltük a teljesítményét.
De ha nektek így jó, akkor legyen:

Benzema nagyon jó volt, tökéletes meccset hozott le, 10/10.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 2., szombat 22:21

bocs hogy téged idéztelek.
nem (csak) neked szólt.
úgy mindenkinek. :)

teszler

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 2., szombat 22:20

idegenben lőttünk hármat. pont hogy a legelöl lévő hármas mindhárom tagjáról le kéne szállni, mert amit az utóbbi két meccsen mutattak az több volt mint biztató. érzik egymást, szállítják a gólokat. arról nem ők tehetnek hogy 3 gól kevés ahhoz hogy nyugodtak lehessünk a meccs végén, azt meg ne várjátok el hogy meccsenként majd 4-5 gólt lövünk.
karimot azért basztattátok hogy lőjön gólokat, most lövi. most jöttök hogy az a passzt ott nem volt jó, az a labdaátvétel ott nem volt jó. kit érdekel akkor? döntések el hogy mi kell.
azért csesztettétek hogy a tizenhatoson belül nem gyilkos, az elmúlt két meccsen mi volt? ahogy odakerült gól.
basztattátok hogy nem fejel gólt, és nem veszélyes a fejjátéka, az elmúlt két meccsen mindkettőn fejelt 1-1 gólt.

szánalmasak vagytok. csupa nagy betűvel, csak lusta vagyok lenyomni a caps lockot.
1. Nem tudsz rá példát mutatni, hogy én egyszer is csesztettem volna Karimot, vagy rosszat írtam volna róla...
2. Egyszerűen csak az szúrta a szemem ( semmi rosszindulatból ), hogy Benzema azért nem úgy játszott mostanában, ahogy szokott, meg is kapta a kritikát, de Realista, úgy ugrott, ugrik a témára, mint senki más...
Hala Madrid!

teszler

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 2., szombat 22:16

Nem kergetek én senkit, azt észrevennéd. :)
:agree:
Hala Madrid!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 2., szombat 22:16

teszler írta:Most ez mire jó?

Tudjuk, hogy nagy Karim fan vagy, de attól még elfogadhatnád a kritikákat... semmi olyat nem mondtak ami ne lett volna igaz...

De azért csak kergesd a másikat..

___Samy___ írta:
Anno Higuain még egy mesterhármas után is fikázva volt.
óriási túlzás...
és még ráadásul nem is igaz.
BBeno írta:én mindig a tutit írom csak mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik. attól még messze nem hülyeség.
:lol: :lol:
ez bearanyozta a napomat, köszönöm. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 2., szombat 22:14

De azért csak kergesd a másikat.
Nem kergetek én senkit, azt észrevennéd. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

teszler

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. november 2., szombat 22:14

pepe top védő, nem lehet nála 3-4-nél jobbat mondani jelenleg. ettől függetlenül a varane-ramos párosnak kell lennie az alapnak mert ott minden passzol
Szerintem mindegyik tökéletesen működne, csak valahogy nem Carlo irányítása alatt...valami nem stimmel ott hátul.
Hala Madrid!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 22:13

Nézzük:
Igazából a véleményem nem mérvadó,de azért leirom.
4.3.3

Az alapfelállás már kikerekitette a szemeimet,na nem khedira hiányzása miatt,hanem modric jobbon(soha még ott nem volt, a TH ben sem) és Dm balos belső.....rossz volt,nekem nem tetszett. DM egyébként jó középen,de feljebb,itt hátul nem.Alonso a bale passzán kivül szürke volt....mint a galambok.
A védelem,DL mindig jó,iker nem fog ide már beférni, a BL meccsekek védetése is egyfajta luxos,ott elég egy hiba és vége........ .Először ezt hittem DL benne van a lesgólban,de nem,jól helyezkedett,nem tudott mit tenni....de les volt.
Carvajal ma ultra gyenge volt,többször nullára verték,ez intő jel,hogy nyáron utána kell nézni egy klasszis jobb védőnek.
Pepe a 11es az övé volt.NIncs vita,elhúzta a pancser lábát,be kellett fújni.
Ramos jó volt,talán ő az aki méltányolható.
Coentrao értékelhetetlen,de meccs hiány miatt ez normális is lehet.
Marcelo élete legrosszabb meccsét hozta(kivéve a sevilla és navasos meccs).
Illarra.....hittem benne,szépen alakul a kölök....teszi a dolgát,,okos,megfontolt,higgadt.....a kedvenc játékos tipusom,én is ilyen voltam,csak a csirkeszar szinten.
Bale,gyenge volt,a két gólpassz alap egy ilyen játékosnál....ha ő formában van akkor minden meccsen életveszély a játéka,gól,gólpassz.....állandó őrület.....ő az aki veszélyesebb mint a kanyaró....de ma alig volt játékban,semmilyen támogatást nem kapott középről.....mint benz és CR sem.
A csapat ma ultra-űber szar volt......az ellenfél ha mindig ezt nyomná,akkor nem tök utolsók,hanem 4-ek. kb. :agree:
Ma a madrid hogy miért azt nem tudom,de alig égett......ezt nem lehet a BL-re fogni,mert alapvetően a BL eldőlt.Egy vereség is lazán belefér ott.

Nem is értem. Ha valaki tudja,az szóljon. merthogy nem az ellenfél tudása hozta ezt az biztos,különben ott lennének az élen. Ma mi mondtunk csődöt. Ha átléptük a félpályát,nem tudtunk 3 mp-nél tovább labdát tartani.

CR hozta a tudását,soha nem voltam egy Cr fan.de a blatter ügy miatt,ami egyébként jól mutatja a valóságot,mostantól neki fogok drukkolni....még hogy messi a jó fiú,minden apa álma,persze hogy az apja álma,mert ketten csaltak el több millió adót....
CR meg nem ilyen,adakozik annyit amennyit messi sem fog és ha messi ekkora ellenállásba ütközne mint cr már rég borult volna a bili mereven.

Ezt CA megint elkúrta,egy új felállás.....nem ment. De én hiszek benne továbbra is,egyszerűen látom hogy a keresés ide ez még.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 2., szombat 22:12

zalkrisz írta: Remélem Pepét is elfelejtük, mert soha nem fogom tudni megszeretni őt, jöjjön Varane, ő legalább higgadt tud maradni minden helyzetben és nem az ellenfelet rúgdossa.
pepe top védő, nem lehet nála 3-4-nél jobbat mondani jelenleg. ettől függetlenül a varane-ramos párosnak kell lennie az alapnak mert ott minden passzol
Nem illik.

Vissza: